CITAT(SARA @ 10-09-2008, 11:18 PM)

buna draga IOANA si
bine ai venit printre noi.te primim cum sa nu!
ne spui si cateva lucruri despre tine?care a fost cauza depresiei ,ai luat medicamente pt depresie?
ce dieta te-ai hotarat sa incepi?
te asteptam cu noutati.......

Dragele mele,
va spun, cum de nu. Eu am fost o persoana super optimista si puternica. Ei, dupa ce l-am cunoscut pe actualul sot, era o perioada in viata mea in care eram foarte mandra de mine. De ce? Pentru ca toate mergeau struna, pentru prima data in viata mea slabisem - mentionez ca luam anticonceptionale, intrucat pana atunci eu nu avusesem niciodata ciclu regulat. Ei, si slabeam si mi-era bine. Au aparut insa niste probleme mai delicate intre noi si mama lui. Nu are rost sa le discutam aici sa spunem ca nu sunt obisnuitele probleme dintre soacre si nurori. Ne-am mutat, am sperat sa ne dea pace, n-a fost asa. In fine,la putin timp insa s-a internat in spital tatal meu cu o banala raceala. Si, pe scurt, dupa 2 luni murea din cauza unei hepatite toxice medicamentoase - greseala medicala. Cam asta a fost picatura care a umplut paharul la mine. Am inceput atacurile de panica. Si, intrucat in acel an, 2006 , lunar ne-a murit o ruda sau un prieten bun... nu s-au oprit. In schimb s-a oprit ciclul meu, si s-au adunat kilogramele. Cam asta e, pe scurt.
Am fost la un endocrinolog care mi-a dat reductil, si euthyrox desi slabisem 25 de kg intr un an si aveam tsh 1,5. Mi-a venit rau de la ele, etc etc. ACu ma zbat sa mai dau jos. #0-35 de kg as vrea, si mi-ar fi arhisuficient deoarece eu am o constitutie extrem de solida, cu muschi si oase mare, mostenita de la tata. in vreme cat eram "slaba" - eu as zice potrivita, tot bateam 110, deci.... asta mi-s io, alta mama nu mai face.
E de prisos sa spun ca mi-e groaza de doctori, ca ii vad intr o anume lumina samd.
Dieta? habar ca n-am! Ca si data trecuta voi incerca sa evit dulciurile, painea - oricum eu o agtesc in casa si folosesc jumate faina BL55 si jumate faina bruta neagra fara gluten. Carne cu salate, cartofi cu salate, si sa vedem ce-o iesi. Poate ar trebui sa incep sa ma plimb, si sa vad lumea si sa nu ma mai speriu si de umbra mea.
Va pupacesc si multumesc de calduroasa primire.