Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Winners never quit, quitters never win!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ironmissy
hello everybody!

m-am decis sa-mi fac si eu jurnal. yahoo.gif
despre mine: sunt studenta in anul 2 la politehnica (deci in sesiune acum sad.gif ). dieta pe care o tin se bazeaza mai mult pe mancat sanatos, numarat macronutrientii, calorii, grasimi sanatoase cat pot de des, fibre cat mai multe, zahar cat mai putin (prefer atunci cand am pofta de ceva dulce sa manac un fruct), carbohidrati coplecsi si in general in prima parte a zilei... mai multe detalii o sa aflati pe parcurs.
nu (mai) fumez si singurul obicei prost la care se pare ca nu pot sa renunt este cafeaua de dimineata (in general instant) cu lapte.

am mai tinut diete la viata mea, unele echilibrate, altele foarte proaste, mi-am dat un pic organismul peste cap, dar de vreo 4 luni sunt constiincioasa si-mi notez zilnic ce mananc, ceea ce ma echilibreaza foarte mult. mi-am impus sa scriu tot, indiferent ca am facut o mare abatere, sau ca nu am baut suficiente lichide samd.

la capitolul sport treaba sta in felul urmator: nu merg la sala (desi de atatea ori mi-am propus sa o fac), inca nu m-am convins ca-i musai sa merg, dar incerc pe cat posibilul sa sportez acasa. fac de pe nshpemii de filmulete pe care le am pilates (nu doar windsor pilates) + niste antrenamente cardio. fac mai des pilates, desi stiu ca trebuie mai mult cardio... in fine, asta e o chestie la care mai trebuie sa lucrez. dar merg destul de mult pe jos. sau cel putin mergeam cand nu eram in sesiune: 20 minute pe putin, si la un ritm destul de rapid.

obiectivele mele: sa mai dau jos din grasime si sa-mi tonific musculatura, sa mi se diminueze celulita. la ticker o sa pun 55, desi la inaltimea mea de 1.70 s-ar putea sa fie exagerat. problema mea majora: fundul si coapsele. uff..

revin cu meniul pe ziua de azi.
salut.gif
axe10
Hai ca sunt prima care intra pe aici!
Bine ai venit, sa-ti mearga bine.
Fundul si coapsele daca sunt din conformatie...numai sportul le mai rezolva...

Te pup!
ganesha
Ce frumos suna Winners never quit, quitters never win!, tare frumos, mult adevar ( si tare-mi era dor blum.gif ).
Suna tare bine ce zici tu acolo, ce ti-ai propus si ce deja faci, si mai ales partea cu ne-fumatul. Bravo tie cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Te pupic.gif si astept sa mai citesc!
ironmissy
Iata meniul pe ziua de azi:

Ora 8:20
- O giga portocala (330gr)

MD – ora 9:40
- O felie paine speciala (Kaufland) 63gr/felie + 1tbs dulceata diet(18gr)
- O rondea de orez expandat (6gr)
- Jacobs instant cu 50ml lapte 0.1%
Ulterior: 100ml lapte 1.5% + 2 felii sunca pui angst + 1 cracker ikea

SNACK – ora 13:00
- 60gr rosie
- 2 felii sunca pui
- 25gr cas de vaca

PRANZ – ora 14:30
- Un bol de ciorbita de pui cu 30gr smantana 12%(avea destul de multa grasime de la pui)
- Salata verde + putin gogosar murat + 50gr telemea rasa (am tras de ea pana la ora 17:00!!!)

SNACK – ora 18:00
- 6 patratele milka alba (24gr)
- 190gr mar verde

CINA – ora 20:30
- 170 conopida la abur
- 25 gr caju

Total: glucide 149gr, lipide 59,6, proteine 75,77, fibre >26.8 (n-am pus la socoteala salata), calorii 1405,06
In procente: glucide 42,44%, lipide 38,20%, proteine 21,57%

se putea si fara abaterea de la ora 18:00, da dupa o zi de stat cu ochii in computer (invat pt un examen) chiar eram wacko.gif
oricum, parerea mea e ca mai sanatos pentru minte asa, decat sa se adune frustrarile si sa explodeze la un moment dat.
trebuie sa precizez ca imi cantaresc alimentele cu un cantar electronic.
cat despre "painea speciala": e o chestie de la kaufland, o sa-i fac o poza maine si o sa va zic ce contine. e foarte foarte bruta si nu contine conservanti si nici drojdie. iar crackerul de la ikea, e un fel de wasa un pic mai nesanatos.

pupic.gif ganesha si axe10 pt vizita!

stardust
Te felicit ca in sesiune nu uiti de tine (subsemnata traia din ciocolati in perioada aia).

