neata!
l-am luaaat! si acu o sa fac muuulte poze!
dar de maine dupa examen incolo, ca azi am de invatat.
ieri iar m-am dus la bilbioteca, dar n-am fost prea eficienta, am mai pierdut si timp pe drum... uf... dar azi trag tare.
meniul meu de ieri (a fost total aleator,nu prea mi-a fost capul la planificatul lui de dimi), so here it is:
MD – ora 9:00
- 1 cracker ikea + 1tbsp dulceata dietetica arovit + ness cu 100ml lapte 3.5%
- Un biscuite ovaz
- 130gr banana
- 25gr fulgi de ovaz + 7gr nuca de cocos + scortisoara
(intentionam sa fie 35gr, da’ i-am lasat prea mult in cuptorul cu microunde si au cam explodat...

)
SNACK – ora 12:30
- Baton muesli
PRANZ – ora 14:00
- idem sanvisu de ieri
- in loc de alune, 170gr chefir
SNACK – ora 18:15
- 50gr alune de padure
CINA – ora 20:30
- Ficatei prajiti + un cup de orez
- O felie de graham (cah!!!!!)
(m-am culcat foarte tarziu, asa ca pe la 23:30 mi-am permis sa mai mananc
o felie de graham + 2lgt crema de branza + 15gr sunca)
de calorii, macronutrienti, lichide, n-am auzit, nici nu stiu ce-s alea!
ca sa nu mai zic ca am beut si un cola zero.
oricum, la cat de

a fost saptamana asta, am placerea sa declar 60kile in cap.
fug acuma sa schimb si tickeru.
sunt super incantata ca pot sa slabesc mancand normal, doar fiind atenta la portii si macronutrienti, intr-un ritm ca la carte: 0.5kg/saptamana.
am tinut si eu la viata mea diete toootaaaal aiurea (gen... disociata... sau alte prostii) care mi-au dat metabolismul peste cap si ajunsesem sa slabesc foarte foarte greu. sau slabeam 3kg destul de repede, puneam 4kg. ca sa nu mai zic ca tocmai frustrarile cauzau acele pofte nebune, ma faceau sa-mi bag picioarele si sa renunt in fata dulciurilor & a altor "bunatati", si chiar sa intrec masura

. e bine totusi ca am gasit un echilibru.so... sfatul meu e: be kind to your body!
cam atat cu filozofeala matinala. ma duc sa-mi beau cafeluta din cana cu pisici si sa ma pun pe invatat.