Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
dany
Hey , missy , am trecut sa te felicit pentru ticker ( chiar daca nu l-ai schimbat ) si sa-ti urez un WE super placut !

Si sa te lase durerile give_rose.gif
Cherie
Axe, nu te nelinisti, au aparut firme care in anunturile de angajare spun un "NU" hotarat absolventilor de S.H., deci, esti razbunata naughty.gif

Eu am tot de tocit... examenul si cartea de 3-400 de pagini dry.gif In cel mai fericit caz, avem grile, dar tot din alea 3-400 de pagini, daca nu, subiecte deschise... si pune Mara mana si toceste! dry.gif
ironmissy
mersi pt vizite!

iata meniul meu pe ziua de azi:

MD
- Ora 8:00 – 100gr banana
- Ora 9:00 – 40gr fulgi de ovaz + 10 nuca de cocos +4gr zahar vanilat + scortzisoara
- Ora 10:30 – 200gr sana

Ora 11:30 – am ciugulit un rest de omleta pe care si-a facut-o familionu (ca de, ei s-au trezit dupa micul meu dejun wink1.gif ) - avea o felie de sunca, cam juma de ou si niste ciuperci (am pus 30gr la calcule)+1/2 lingurita ulei masline

Ora 12:30 - Un baton muesli cu alune (zahar, cah)

PRANZ – ora 15:00
- Vreo 200gr mazare cu cateva boabe de porumb si cateva fasii de morcov facuta cu un sos cu samantana si marar (15gr smantana/portie) + 130gr piept pui la gratar

SNACK – ora 18:00 (post workout)
- 30gr migdale (sarate...) + 15 gr alune de padure
- Inca vreo 50gr mazare

CINA – ora 20:00
- 1 cracker ikea
- 30gr gouda + 30gr un fel de sunca de pui
- 150gr salata sfecla rosie+1lgt ulei masline

Total: 121,54gr glucide; 72,20 gr lipide; 90,20 gr proteine; 1519,99 calorii; 22,43 fibre
Procente: 31,98%glucide; 42,75%lipide; 23,74%proteine;

Aspecte pozitive: am reusit sa fac 50 min cardio si sa beau 2.5 litri apa yahoo.gif yahoo.gif
Ca o mica mare paranteza: dat fiind faptul ca nu am unde sa tin o bicicleta sau orice alt aparat de fitness acasa, antrenamentul meu de cardio e mai mult... high intensity aerobics, cred... e tot dupa un filmulet (se cheama aerobic cu miki de la indra gym) oricum, dupa ce-l termin sunt transpirata toata si fff rosie la fata blushing.gif

Aspecte negative: inca nu mi-am curatat meniul de chestii gen batonul muesli, migdalele erau sarate (nu-i vina mea ca asa le-a cumparat tata, i-am zis de atatea ori sa fie mai atent sorry.gif ) si de mezeluri. pas cu pas o sa scap si de astea.

i salut.gif you all!

CITAT(danyhoney @ 26-01-2008, 02:25 PM) *

Hey , missy , am trecut sa te felicit pentru ticker ( chiar daca nu l-ai schimbat ) si sa-ti urez un WE super placut !

Si sa te lase durerile give_rose.gif

durerile au trecut (dupa ce m-am indopat cu medicamente si mi-am pus si ceva cald la burtica), da au trecut! cheer.gif
Dumbo
Sper sa nu dati cu rosii in mine, dar cand va aud vorbind despre examene, parca imi vine sa ma apuc sa mai fac ceva scoli ca sa mai dau ceva examene.
Clar, am inebunit.
ironmissy
CITAT(Dumbo @ 26-01-2008, 08:50 PM) *

Sper sa nu dati cu rosii in mine, dar cand va aud vorbind despre examene, parca imi vine sa ma apuc sa mai fac ceva scoli ca sa mai dau ceva examene.
Clar, am inebunit.