Cum spunea si axe, daca ai probleme in zona coapselor, poate sportul ar ajuta cel mai mult. Oricum, din cate citesc vad ca esti mult mai pusa la punct decat mine, asa ca esti deja pe calea cea buna. give_rose.gif
ironmissy
Organziarea mi se pare cea mai importanta. Si daca ajungi sa-ti faci un reflex din a te organiza, daca reusesti sa-ti gasesti un sistem care sa ti se potriveasca, lucrurile devin mai usoare.

In fond, nu e vorba doar de aspectul fizic. E vorba de sanantate. Mi se pare esentiala diferenta dintre a manca si a te hrani. O hrana corecta are o gramada de avantaje: aspectul placut al pielii, energie, imunitate crescuta + alte efectele benefice se vor resimti peste cativa (poate) zeci de ani.

Alte chestii pe care am uitat sa le zic in "prezentare": iau zilnic cate o tableta de Ca,Mg,Zn de la Wallmark si Supradyn.

Ma duc la nani lazy.gif , ca maine iar trebuie sa stau toata ziua cu nasul in comp. Azi nu am facut nici un fel de sport. Da nimic nimic. Dar, dar fiind faptul ca am facut ieri o ora intreaga de Pilates (nu mai facusem de ceva vreme) am facut un pic de febra musculara, asa ca azi pauza. In schimb maine, n-am scuza.

hug.gif
ganesha
Bine-ai grait, ca un om mare rolleyes.gif

Aspectul fizic imbunatatit e efect secundar, el vine de la sine wink1.gif

hug.gif
ironmissy
neata!

eu azi m-am trezit super bine dispusa yahoo.gif . chiar daca vremea de afara e mohorata.

m-am trezit cu un chef inecsplicabil de mare sa fac ceva Pilates. and so i did. si acu' ma simt energized si cu chef de invatat.

but 1st, o sa-mi beau cafelutza din cana mea cu pisici. o sa-i pun neaparat o poza ca e pur si simplu adorabila (cana).

va pup si ma duc sa invat! hug.gif
michelle
Bine ai venit printre noi! hug.gif Spor la invatat si bafta multa in sesiune!
ironmissy
shocking news: Heath Ledger
si sursa romaneasca: stiri
odihneasca-se in pace! sad.gif
michelle
Da, am citit si eu de dimineata.. trist sad.gif sad.gif
lucy
UN BUCHET DE FLORI flowers1.gif PENTRU O FLOARE floare.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 23-01-2008, 10:16 AM) *

neata!

eu azi m-am trezit super bine dispusa yahoo.gif . chiar daca vremea de afara e mohorata.

m-am trezit cu un chef inecsplicabil de mare sa fac ceva Pilates. and so i did. si acu' ma simt energized si cu chef de invatat.

but 1st, o sa-mi beau cafelutza din cana mea cu pisici. o sa-i pun neaparat o poza ca e pur si simplu adorabila (cana).

va pup si ma duc sa invat! hug.gif

Way to go!!! Si eu m-am trezit cu o pofta nebuna de sportat. Cre'ca-s sugar high de la atitea sucuri de fructe de ieri lol.gif Vreau sa vad cana ta cu pisici, eu am o mare boala cu canile nebune, colorate, imprimate, imi plac de mor.

Spor la invatat si keep the motivation high!!!!! cheer.gif pupic.gif
bubbles
Ziua si felicitari pt jurnal .La cat mai multe kg date jos pupic.gif flowers1.gif
Despre Heath am scris si eu la mine sorry.gif .Asa rau imi pare batista.gif Era unul din preferatii mei sad.gif
stardust
Incepem un concurs de cani? Ca ma bag si eu )).gif Am o obsesie cu canile (printre altele...), de abia astept sa fac parada )).gif
ironmissy
Ia sa vedem daca ma pricep sa pun poze:

Cana cu pisici + cutia asortata + suport de pluta
Imagine

O alta cana care-mi place la nebunie
Imagine

Impreuna cu sora ei (careia i-a spart mama manerul si tot zic ca o sa-l lipesc)
Imagine

Si daca tot vorbim de "obsesii", eu am o colectie de vreo 23 de ursuleti pe care ii ador. Le-am facut si lor poza sa nu ziceti ca nu vorbesc serios.
Imagine

