Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 07-10-2008, 10:09 AM) *

Amalia, pe mine de mult ma bate gandul sa imi iau steamer. Al tau de care e? De la ce firma? Cat a costat? esti multumita de el?

Mi la- facut mama cadou.
Adica si l-a luat ei, a gatit de 3 ori in el si apoi o incurca in bucatarie )).gif
E Tefal, are 3 etaje si vas pentru orez.
Am vazut pe la supermarket costa 150-300 lei, depinde de firma.
Sunt foarte multzumita.
Legumele si carnea ies senzational.
Sexymom
Buna Amalia pupic.gif .
Mi-am montat si eu aragazul ieri, are 3 parti, unul cu plita electrica si 2 cu gaze, eu invatata sa gatesc pe plita electrica am fiert 3 oua in 45 de minute, asta ca nu stiam sa ii reglez temperatura, pana la urma a venit dl.inginer si m-a luminat.Aseara am facut si spaghete, azi cred ca arunc si eu o rata la cuptor , cu portocale si orez garnitura.
bibi
CITAT(Sexymom @ 07-10-2008, 10:31 AM) *

Buna Amalia pupic.gif .
Mi-am montat si eu aragazul ieri, are 3 parti, unul cu plita electrica si 2 cu gaze, eu invatata sa gatesc pe plita electrica am fiert 3 oua in 45 de minute, asta ca nu stiam sa ii reglez temperatura, pana la urma a venit dl.inginer si m-a luminat.Aseara am facut si spaghete, azi cred ca arunc si eu o rata la cuptor , cu portocale si orez garnitura.

A durat 45 min pe gaze?

Eu constat in fiece zi ca am facut o mare greseala ca nu am luat plita electica , e muult mai usor de intretinut.M-am saturat de spalat gratarele alea de la aragazul obisnuit. doh.gif
Sexymom
Nu pe gaze Bibi, pe plita, are 12 trepte de putere, si eu am crezut ca maximul e 12, de fapt era la 1.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 07-10-2008, 10:54 AM) *

Nu pe gaze Bibi, pe plita, are 12 trepte de putere, si eu am crezut ca maximul e 12, de fapt era la 1.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bibi
CITAT(Sexymom @ 07-10-2008, 10:54 AM) *

)).gif )).gif lol.gif lol.gif

Cartea de ce nu ai citit-o?

Ti-era foame ,ai?

Te pup.
amalia0701
CITAT(bibi @ 07-10-2008, 10:58 AM) *

Nu mai spune de carti.Caut de 3 zile cartea de la robotul de bucatarie.
Nu stiu cum sa rasnesc cafea cu el si cartea habar nu am unde e doh.gif
Robotul ala are asa multe piese incat ma dispera.

Sexymom
CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:58 AM) *

Ca nu stiu in care din cele 237 de cutii este, si cu inginerul al lado, es mejor, nu mai pierd timpul lol.gif
bibi
CITAT(amalia0701 @ 07-10-2008, 11:08 AM) *

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 10:58 AM) *

Nu mai spune de carti.Caut de 3 zile cartea de la robotul de bucatarie.
Nu stiu cum sa rasnesc cafea cu el si cartea habar nu am unde e doh.gif
Robotul ala are asa multe piese incat ma dispera.

Merge si sa rasnesti??!!! w00t.gif w00t.gif

La al meu ma chiunui cu razatorile inca...dupa 6 ani.Mereu uit care e aia care face varza potrivita.Si nu o nimeresc niciodata din prima. doh.gif

CITAT(Sexymom @ 07-10-2008, 11:18 AM) *

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 09:58 AM) *

Ca nu stiu in care din cele 237 de cutii este, si cu inginerul [i]al lado, es mejor[/i], nu mai pierd timpul lol.gif

M-ai spart cu ...e cumva vorba de lene?
Macar era misto inginerul? naughty.gif
Sexymom
CITAT(bibi @ 07-10-2008, 10:56 AM) *

Is the best (am scris bine? ca nu le am cu engleza)la mine numai spanioleste intra. )).gif
Panda
CITAT(Sexymom @ 07-10-2008, 12:00 PM) *

CITAT(bibi @ 07-10-2008, 10:56 AM) *

Is the best (am scris bine? ca nu le am cu engleza)la mine numai spanioleste intra. )).gif

he's the best pupic.gif blum.gif ...si stiu si spaniola blum.gif ... la romana stau mai prost... lol.gif
bibi
Aha, deci m-am prins...pe alaturi...