lol.gif esti mortala! nu vrei sa vii la mine? naughty.gif

eu urasc examenele, mai ales pentru ca am emotii, ma streseaza, si ajung sa dau sub 70% din randamentul obisnuit. citesc enunturile prost, uit sa rezolv subpuncte de la niste subiecte, incurc calcule in ultimul hal, sunt de groaza! bang.gif bang.gif

& offtopic: tocmai mi-am facut o cafea cu 50ml lapte sa vad daca ma tine sa invat cate ceva acu. noaptea e mai bine+in timpul zilei pur si simplu nu am putut sa invat nimic.
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 26-01-2008, 02:01 PM) *

Bafta in sesiune Missy! Si felicitari pt nota! cheer.gif

Bubule, 18 examene? crazy.gif Eu am 6 si abia mai respir, plus ca mai vine inca o sesiune si apoi licenta tease.gif Bafta si tie! floare.gif

Succes la examene dragele mele, note cat mai mari pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Yep 18 swoon.gif .inca ma reculeg dupa 2 date ieri blink.gif

CITAT(axe10 @ 26-01-2008, 03:07 PM) *

CITAT(ironmissy @ 25-01-2008, 02:58 PM) *

iaca am ajuns si eu acasa. am luat 9 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
a fost chiar super naspa la examen, cum ma asteptam sa fie,dar na bine ca s-a termiant cu bine. am dat 2, mai am inca 3. dar macar urmatorul e pe 1.

Wow...9...felicitari!!

Nici eu nu as fi facut fata la atatea examene cate are Bublles, eu aveam max 5 pe sesiune si partialele de rigoare. Eu am facut la seral si avand 1/2 an in plus s-au intins si examenele pe mai multe sesiuni.

Dar, acum sa nu se supere lumea....la Politehnica....e de invatat frate, nu de tocit, e de facut probleme, nu de bifat la examene grila....cum e de ex la cumnata mea care e la Fac de lb. franceza si romana la Spiru...ia examenele aproape numai cu 10 si invata de azi pe maine.... sorry.gif

Un we placut ...cu cat mai putine dureri... pupic.gif

Axe stiu si eu cum e la Spiru dry.gif .Noi spre dferenta de ei tot mai ramanem cu ceva teorie si practica in cap blink.gif
Iron felicitari pt nota, pt LCD si pt greutate cheer.gif cheer.gif
ironmissy
Meniu 27.01.2008

MD – ora 10:00
- Omleta cu 2 oua, un pic de praz, 40gr telemea oaie + 1lgt ulei masline

SNACK – ora 12:30
- Ness cu 100ml lapte 1.5%
- Baton muesli cu alune

PRANZ – ora 14:40
- Un bol de ciorbita de perisoare (mama o face destul de light, am pus la socoteala doar carnea din perisoare + orezul)
- 10gr sunca de pui (p-asta chiar nush de ce am mancat-o)

SNACK – ora 17:00
- 100gr afine
- 2 biscuiti ovaz

- 30gr migdale (sarate)
- 3 crackeri ikea + sos facut de mama pt spaghete (ciuperci, ulei de masline, pasta de tomate + multe condimente) + 3 linguri paste (albe)

Total (aproximativ):
glucide 92,59gr; lipide 68,71gr; proteine 75,91gr; calorii 1319,26; fibre 8,20
procente: 28,07%glucide; 46,87% lipide; 23,02% proteine;

Ora 0:00 – inca 6 migdale

concluzie: lichide ok, carbi ok, dar prea putine fiiibreee....

Meniu 28.01.2008

MD – ora 9:45
- 40gr fulgi de ovaz + nuca de cocos + scortisoara
- Cafea cu 100ml lapte1.5%

PRANZ – ora 14:00
- Sanvis cu piept de pui (65gr paine graham + 120gr piept pui)
- 170gr chefir
- Ceai cu 20gr miere

SNACK – ora 16:00
- O banana mare (130gr)

CINA – ora 18:45
- Salau de nil (150gr) facut in unt (12gr)
- Mancare de mazare (100gr mazare + 1 lgt smantana)
- 30gr migdale

Total:
glucide 124,23gr; lipide 54,65gr; proteine 92,07gr; calorii 1356,85; fibre 15,72
procente: 36,62%glucide; 36,25% lipide; 27,14% proteine;