O sa pun si meniul in curand.

hug.gif

L.E.: cam greu cu pozele astea smile.gif
stardust
Ce frumoase sunt!! Parca ale mele nu sunt asa de speciale. Le fac imediat poza.
ironmissy
Meniul pt azi:

MD – ora 10:00 (post workout) cheer.gif
- 50gr fulgi de ovaz + 10gr nuca de cocos rasa +270 ml lapte 1.5%
- Jacobs instant + 100ml lapte 1.5%

- 1 cracker ikea + o felie berbecutz afumat (max15gr)
- 20gr caju

PRANZ – ora 15:30
- 200gr baby carrots + 100gr mazare +1 lgt smantana 12%
- 120gr piept de pui la gratar

Ciugulit: ora 16:40
- 35gr branza gouda

Ciugulit2: ora 18:00
- Un baton muesli cu ciocolata (de la Plus)
- 2 linguri de orez alb + o lingura din mancarea chinezeasca made by my mom

Ciugulit3: ora 20:00
- 1 cracker ikea + 2 feliute sunca pui (25gr) + o lg crema de branza cu verdeata (18gr,era gen altmette, da facuta de Plus)

Iar a fost o zi de studiu cu ochii numa'n calculator. D'asta si multa ciuguleala.
Batonul muesli de la plus are asa: 15gr glucide, 4gr lipide,2 gr proteine, 104 calorii, el in total cantarind 25gr. Stiu ca nu-i cea mai fericita alegere, da na... nu's perfecta... tease.gif tease.gif

La capitolul sportat: am facut vreo 20 min dintr-un antrenament care ar fi trebuit sa dureze 45min, da l-am scurtat eu blum.gif (10 min cardio si 10 matwork) + 20 Pilates pt picioare

Total: 121,24 glucide; 67,40 lipide; 83,36 proteine; 1413,24 calorii; 21,24 fibre
Procente: 34,32 %glucide; 42,92%lipide; 23,59%proteine

Ah si am uitat sa precizez ca azi mi-a fost toata ziua foarte sete si am baut vreo 2 litri jumate de apa plata + 900ml ceai.

Tocmai mi-am dat seama ca mi-am calculat totul punand la socoteala inca 25gr nuci pe care nu le-am mancat (inca)

pupic.gif
stardust
Cu mici intreruperi, am reusit sa incerc pozele:

Imagine]Cana albastra cu floricele roz[/url]

Imagine]Cana galbena[/url]

Imagine]Cana lui[/url]

Imagine]Cana mea[/url]

Incarcasem mai multe poze dar dupa ce ca a durat o eternitate sa le incarce pe imageshack, nici nu s-au incarcat toate, asa ca am renuntat mad.gif
ganesha
Hai sa facem un subiect cu cani! cheer.gif Who's in? L-as incepe eu da' n-am cani pozate. Inca )).gif
butterfly
ok..mi-ati facut chef sa cumpar cani:))

eu raman fidela canii cu TAZ;)) ( din pacate nu am acumulatorii incarcati wink1.gif) )

p.s bine te-am regasit pupic.gif
ironmissy
iiiiii, ce frumoase sunt! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

facem subiect, da nu stiu unde sa-l pun. la bucatarie? blushing.gif

pupic.gif fluturashu'!
ganesha
CITAT(ironmissy @ 23-01-2008, 11:15 PM) *

iiiiii, ce frumoase sunt! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

facem subiect, da nu stiu unde sa-l pun. la bucatarie? blushing.gif

pupic.gif fluturashu'!

Si pe mine tot la bucatarie m-a taiat gindu' ca ar merge. Ca doar e bucatarios, nu e chiar hobby. E util grin.gif rolleyes.gif
butterfly
e obsesie...norocul meu ca pe aici is cani urate ..uraaateee rau
dar la anu'..nu mai scap..cate o cana p saptamana )).gif)

spor la invatat..ca am vazut ca esti in sesiune pupic.gifpupic.gif

p.s cana aia cu animalutz si dungi rosii mi-a furat inima :-s :-s da' in ce hal si aia cu fluturasi e :x..
Dumbo
Mama ce chef de cumparat cani mi-ati facut...
Eu am mai mult din alea de "reclama" adica din alea care sunt la pachet cu cafea.

