Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire 09.02.2008
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta > Intalnirile OneDen
Pagini: 1, 2
_noni_
Tzutzi, imi pare rau ca nu poti ajunge.... sad.gif

am vorbit acum cu Gabi si noi ne gandeam ca nu cred ca va fi totusi nevoie de rezervare. in principiu ne intalnim acolo si ar trebui sa gasim loc.

eu pot insa sa sun si sa fac rezervare, insa nu stiu daca a mai facut si altcineva laugh.gif .

astept 10 minute si daca nu zice nimeni nimic sun eu la ei si fac o rezervare pt. 8 persoane.

}{

gata, am facut rezervare! blum.gif
Sexymom
Sa o imbratisati pe Mirela si din partea mea. pupic.gif Petrecere frumoasa fetelor, asteptam poze si impresii. floare.gif
axe10
Hai ca vin eu cu impresii ca le-am lasat in continuare acolo, eu, deh la job...ca vorba lu' sexy, asa e unii...munceste si in we!

Deci : Mirela e o lunganca...adica inalta frate si asta am vazut la plecare, e dragutza si eleganta. Noni are o burtica...cam de 6 luni, mie mi s-a parut putin schimbata la fata, dar o sa vedeti voi in poze, Ina era nerabdatoare sa plece la aeroport sa-l intampine pe baiatul ei, Anca, cum o stiti...zapacita si cu tigara in gura(ca s-o parasc), Alina, TOT slaba si frumoasa ,Amalia mult mai optimista si pregatita de party asta seara....si Gabi...sincer nu arata extenuata deloc dupa pilates...sau o fi fost altceva....si e la prima zi de Keto.
Inca o data deci: Alina si Amalia nu au mancat...sau "tratat" cu limonada..fara zahar...in rest, si noi ca fetele...unele chiar cu desert!

Poze a facut Mirela...sa vedem cine si cum le posteaza...

Mirela esti o frumoasa...

Dap, pacat ca nu a venit si tzutzika,ca mi-era dor sa o vad...dar intalneala viitoare cred ca pe 22.02 cand vine si ea la Capitala...

Tzutzi80
Pai mai bine muncesti ca tine decat cu crize de fiere ca mine. Si nebuna ....si-a gasit tocmai azi sa isi faca de cap. Si imi facusem si floricele pe unghiute sa va impresionez naughty.gif
Sexymom
Ma bucur mult de tot ca v-ati intalnit, mi-ar fii placut si mie sa fiu acolo cu voi.Si Anca???cum adica cu tigarea in gura??nu s-a lasat de fumat? sau o cauta cu lumanarea?
anca veselie
blushing.gif da, sexi, o caut cu lumanarea blushing.gif
lavinia wacko.gif , cand te prind te alerg pt ca m-ai parat
julyalina
)).gif ba am mancat si eu )).gif paine cu unt doh.gif ca drool.gif cand le-am vazut - desi nu stiu de ce ca de obicei nu mananc paine sad.gif si la final am luat 1 papanas rolleyes.gif

amalia a fost singura care sa-a mentinut pe pozitie biggrin.gif

am facut si eu cateva poze cu telefonul dar le pun abia maine ca la serviciu am cablul de date sorry.gif
anca veselie
bueeey, si eu am fost cumintica! tease.gif
julyalina
da, am uitat doh.gif ancutzul a fost cuminte cheer.gif

primele POZE de la intalnire. Fetelor, imi cer scuze ca nu sunt de foarte buna claritate dar le-am facut cu telefonul si nu a fost prea buna lumina sorry.gif

poze mai bune sigur sunt in aparatul Mirelei pupic.gif
Sexymom
Sunt frumoase pozele Alina, si voi toate aratati bie dispuse si fericite. w00t.gif
Cherie
Ce frumos...ce ma oftic ca n-am putut sa ajung sorry.gif
julyalina
data viitoare, missD hug.gif
bubbles
Foarte frumoase pozele .Sper ca vreodata sa va vad si eu sorry.gif .
Cherie
CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 08:09 AM) *

Data viitoare clar... Daca o sa plec de la locul asta de munca, sambatele si duminicile imi vor fi pecetluite, dar tot ne vedem noi cumva! pupic.gif

ALte poze nu mai sunt? floare.gif
axe10
CITAT(MissDiorCherie @ 13-02-2008, 09:40 AM) *

CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 08:09 AM) *

Data viitoare clar... Daca o sa plec de la locul asta de munca, sambatele si duminicile imi vor fi pecetluite, dar tot ne vedem noi cumva! pupic.gif

ALte poze nu mai sunt? floare.gif

Sa ajunga Mirela acasa si sa aiba nitel timp liber si le vezi si pe restul...
mirela
Buna dimineata! Va salut din Portugal, am ajuns aseara foarte tarziu ,ieri am stat in Madrid vreo 5 ore, dar in aeroport Sexy, asta ca sa nu-mi sari in cap ,ca de ce nu te chemai )).gif , am zis ca mi se lungesc urechile pe acolo de asteptare, dar a trecut.Sa stiti ca mia-ti placut toate, sunteti foarte "cool" cheer.gif , pacat ca nu am avut noi mai mult timp la dispozitie, sau ca nu vin eu prea des in Romania, caci altfel distractia s-ar intinde si mai mult.Cat despre poze, astazi nu am timp sa le postez, dar maine fac tot posibilul.Promit!Astazi am numai consultatii la doctori ,apoi iubitul meu sot spunea aseara ceva de o invitatie la cina, sa vedem daca voi fi in stare sa merg caci azi voi lua niste injectii in picioare prt. niste vinisoare ce mi-au aparut la glezna.Asa ca in functie de ce se va intampla in seara asta poate am timp sa le descarc in calculator, ca maine sa le pot posta. In rest m-am distrat mult la mama acasa, la Brasov, m-am simtit minunat la Bucuresti si apoi am mai avut si norocul sa mai fiu invitata si la un party acolo cheer.gif unde m-am simtit de minune si am cunoscut persoane foarte dragute, insa cel mai greu a fost despartirea de familie, de amici, de tot sincera sa fiu.Ok, nu ma mai lungesc caci a doua parte a mesajului ar fi trebuit sa o scriu la mine in jurnal.Cert e, ca mie mi-a facut placere sa va cunosc pe cateva din voi ,pacat ca nu ati putut ajunge toate si sper sa se mai repete.Aaah si special prt. Anca_vio:nu uita ca ramane valabil ce ti-am zis .Ai nevoie de ceva anunta-ma.Aseara in Madrid am facut ceva shopping.Mi-am luat 1 parfum Cartierde 200ml am dat numai 58€ pe el.Asta prt. ca am reducere in aeroprt ca tripulant.Ok, fetele va pup si va invidiez ca o sa va mai intalniti si eu nu o sa fiu prezenta. Si ce-mi plac pozele.O sa le postez si eu pe ale mele tot aici.Pupici!
anca veselie
multumesc mirela pupic.gif ma bucur tare ca ne-am cunoscut si sper sa ne revedem floare.gif mama mama ce ieftin ai luat parfumul w00t.gif
amalia0701
pupic.gif
Eram datoare de mult cu aceste poze pupic.gif
POze telefon
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.