Azi am fost la biblioteca sa invat si pranzul si snackul au fost de acolo. sanvisul a fost home made.
Azi clar n-am baut suficiente lichide, abia de am baut 750ml apa. Incerc sa recuperez cat pot pana ma culc.

pup fetele!
ironmissy
hello girls!

azi iar am fost toata ziua la biblioteca.
n-am prea calculat, dar iata ce am papat:

29.01.2008

MD – ora 9:45
- 2 felii paine speciala (100gr)
- 25gr crema de branza fricheso balance
- 20gr dulceata dietetica arovit
- 140gr banana

SNACK – ora 13:30 – cafea cu o cutiuta cu lapte

- O chifla (maricica) cu snitel de pui, un pic de varza si castraveti
- 50gr alune de padure

CINA – ora 20:30
- 4 sarmale
- 200gr sana
- 10migdale
- ½ felie paine neagra

am dat pe youtube de un filmulet despre fumat destul de socant, in opinia mea:
every cigarette is doing you damage

maine dimi ma duc la emag sa-mi cumpar camera digitala de foto (prima camera doar a mea, luata doar din banii mei (de bursa)). this is it: fujifilm
can't wait! yahoo.gif

ma duc la nani.va pup!
ganesha
Fata frumoasa si draga, felicitari pentru aparat, pentru meniuri, te pup, etc )).gif

De-ai putea sa arunci c-o piatra dupa mine poate mi-oi intra in normal, bine-ar fi!

Somn dulce si te mai pup o data! pupic.gif
Cherie
floare.gif Missy!
Iti zic in avans sa-ti stapanesti sanatoasa noua camera! hug.gif

Somn usor!
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 26-01-2008, 02:46 PM) *

Axe, nu te nelinisti, au aparut firme care in anunturile de angajare spun un "NU" hotarat absolventilor de S.H., deci, esti razbunata naughty.gif

Eu am tot de tocit... examenul si cartea de 3-400 de pagini dry.gif In cel mai fericit caz, avem grile, dar tot din alea 3-400 de pagini, daca nu, subiecte deschise... si pune Mara mana si toceste! dry.gif

Eh, lucreaza deja, e educatoare...o face ca asa i-au cerut de la munca...
bubbles
Ce inseamna S.H.? blum.gif
May
CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 05:17 PM) *

Universitatea Spiru Haret.... sau locul de unde ies studentii de categoria S.H. ( a se citi: second hand) lol.gif.
ironmissy
neata!

l-am luaaat! si acu o sa fac muuulte poze! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

dar de maine dupa examen incolo, ca azi am de invatat.
ieri iar m-am dus la bilbioteca, dar n-am fost prea eficienta, am mai pierdut si timp pe drum... uf... dar azi trag tare.

meniul meu de ieri (a fost total aleator,nu prea mi-a fost capul la planificatul lui de dimi), so here it is:

MD – ora 9:00
- 1 cracker ikea + 1tbsp dulceata dietetica arovit + ness cu 100ml lapte 3.5%
- Un biscuite ovaz
- 130gr banana
- 25gr fulgi de ovaz + 7gr nuca de cocos + scortisoara
(intentionam sa fie 35gr, da’ i-am lasat prea mult in cuptorul cu microunde si au cam explodat... unsure.gif doh.gif )

SNACK – ora 12:30
- Baton muesli

PRANZ – ora 14:00
- idem sanvisu de ieri
- in loc de alune, 170gr chefir

SNACK – ora 18:15
- 50gr alune de padure

- Ficatei prajiti + un cup de orez
- O felie de graham (cah!!!!!)

