Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
aki
Am citit o zi la tine in jurnal pina am ajusn la sfirsit doh.gif
Un weekend placut draga Amalia wink1.gif
bubbles
Salut Amelie pupic.gif Ce faci? floare.gif
amalia0701
Tocmai am fost cu o prietena sa isi ia steamer.
Deci la flanco, la etaj la real sunt 3 tipuri, toate tefal:
-tipul 1 ca al meu alta culoare 160 lei;
- tipul 2 ca al meu + o functie de mentinere cald 260 lei;
-tipul 3 care avea un buton VITAMINE )).gif , din ce m-am uitat io era un boton de viteza, adica pestele in loc sa il faca in 25 de minute il facea in 20 lol.gif lol.gif si costa 360 lei.

Servus dragele mele pupic.gif
Luchi sa stii ca io tot poza aia o vad, poate ne explica Nessie.
Bibi asa scria la real pe ele lamai grecia )).gif )).gif
Aki din pacate io muncesc maine, asa ca weekendul meu e scurt.
Bubless pupic.gif
bubbles
Sunt tare bune steamer-ele dar eu zic ca si ce la 160 de lei e foarte bun wink1.gif Si eu am tot Tefal si cam tot 160 am dat pe el unsure.gif de acum ma pregatesc sa achizitionez o masin ade facut paine )).gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 10-10-2008, 03:31 PM) *

Tocmai am fost cu o prietena sa isi ia steamer.
Deci la flanco, la etaj la real sunt 3 tipuri, toate tefal:
-tipul 1 ca al meu alta culoare 160 lei;
- tipul 2 ca al meu + o functie de mentinere cald 260 lei;
-tipul 3 care avea un buton VITAMINE )).gif , din ce m-am uitat io era un boton de viteza, adica pestele in loc sa il faca in 25 de minute il facea in 20 lol.gif lol.gif si costa 360 lei.

De care a luat pana la urma?
Si al meu e Tefal, are buton de keep warm si de vitamine, dar nu e buton de viteza unsure.gif ci se refera la modul de pastrare a vitaminelor, la gatit. Se poate dezactiva. Al meu a fost 80eur. Sa calculeze Bibi in roni, ca ea stie )).gif )).gif
Grasutza
Am trecut in mare viteza, sa salut gazda. salut.gif
Acum, dai si ceva de baut? Nah, ce tziganca cershetoare sunt grin.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 10-10-2008, 03:31 PM) *
Luchi sa stii ca io tot poza aia o vad, poate ne explica Nessie.

trebuie sa dai un refresh pe profilul ei sa il vezi poza mai repede. Calculatorul tau va face singur updateul, dar in cateva ore sau la un restart.
Ella79
Amalia, ce faci? Ce ai la masa de 8?
Vezi ca duminica ma inscriu si eu la tine la friptura ca am 2 zile de carne si mie mi-e lene sa gatesc iar. In alea 2 saptamani am facut friptura cata n-a vazut bucataria mea de cand e blocul. )).gif La un moment dat ca mi se parea ca miros si perdelele din bucatarie a carne de pui lol.gif
luchi
Sara buna, Amalia! Cum a trecut ziua a doua?
amalia0701
CITAT(Grasutza @ 10-10-2008, 04:07 PM) *

Am trecut in mare viteza, sa salut gazda. salut.gif
Acum, dai si ceva de baut? Nah, ce tziganca cershetoare sunt grin.gif

