Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
ina_ceva
Amalia, felicitari pt masinutza! Sa o stapaniti sanatosi! Te-ai apucat de scoala de soferi?

O saptamana frumoasa sa ai!
lilistiuca
pupic.gif

o saptamina cit mai usoara, atit acasa, la job, si nu in ultimul rind la slabit!!!!

take care!!! pupic.gif
Sexymom
Hola Amalia.
Stiu cum e cu cineva in casa, si la mine e mama de 2, 3 luni, am zile si bune si rele , depinde de starea ei, uneori imi ies din pepeni ca face diferente intre fete si spune ca nu e adevarat ca le iubeste la fel doh.gif

Succes la slabit, si o saptamana minunata.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 04-02-2008, 12:48 PM) *

Hola Amalia.
Stiu cum e cu cineva in casa, si la mine e mama de 2, 3 luni, am zile si bune si rele , depinde de starea ei, uneori imi ies din pepeni ca face diferente intre fete si spune ca nu e adevarat ca le iubeste la fel doh.gif

Succes la slabit, si o saptamana minunata.

hug.gif
Multzumesc iubita.
O sa ma concentrez pe sport si regim si o sa incerc sa o ignor.
lilistiuca
nasol rau cu soacra......

io ma enevez si daca stau mai mult cu mama.....daramite cu socrela...slava domnului ca nu am avut parte de ele......prima era moarta, iar asta......s-a dat la fund........

dar ii am pe ai mei...care de cite ori vin la noi imi dau "sfaturi si indicatii" blink.gif .....noroc ca i-am invatat cum trebuie si nu vin des......chiar daca stam la o statie distanta.....o trimit pe Cristina mea la masa de prinz la ei si atunci ei sunt super multumiti...ma lasa pe mine sa respir...

ce rea sunt...adevarul este ca nu stiu ce m-as face fara ei....ne sunam de citeva ori pe zi.....discutam de toate pentru toti.....dar nu cred ca as mai putea sta cu ei, au imbatrinit su au devenit prea pisalogi.... sorry.gif
amalia0701
-gustare ora 16 - un baton chocapic - 100 calorii, rezultat o cascada de orgasme )).gif )).gif
- ceai verde cu lamaie;
butterfly
eu mor dupa cel de la fitness cu ciocolata :x e...buuun
amalia0701
Cina 200 gr. salata de varza murata( desarata) cu ulei de masline si marar cu 100 gr. macarou marinat.
Cam acra si sarata cina, asa ca de la ora 18 am tot baut apa si ceai verde )).gif
Dimineatza beau ceai negru cu lapte sau cafea, iar dupa prinz beau numai verde si ala subtzire.
amalia0701
La ora 22 am mancat, cu mana din oala, 2 sarmalutze mici( maxim 70 de gr.) blushing.gif
Azi:
- ora 8 - 50 gr. musli cu Zuzu 0,1%
- pentru gustare mar;
- prinz ciorbitza si 5 sarmalutze( le-am cantarit si au 200 gr cu caserola cu tot) cu un graham de 100 gr.
Restul mai vedem.
crissy
amalia, vin si eu cu galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa ai spor in tot ce-ti propui. Ce mai face dirigu' cool.gif ?
butterfly
amelie vin si eu cu un pup pupic.gif si o intrebare intrebatoare;))
mi-am luat de la plafar tarate (Am auzit ca-s bune pt digestie) si parca imi amintesc ca tu luai

intrebarea e cum le iei?amestecate in iaurt ?seara sau dimineatza?

pupic.gif

amalia0701
CITAT(crissy @ 05-02-2008, 01:57 PM) *

amalia, vin si eu cu galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa ai spor in tot ce-ti propui. Ce mai face dirigu' cool.gif ?

pupic.gif
pupic.gif
\Dirigu tocami are un baietzel, i-a nascut nevasta saptamana trecuta.
Azi am avut prima zi de conducere, e super fain!
grin.gif grin.gif grin.gif
Taraztele se iau dimieatza pe stomacul gol cu ceai. lapte sau iaurt.
butterfly
sa ii traiasca si sa creasca mare si la fel de frumos ca dirigu'

cum a fost prima ora?wink1.gif) tin minte ca la prima mea sedintza aveam niste emotii:))

am gasit pe net si urmatoarea treaba:
1-2 lingurite de tarate in apa sau ceai inainte de masa smile.gif