Acu mi-am adus aminte, nu stiu daca ati vazut "blonda de la drept " de postasul(de fapt de la DHL) care-i placea manichiuristei ...asa mi-l inchipui pe inginer.. naughty.gif naughty.gif
amalia0701
La adunarea festiva, domnul Presedinte tine o cuvintare. Unul dintre spectatori, catre cel din fata sa:
- Va dati, va rog, jos palaria, nu-l vad bine pe domnul Presedinte.
Peste citeva momente:
- Nu va trageti putin mai la stinga?, tot nu-l vad perfect.
Peste un minut:
- Inca putin, va rog...
- Sa va dau si un binoclu? intreaba cel din fata, exasperat.
- A, nu multumesc, am pusca cu luneta...

lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif buuuuun banc
Panda
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
Meniu azi:
MD:
Branza perle Campus - 200 grame, 184 calorii, 26 proteine, 8 lipide, 2 carbohidrati, 0 fibre
Lapte pentru cafea - 10 grame, 17.4 calorii, 0.3 proteine, 1.5 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
Gustare1:
Mar Ionatan - 150 grame, 78 calorii, 0.6 proteine, 0.3 lipide, 20.7 carbohidrati, 3.6 fibre
Migdale - 30 grame, 173.4 calorii, 6.4 proteine, 15.2 lipide, 5.9 carbohidrati, 3.5 fibre
PRINZ:
Andive - 70 grame, 11.9 calorii, 0.9 proteine, 0.1 lipide, 2.4 carbohidrati, 2.2 fibre
Crap - 70 grame, 70.7 calorii, 11.2 proteine, 2.8 lipide, 0.1 carbohidrati, 0 fibre
Varza - 300 grame, 93 calorii, 4.8 proteine, 0.6 lipide, 17.1 carbohidrati, 6 fibre
Rosii pasate 365 - 20 grame, 3.6 calorii, 0.3 proteine, 0 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Carne de porc grasa - 120 grame, 408 calorii, 18 proteine, 36 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Seminte de susan - 10 grame, 57.3 calorii, 1.8 proteine, 5 lipide, 2.4 carbohidrati, 1.2 fibre
Miere - 10 grame, 32.5 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 8.1 carbohidrati, 0 fibre
GUSTARE 2:
Rodii - 200 grame, 136 calorii, 2 proteine, 0 lipide, 34.4 carbohidrati, 1.2 fibre
CINA:
Rata, friptura - 200 grame, 402 calorii, 48 proteine, 22 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Salata verde - 200 grame, 34 calorii, 2.4 proteine, 0.6 lipide, 6.6 carbohidrati, 4.2 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Suc de lamaie natural, fara zahar - 10 grame, 2.5 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1610 grame, 1786.7 calorii, 122.7 proteine, 102.1 lipide, 101.7 carbohidrati, 21.9 fibre

Sau cina asa:

Rata, friptura - 150 grame, 301.5 calorii, 36 proteine, 16.5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Salata verde - 200 grame, 34 calorii, 2.4 proteine, 0.6 lipide, 6.6 carbohidrati, 4.2 fibre
Ulei de masline - 20 grame, 164.8 calorii, 0 proteine, 20 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Suc de lamaie natural, fara zahar - 10 grame, 2.5 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 0.9 carbohidrati, 0 fibre
Vinete - 200 grame, 48 calorii, 2 proteine, 0.4 lipide, 11.4 carbohidrati, 6.8 fibre
Ceapa rosie - 10 grame, 3.9 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.8 carbohidrati, 0.1 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 1780 grame, 1820.5 calorii, 112.8 proteine, 107 lipide, 113.9 carbohidrati, 28.8 fibre
bubbles
Seara buna pupic.gif .inca astept sa scoti tidi-ul ala din tipla dry.gif pupic.gif
dany
Sa inteleg ca ai CD cu tae-bo si nici nu l-ai desfacut ? nono.gif Eu ma chinui sa gasesc si tu il umpli de praf ....

oare cand ma hotarasc si eu sa folosesc iar steamer-ul ? doh.gif
bubbles
CITAT(dany @ 07-10-2008, 09:17 PM) *

