Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire 09.02.2008
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta > Intalnirile OneDen
Pagini: 1, 2
amalia0701
Am vorbit cu Mirela pe mess si a ramas sa ne vedem.
Idei pentru locatie.
Io propun in centru.
Ora, 13-14, va convine?
julyalina
eu ma bag smile.gif preferabil centru
lilistiuca
intilnire e pentru toate???
julyalina
da, lili smile.gif pentru toate care vor sa vina smile.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 30-01-2008, 10:31 AM) *

da, lili smile.gif pentru toate care vor sa vina smile.gif

poate vin si io....dar nu promit, sa vedem ce va mai fi. mi-ar placea sa va cunosc si in flash!!! hug.gif
axe10
Mirela vine la Bucuresti?
Cred ca ma bag si eu...daca nu lucreaza barbatul... grin.gif
Nessie
Si eu vin. Am vorbit cu Noni si ar vrea si ea sa vina, dar sa vada cum se va simti atunci.

Ca locatie mie mi-a placut la Tatoli, unde ne-am mai intalnit in trecut. E aproape de intersectia Victoriei cu Regina Elisabeta.
_noni_
eu vin aproape sigur, sper ca bb sa fie si el de acord grin.gif

ca alternativa la locul de intalnire propun High - Life: http://www.high-life.ro/

}{
Nessie
Mie imi place locatia propusa de Noni. grin.gif Are salate multe. )).gif
anca veselie
vreau si eu sa vin:D inca nu am o locatie alternativa, dar poate gasesc )).gif
julyalina
e interesanta locatia grin.gif
eu ma gandeam la Caru cu bere - avand in vedere ca Mirela nu-l stie si e caracteristic romanesc. da' e bine si la high-life blum.gif
Tzutzi80
Ghici cine mai vine )).gif Asa ..... ca sa nu ramanem pentru 23 la aeroport naughty.gif
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 31-01-2008, 04:58 PM) *

Ghici cine mai vine )).gif Asa ..... ca sa nu ramanem pentru 23 la aeroport naughty.gif

cheer.gif Super-super-super!

Daca mai aveti propuneri de locatii punei aici, ca sa facem un sondaj apoi.
axe10
Mie imi convine in centru...unde o fi ca trebuie sa ajung la servici pe urma...dar voi hotarati!
butterfly
uh..ce as fi vrut sa pot veni :-<
sa faceti poze multe sa le vad si eu
pupic.gifpupic.gif
ganesha
Dragelor, daca nu faceti poze va trimit inapoi sa va mai intilniti odata tease.gif
anca veselie
si eu vreau la carul cu bere! nu am fost niciodata pana acum si chiar mi-ar placea!
amalia0701
Arata fain locatia aia si salatele.
cheer.gif cheer.gif
Tzutzica hug.gif hug.gif ce fain ca vii si tu party.gif
Noni o sa te lase BB, am vb. eu cu el prin telepatie hug.gif hug.gif

CITAT(anca veselie @ 01-02-2008, 09:14 PM) *

si eu vreau la carul cu bere! nu am fost niciodata pana acum si chiar mi-ar placea!

Acolo majoritatea mancarurilor sunt ingrasacioase, Plzzzzzzzzz nuuuuuuuuuu, nu inca hug.gif hug.gif

CITAT(ganesha @ 01-02-2008, 07:14 PM) *

Dragelor, daca nu faceti poze va trimit inapoi sa va mai intilniti odata tease.gif

blum.gif
crezi ca ne-am supara?
axe10
Si mie imi place Carul cu bere....dar sa o intelegem pe Amalia si sa mergem undeva unde poate rezista....si bineinteles daca se poate, unde se fumeaza...uf!

pupic.gif
anca veselie
ok, nu carul cu bere, nici eu nu vreau ingrasacioase.
ina_ceva
Vin si eu, vin si eu tease.gif Sustin propunerea high-life wink1.gif
ina_ceva
Ce spuneti de ora 12-13?
mirela
Salut! Am gasit subiectul cu ajutorul lui Gabi.Fetelor hotarati-va unde ne intalnim, eu o sa stau la un hotel in Lipscani.Pe site ced ca o sa mai intru poate maine caci pe urma plec in Brasov cu mama.By the way nu sta nimeni in zona in Lipscani sa/mi dea un ride la locul de intalnire?smile.gif
Nessie
in cazul in care Mirela sta pe Lipscani, as propune sa ne vedem in zona, ca sunt multe localuri dragute acolo, e tot in centru si nici nu o lasam pe Mirela singura prin Bucuresti.

Ce ziceti de City Grill pe Lipscani? smile.gif
ina_ceva
CITAT(Nessie @ 04-02-2008, 06:47 PM) *

in cazul in care Mirela sta pe Lipscani, as propune sa ne vedem in zona, ca sunt multe localuri dragute acolo, e tot in centru si nici nu o lasam pe Mirela singura prin Bucuresti.