Spor la invatat!
ironmissy
Somn usor! hug.gif
aki
Buna,draga,si la tine in jurnal hug.gif
Foarte frumoase cani.Si mie imi plac mult ,dar inca nu am colectie blum.gif
ironmissy
hello girls!

asta-i meniul pt azi:

MD – ora 9:30
- O felie paine kaufland + 1 lgt crema de branza
- 2 rondele orez expandat
- 200gr sana
- Jacobs instant + 170ml lapte 1.5%

- 40gr gouda

PRANZ – ora 16:40
- 90gr pulpa inferioara pui + 150gr conopida
- Salata verde + 1 rosie + 1lgt ulei masline + 1lgt aceto balsamico + 100gr cottage cheese

SNACK – ora 18:30
- 2 biscuiti de ovaz (cu zahar devil.gif )
- O banana mica

&

CINA - inca nu stiu la ce ora
- un cracker ikea + 25gr sunca pui + o lingurita crema de branza cu verdeata

Calculele mele arata asa:

Total: 102,30 glucide; 53,78 lipide; 67,83 proteine; 1176,68 calorii; 15,60 fibre
Procente: 34,77 %glucide; 41,13%lipide; 23,06%proteine

la fibre se adauga si salata verde pe care nu am pus-o la socoteala.
azi nici 1.5 litri de apa n-am baut => shame on me! sorry.gif

ufff... maine am examen, deci momentan asa ma simt:
nervous.gif crying.gif bang.gif crying.gif yawn.gif bang.gif nervous.gif nervous.gif crying.gif

ganesha
CITAT
la fibre se adauga si salata verde pe care nu am pus-o la socoteala

Hai sa pun nitel gaz pe foc devil.gif tease.gif : la fibre nu se prea adauga salata verde, cu indulgenta poti stoarce un gram, ei hai doo (desi tre' sa maninci un castron pentru doo). Asta ca sa-ti iau gindurile de la examen.

Vreau gouda, nu-ti inchipui ce pofta imi e!!!!!

Bafta miine! pray.gif
ironmissy
CITAT(ganesha @ 24-01-2008, 07:20 PM) *

CITAT
la fibre se adauga si salata verde pe care nu am pus-o la socoteala

Hai sa pun nitel gaz pe foc devil.gif tease.gif : la fibre nu se prea adauga salata verde, cu indulgenta poti stoarce un gram, ei hai doo (desi tre' sa maninci un castron pentru doo). Asta ca sa-ti iau gindurile de la examen.

Vreau gouda, nu-ti inchipui ce pofta imi e!!!!!

Bafta miine! pray.gif

mbene, atunci shame on me si pt fibre putine! da in rest e ok? unsure.gif

pupic.gif evribadi! ma duc sa mai: book.gif
bubbles
CITAT(stardust @ 24-01-2008, 12:43 AM) *

Cu mici intreruperi, am reusit sa incerc pozele:

Imagine]Cana albastra cu floricele roz[/url]

Imagine]Cana galbena[/url]

Imagine]Cana lui[/url]

Imagine]Cana mea[/url]

Incarcasem mai multe poze dar dupa ce ca a durat o eternitate sa le incarce pe imageshack, nici nu s-au incarcat toate, asa ca am renuntat mad.gif

Moama ce faine sunt alea cu porcul si cu vaca )).gif .
Iron cum merge dieta? pupic.gif
axe10
Vin sa zic si eu :baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
butterfly
succes la examen pupic.gifpupic.gif

tu la ce fac esti in cadrul politehnicii?wink1.gif)
ironmissy
iaca am ajuns si eu acasa. am luat 9 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
a fost chiar super naspa la examen, cum ma asteptam sa fie,dar na bine ca s-a termiant cu bine. am dat 2, mai am inca 3. dar macar urmatorul e pe 1.

CITAT(bubbles @ 25-01-2008, 11:30 AM) *

Moama ce faine sunt alea cu porcul si cu vaca )).gif .
Iron cum merge dieta? pupic.gif

pai dieta merge super bine, cand ma tin de ea smile.gif
in ultima saptamana am slabit cam 0.7kg dar... azi am facut un mic mare cheat: dupa examen am mers si am baut o cana de vin fiert si am papat o clatita cu finetti tease.gif

axe10, butterfly, va multumesc ca mi-ati tinut pumnii!

fluturash, sunt la automatica si calculatoare, mai exact la calculatoare. si semestrul asta e pur si simplu devil.gif . da' trecem noi si peste asta.

pupic.gif toate fetele care ma viziteaza
bubbles
Ehh lasa ca nu e asa rau .. o data pe saptamana avem voie la un cheat day wink1.gif .Eu am 18 examene semestrul asta .. noroc ca la cateva tb sa predam proiecte ,referate etc swoon.gif
ironmissy
CITAT(bubbles @ 25-01-2008, 03:07 PM) *

