CITAT(dulcikatty @ 06-03-2008, 09:55 AM)

Nu ma grabeam Amalia, doar ca imi pare rau ca eu sunt draguta cu toata lumea iar ei.....
Stii, daca as fi superstitioasa (sunt oare?) as spune ca azi imi merge pe dos pt ca m-am intors acasa (am coborat 2 etaje, le-am urcat si am coborat in final 4 etaje) pt ca am uitat niste facturi si asta pe tocuri de 10
Mi-am pus cafea pe camasuta mea alba si nu stiu ceva in legatura cu niste bani la ING, ceea ce-mi da batai de cap si mai mari...DECI?????????????PS: si colegii mei sunt la fel de misogini. Au facut mult timp misto de mine...
Auzi draga mea, unii nu se maturizeaza deloc, in plus s-a dovedit ca femeile sunt mai precaute la volan si ei se simt amenintzati.
Io muncesc in mediu de barbazti, din 200 de subalterni 80 % sunt barbatzi iar din sefi 95 %, asa ca............
Sunt barbata
Desi uneori imi pare rau ca am pierdut o mare parte din feminitate.
Iar zile proaste are fiecare.
Io sunt dezamagita de al meu sotz.
El nu vrea sa ma lase sa conduc Renault-ul.
Cisa sa imi fac rodajul pe Dacie.
Io am facut scoala pe Cielo si nu ma condus nimic altceva.
Ma asteptam la mai mult sprijin.
Azi dimineatza i-a zis Ioana sa imi dea Renaultul sa o astept deseara la scoala, iar el a comentat:
" Da luati voi masina sa o proptiti in primul pom."
Sunt tare dezamagita, mai ales ca io am mers cu el cand de abia isi luase carnetul desi imi era groaznic de frica, eram dupa seria de 6 accidente stupide in care fusesem implicata si muream de frica.
Dar am simtzit ca are nevoie de sprijinul meu si ma plimbam cu el, iar acu el e carcotas.
O sa merg acasa sa iau un rand de chei de la ambele masini si o sa incep sa ma plimb cu care am chef, singura fara el.
Oricum instructorul meu a zis ca face o sedintza cu mine pe masina mea.