Pulberea de tarate - se adauga cate 1-2 linguri la mancare, de 3-5 ori pe zi. S-a demonstrat ca taratele de grau contin substante care fac digestia rapida si usoara. Luati tarate praf, in ciorbe, ceai sau orice alt lichid, principalul este sa nu aiba temperaturi mai mari de 40 grade, ca sa nu distruga vitaminele si enzimele pe care le contin.
amalia0701
Nu am avut emotii distructive.
Verificam daca imi place, iar daca nu mi-ar fi placut nu as fi continuat.
Asa vb. cu instructorul.
)).gif )).gif )).gif
Dar a fost super fain, am condus cu viteza a -III -a chiar cheer.gif cheer.gif cheer.gif
M-a declarat vitezomana lol.gif lol.gif lol.gif
Singurul lucru care m-a temperat a fost un tip care invatza sa conduca TIR-ul; m-am ferit din calea lui.
salut.gif salut.gif
Gustarea - un mar, e cel de azi dimineatza ca peste aia am sarit.
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 05-02-2008, 04:40 PM) *

Dar a fost super fain, am condus cu viteza a -III -a chiar cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Singurul lucru care m-a temperat a fost un tip care invatza sa conduca TIR-ul; m-am ferit din calea lui.
salut.gif salut.gif

)).gif )).gif )).gif
daaaaa, imi aduc aminte si eu smile.gif cand esti incepator, iti place viteza smile.gif pe urma inveti sa fii precaut biggrin.gif
stardust
CITAT(julyalina @ 05-02-2008, 08:16 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 05-02-2008, 04:40 PM) *

salut.gif salut.gif

)).gif )).gif )).gif
daaaaa, imi aduc aminte si eu smile.gif cand esti incepator, iti place viteza smile.gif pe urma inveti sa fii precaut biggrin.gif

Daaaaaaaa,daaa, si mie-mi tot spunea instructorul ca am piciorul cam greu )).gif

Felicitari, Amalia, primul pas a fost mai greu!

Spuneai acu multa vreme ca te inspaimantau vecinii, s-au calmat intre timp? huh.gif
amalia0701
Am mancat cam mult in seara asta doh.gif , nu ma mai puteam satura, am ajuns acasa la 20:30 lihnita blushing.gif
O sa imi iau la mine toate cele 3 mese daca stiu ca nu ajung acasa. doh.gif doh.gif
Maine la 14 am a doua sedintza de conducere cheer.gif cheer.gif
Ma gandesc sa imi fac cadou de ziua mea permisul w00t.gif
Imi mai doresc mult o banda de alergat.
Acu fac loby pentru ea.
Ca sa dovedesc ca nu-i o investie proasta de inca un cuier in casa folosesc bici cool.gif

CITAT(stardust @ 05-02-2008, 10:14 PM) *

Spuneai acu multa vreme ca te inspaimantau vecinii, s-au calmat intre timp? huh.gif

Au plecat in tzari straine )).gif )).gif )).gif
oricum problema era in capul meu si am rezolvat-o cu psihoterapie biggrin.gif
ina_ceva
Ar fi super sa-tzi faci asa cadou de ziua ta wink1.gif

La condus instructorul mereu avea probleme cu mine ca "brutalizam" masina: trageam prea tare de schimbator; odata ramasesem cu capul ala in mana.

Spor la dieta si sa apara cat de curand rezultate! hug.gif
julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif
AMR 3 zile naughty.gif sa te pregatesti... o sa-ti facem capul calendar tease.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 06-02-2008, 08:06 AM) *

'neatza amalia ! pupic.gif
AMR 3 zile naughty.gif sa te pregatesti... o sa-ti facem capul calendar tease.gif

Capul meu e in stare normala calendar, mai bine imi tabaciti fundul )).gif )).gif )).gif

Simt ca slabesc, dar inca nu ma cantaresac, poate saptamana viitoare.
Azi tzin post, asa ca inca nu stiu ce o sa mananc blushing.gif
Pana acum mancai o banana.
julyalina
legume la punga smile.gif din alea congelate . le bagi la microunde blum.gif
sau 1 salata verde, 1 ardei, 2 rosii, 1 castravete, 1 ceapa , marar, etc... 1 linguritza ulei de masline... adica o salata pupic.gif
amalia0701
Md - ceai cu lapte de soia si musli( acu se umfla);
Am la pachet fructe: un mar, o para, un grepfruit, un kiwi, o portocala9 o sa vad ce mananc)
Am facut aseara la wok( fara ulei) doar cu sos de soia si ghimbir o punga de legume , mai am cam 100 de gr. intr-o caserola.
Mai am la mine un graham de 100 si u pate vegetal.
La ora 14 am conducere, asa ca o sa ajung acasa cine stie cand.
crissy
CITAT(amalia0701 @ 05-02-2008, 04:17 PM) *

Dirigu tocami are un baietzel, i-a nascut nevasta saptamana trecuta.

