Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
ramonavlas
Mmmm, ce bun e...cam cate calorii are 1/2 de felie? )).gif
M-ai dat pe sapte cu tortul asta give_rose.gif
lucy
LA MULTI ANI!
SA FII FERICITA SI IUBITA! pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

P.S.Imi pare rau pentru intarziere,da am fost super ocupata si n-am mai intrat pe net. pupic.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 10:03 AM) *

Mmmm, ce bun e...cam cate calorii are 1/2 de felie? )).gif
M-ai dat pe sapte cu tortul asta give_rose.gif

A fost un cadou )).gif
Ochii erau semnele de conducator incepator )).gif
butterfly
bestial toort:d
ganesha
Amelie, bestial tortul, te pup si tin pumniiiiiiii!!!!!!! Si fac si galerie! cheer.gif pupic.gif
lilistiuca
iubita, cu intirziere iti zic LA MULTI ANI!!!

sa fi sanatoasa si iubita!!!! si sa iei din prima carnetul!!! pupic.gif
Amazoana
Neata
Ti-am gasit si eu casuta. Ti-am adus un pupic.gif si o floare.gif
ramonavlas
Bafta multa azi la examen.... pupic.gif
Amazoana
Bafta!!! Tinem pumnii cheer.gif
Nessie
cheer.gif Am vorbit cu Amalia la telefon si a luat 24 de puncte! yahoo.gif Ii tinem pumnii si la traseu. Inca nu stia cand il are.
anca veselie
ma alatur galeriei cheer.gif cheer.gif 24 pct e super!
danyhoney
Super !!!

Am venit si eu sa fac galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 05-03-2008, 01:43 PM) *

cheer.gif Am vorbit cu Amalia la telefon si a luat 24 de puncte! yahoo.gif Ii tinem pumnii si la traseu. Inca nu stia cand il are.

Iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Bravo Amalia cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Iti tinem pumnii si pt oras. CURAAAAJJJJJJ!!!!!
Sexymom
Hai Amalia, fai praf pe politai . cheer.gif
aki
Bafta,draga amalia la examen. cheer.gif
Si sa-l iai din prima pupic.gif
ramonavlas
Ura! Bravo! Felicitari....mai ai un pas...bafta multa si asteptam sa dai de beut cheer.gif
bubbles
Haiiiiiiiiii Amaliaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Sunt conducator auto cheer.gif cheer.gif cheer.gif
haninoroc.gif
bubbles
Bravooooooooo clap.gif clap.gif cheers.gif cheers.gif cheer.gif
lilistiuca
CITAT(amalia0701 @ 05-03-2008, 04:02 PM) *

haninoroc.gif

FELICITARI!!! sa fie intr-un ceas bun!!!! cheers.gif
Andreea-Rodica
Felicitari! Cati mai multi km fara peripetii. wink1.gif
ganesha
cheer.gif pupic.gif Felicitari, iubita, felicitari!!!!!!
anca veselie
bravooooooooooooo! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
butterfly
felicitaaari !!!!!! biggrin.gif
Amazoana
Felicitari! cheer.gif
Sa fie intr-un ceas bun!!!
ramonavlas
Felicitari!
Da beutura nu dai? )).gif
ironmissy
esti grozava! cheer.gif
amalia0701
haninoroc.gif party.gif band.gif beach.gif cheers.gif drinks.gif partytime2.gif
Amazoana
Neata
Cum te simti soferito? pupic.gif

Apropos, stii ce draci am pe ceilalti soferi? Eu ii las pe toti sa se bage in fata mea, ii flash-uiesc si ii las, iar azi cand am avut si eu nevoie, nici unul nu m-a lasat. Calca-i-ar d.r.a.c.ii.!!! mad.gif Stii ce suparata sunt? sorry.gif Tre sa te pregatesti, ca intrii intr-o (alta) lume de misogini.UUUHHHH mad.gif
amalia0701
hug.gif
Pe mine ma calesc colegii mei.
Ieri am fost la un chef, erau majoritatea barbatzi si dupa pupaturile de felicitare au facut numai misto de mine.
Asa ca pe 2-3 i-am avizat sa stea in casa urmatoarele luni )).gif )).gif )).gif
Asta e iubita, lipsa de educatie.
Oricum legislatia nu o respecta nimeni.
Dar io nu o sa conduc cand ma grabesc, o sa conduc de distractie, asa ca o sa pot sa las toti nebunii sa se duca.
Acu daca mi-=am luat carnet nu insemana ca firmele de taxi sa falimenteze )).gif
Pentru mine a fost o provocare, mi-am gasit o noua jucarie.
Iar de mers pe jos chiar am nevoie, asa ca desi am 2 masini in fatza blocului nu o sa devin dependenta de ea.
Oricum se circula infernal in orasul asta, ca sa nu mai spun ca nu-i o intersectie normala, adica cu strazi perpendiculare( decat una de la Universitate), in rest faci numai contorsiuni sa te asiguri )).gif
Amazoana
Nu ma grabeam Amalia, doar ca imi pare rau ca eu sunt draguta cu toata lumea iar ei.....
Stii, daca as fi superstitioasa (sunt oare?) as spune ca azi imi merge pe dos pt ca m-am intors acasa (am coborat 2 etaje, le-am urcat si am coborat in final 4 etaje) pt ca am uitat niste facturi si asta pe tocuri de 10 wink1.gif
Mi-am pus cafea pe camasuta mea alba si nu stiu ceva in legatura cu niste bani la ING, ceea ce-mi da batai de cap si mai mari...DECI?????????????