Apa cu lamaie, cafea si ceai.
Nessi ecu vad si io o poza in ceatza lol.gif lol.gif lol.gif
Ella aseara am mancat friptura de porc cu mustar.
E bestial mustarul ala.
Te astept.
Duminica pentru ca-s acasa ma gandeam sa fac niste fructe de mare si piept de pui.
Pieptul de pui nu imi palce decat gatit atunci, altfel e iasca, e adevart ca nu am incercat la steamer.
Io m-am plictisit sa tot curatz steamerul ala. as putea sa -l spal odata la saptamana lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Prietena mea a facut [*****] de curcan si pulpe de ratza si e tare incantata.
Buretzica, 80 euro = 320 lei( io calculez la 4 lei un euro ca altfel imi trebe calculator lol.gif lol.gif lol.gif ), asa ca l-a luat pe cel mai simplu, cel cu 160 de lei adica 40 de euro.
Si la asta poti incalzi mancarea. Iar modelul tau nu se vinde inca in romania, poate peste 5 ani mad.gif
Luchi a trecut binisor, de chioara ce sunt in loc sa beau ceai organism purificat am baut "silueta perfecta" si mi-a forfotit burta, m-am dus de "n" ori la toaleta doh.gif doh.gif
Cand mi-am dat seama care-i cauza am baut un ceai de menta si -s ok grin.gif
Am tras cu ochiul la cantar blushing.gif , desi am zis ca nu ma urc pe al pana saptamana viitoare, nici o modificare.
Inertia asta devil.gif
Ella79
Cantarul se va misca, ai sa vezi!!! Au trecut abia 2 zile, sigur se va misca. Eu sunt aici sa sarbatrim cand va sosi momentul. cheer.gif
Sa stii ca aseara am gasit si eu, in sfarsit, mustar de care trebuie. Maine il incerc pt ca am zi de carne. O sa imi fac pulpe de pui la cuptor si cred ca o sa-mi si placa dupa o saptamana de verdeturi.
luchi
Ella si Amalia, puteti sa-mi spuneti, va rog, ce fel de mustar ati gasit, bun? ma gandesc ca al vostru nu are zahar, si alte porcarii, cum contin mai toate produsele ce se vand pe piata sub denumirea de "mustar" .

pupic.gif Amalia, suie cantarul in pod! laugh.gif
amalia0701
Buna dimeiatza draga mea.
Ma gandeam daca pot sa fac fructle de mare in streamer apoi sa punpe ele o linguritza de ulei de masline si lamaie.
In faza asta avem voie otet balsamic?
Am mancat o salata senzationala cu rucola si piept de curcan fezandat in otet balsamic. Ma gandeam ca daca-i permis pot face carnea si rucola peste 3 saptamani )).gif

CITAT(luchi @ 11-10-2008, 08:45 AM) *

Ella si Amalia, puteti sa-mi spuneti, va rog, ce fel de mustar ati gasit, bun? ma gandesc ca al vostru nu are zahar, si alte porcarii, cum contin mai toate produsele ce se vand pe piata sub denumirea de "mustar" .

pupic.gif Amalia, suie cantarul in pod! laugh.gif

Io am luat de la real mustar dijon, e facut in ungaria, are in el mustar, otet, sare si acid citric.
E un borcanas mic si costa 7 lei.
A fost o aruncatura de ochi, oricum la cata apa beau sunt umflata.
O sa caut si io cafea din aia, deocamdata mi-am adus un kg de boabe din grecia )).gif )).gif naughty.gif
Ella79
Amalia nu, nu avem voie otet balsamic. sad.gif Abia in faza urmatoare o sa poti sa pui o lingurita dar doar la 2 - 3 zile, nu zilnic. Si ulei cat mai putin spre deloc, daca se poate.
Eu recunosc ca putin putin ulei am folosit la gatit, ca altfel chiar mancam talpi de friptura.
amalia0701
Ok. Pana acum nu am folosit deloc, dar gandesc sa tricotez tot felul sa nu ma plictisesc.
Nu o sa pun, bag lamaie si frunze uscate, am tot felul de condimente.