Ce ziceti de City Grill pe Lipscani? smile.gif

E k, am fost acolo si mi-a placut wink1.gif
amalia0701
E ok, dar la ce ora 12, 13 sau 14?
Tzutzi80
haideti 14 sa ajung si eu
ina_ceva
Eu as vrea mai devreme pt ca nu pot sta mai mult de 14.30. sorry.gif
amalia0701
Atunci sa ne vedem la 13, oricum o asteptam si pe Tzutzi sa vina.
De obicei nici nu stim cum trece timpul cheer.gif

Ramane ora 13 la City grill?
Tzutzi80
E bine si la 1. pupic.gif
mirela
cheer.gif OK, ATUNCI ASA ramane. ne vedem la City Grill la orele 13;00.O sa mas intalnesc cu una din voi mai devreme poate cu Amalia sau Gabi caci poate nu stiu pe unde este si ma invart ca o gaita pe acolo. )).gif .Fetelor pana sambata nu mai intru pe net caci maine plec la Brasov si nu o sa am timp sa intru pe site. Va sun cu o zi inainte pe cele care mi/ati dat nr. Pupici la toate si de abia astept sa ne vedem. pupic.gif cheer.gif
Nessie
Eu o sa fiu la sala pana la 12:50, fac un dus rapid si am zburat la City Grill. Cred ca ajung pe la 13:10, ca sala e in spate la Cocor.
Tzutzi80
Eu vin pe bajbaite ca habar nu am unde e. Dar gasesc eu naughty.gif
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 05-02-2008, 09:26 PM) *

Eu vin pe bajbaite ca habar nu am unde e. Dar gasesc eu naughty.gif

Ne putem intalni in fata la magazinul Cocor daca vrei. pupic.gif Orienteaza-te si anunta-ma.
julyalina
ok, sambata la 1 . da'... spuneti-mi si mie unde e city grill asta de pe lipscani ca nu stiu sorry.gif da-ti un punct de orientare biggrin.gif

apropo de centru... poate e ultim moment dar putem merge si la Charme are si salate si meniuri de regim blum.gif si ... l'am vazut pe blogul lui Cristi biggrin.gif unde il recomanda

uitati ce zice in preznetarea restaurantului
CITAT
Din dorinta de a promova in randul clientilor nostri ideea unui regim aliemantar cu continut scazut in grasimi si care respecta principalele reguli ale dieteticii moderne, restaurantul Charme va propune un meniu care sa vina in sprijinul acestor idei.
Sunt feluri de mancare speciale pe baza de “carbohidrati buni” si “grasimi bune” menite sa va potoleasca foamea si sa elimine din organism zaharurile si fainoasele care dau peste cap compozitia sangelui si duc la un surplus de kilograme. In plus, este o mancare plina de arome si de condimente nobile care va vor incanta gustul.
amalia0701
Arata mai bine aici de cat la City grill.
Io votez CHARME )).gif
Deci ramane CHARME ora 13?
Cine face rezervarea?
Nessie
E deja a 3-a locatie la care ne stabilim.... Poate unele fete nu or sa intre inainte de intalnire si nu vor sti unde sa vina. In plus, la Charme, tin minte ca tinuta e obligatorie...nu prea il vad ca pe un retaurant unde sa se intalneasca o gasca galacioasa )).gif , ci mai mult ca pe un local peste medie, cu preturile pe masura.

Eu raman tot pentru City Grill, dar, evindent, ma supun majoritatii.

Va rog sa votati cele care doriti sa veniti la intalnire.

Am facut chestionar pentru voturi.
julyalina
ok, unde vreti voi dar va rog explicati cum ajung la city grill - just in case biggrin.gif
cobor la metrou unirii, pe unde o iau ?
Nessie
CITAT(julyalina @ 06-02-2008, 12:05 PM) *

ok, unde vreti voi dar va rog explicati cum ajung la city grill - just in case biggrin.gif

E chiar pe Lipscani, pe partea stanga, putin mai sus de Fire.

Daca ramane City Grill, ne putem intalni in fata la Cocor la 13:00.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 06-02-2008, 12:10 PM) *

CITAT(julyalina @ 06-02-2008, 12:05 PM) *

E chiar pe Lipscani, pe partea stanga, putin mai sus de Fire.

Daca ramane City Grill, ne putem intalni in fata la Cocor la 13:00.

Sa ramana city grill daca e nevoie de tzinuta, nu am chef de cera scorzos )).gif
_noni_
si eu zic sa ramanem la City Grill ca e cel mai aproape de Mirela, desi eu sunt satula de ei ca mananc aproape zilnic la pranz la City.

Abia astept sa va vad! hug.gif

}{
julyalina
nu stiam ca trebuie scortos pentru charme.
ramane city grill smile.gif
amalia0701
CITAT(_noni_ @ 06-02-2008, 01:24 PM) *

si eu zic sa ramanem la City Grill ca e cel mai aproape de Mirela, desi eu sunt satula de ei ca mananc aproape zilnic la pranz la City.

Abia astept sa va vad! hug.gif

}{

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Vine si MAMI cheer.gif
Desi esti scumpa la vedere pe aici ne urmaresti naughty.gif
pupic.gif
_noni_
incerc sa va citesc zilnic, macar 10 minute! tease.gif

mi-e dor de voi! abia astept sa intru in concediu si sa nu fac altceva decat sa stau pe forum! ca asa mi-e dorrr!!!!!!!!

}{
Tzutzi80
City Grill Centrul Istoric
Adresa : str. Lipscani, nr.12 (colt cu Calea Victoriei)

Sper ca asta e adresa....ca sa o dau fratelui meu (domnul sofer adica) care are o relatie mai speciala cu un GPS naughty.gif

Si atasat harta
Nessie
Cu aproximatie e ok harta, dar daca mergi pe Victoriei, nu o sa iti sara in ochi restaurantul. Mergi putin pe Lipscani (2-3 case) si il vezi.
amalia0701
Concluzie:
City Grill la ora 13.
Cine vine?
Mirela - invitat special, Tzutzi, io, Gabi_c, Anca, Alina, Lavinia, Noni.......
Cine se mai baga?
Cine face rezervarea?

Tzutzi80
Chiar asa....a facut cineva rezervarea?
axe10
A facut cineva rezervare?
Tzutzi80
Fetele, cu parere de rau va anunt ca eu nu mai pot ajunge. Imi este foarte rau mad.gif si nu pot pleca la drum sorry.gif sa faceti poze si pentru mine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.