Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Deea
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
julyalina
chiar daca ne-am intalnit de 2 ori, si pe forum nu prea ne-am intersectat, vroiam sa-ti spun LA MULTI ANI !!!! sa fii fericita langa puiutza ta si langa sotul tau pupic.gif

Imagine
emilia
La Multi Anii Beea, sa fi fericita alaturi de familia ta si sa ti se anplineasca toate visele give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif bday.gif bday.gif bday.gif

La Multi Anii Deea, sa fi fericita alaturi de familia ta si sa ti se anplineasca toate visele give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif bday.gif bday.gif bday.gif
denicris
La multi ani Deea, multe clipe fericite si senine alaturi de micuta ta si tot ce-i mai frumos in viata sa ti se implineasca! floare.gif
Sexymom
La multi ani Deea, ma bucur ca te-am cunoscut, iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familia ta frumoasa. floare.gif
lucy
LA MULTI ANI DEEA!!!!!!!!!!!SA FII FERICITA!!!!!!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
Cu intarziere, vin si eu cu urari de bine, sanatate si fericire! bday.gif
Darck Wolf
Cum e zicala aceea "Niciodata nu e prea tarziu" si chiar daca nu ne-am intersectat in acest syt, eu iti urez LA MULTI ANI , MULTA SANATATE SI FERICIRE.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.