MD ora 8- un ou, e mirobolant oul fiert moale )).gif , carne rece unsa cu mustar si o guritza de brinza de burduf.
Mi-am luat la pachet 30 gr. brinza de burduf, e doar cat o nuca sad.gif si am de gand ca la 12 sa pun carnea la incalzit la mirounde si sa presar brinza pe ea sa se topeasca. naughty.gif
Ella79
Da, si eu combinam carnea cu branza. Chiar am fost sfatuita sa fac asta, ca sa nu ma plictisesc de acelasi meniu.
amalia0701
Terminat prinz, plecat pe tern spre casa.
O sambata frumoasa va doresc.
bubbles
pupic.gif Amaelie .Un week frumos sa ai cheer.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 11-10-2008, 12:28 PM) *

pupic.gif Amaelie .Un week frumos sa ai cheer.gif

Ma duc acasa sa apla, sa intind, sa fac masa de la 16 si cina apoi la 19 ma intorc la munca , iar deseara o sa citesc, sau vad un film.
Maine ma odihnesc.
Panda
am vzt interviul wink1.gif ..chiar arata ca o romanca.. sii a zis "wide set eyes" = ochi asezati departat , nu "sed eyes"= ochi tristi... cum au tradus ei in articol floare.gif
amalia0701
CITAT(Panda @ 11-10-2008, 01:23 PM) *

am vzt interviul wink1.gif ..chiar arata ca o romanca.. sii a zis "wide set eyes" = ochi asezati departat , nu "sed eyes"= ochi tristi... cum au tradus ei in articol floare.gif

"Ei" e sora mea tease.gif
Am mancat la 16 pastrav si fructe de mare al stemaer cu o tona de lamaie si oregano si 50 gr, gran padano
Cina:
- 20 gr. de cascaval si pastrav cred.
Acu nu imi e foame dar o sa mananc totusi.
Cherie
Amalia spor mult la dieta si fac galerie pentru tickerul schimbat! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
App, cand te cantaresti?
Andreea-Rodica
Amalia, trec in fuga sa te imbratisez. hug.gif Cuvinte nu prea am. sad.gif
buretel
Te imbratisez draga mea hug.gif hug.gif Nu am putere sa spun nimic, caci sunt exact ca tine blushing.gif Ultima inmormantare la care am mers a fost cea a bunicului meu, pe care l-am adorat...Am avut cosmaruri mult timp, si acum am, desi sunt 6 ani de atunci... sad.gif Cred sincer ca mi-ar fi fost mai bine sa nu fiu acolo sorry.gif Off...discutii lungi...

CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 07:13 PM) *

Am vazut si eu interviul, o pup tare pe Sys pupic.gif

Ella79
Ce interviu, unde e Sys? Vreau si eu sa vad!
Amalia, tin-te tare. Azi si eu bag tot carne.
buretel
Vezi linkul din semnatura Amaliei, cu video.

Iar vestea proasta pe care a primit-o este la Ganesha in jurnal sad.gif
amalia0701
CITAT(Cherie @ 11-10-2008, 10:25 PM) *

Amalia spor mult la dieta si fac galerie pentru tickerul schimbat! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
App, cand te cantaresti?

Joi dimieatza. pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 11-10-2008, 10:25 PM) *

Amalia, trec in fuga sa te imbratisez. hug.gif Cuvinte nu prea am. sad.gif

hug.gif hug.gif O strangere in brate de multe ori e mai buna decat o mie de cuvinte hug.gif

CITAT(buretel @ 12-10-2008, 10:16 AM) *

Te imbratisez draga mea hug.gif hug.gif Nu am putere sa spun nimic, caci sunt exact ca tine blushing.gif Ultima inmormantare la care am mers a fost cea a bunicului meu, pe care l-am adorat...Am avut cosmaruri mult timp, si acum am, desi sunt 6 ani de atunci... sad.gif Cred sincer ca mi-ar fi fost mai bine sa nu fiu acolo sorry.gif Off...discutii lungi...

CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 07:13 PM) *

Am vazut si eu interviul, o pup tare pe Sys pupic.gif

pupic.gif
Nu am fost la inmormantare, asta nu inseamna ca nu l-am condus in gand.
pupic.gif
Nici nu vreua sa ma gandesc ca bunicii mei dragi au unul 82 ( mosu) si 78 (babi).
O sa-i spun lui Sys. Mai e un interviu cochetand cu presa scrisa smile.gif

CITAT(Ella79 @ 12-10-2008, 10:21 AM) *

Ce interviu, unde e Sys? Vreau si eu sa vad!
Amalia, tin-te tare. Azi si eu bag tot carne.