Sa le traiasca!
bubbles
Neata yahoo.gif .bafta la condus cheer.gif cheer.gif pupic.gif
crissy
CITAT(amalia0701 @ 05-02-2008, 10:16 PM) *

Daca esti cuminte, cine stie ce surprize vei avea wink1.gif .
amalia0701
CITAT(crissy @ 06-02-2008, 11:34 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 05-02-2008, 10:16 PM) *

Daca esti cuminte, cine stie ce surprize vei avea wink1.gif .

Io de cate ori imi doresc cu adevart ceva mi se implineste )).gif
Doar ca azi imi doresc asa:
- carnet de sofer;
- banda de alergat;
-concediu in grecia 2 saptamani io cu omul meu cu masina, cred ca pe la sf. lui mai.
Acu trebuie sa stabilesc exact ordinea acestor dorintze )).gif )).gif )).gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 06-02-2008, 09:12 AM) *

fara pateul vegetal, te rog! nu e sanatos deloc ! e numai chimicale pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 06-02-2008, 12:15 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 06-02-2008, 09:12 AM) *

fara pateul vegetal, te rog! nu e sanatos deloc ! e numai chimicale pupic.gif

Stiu dar imi e foame si nu ma satur cu legumele alea si graham gol blushing.gif
crissy
Fa-ti pateul acasa. Iahnie de soia (boabe fierte si pisate, la fel ca iahnia de fasole) la care adaugi tu condimente: ulei, piper, ceapa calita, mujdei usturoi si altele ce-ti plac.
amalia0701
CITAT(crissy @ 06-02-2008, 12:51 PM) *

Fa-ti pateul acasa. Iahnie de soia (boabe fierte si pisate, la fel ca iahnia de fasole) la care adaugi tu condimente: ulei, piper, ceapa calita, mujdei usturoi si altele ce-ti plac.

Daca as fi ajuns acasa sa gatesc il faceam.
Imi palce cel de naut, dar am ajuns aseara acasa la 20:30 cand am gatit cina, am spalat, am intins rufe, m-am dat pe bici, m-am iubit cu fiemea si am citit si legislatie )).gif
anca veselie
bravo soferito biciclista pupic.gif !
ia zii repede: iti fac copii la grey?
midnight_talker
Acum am observat sa faci scoala de soferi.Bafta mare!!!!
Ordinea prioritatilor as pune-o asa:
Banda de alergat
Grecia
carnet de conducere

vai cat de frumos e in Grecia!!!!!!!Daca vrei sfaturi,sunt aici! wink1.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 06-02-2008, 01:47 PM) *

bravo soferito biciclista pupic.gif !
ia zii repede: iti fac copii la grey?

Chiar te rog, raman datoare pupic.gif pupic.gif

CITAT(midnight_talker @ 06-02-2008, 08:49 PM) *

Acum am observat sa faci scoala de soferi.Bafta mare!!!!
Ordinea prioritatilor as pune-o asa:
Banda de alergat
Grecia
carnet de conducere

vai cat de frumos e in Grecia!!!!!!!Daca vrei sfaturi,sunt aici! wink1.gif

Am fost ieri la Real si am vazut o banda de 1500 lei care se inclina manual si una cu inclinare electrica cu 1900 de lei.
Mai conving la barbat.
De fapt acum trebuie sa inregistram masina si am platit si jumatate din scoala de soferi.
Asa ca banda mai asteaopta un pic.
Io, Mitza biciclista invatz legislatie calare )).gif
Cu concediul inca mai tatonez prioetenii care vor concediu in mai )).gif
amalia0701
Am mancat azi asa:
- ora 6:30- 2 ochiuri facute in apa cu 3/4 de graham;
- cafea cu 50 ml lapte 0%;
- ora 9:30- un mar;
- ceai negru;

Pentru prinz am 200 gr. file de somon la gratar si 2 rosii.
Cred ca o sa mananc la ora 12, caci am conducere de la 12:30, iar la 2 e prea traziu o sa mi se faca foame )).gif
Mi somnnnnnnnnnn
Vreau sa dorm.
anca veselie
si mie mi-e somn sad.gif
bafta la condus cheer.gif
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 06-02-2008, 12:12 PM) *

-concediu in grecia 2 saptamani io cu omul meu cu masina, cred ca pe la sf. lui mai.
Acu trebuie sa stabilesc exact ordinea acestor dorintze )).gif )).gif )).gif

w00t.gif Adica vii sa ma vezi? Ca in mai voi fi in rhodos, Mykonos (aici nu prea apuc sa ies des) si Pireu (langa Atena). cheer.gif Intaaalneaaaaalllllaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
E super mistoooooo
Nu regret decat ca nu mi-am luat carnet la 18 ani.
A fost super fain azi cheer.gif
Acu beau un ceai energizant, apoi mai muncesc.
Tzutzi80
Uite ca iti si zic:

23-May Mykonos, Greece 1:00 PM 11:00 PM Docked (deci as avea timp si aici)

25-May Rhodes, Greece 7:00 AM 5:00 PM Docked

30-May Piraeus (Athens), Greece 7:00 AM 5:00 PM Docked

naughty.gif
amalia0701
As vrea sa merg aici :
Concediu
gaby_mp
Salut!
Primiti inca o obezica printre voi? gb imi place sa imi zic, 24 -> 25 ani, 1.80m, 100kg :-" si fara motivatie smile.gif
Las CV-ul meu sectiunea diete: incercate toate existente, de la "apa paie si bataie" la herbalife, daneza, superdieta, etc, cu rezultate bune de fiecare data dar cu un cap plin cu taratze astfel incat dupa diete ma mutam in frigider asa ca normal ca acum am 100kg. [in 2006 slabisem de la 104 la 82 in scurt timp, si de atunci am "lucrat" pana la greutatea de acum]
Va pup!
aki
Amelia cheer.gif ce bine ca te-ai apucat de treaba.Dumnezeu sa-ti fie de spor si ajutor hug.gif
gaby_mp
Am citit linkul la "metoda drastica" si cred ca respectivul mesaj era reclama mascata chiar a doctorului respectiv din Cluj. Am cunoscut o fata care a facut operatia si nu a avut rezultate asa de bune. Sincer e tot grasa. A slabit, dar nu a ajuns niciodata la un corp de invidiat. In plus, riscul e prea mare, sunt care au murit pe masa ohmy.gif

Banda de alergare: aveti grija cand va luati, majoritatea nu suporta mai mult de 80kg. Incercati sa luati o banda mecanica, se consuma mai multe calorii la ea decat la cealalta pt ca singur o misti, si e mult mai ieftina! [in metro cea de pana la 80kg este 330RON]

De cunostiinte sunt plina, sfaturi nu mai zis, sa ajut pe altul - oricand. Pe mine nu prea ma ajut. Nu am motivatie. Ce si cum sa fac? Dati-mi idei! Va multumesc smile.gif
amalia0701
Gaby bine ai venit!
bubbles
Neata yahoo.gif .ce face duamna?Imi place motivatia care o vad aici hug.gif .Deja ai schimbat ticker cheer.gif
midnight_talker
Ciao!
E super fain in Grecia si de pasti e asa o stare de bine,liniste sufleteasca,atmosfera de sarbatoare...Pe insule sunt locuri unde mergi sa dansezi pe muzica lor traditionala...Offf ce amintiri!
Tzutzi,super fain sejurul pe care l-ai facut.Mykonos este o insula destul de scumpa,dar f faina.N-am fost acolo numai in port,dar am fost pe insulele de langa ea Siros si Tinos.In Pireu nu prea e ceva de vazut.E un fel de prelungire a Atenei,e portul acolo si in rest mult trafic.Rodos am auzit ca e f fain.....
Poate ajung si eu in Grecia prin martie.Doamne da!!!!!
Amalia,fa-ti concediul in Grecia,ca merita!!!!Numai firma sa fie de incredere,ca in fiecare an mai auzi cate ceva.
amalia0701
Anca sper sa-l fac, acum nu am timp sa gandesc )).gif
midnight_talker
Amalia,numai trebuie sa-ti asumi un risc.Daca mergi de sarbatori,o sa mananci mult.Si ei se pregatesc cu foarte multa mancare si prajituri.....din toate iti vine sa mananci.Eu am gustat din toate.....hahaha
axe10
Sper sa ajung maine...vad ca s-a miscat si cantarul...
Bravoooooo.......
Te pup!
Tzutzi80
CITAT(midnight_talker @ 08-02-2008, 11:42 AM) *

Tzutzi,super fain sejurul pe care l-ai facut.Mykonos este o insula destul de scumpa,dar f faina.N-am fost acolo numai in port,dar am fost pe insulele de langa ea Siros si Tinos.In Pireu nu prea e ceva de vazut.E un fel de prelungire a Atenei,e portul acolo si in rest mult trafic.Rodos am auzit ca e f fain.....

Ce simpatica esti!! )).gif Pai eu nu imi fac sejurul acolo. EU acolo muncesc. Si normal ca sunt porturi...ca doar muncesc pe nava de croaziera. Asa am ajuns si voi mai ajunge eu in grecia. Ca daca asteptam sa imi fac vacanta acolo....probabil ajungeam in viata urmatoare w00t.gif
aki
Amalia pleci in vacanta?S-a terminat greva de la CFR?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.