PS: si colegii mei sunt la fel de misogini. Au facut mult timp misto de mine... sad.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 06-03-2008, 09:55 AM) *

Nu ma grabeam Amalia, doar ca imi pare rau ca eu sunt draguta cu toata lumea iar ei.....
Stii, daca as fi superstitioasa (sunt oare?) as spune ca azi imi merge pe dos pt ca m-am intors acasa (am coborat 2 etaje, le-am urcat si am coborat in final 4 etaje) pt ca am uitat niste facturi si asta pe tocuri de 10 wink1.gif
Mi-am pus cafea pe camasuta mea alba si nu stiu ceva in legatura cu niste bani la ING, ceea ce-mi da batai de cap si mai mari...DECI?????????????

PS: si colegii mei sunt la fel de misogini. Au facut mult timp misto de mine... sad.gif

Auzi draga mea, unii nu se maturizeaza deloc, in plus s-a dovedit ca femeile sunt mai precaute la volan si ei se simt amenintzati.
Io muncesc in mediu de barbazti, din 200 de subalterni 80 % sunt barbatzi iar din sefi 95 %, asa ca............
Sunt barbata grin.gif grin.gif grin.gif
Desi uneori imi pare rau ca am pierdut o mare parte din feminitate.
Iar zile proaste are fiecare.
Io sunt dezamagita de al meu sotz.
El nu vrea sa ma lase sa conduc Renault-ul.
Cisa sa imi fac rodajul pe Dacie.
Io am facut scoala pe Cielo si nu ma condus nimic altceva.
Ma asteptam la mai mult sprijin.
Azi dimineatza i-a zis Ioana sa imi dea Renaultul sa o astept deseara la scoala, iar el a comentat:
" Da luati voi masina sa o proptiti in primul pom."
Sunt tare dezamagita, mai ales ca io am mers cu el cand de abia isi luase carnetul desi imi era groaznic de frica, eram dupa seria de 6 accidente stupide in care fusesem implicata si muream de frica.
Dar am simtzit ca are nevoie de sprijinul meu si ma plimbam cu el, iar acu el e carcotas.
O sa merg acasa sa iau un rand de chei de la ambele masini si o sa incep sa ma plimb cu care am chef, singura fara el.
Oricum instructorul meu a zis ca face o sedintza cu mine pe masina mea.

danyhoney
CITAT(amalia0701 @ 05-03-2008, 01:02 PM) *

haninoroc.gif

Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!! give_rose.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Bravo gagica cheer.gif
Sti cum se zice : barbati sofeaza si femeile sioferesc pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 06-03-2008, 12:42 PM) *

Bravo gagica cheer.gif
Sti cum se zice : barbati sofeaza si femeile sioferesc pupic.gif

pupic.gif
Asta daca nu vor sa se impiedice )).gif
Ma duc sa dorm ca nu imi trece oboseala, apoi mai vad ce fac.
aki
Bafta la condus,draga pupic.gif si felicitari pentru permis hug.gif
ganesha
Sa te odihnesti bine, iubita! pupic.gif Ce fain e sa fii totusi adult cu toate haturile in mina cind iti iei carnetul... eu aveam 18 ani si fix 2 luni cind l-am luat... era primul trimestru din clasa a 12, i haaaaa, cit trebuia sa ma negot cu mama sa iau masina, pina la urma m-am suparat cu ea asa de tare ca i-am zis ca o sa ma roage sa o iau, si eu n-am sa o iau. Si din momentul ala n-am mai condus, abia cind am venit aici am inceput sa conduc iar grin.gif dar mi-a expirat perioada de gratie acum 5 ani si n-am mai avut timp sa-mi dau examenul. Si cam asta fu lunga mea istorie de conducator auto )).gif
amalia0701
pupic.gif
A mea s-ar putea sa fie si mai scurta.
M-am certat cu Marius pe masina, asa ca nici nu imi vine sa merg sa mai imi ridic carnetul.
sad.gif
aki
Saraca de tine pupic.gif ,hai nu mai lua si tu tot la inima hug.gif
Hai ca poate il mai convingi la o partida de sex naughty.gif
Amazoana
Neata
Hai Amalia, nu te supara hug.gif Pt mine e o mare placere si ma relaxez maxim cand conduc. Nu te lasa influentata, ia masina si plimba-te singura!!!!!
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 07-03-2008, 09:46 AM) *

Neata
Hai Amalia, nu te supara hug.gif Pt mine e o mare placere si ma relaxez maxim cand conduc. Nu te lasa influentata, ia masina si plimba-te singura!!!!!

Nu pot caci m-am enervat si nu mi-am ridicat carnetul.
Si politistii n-or venit acasa sa mi-l dea )).gif
Amazoana
Du-te si ia-l. Scanneaza-l si pune-ne poza aici s-o vedem!!!!!! cheer.gif pupic.gif
Amazoana
Imagine
anca veselie
buuuuey, nu te incapatana pe permisul TAU!!!!!!!!! ai muncit pt el!
du-te, ia-l si condu! cu Marius te impaci pupic.gif
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
pupic.gif La multi ani de 8 martie! La doamna si domnisoara wink1.gif .
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
Cherie
pupic.gif

Imagine
amalia0701
La multi ani dragelor!
Inca nu am carnetul, o sa merg sa-l ridic azi, caci vineri au avut si politistele liber si nu a avut cine sa-l faca.
De parca mie imi da cineva liber de ziua femeii devil.gif , astea-s serviciile publice din Romania smile.gif
give_rose.gif
O saptamana minunata sa avetzi!
amalia0701
cheer.gif floare.gif
Am carnet cheer.gif haninoroc.gif party.gif band.gif beach.gif cheers.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.