Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
amalia0701
Ora 10:15 - un mar verde;
-ora 10:40 - un iaurt 0.1% - 150 gr.
julyalina
pupic.gif
CITAT
Fiul discuta cu tatal sau:

- Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine!

- Esti sigur? Eu n-as spune asa ceva!

- Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km
amalia0701
CITAT(julyalina @ 20-03-2008, 10:46 AM) *

pupic.gif
CITAT
Fiul discuta cu tatal sau:

- Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine!

- Esti sigur? Eu n-as spune asa ceva!

- Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km

lol.gif lol.gif lol.gif
Din cauza asta mi-a zis mie instructorul sa nu o folosesc rolleyes.gif yahoo.gif
anca veselie
amalia pupic.gif
eu vin aproape in fiecare dimineatza de parca ma alunga cineva de acasa, am rucsacul cu echipamentul de sala, in care de obicei mai bag cate un iaurt sau ce provizii-mi mai aduc )).gif
amalia0701
)).gif )).gif )).gif
bubbles
Neata pupic.gif .Cum de azi e prima zi de primvara?Sau au spus la stiri?
aki
Amalia pupic.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 20-03-2008, 12:02 PM) *

Neata pupic.gif .Cum de azi e prima zi de primvara?Sau au spus la stiri?

Ai vazut lalele pe google?
Da clic pe ele.
Azi e solstitiu de primavara.
Ora - 14 - o banana;
-ora 14:30 - 125 gr. crenvusti piept de pui.
Acu merg sa imi fac o salata.
Am condus, nu am vazut din timp un tramvai galben si am pus o super frana )).gif
Atunci a fost ok, dar acu imi cam tremura genunchii blushing.gif
Amazoana
Bine ca ai avut tarie atunci. Acum poa' sa-ti tremureeee.... )).gif Te pupic.gif
lucy
Bine ca nu sa intamplat nimic doh.gif Alta data sa fii mai atenta ca o sa-ti dam bataita.gif
Andreea-Rodica
CITAT(amalia0701 @ 20-03-2008, 04:12 PM) *

Sper sa nu te supar, dar solstitiu e de vara si de iarna. Primavara e echinoxul, pe 21 martie. floare.gif

Iti doresc o seara faina hug.gif si pupic.gif
P.S. Desi oficial e primavara, azi la Suceava a fulguit.
honey79
floare.gif give_rose.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(Andreea-Rodica @ 20-03-2008, 07:01 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 20-03-2008, 04:12 PM) *

Sper sa nu te supar, dar solstitiu e de vara si de iarna. Primavara e echinoxul, pe 21 martie. floare.gif

Iti doresc o seara faina hug.gif si pupic.gif
P.S. Desi oficial e primavara, azi la Suceava a fulguit.

Anul trecut a fost pe 21; anul asta, echinoctiul de primavara e pe 20 martie.

Si eu tin minte un tramvai (dar rosu) de la primele mele iesiri cu masina! )).gif N-am sa-l uit cit oi trai )).gif