Ehh lasa ca nu e asa rau .. o data pe saptamana avem voie la un cheat day wink1.gif .Eu am 18 examene semestrul asta .. noroc ca la cateva tb sa predam proiecte ,referate etc swoon.gif

ohoo! sunt ceva. eh, daca o luam asa, eu in presesiune am avut o gramada de teme de predat + la unele materii am avut partiale. parca-i mai bine asa decat sa se aglomereze la sfarsit toata materia give_rose.gif

da' sa vezi cand o sa le terminam pe toate, n-o sa mai putem de yahoo.gif

eu momentan ma pun sa ma uit la 2 episoade dintr-un nou serial care-mi place: cashmere mafia. traiasca torentele.

pupic.gif
stardust
Felicitari pentru examen! pupic.gif

Si eu sunt in cautare de seriale noi. Pana acum m-am uitat la Lost, Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Gilmore Girls. Toate mi le-am cumparat pe DVD ca eu n-am rabdare sa astept o saptamana pana cand dau ei urmatorul episod la TV, plus ca vesnic uit pe ce programe sunt si la ce ora. Asa ca dupa ce mi-am luat DVD-urile, faceam maraton de seriale si in cateva saptamani ramaneam fara sad.gif Acu' cred ca trebuie sa astept un an pana ies urmatoarele sezoane, nici asa nu-i bine.

Ce seriale iti plac? Poate ma mai inspir de la tine smile.gif
ganesha
Tati al meu a fost prof la AC, da' la Iasi. Da' asta pina a plecat pe alte meleaguri. Da' cred ca ti-am mai zis, batrinetile astea, incep sa ma repet lol.gif

Bine c-a fost bine la examen. Nu mai bea lapte, e cih rolleyes.gif

Te pupic.gif telegrafic, ma duc sa-mi adun boii acasa devil.gif
stardust
CITAT(ganesha @ 25-01-2008, 03:16 PM) *

Tati al meu a fost prof la AC, da' la Iasi. Da' asta pina a plecat pe alte meleaguri. Da' cred ca ti-am mai zis, batrinetile astea, incep sa ma repet lol.gif

Bine c-a fost bine la examen. Nu mai bea lapte, e cih rolleyes.gif

Te pupic.gif telegrafic, ma duc sa-mi adun boii acasa devil.gif

E cih? De ceeee? tease.gif
ganesha
Pentru ca nu e pentru oameni, e pentru copilasi de vaca blum.gif Si pentru bebelusi de oameni. Pentru ca sistemul nostru digestiv se face varza de la el, are lactoza, e alergen, etcetc. Tot telegrafic blushing.gif (imi pare rau ca nu pot sa documentez si sa exemplific acum-acum afirmatiile astea, dar am sa o fac daca trebuie)
stardust
CITAT(ganesha @ 25-01-2008, 03:22 PM) *

Pentru ca nu e pentru oameni, e pentru copilasi de vaca blum.gif Si pentru bebelusi de oameni. Pentru ca sistemul nostru digestiv se face varza de la el, are lactoza, e alergen, etcetc. Tot telegrafic blushing.gif (imi pare rau ca nu pot sa documentez si sa exemplific acum-acum afirmatiile astea, dar am sa o fac daca trebuie)

Deci orice derivat al laptelui e tot cih? wacko.gif
ganesha
CITAT(stardust @ 25-01-2008, 04:26 PM) *

CITAT(ganesha @ 25-01-2008, 03:22 PM) *

Deci orice derivat al laptelui e tot cih? wacko.gif

Ca idee ea. Dar acolo au loc anumite procese chimice declansate si mentinute de bacteriile respective si situatia e putin alta, devin mai bune, cind e vorba de iaurt, brinza (cea curata, nu unele chestii de prin magazine care numai brinza nu-s - gen brinze topite care parca-s plastic, brinzele alea procesate feliate invelite individual, care nici macar nu trebuiesc tinute la frigider... intelegi tu), smintina. Dar e vorba de cele "curate", nu iaurtul inchegat cu gelatina (ca majoritatea de fapt), nu smintina cu amidon, nu cele pe care scrie la ingrediente, undeva uitat de lume "modified milk ingredients".
ironmissy
ok, am pricipit.
problema la mine nu e ca n-as putea manca fulgii de ovaz si altfel (am incercat si cu apa, nuca de cocos si scortisoara sa nu lipseasca). problema e cu cafeaua unsure.gif . voiam sa renunt si la cafea, da ie complicat... asa ca o sa incerc ma limitez la 50ml de lapte in cafea si atat. stii cum e la noi cu produsele lactate? unii macar au bunul simt sa scrie ingredientele corecte, altii nici atat nu fac. mad.gif

ah, am uitat sa va zic ca sunt yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif . tata mi-a facut o super surpriza azi: mi-a adus un monitor lcd nou nout! dragii de parinti si-au dat seama ca crt-ul vechi ocupa 1/3 birou si ca eram cam inghesuita. i luv them!