(m-am culcat foarte tarziu, asa ca pe la 23:30 mi-am permis sa mai mananc
o felie de graham + 2lgt crema de branza + 15gr sunca)

de calorii, macronutrienti, lichide, n-am auzit, nici nu stiu ce-s alea!
ca sa nu mai zic ca am beut si un cola zero.

oricum, la cat de tease.gif a fost saptamana asta, am placerea sa declar 60kile in cap. yahoo.gif yahoo.gif headspin.gif yeah.gif
fug acuma sa schimb si tickeru. roll2.gif

sunt super incantata ca pot sa slabesc mancand normal, doar fiind atenta la portii si macronutrienti, intr-un ritm ca la carte: 0.5kg/saptamana.
am tinut si eu la viata mea diete toootaaaal aiurea (gen... disociata... sau alte prostii) care mi-au dat metabolismul peste cap si ajunsesem sa slabesc foarte foarte greu. sau slabeam 3kg destul de repede, puneam 4kg. ca sa nu mai zic ca tocmai frustrarile cauzau acele pofte nebune, ma faceau sa-mi bag picioarele si sa renunt in fata dulciurilor & a altor "bunatati", si chiar sa intrec masura unsure.gif . e bine totusi ca am gasit un echilibru.so... sfatul meu e: be kind to your body!

cam atat cu filozofeala matinala. ma duc sa-mi beau cafeluta din cana cu pisici si sa ma pun pe invatat.

pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
axe10
Frumoase ganduri clap.gif ...bravo tie.
Frumos slabit, lasam perioada asta ca deh, esti in sesiune...te pup si spor!
ganesha
De-aia mi-esti tu draga! hug.gif Sa ne arati si noua poze din alea multe pe care ai sa le faci, daaaa?
ironmissy
dada, bineinteles ca o sa pun poze!

ufff, eu iar am intrat in starea tipica de dinaintea unui examen. ma invart prin casa ca titirezu nervous.gif nervous.gif . si mai am de recapitulat o groaza. si materia nu mi-e deloc deloc draga. sad.gif sad.gif

meniul de azi pe scurt: omleta cu cascaval, supa de legume, mix de legume cu pulpa inferioara de pui si strecurate intre biscuiti de ovaz d-aia cu zahar, cafea cu lapte, batoane musli (2!) crackeri ikea, felii de pastrama de porc... pepsi light... ah, si apogeul: o linie de ciocolata cu miere si alune. ah, si pentru ca speram sa aibe binecunoscutul efect babesc de calmare (sau macar ceva placebo) am baut o cana cu lapte. efectul ... 0, si mai face si burtica bolboroci! nu mai incerc ever!

mmmm.... gotta go! va pup! nervous.gif
ironmissy
hello everybody!

o noua zi, o noua luna, ticker sportiv nou, un examen in minus... ce poate fi mai frumos!

ziua de azi a fost conform planului: m-am trezit, am mai citit cate ceva, am plecat la facultate, am dat examenu, am fost la vin fiert, m-am intors acasa si m-am pus la curent cu noile episoade din the biggest loser si un serial nou: lipstick jungle, care nu mi s-a parut in nici un fel. mai misto cashmere mafia blum.gif . mai am de vazut lost, da o las pe maine ca acu merg pe la prietenul meu sa ne uitam la un film, ca parca mai merge unu' smile.gif .

la examen... a fost cam naspa. adica n-am prea avut timp... sorry.gif rezultatele se dau luni, deci vedem atunci. oricum, sunt in grafic.

raportez cu mandrie ca azi am facut 45 min exercitii numai pt picioare si fund yahoo.gif (curgeau apele de pe mine grin.gif )

meniul... mai pe seara.

pupic.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 01-02-2008, 06:57 PM) *

hello everybody!

o noua zi, o noua luna, ticker sportiv nou, un examen in minus... ce poate fi mai frumos!

Chiar caaaaa, trebuie sa-l schimb si pe al meu, eventual sa-l aduc la zi grin.gif Am si uitat ca e 1 azi, cupilu' e liber de la scoala azi, e si vineri, mi-a sarit din cap ca azi totusi incepe ceva.