Servus draga mea!
Cum a fost la munte, asa repede te-ai intors?
Meniu azi:
ora 8 - fructe de mare si 10 gr. cacaval;
ora 12- fructe de mare, 20 gr. cacaval si o bucatzica de peste si ou
ora 16 - creier macelaresc( daca mai gasesc retzeta )).gif ) si cu putin cacaval.
Ora 20 -mai vad.
amalia0701
Nu mai imi este foame, doar sete, beau apa, ceai non stop.
Evident ca fac carare la wc )).gif
Mi-am pus telefoanele sa sune la 8,12,16 si 20 sa ma trimita la mancare )).gif
Ella79
Amalia, m-am intors ieri, a fost doar o fuga scurta, sa mai schimbam putin aerul. Mama are imunitatea scazuta in perioada asta si evitam sa dormim pe cine stie unde sau sa stea in frig. E mai sigur asa, deocamdata.
Sa stii ca si eu beau lichide, mai ales limonada, in prostie. Carnea aia imi faca super sete. O sa vezi ca in ziua de furosemid dai afara toate lichidele, chit ca acum te simti unflata si ai impresia ca retii apa.
Nessie
Amalia, cum faci fructele de mare? sorry.gif Am luat si eu cocktail de fructe de mare congelate si nu stiu cum sa le fac fara orez sau faina. unsure.gif
amalia0701
CITAT(Ella79 @ 12-10-2008, 07:19 PM) *

Amalia, m-am intors ieri, a fost doar o fuga scurta, sa mai schimbam putin aerul. Mama are imunitatea scazuta in perioada asta si evitam sa dormim pe cine stie unde sau sa stea in frig. E mai sigur asa, deocamdata.
Sa stii ca si eu beau lichide, mai ales limonada, in prostie. Carnea aia imi faca super sete. O sa vezi ca in ziua de furosemid dai afara toate lichidele, chit ca acum te simti unflata si ai impresia ca retii apa.

Trebuie sa iti spun ca inertia a fost mare si la furosemid.
Ma asptetam sa fac 100 de drumuri, nu a fost nimic fe genul asta.
Dar m-am mai dezumflat.
M-a cam durut capul ieri.
Aseara am mancat niste carb=ne de gaina da tzara facut la capac.
Eram la niste prieteni si cred ca pritena mea a folosit vegeta.
Azi noapte m-am trezit cu o durere de burta si balinata de credeam ca pleznesc, nicinu stiam ce ma doare.
Am luat o No-spa si un gasex si am adormit la loc.
E tare greu regimul asta.
Nessi io le-am facut la steamer.
Cand au fost gata am stors o jumate de lamaie pe ele si am presarat oregano.
Mai bune erau daca le trageam prin ulei de masline, dar nu la regimul asta.( dupa ce le dai un clocot)
Ella79
Amalia, daca ma intrebi pe mine vegeta aia e o porcarie. O chimicala periculoasa si cu gust de aspirina. Da' ma rog, unii se dau in vant dupa ea, o pun peste orice.
Regimul da... usor nu e, chiar deloc. In a cata zi esti? Sa stii ca asta e cam punctul critic. Cand treci de jumatate te obisnuiesti cu carnea si nu te mai deranjeaza asa de tare.
Hai, fii tare pe pozitie!!! Mai e putin si scapi de carne.
Ella79
Amalia, acum vad, ai mutat ticker-ul!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Azi e ziua 5.
Nu am de gand sa abandonez.Prietenii ne-au invitat sa mergem maine la Albeni ca-i hramul satului.
Maine e sf. Paraschieva, dar l-am rugat pe Marius sa nu mergem ca mi greu sa vad tot felul de bunatati si sa nu mananc( nu iti spun prin ce am trecut aseara, eram in alerta sa nu ma trezesc cu ceva nepermis in gura )).gif ).
A intelef, a fosr de acord sa nu mergem. cheer.gif
Ai vazut tikerul? w00t.gif
Vegeta e chiar o otrava, io nu folosesc.
Ella79
Daaaaa, ma vazut ticker-ul, cum sa nu. Felicitari!! e tare bine ca se misca, te ajuta si la moral sa vezi ca tot efortul asta da roade.
Si felicitari sotului tau ca te sustine. Perioada asta de 14 zile e grea, e frustranta rau, dar nu dureaza la infinit. Dupa aia vei putea merge oriunde, ca ai voie sa mananci mai multe alimente si e imposibil sa nu gasesti ceva sa-ti placa. pupic.gif Pup fata ambitioasa!

