Buna dimineata! Va salut din Portugal, am ajuns aseara foarte tarziu ,ieri am stat in Madrid vreo 5 ore, dar in aeroport Sexy, asta ca sa nu-mi sari in cap ,ca de ce nu te chemai
).gif)
, am zis ca mi se lungesc urechile pe acolo de asteptare, dar a trecut.Sa stiti ca mia-ti placut toate, sunteti foarte "cool"

, pacat ca nu am avut noi mai mult timp la dispozitie, sau ca nu vin eu prea des in Romania, caci altfel distractia s-ar intinde si mai mult.Cat despre poze, astazi nu am timp sa le postez, dar maine fac tot posibilul.Promit!Astazi am numai consultatii la doctori ,apoi iubitul meu sot spunea aseara ceva de o invitatie la cina, sa vedem daca voi fi in stare sa merg caci azi voi lua niste injectii in picioare prt. niste vinisoare ce mi-au aparut la glezna.Asa ca in functie de ce se va intampla in seara asta poate am timp sa le descarc in calculator, ca maine sa le pot posta. In rest m-am distrat mult la mama acasa, la Brasov, m-am simtit minunat la Bucuresti si apoi am mai avut si norocul sa mai fiu invitata si la un party acolo

unde m-am simtit de minune si am cunoscut persoane foarte dragute, insa cel mai greu a fost despartirea de familie, de amici, de tot sincera sa fiu.Ok, nu ma mai lungesc caci a doua parte a mesajului ar fi trebuit sa o scriu la mine in jurnal.Cert e, ca mie mi-a facut placere sa va cunosc pe cateva din voi ,pacat ca nu ati putut ajunge toate si sper sa se mai repete.Aaah si special prt. Anca_vio:nu uita ca ramane valabil ce ti-am zis .Ai nevoie de ceva anunta-ma.Aseara in Madrid am facut ceva shopping.Mi-am luat 1 parfum Cartierde 200ml am dat numai 58€ pe el.Asta prt. ca am reducere in aeroprt ca tripulant.Ok, fetele va pup si va invidiez ca o sa va mai intalniti si eu nu o sa fiu prezenta. Si ce-mi plac pozele.O sa le postez si eu pe ale mele tot aici.Pupici!