Te pupic.gif
dany
Sa ai un WE superb , Missy , il meriti !! give_rose.gif Nu-ti bate capul cu examenul ... luni sigur vii cu vestea buna ca l-ai luat .
Felicitari pentru sport !!
ironmissy
danyhoney, si io sper sa-l iau... daca il iau, nota e peste 7, acu' nu stiu cat de super o sa fie we meu ca de maine ma apuc de invatat pentru urmatorul (care e peste 9 zile). ufff, nu se mai termina o data sesiunea asta... sad.gif sad.gif sad.gif

in fine, am meniu. nu-i deloc stralucit, adica am mancat aiurea cantitativ, prea mult seara (da eram foarte infometata), vinu fiert nu prea are ce sa caute...

1.02.2008

- nescafe cu 130ml lapte 1.5%
- Un baton muesli
- O friganea (paine prajita in ou) +... ceva cascaval ras (estimez cam 20gr)

PRANZ – ora 13:00
- Salata bulgareasca (1 ou, ceva sunca, ceva telemea, rosii, salata verde, ardei)
- O cana de vin fiert

SNACK – ora 16:00
- 100gr afine
- 1 cracker ikea

SNACK inainte de workout – ora 18:00
- 20gr migdale

- 20 gr feta + 250gr mix mazare+morcovi
- Un pastrav

somn usor!

ah, era sa uit, calculele zic asa:

glucide 116,67gr; lipide 70,07gr; proteine 96,64gr; calorii 1663,25; fibre 20,61;
procente: 28,06%glucide;37,91%lipide;23,24%proteine;
dany
CITAT(ironmissy @ 01-02-2008, 08:53 PM) *

danyhoney, si io sper sa-l iau... daca il iau, nota e peste 7, acu' nu stiu cat de super o sa fie we meu ca de maine ma apuc de invatat pentru urmatorul (care e peste 9 zile). ufff, nu se mai termina o data sesiunea asta... sad.gif sad.gif sad.gif

Macar timpul petrecut cu al prieten la vizionarea unui film va fii super , nu ? In rest , spor la invatat ! Hai ca trece si sesiunea asta si te vei mai linisti !! Eu am avut sesiunile in timpul programului de munca ( facultate facuta la seral dar cu prezenta permanenta ) si nu primeam nici concediu asa ca ... Daca am trecut eu peste ( si nu sunt un as in invatat sau tocit ) tu sigur vei trece mult mai usor !!! hug.gif give_rose.gif

Cate examene mai ai ?
Cherie
CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 06:23 PM) *

CITAT(bubbles @ 30-01-2008, 05:17 PM) *

Universitatea Spiru Haret.... sau locul de unde ies studentii de categoria S.H. ( a se citi: second hand) lol.gif.

Hahahahah ce mi-a placut devil.gif naughty.gif

Spor la invatat Missy, ne luam de mana, eu termin sesiunea pe fix 1 martie! doh.gif bang.gif
ironmissy
pupic.gif danyhoney! seara de film s-a mutat de ieri pe azi, pentru ca eram amandoi rupti de oboseala (suntem colegi de facultate).

aseara am dormit ca un porcushor: 11 ore. ce viata...

Cherie, eu o termin pe 13 februarie, din fericire, adica mai am 2 examene cheer.gif .

azi dimineata mi s-a intamplat o chestie foarte naspa: m-am trezit, mi-am facut cafeaua, am ciugulit o felie de sunca si ceva mini felie cascaval si mi-am pus eu fulgii de ovaz cu toate cele in cuptorul cu microunde. m-am luat cu diverse si am plecat ca trebuia sa ma intalnesc cu o prietena. si pe la 2 asa, mi-am adus aminte de fulgi!!! adica dupa vreo 4 ore... doh.gif doh.gif
nu mai fac, promit!!! bang.gif

in rest totu' e ok. ma duc sa-mi fac un ceai bun in cana cu pisici.

salut.gif vorbim mai incolo!
Cherie
CITAT(ironmissy @ 02-02-2008, 04:58 PM) *

Cherie, eu o termin pe 13 februarie, din fericire, adica mai am 2 examene cheer.gif .