Sa inteleg ca ai CD cu tae-bo si nici nu l-ai desfacut ? nono.gif Eu ma chinui sa gasesc si tu il umpli de praf ....

oare cand ma hotarasc si eu sa folosesc iar steamer-ul ? doh.gif

Eu l-am folosit de multe ori ca mi-e mai usor sa las cate 30 minute si sa fiarba in acelasi timp si carnea si cartofii sau legumele tease.gif
amalia0701
Aseara am ajuns la 21:30 acasa.
Nu l-am scos din tipla.
buretel
Eu sunt steamer addicted )).gif )).gif Am avut o perioada de cateva luni in care gateam sambata pt toata saptamana peste si legume la abur. Industrie nene era la noi in casa )).gif )).gif
Bine, ca si acum il folosim, la fiecare 2 saptamani.

pupic.gif Amalia, bravo pt mobilizare! Vreau sa vad rezultate, vezi ca te urmaresc )).gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 08-10-2008, 09:31 AM) *

Eu sunt steamer addicted )).gif )).gif Am avut o perioada de cateva luni in care gateam sambata pt toata saptamana peste si legume la abur. Industrie nene era la noi in casa )).gif )).gif
Bine, ca si acum il folosim, la fiecare 2 saptamani.

pupic.gif Amalia, bravo pt mobilizare! Vreau sa vad rezultate, vezi ca te urmaresc )).gif

tease.gif tease.gif tease.gif
Cam prea din umbra.
Am vazut niste emisiuni cu domiciliul tau si m-am tot gandit la tine.
Trimite-mi si mie un MP cu nr. tau de fix de acasa sa te mai aud, daca tot nu am apucat sa ne vedem anu asta.

Ma bate gandul sa incec regimul Ellei rolleyes.gif
Azi m-am cantarit sad.gif , tare bine mi-ar prinde la psihic 5 kg jos in 2 saptamani.
Poate ma apuc de maine, ma mai gandesc.
Daca ma apuc o sa iau multivitamine si minerale. Ca si mg.
Promit ca daca imi e rau sa ma opresc.

buretel
CITAT(amalia0701 @ 08-10-2008, 09:39 AM) *

Ma bate gandul sa incec regimul Ellei rolleyes.gif
Azi m-am cantarit sad.gif , tare bine mi-ar prinde la psihic 5 kg jos in 2 saptamani.
Poate ma apuc de maine, ma mai gandesc.
Daca ma apuc o sa iau multivitamine si minerale. Ca si mg.
Promit ca daca imi e rau sa ma opresc.

Eu cred ca ar fi bine sa te apuci de el sub supraveghere medicala, cu analize la zi. Eu sincer nu as putea sa-l urmez, atata carne...bleah.

ps: din umbra, ca-s ocupata tare sad.gif dar sa stii ca citesc pe aici blum.gif
amalia0701
Am analizele bune, doar Ca si mg putin sub limite.
Am facut vizita medicala acu 2 saptamani, sunt ok.
Nu imi permit sa merg la tanti dr. a Ellei.
Suntem la austeritate acu, am tocat mai mult decat planificasem in concediu si Ioana a inceput meditatiile.
Iar in Craiova nu am la cine sa ma duc, refuz sa ascult dr. care imi spune sa mananc parizer, crewnvusti si sunca slaba.
Ella79