azi am mancat de... asa nu! nono.gif
totusi, imi respect promisiunea de a scrie si daca nu-i bine. si sper ca se ofera cineva sa: bataita.gif

MD – ora 7:15
- O felie paine kaufland + 30gr sunca pui + 20gr crema de branza

SNACK – ora 9:00
- Baton muesli cu ciocolata

Cheat: ora 11:30
- O cana de vin fiert + o clatita cu vreo... 2 linguri de finetti(?!)

PRANZ – ora 15:30
- 200gr cottage cheese
- Salata de sfecla + varza rasa + aceto balsamico + 1tbsp ulei masline

CINA – ora 19:15
- 30gr gouda + 25gr sunca de pui
- 2 crackeri ikea + 200gr sana
- Jacobs instant cu 50ml lapte

n-am calculat calorii si nutrienti.
maine e zi de cantar.

pupic.gif
ironmissy
stardust, am si uitat ca m-ai intrebat de seriale! give_rose.gif

pai... inainte de greva scenaristilor ma uitam la grey's anatomy in fiecare saptamana si la inca un film tot de pe abc: dirty, sexy, money.
din cashmere mafia au aparut momentan 4 episoade.
si tot saptamanal ma uit la the biggest loser (e foarte motivant).
dany
Am venit cu felicitari pentru examen , cu felicitari pentru noul monitor , cu felicitari pentru cum papi ( chiar daca zici ca azi a fost " asa nu " ) si cu neste flori pentru prima mea vizita in casuta ta ordonata Imagine
ironmissy
danyhoney pupic.gif & mersi pt floricele!

girls, sunt suparata. azi mi-a venit (eu ii zic mos craciun de la bancu cu: ce e rosu si vine regulat?) si ma simt foarte nasol mad.gif . am luat un antiinflamator, sper sa-mi treaca intr-o ora.
din acelasi motiv nu mi-am "updatat" nici tickerul, chiar daca azi cantarul arata 60 biggrin.gif .

pupic.gif
Cherie
Bafta in sesiune Missy! Si felicitari pt nota! cheer.gif

Bubule, 18 examene? crazy.gif Eu am 6 si abia mai respir, plus ca mai vine inca o sesiune si apoi licenta tease.gif Bafta si tie! floare.gif

Succes la examene dragele mele, note cat mai mari pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ironmissy
CITAT(MissDiorCherie @ 26-01-2008, 12:01 PM) *

Bafta in sesiune Missy! Si felicitari pt nota! cheer.gif

Bubule, 18 examene? crazy.gif Eu am 6 si abia mai respir, plus ca mai vine inca o sesiune si apoi licenta tease.gif Bafta si tie! floare.gif

Succes la examene dragele mele, note cat mai mari pupic.gif pupic.gif pupic.gif

mersi frumos MissD! si mult succes si tie! floare.gif
Cherie
Senq salut.gif
axe10
CITAT(ironmissy @ 25-01-2008, 02:58 PM) *

iaca am ajuns si eu acasa. am luat 9 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
a fost chiar super naspa la examen, cum ma asteptam sa fie,dar na bine ca s-a termiant cu bine. am dat 2, mai am inca 3. dar macar urmatorul e pe 1.

Wow...9...felicitari!!

Nici eu nu as fi facut fata la atatea examene cate are Bublles, eu aveam max 5 pe sesiune si partialele de rigoare. Eu am facut la seral si avand 1/2 an in plus s-au intins si examenele pe mai multe sesiuni.

Dar, acum sa nu se supere lumea....la Politehnica....e de invatat frate, nu de tocit, e de facut probleme, nu de bifat la examene grila....cum e de ex la cumnata mea care e la Fac de lb. franceza si romana la Spiru...ia examenele aproape numai cu 10 si invata de azi pe maine.... sorry.gif

Un we placut ...cu cat mai putine dureri... pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.