O fi rau? naughty.gif blum.gif
ironmissy
e ora 1 si eu sunt... plina de energie.
nu stiu ce a fost cu mine azi. am avut o gramada de energie si aproape deloc pofta de mancare. sunt ingrijorata. unsure.gif unsure.gif

iata meniul:

3.02.2008

MD – ora 10:00
- O felie sunca de pui + o felie cascaval
- Nescafe cu 100ml lapte 1.5%

Pe la 14:00 Alta cafea cu o cutiuta de lapte si o lingurita de zahar

PRANZ – ora 16:00
- Un copan de pui (75gr)
- 100gr paste albe + o lingurita ulei masline

SNACK – ora 18:30
- 35gr migdale

SNACK – ora 20:45
- O felie sunca de pui + o rosie + 20gr feta

CINA (?!?!?!) – ora 01:00
- 10gr migdale

& un pahar de pepsi light.

concluzii:
glucide 52,92gr; lipide 55,05gr; proteine 51,00gr;calorii 892,60; fibre 9,17;
procente:
glucide 23,71%; lipide 55,50%; proteine 22,85%;
=> mare haos!!! prea putine calorii, prea putine proteine, la capitolul fibre e dezastru... ce sa mai povestesc.

adevarul e ca nici nu prea aveam ce porcarii sa bag la cat de putin am mancat.

maine promit ca-mi mananc o data fulgii aia. sper de data asta sa nu-i mai explodez in cuptoru cu microunde.

si am prins asta seara o poza super tare. erau vreu 5 pisici langa bloc, se jucau de mama focului.

Imagine

ma duc si eu sa incerc sa adorm. pupic.gif everybody!

Cherie
Hello Missy! pupic.gif
Niste floricele pt tine hug.gif
Imagine
ganesha
Mare haos zici? Stai sa ma fi vazut pe mine ieri lol.gif Bai parca am picat in cap in ultima vreme, stiu ca-s foarte foarte stresata, da' parca nici asa reactii nu vreau lol.gif Ieri mi-am luat o pereche de blugi cumplit de mici, nici in vise nu visam la asa ceva, si de fericire am zburat fix la magazinul de inghetate gourmet din mall. lol.gif

O saptamina faina sa-ti inceapa de miine! hug.gif
ironmissy
CITAT(ganesha @ 03-02-2008, 06:02 PM) *

Mare haos zici? Stai sa ma fi vazut pe mine ieri lol.gif Bai parca am picat in cap in ultima vreme, stiu ca-s foarte foarte stresata, da' parca nici asa reactii nu vreau lol.gif Ieri mi-am luat o pereche de blugi cumplit de mici, nici in vise nu visam la asa ceva, si de fericire am zburat fix la magazinul de inghetate gourmet din mall. lol.gif

O saptamina faina sa-ti inceapa de miine! hug.gif

cheer.gif bravo pentru perechea noua de blugi! cu inghetata... se rezolva. ti-ai luat deja perechea de blugi asa ca nu o sa mai trebuiasca sa mergi la shopping, deci nu o sa mai treci pe la magazinu de inghetate deci.... qed biggrin.gif

eu am cam aceeasi marime de vreo 3 ani... mama lor de blugi! sad.gif i really really hate my thighs sad.gif
ironmissy
Meniul de azi:

MD – ora 10:30 (mancat intr-o ora)
- O banana (120gr)
- Nescafe cu 100lapte
- Cracker ikea + o lingurita dulceata dietetica
- Fulgi de ovaz(40gr) cu nuca de cocos(10gr) si scortzisoara (de data asta nu i-am mai explodat )).gif )
Ciuguleala: o felie paine secara (13gr?), 20gr cascaval

PRANZ – ora 14:30
- Pastrav (100gr)
- Conopida (220gr)+rosie(250gr)+1tbsp parmezan

SNACK – ora 16:30 (before workout)
- Un baton muesli cu ciocolata

- Un bol de ciorbita de sfecla (am calculat ½ tbs ulei + ½ tbs smantana + 150gr sfecla fiarta)
- 200gr iaurt 0.1%
- Un cracker + 25 gr cascaval (baaad irina)

si pentru ca mi-au iesit prea putine calorii si am si sportat o sa mai adaug:

SNACK – ora 22:30
- 30gr alune de padure crude

Total:
glucide 151,71gr; lipide 52,84gr; proteine 77,94gr; calorii 1366,41; fibre 29,27gr (yeeeey)
procente: 44,41%glucide; 34,81% lipide; 22,81% proteine;

si 45 minute cardio.
Overall, ok. zic eu.

pupic.gif pe toate fetele care ma viziteaza!
ironmissy
yahoo.gif yahoo.gif neata!

eu tocmai mi-am luat micul dejun: fulgi de ovaz cu iaurt, nuca de cocos si 2 lingurite dulceata dietetica. arata super, asa ca i-am facut o poza:

Imagine

fug sa ma pregatesc sa plec sa aflu rezultatele de la examen.
pupic.gif
Cherie
Good luck! cheer.gif Iti tin pumnii! pupic.gif
ironmissy
am luat 9 care in grupa a fost cea mai mare nota yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

teama mea era ca o sa fie subiectiv si ca o sa-mi dea mai putin decat meritam, dar bine ca a fost ok.

va multumesc ca mi-ati tinut pumnii! floare.gif
butterfly
bravooo pupic.gif
Cherie
CITAT(ironmissy @ 04-02-2008, 11:24 AM) *

am luat 9 care in grupa a fost cea mai mare nota yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

teama mea era ca o sa fie subiectiv si ca o sa-mi dea mai putin decat meritam, dar bine ca a fost ok.

va multumesc ca mi-ati tinut pumnii! floare.gif

Felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
crissy
w00t.gif Ce-mi place numele jurnalului tau!
ironmissy
crissy floare.gif !

iata meniul meu pe ziua de azi

4.02.2008

MD - ora 8:30
- 40gr fulgi de ovaz + 200gr iaurt 0.1% + 5gr nuca de cocos + 25gr gem dietetic visine
- nescafe cu 100ml lapte 1.5%

PRANZ 1 – ora 13:00
- Un bol de ciorbita de sfecla + 1 cracker ikea
PRANZ 2 – ora 14:45
- Un copan de pui (70gr) + mancare de fasole verde (200gr)

SNACK – ora 16:30
- Baton muesli cu ciocolata

CINA 1 – ora 19:00
- 210gr conopida + 30gr cascaval ras
CINA 2 – ora 21:30
- Salata (rosie, ½ ardei rosu, ½ tsp ulei masline, 30gr muschi azuga, 20gr branza feta, aceto balsamico)

Total: glucide 123,18gr; lipide 51,98gr; proteine 60,37gr; calorii 1198,20; fibre 22,76;
41,12% glucide; 39,04%lipide; 20,15% proteine;

iata salata:
Imagine

May
Mama ce salata drool.gif, felicitari pt nota clap.gif
Cherie
Arata senzational acea salata! naughty.gif

drool.gif

Si crede-ma ca eu nu ma prea omor dupa salate. blush.gif
ironmissy
multumesc maybeline!

CITAT(MissDiorCherie @ 05-02-2008, 12:35 AM) *

Arata senzational acea salata! naughty.gif

drool.gif

Si crede-ma ca eu nu ma prea omor dupa salate. blush.gif

pai foarte rau faci grin.gif ca e asa usor de facut...
Cherie
Stiu ca e usor de facut, nu-i asta problema. Problema e ca nu ma prea omor dupa salate. Decat cu niste friptura alaturi naughty.gif
ironmissy
uff... azi a venit randu' meu sa fiu o cow.gif .

am mancat super ok pana cand am cedat in fata unui ecler care arata demential. si apoi am zis ca daca tot fac din ziua de azi cheat day, de ce sa nu mananc si niste turta dulce. si apoi am tot ciugulit chestii.

si evident, acu regret. sorry.gif

si azi am baut 2 cafele, ambele cu lapte. si nici asta nu-i ok.

abia astept sa se termine sesiunea... m-am saturat sa stau aproape toata ziua la birou, incojurata de foi, cu ochii in monitor... si cu tendinte de a rontai ceva constante.