Amalia, si eu zic la fel, sa iti faci analizele mai intai. Si sa mergi la un medic, de oricare ar fi el, macar medicul de familie, sa iti spuna daca e ok sa incepi regimul asta tinand cont de ce rezultate vei avea la analize.
amalia0701
Ella dr.mea de familie are 180 inaltine si 45 de kg.
E o dulce, dar nu poate intelege creierul ei cum ajungi la 120 kg tinand regim.
Mananca de 3 ori cat mine si nu puen nimic pe ea.
Io ma ingras numai cand o vad cum mananca.
Am facut analizele de nenumarate ori.
Sunt ok inca.
In afara de 122 kg cat arata cantarul meu azi dimineatza nu am nici o problema.
Ella79
Si daca medicul iti va spune ca e ok, iti promit ca iti spun pas cu pas tot ce am facut sau nu am facut eu, ce suplimente am luat si cand, etc.
Gandeste-te bine daca vrei sa te apuci, ca daca te apuci e pacat sa tii doar cateva zile si apoi sa renunti. Nu de alta, dar nu te chinui degeaba!
Mie mi s-a explicat ca organismul, mai ales cel chinuit in decursul timpului cu zeci de feluri de diete, are o rezistenta foarte mare, renunta greu la depozitele de grasime. Din cauza asta prima etapa, cea de soc (carnea) trebuie sa dureze minim 12 zile. In perioada asta trebuie sa slabesti 4% din greutatea initiala. Eu am slabit 7% pentru ca am tinut foarte foarte foarte corect, pentru ca mi-am accelerat metabolismul facand sport si pentru ca organismul a reactionat bine.
amalia0701
Pai io am ajus la kg astea , iar in ultimii 20 de ani sunt la regimuri idioate.
Sau tzin tegim, slabesc, mi drag si apoi revin la obiceiurile proaste.
Am vazut ieri niste poze de acu un an cand aveam 93 de kg, parca nu eram io.
Ella noi la munca facem vizita medicala anual, io am facut-o in 16 septembrie.
Sunt ok.
Totul e sa simt io in mine ca am resurse sa merg pana la capat, fara prostii, fara abateri si sa ma mobilizez la sport.
Azi dimineatza cand m-am trezit am simtzit ca pot.
Ca trebuie sa fac ceva, stiu de cativa ani, din cauza asta sunt inca aici.
Vorbeam cu prietenii mei obezi, aproape toti, ca trebuie sa schimbam modul de socializare.
Mesele copioase, statul la masa cu bautura in fatza sau noptile de canasta cu iesiri in aer liber sa facem miscare.
bibi
Ai luat Sanger-ul ala din Real?
Ma uit acum in oferta si am vazut despre ce e vorba.Scria Sanger Novac proaspat..novacul e crap.Asa ca ai ales bine.
Pup.
amalia0701
Da.
Ella79
Amalia, intr-adevar, momentul in care ti se declanseaza declick-ul in cap si stii ca poti e totul. La noi in gasca toti eram cam gasuti, toti aveam cateva kg in plus. Dar la noi s-a produs un declick in masa. Ne-am apucat toti de slabit, mergem toti la aceeasi nutritionista si pt ca avem, in mare, regimuri asemanatoare ne impartasim din experiente. Suntem in etape diferite si rezultatele celor in etape mai avansate ne incurajeaza pe toti. Fratele meu, de exemplu, a slabit pana acum 24 de kg, e de nerecunoscut, si inca mai tine dieta. Dar avem in continuare aceeasi viata sociala frumoasa. Atata ca acum nu ne mai intalnim sa mancam ca spartii. Tot la restaurante ne vedem, dar comandam de dieta. E la fel ca pana acum, nu s-a schimbat decat cee in farfurie. Nu mai bem suc, bem limonada cu indulcitor, nu mai mancam friptura cu cartofi ci doar friptura sau doar salata. Mergem in baruri si bem ceai cu zaharina sau mergem in club si bem apa plata cu lamaie. Dieta e si-asa frustranta, nu trebuie sa iti frustreze si viata sociala.
Cu restul prietenilor si colegilor am rezolvat-o altfel: le-am spus la toti ca eu sunt la dieta, ce dieta urmez si ca as aprecia daca m-ar sprijini sa fac asta. Am afisat inclusiv la birou lista cu ce mananc si ce nu si acum nu mai vine nimeni sa imi puna prajituri pe masa. II vad ca mai inati trag cu ochiul la lista cu ce am voie si abia dupa aia ma intreaba daca vreau ceva anume, daca ceva-ul respectiv e pe lista. Ieri, de exemplu, o colega m-a intrebat daca vreau afine, asta dupa ce am vazut-o ca a tras cu ochiul la lista si a vazut ca am voie 300 de grame de fructe pe zi. )).gif Mesele, petrecerile, parangheliile nu se mai tin la mine in birou ca pana acum, ci in alta parte. Nu se mai supara nimeni daca ma serveste cu o bomboana si eu nu iau, nu imi mai mananca nimeni mancarea din frigiderul comun pt ca toti stiu ca e cantarita, e de dieta si alta pe ziua respectiva nu am.
Amalia, daca vrei sa faci ceva pe termen lung trebuie sa te auto-educi pe tine si sa ii educi pe toti cei din jurul tau. Oamenii au, in general, tendita sa minimizeze importanta unei diete. Toti te poftesc sa "gusti" nu stiu ce pe motiv ca "n-o fi foc". Si nu e bine asa. Cei din jurul tau trebuie sa te ia in serios. Eu, de exemplu, nu am voie sa gust nici macar o boaba de strugure. Pt ca o singura boaba de strugure inseamna ca o cantitate de zahar ajunge in sange ceea ce inseamna ca anumite procese chimice care ma ajuta pe mine sa slabesc nu mai au loc. Si m-am chinuit degeaba.
Tu esti foarte hotarata si puternica, sigur ai sa poti! hug.gif
bubbles
floare.gif
CITAT(amalia0701 @ 08-10-2008, 09:49 AM) *