PS:
Aproape 2 kg in 4 zile eu zic ca e minunat, nu?
bibi
Drumul spre supraponderal a inceput.
Keep on going.
Bravo si o saptamana luminata de ganduri bune.
amalia0701
Greu, da merita. pupic.gif
Sper sa ma tzina ficatzii.
Nessie
cheer.gif Felicitari! party.gif Ce ma bucur sa vad ca se misca acul. Succes si sa ai aceeasi ambitite. pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-10-2008, 11:22 AM) *

cheer.gif Felicitari! party.gif Ce ma bucur sa vad ca se misca acul. Succes si sa ai aceeasi ambitite. pupic.gif

pupic.gif
Musai ca de buna voie )).gif , am doar observatori aici, acasa.
amalia0701
Ma simt ciudat, sunt cam ametzita, nu se invarte camera cu mine dar e ceva ciudat.
Parca am furnicaturi, in cap, in membre, simt ca se intampla ceva wacko.gif wacko.gif wacko.gif O psiholoaga nu avem pe aici sa faca consultatii on line ?
Nessie
Eu zic doar ca ti-e frig, esti obosita sau stresata.

O aromaterapie ar trebui sa-ti prinda bine. pupic.gif Da foc la un betisor, ia-ti flori frumoase, da-te cu creme mirositoare, pune-ti masti pe fata etc. wink1.gif
ganesha
Amelie iubita, felicitari pentru ticker! floare.gif Iar eu nu desclestez pumnii fie ce-o fii, ti-i tin strins de tot! pupic.gif
buretel
Felicitari pt ticker draga mea!!! hug.gif Imi place ca te-ai tinut de promisiune blum.gif
Sunt de acord cu Nessie, poate esti obosita, vestea cu colegul te-a dat peste cap, esti la inceputul dietei...e firesc sa te simti asa.

Incearca sa te relaxezi si orice ar fi, NU ABANDONA! cheer.gif TE ROG! pupic.gif
Katia
Te felicit si eu din tot sufletul...suntem aici sa te sustinem... pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif
luchi
pupic.gif Ma bucur pupic.gif din suflet ca deja se vad rezultate, inteleg ca asta te ajuta enorm psihic. Te imbratisez strans. hug.gif
amalia0701
Multzumesc dragelor.
Nu abandonez.
Sper sa functioneze si la mine, daca ma simt rau promit sa merg la medic( acu ma intzeapa ficatul, dar beau ceai de suantoare cu musetel)
Cred ca am devenit si paranoica.
Azi am mancat:
-8 - un ou si creier;
-12- niste muschi si 70 gr. brinza;
-16 - creier si piept de pui;
-20- creier, piept de pui si o felie de gouda.
Acu gatesc.gif spal.gif
Le-am gatit la oameni ciuperci cu sos fara sa gust si le-am fiert langa tortelini cu brinza.
De pofta imi crapa ficatul )).gif
Grasutza
Ficatu' lu' matale ar fi bine sa nu faca pe nebunul. Sa se tina bine si sa nu crape. Mai bine crapa poftele.
Pai altfel, nu-i pacat de ticker? Aferim Amelie, aferim!! cheer.gif
Cherie
Amalia, tu tii tot regimul ala cu carne al Ellei? pupic.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 13-10-2008, 07:11 PM) *

Multzumesc dragelor.
Nu abandonez.
Sper sa functioneze si la mine, daca ma simt rau promit sa merg la medic( acu ma intzeapa ficatul, dar beau ceai de suantoare cu musetel)

Asa sa faci hug.gif

ganesha
Amelie, o martze cuminte sa ai! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.