dar, ca de obicei, sfarsesc cheat day-ul cu promisiunea ca de maine o sa fiu cuminte. pana la urmatorul cheat day. tease.gif

pupic.gif everybody!
bubbles
Neata yahoo.gif .Felicitari pt nota cheer.gif .eclere si-a luat si babuinus meus si i le-am pus in frigider (erau 4 swoon.gif ) si nu m-am atins de nici unul desi aratau demential.Le-a mancat el singur grin.gif
crissy
Domnisoara de fier, am venit sa te urechesc un pic... Pai cum, fiecare zi e cheat day? give_rose.gif
ironmissy
CITAT(crissy @ 06-02-2008, 11:49 AM) *

Domnisoara de fier, am venit sa te urechesc un pic... Pai cum, fiecare zi e cheat day? give_rose.gif

blushing.gif pai da' asta a fost singura de pe saptamana asta. e drept ca cel de dinainte a fost vineri, adica prea curand, dar na... sunt in sesiune unsure.gif

oricum, azi am fost exemplara smile.gif . am papat ok si am facut si o ora intreaga de Pilates grin.gif .

back to study! pupic.gif fetele!
crissy
CITAT(ironmissy @ 06-02-2008, 03:08 PM) *

CITAT(crissy @ 06-02-2008, 11:49 AM) *

blushing.gif pai da' asta a fost singura de pe saptamana asta. e drept ca cel de dinainte a fost vineri, adica prea curand, dar na... sunt in sesiune unsure.gif

oricum, azi am fost exemplara smile.gif . am papat ok si am facut si o ora intreaga de Pilates grin.gif .

back to study! pupic.gif fetele!

salut.gif ok, atunci retrag urecheala. Intai examenele, pe urma dieta. pupic.gif
Cherie
Felicitari Missy pt ziua de astazi!
Nu te nelinisti, eu sunt in sesiune, si bolnava pe deasupra, asa ca am inceput o cheat week bag.gif

Te pupic.gif de o mie de ori!
ironmissy
bubbles, era sa uit sa te felicit pentru abtinerea de la ecler. io n-am avut atata vointa. pupic.gif

floare.gif pt Mara! (asa-i ca nu ti-am zis ca-mi place numele tau de mor?)

dupa festinul de ieri, azi am zis sa reduc din carbohidrati.
asa ca iata meniul pe ziua de azi:

6.02.2008

- Omleta cu ton (2 oua, 40gr ton, 2tsp ulei de masline, ceva brocolli)
- 270gr chefir napolact (deliciiiiioooos)
- Nescafe cu 120ml lapte 1.5

- 1 ciocanel de pui
- 150gr brocoli cu ceva iaurt deasupra (35gr)
- 20gr cascaval + 15telemea + 25gr sunca de pui
- 2 crackeri
- Cafea adevarata cu 150ml lapte

SNACK – ora 17:45
- 15gr migdale + 15gr alune de padure

CINA – ora 23:30
- O felie sunca pui (25gr) + 70gr brocolli + 100gr ardei rosu + 30gr roquefort

Concluzia zilei (glucide, lipide, proteine, calorii, fibre):
glucide 68,06gr; lipide 79,19gr; proteine 95,82gr;calorii 1345,92; fibre 13,70;
20,23% glucide; 52,95% lipide; 28,48% proteine;

+ sport: 1 ora Pilates (full body workout)

eu zic asa: au fost cam multe grasimi saturate, fibre insuficiente, prea mult lapte, lichide insuficiente, dar fara dulciuri, ceea ce e super!!!
ah, si trebuie sa incerc sa elimin de tot mezelurile. azi la pranz si seara imi trebuiau ceva proteine si ... nu prea aveam gatit so... tease.gif

pupic.gif pe tuata lumea
Cherie
CITAT(ironmissy @ 06-02-2008, 11:59 PM) *

floare.gif pt Mara! (asa-i ca nu ti-am zis ca-mi place numele tau de mor?)

Nope, nu stiam blush.gif
floare.gif si pt tine, esti o scumpa!!!
pupic.gif
Cherie
Hey Missy! Pe unde umbli? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.