Ella dr.mea de familie are 180 inaltine si 45 de kg.
E o dulce, dar nu poate intelege creierul ei cum ajungi la 120 kg tinand regim.
Mananca de 3 ori cat mine si nu puen nimic pe ea.
Io ma ingras numai cand o vad cum mananca.
Am facut analizele de nenumarate ori.
Sunt ok inca.
In afara de 122 kg cat arata cantarul meu azi dimineatza nu am nici o problema.

Ai ajuns inapoi la 122 de kg batista.gif bataita.gif .Chiar vrei sa imi misc dosul sa vin la Craiova cu nuiaua dupa mine?????? Mobilizareeeeee Amaliaaa!!!!!!Cand te hotarasti?Ca sa nu mai zic nimic de tidi lol.gif
amalia0701
E fain ca v-ati mobilizat mai multi.
Felicitari fratelui tau.
Ma duc azi la cumparaturi si de maine ma apuc.
2 saptamani de proteine.
Stiu ca pot.
Trebuie sa fac ceva pentru mine.
Iti multumesc pentru sprijin hug.gif

Bubu tease.gif
Daca nu mai spui la nimeni, cred ca am venit cu 127 din concediu, dar nu am avut curaj sa ma urc pe cantar blushing.gif
bubbles
Poate reusesti usor usor sa te mbilizezi de spatmana asta fingers.gif .Noi suntem langa tine floare.gif sa te incurajam dar sa te si bataita.gif
Ella79

Amalia, stiu ca poti, sigur vei putea!!! Daca nu am crapat eu care sunt mama pofticiosilor, care inainte nu puneam gura pe carne decat de Paste si de Craciun, sigur poti si tu.

Sexymom
Amalia si eu sunt langa tine, hai fetita ca poti. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Multumesc pentru sprijin.
Ella79

A-MA-LI-A cheer.gif cheer.gif A-MA-LI-A cheer.gif cheer.gif A-MA-LI-A cheer.gif cheer.gif
onushca85
14 zile de proteine? Adica ce inseamna asta? Numai carne? Fara salata?
Adrushka
CITAT(amalia0701 @ 08-10-2008, 10:45 AM) *

E fain ca v-ati mobilizat mai multi.
Felicitari fratelui tau.
Ma duc azi la cumparaturi si de maine ma apuc.
2 saptamani de proteine.
Stiu ca pot.
Trebuie sa fac ceva pentru mine.
Iti multumesc pentru sprijin hug.gif

Bubu tease.gif
Daca nu mai spui la nimeni, cred ca am venit cu 127 din concediu, dar nu am avut curaj sa ma urc pe cantar blushing.gif

Numai proteine?!!!! Apai unde-i dieta echilibrata de care-mi pomeneai?! pupic.gif pupic.gif O duzina de flori pentru Amalia- suparici floare.gif floare.gif floare.gif
onushca85
Ce alimente au numai proteine?
bibi
Carnea slaba in general are cele mai multe proteine.Pieptul de pui e o minune de " proteine"!!

Restul mai au si carbohidrati, dar in gen putini.

Hai Amalia, sa te vad la 80.La vara. Pe o terasa in centru.
onushca85
Pai si ce ziceau fetele sa mananci 14 zile numai carne slaba? Dar nu conteaza ca e de porc, de pui, peste, vita etc? Dar numai carne?

Sa dea Dumnezeu sa ajungi la 80 pana in primavara, tu Amalia oricum slabesti repede wink1.gif asa ca tine-te tare si muulta bafta!
luchi
Carnea nu este singurul aliment bogat in proteine. Mai exista si branzeturile. Ca sa-ti faci o idee poti sa te uiti intr-un tabel cu continutul alimentelor, iti vei da seama mai bine. Tabel. Carnea nu este un aliment ce contine exclusiv proteine, ea mai contine si lipide (grasimi); ce e foarte important, nu contine carbohidrati (glucide), care consumati in exces se depun in organism sub forma de grasime.

Amalia, hai ca poti. Ceva trebuie sa faci. Si schimba ceva la semnatura aia grin.gif
bibi
Da,nu m-am exprimat eu bine...

blink.gif
Nessie
Amalia, nu-mi place ce vad aici. Pe mess nu esti ca te luam putin la o tranta voiniceasca. Cum iti vine sa te gandesti sa mananci doar proteine? Nu iti e mila de ficatul tau? De colonul tau si de digestia ta?
Ce a tinut Ella este un fel Atkins, regim low carb, doar ca nu limiteaza proteinele. Low-carbul care l-ai tinut si tu avea limitat cu un scop aportul de proteine, tocami sa-ti protejeze ficatul.

La intrebarea din jurnalul Ellei, de ce e nevoie sa te intorci la carne dupa o abatere, raspunsul il cunosti si tu: pe ketoza intri abia dupa cateva zile daca ai facut o abatere.

Pe langa asta, Ella a slabit mult pentru ca nu a mancat. Am tot cautat meniuri, dar asta e singurul meniu intreg pe care l-am gasit:

8:00 - 2 oua, 2 cuburi branza topita
12:00 - 1 copan de pui la rotisor
16:00 - Almette
20:00 - inca nu stiu, cel mai probabil niste sunca feliata

Daca aduni caloriile iese pe undeva pe la 1000 cred. Pai daca tu ai mancat variat pana in 1000 de calorii nu ti-ar trebui niciun regim proteic.

Eu o admir pe Ella ca a reusit sa manance atat cat si-a propus, dar la mine (si cred ca si la tine) problema este ca mancam de pofta, ca nu ne putem limita la ce ne-am stabilit in meniu.

Daca te simti in stare sa tii un regim, hai te rog eu, incearca sa tii caloriile pe la 1500 si ai sa vezi cum merge. Mai stii vremurile cu semnaturi "saptamana X fara abateri"? tease.gif Te bagi?
luchi
Nu asta vroiam sa spun, bibi pupic.gif . Ideea e ca toti spunem proteine si ne gandim la carne, carbohidrati si ne gandim la paine si cartofi si fasole, facem toti asocierea intre aliment si nutrientul principal, predominant.
bibi
Uite ce am gasit:
"Indreptati-va spre surse slabe de proteine cum ar fi albusuri de ou, piept de pui fara piele, pudre proteice si carne de vita slaba. Pe langa reducerea grasimilor, va trebui sa reduceti carbohidratii pentru a reduce producerea de insulina."

Proteinele sunt nutrientul de baza in acest regim, pentru a reduce cat mai mult pierderile de masa musculara. In cele 8 zile planul consumului de proteine trebuie sa arate cam asa:
Ziua 1: 2.2 grame de proteina pe kilocorp
Ziua 2-3: 2.4 grame de proteina pe kilocorp
Ziua 4-5: 3.5 grame de proteina pe kilocorp
Ziua 6-7: 4 grame de proteina pe kilocorp
Ziua 8: 2.2 grame de proteina pe kilocorp

CITAT(luchi @ 08-10-2008, 01:38 PM) *

Nu asta vroiam sa spun, bibi pupic.gif . Ideea e ca toti spunem proteine si ne gandim la carne, carbohidrati si ne gandim la paine si cartofi si fasole, facem toti asocierea intre aliment si nutrientul principal, predominant.

A, nu, eu stiu diferenta dar nu m-am exprimat bine... floare.gif

Nessie
Bibi, poti face o cautare avansata si sa selectezi in partea de jos a formularului "ordonare dupa proteine" > descrescator.
bibi
CITAT(Nessie @ 08-10-2008, 01:45 PM) *

Bibi, poti face o cautare avansata si sa selectezi in partea de jos a formularului "ordonare dupa proteine" > descrescator.

Daaaa...stiu ca scotocesc pe aici prin sertareeee... Mercic oricum.
Eu nu m-am lamurit ca sa fiu normala la cat din fiecare trebuie sa ma limitez dar incerc si eu sa tin carbii mai aproape de 100 si cat mai multe grasimi si proteine..

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.