O primavara minunata sa ai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif
amalia0701
)).gif
Servus dragelor, solstitiu, echinoxiu tot pe acolo blushing.gif )).gif )).gif
Cum sa ma supar.
Azi am venit prima zi la serviciu singura cheer.gif cheer.gif cheer.gif
O sa merg la 11 la o inmormantare la 25 de km de Craiova si o sa conduc io cheer.gif cheer.gif
amalia0701
Ma bucur ca o sa conduc, nu ca trebuie sa merg la inmormantare, sper ca-i clar asta.
Aseara am iesit cu prietenele in oras la un ceai si am fost tare cuminte cheer.gif
Amazoana
Bravo, bravooooo. Am inteles cu toatele, stai linistita. )).gif Pupici pupic.gif
julyalina
pupic.gif
cand mai e ziua de cantareala ? naughty.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
spor la condus cheer.gif
aki
Bravo.Asa s-o tii hug.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Ieri am fost cuminte cheer.gif , nu mai scriu ce, dar in total Proteina 56.0, lipide 56.9, glucide 257.5 si calorii 1,833.3
Nu am facut sport, decat condus peste 50 km cheer.gif cheer.gif
A fost foarte solicitant, era vineri.
Am stat si cateva ore in soare si vant si am ajuns acasa franta.
Am dormit de la ora 18-21 neintoarsa )).gif )).gif
Apoi m-am trezit si am mancat cina - fructe, am vazut un reportaj si m-am culcat la loc.
Azi:
- o banana;
- 70 gr. paine integrala, cu 20 gr. brinza cu mucegai albastru, 30 gr.brinza fagaras, 5 gr.icre, 80 gr. salam victoria de pui( are 96 calori 100 gr.), 2 rosii(200 gr) si 15 gr. pasta de macese.
Acu casc de imi rupfalcile si ma gandesc daca beau o cafea sau mai dorm un pic w00t.gif

CITAT(julyalina @ 21-03-2008, 10:27 AM) *

pupic.gif
cand mai e ziua de cantareala ? naughty.gif

Pai tot sper ca imi vine ciclul si o sa ma cantaresc dupa blushing.gif

CITAT(anca veselie @ 21-03-2008, 12:15 PM) *

pupic.gif pupic.gif
spor la condus cheer.gif

Am avut spor, am condus bine, am mai facut ceva greseli, m-au injurat cel putin 3 taximetristi lol.gif lol.gif lol.gif oricum sunt imuna la sexul cu ei lol.gif lol.gif lol.gif din timpul scolii.
Azi ma gansec pe unde sa ma plimbaresc. Sper ca mai am benzina wacko.gif
Andreea-Rodica
Bravo pentru condus! hug.gif Cand te aud imi mai trece frica de condus - mi-e mie frica si sa ma apuc de scoala de soferi, ce sa zic de condus. Dar cum incepe vacanta mare, cum ma apuc. Trebuie sa reusesc sa-mi inving frica. wink1.gif
Un sfarsit de saptamana frumos!
Cherie
pupic.gif miss Amalia!
aki
Bravo,Amalia,progresezi pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Ieri mi-am dus omul la niste prieteni la gradina, iar io am baut vin asa ca m-a adus el acasa lol.gif lol.gif lol.gif
Iar azi m-a adus tot el la serviciu, am zis ca nu suntem neam cu Rockefeler sa venim cu 2 masini la munca )).gif
Desi acu sta sa ploua si imi pare rau ca nu am venit cu masina mea.
amalia0701
De vineri am mancat aiurea, dar de azi sunt iar cuminte blushing.gif
bubbles
Ziua don`soara blum.gif .Ce faci?Sper ca ti-ai revenit cu mancatul bataita.gif
Nessie
Ce faci, iubita? pupic.gif Chiar daca nu esti cuminte, scoate nasul ca ne e dor de tine! hug.gif
aki
Oare a adus-o omul acasa de la gradina? tease.gif
Amazoana
Amalia, trecusem sa-ti las un pupic.gif dar ametita cum sunt, am scris la Aki in jurnal. tease.gif
O seara faina! floare.gif
mirela
Amalia,sa inteleg ca deja ai luat carnetul ,ai si masinuta, ce rapid a fost! Aici dureaza cam 2 luni poate chiar si mai mult.Felicitarile mele. De cand am venit din Ro nu am mai vorbit .Voi incerca sa te sun diseara, dar am citit prin alte jurnale ca fugi in vacanta sau ai fost deja.Sunt in ca aiurita rau de stat prea mult timp printre nori.Sys ce face? A reusit sa-si organizeze cadourile )).gif , Marius, Ioana, pupic.gif si hug.gif la toti.
ganesha
Amelie, am venit sa-ti zic ca te iubeeeeesc! Si ca vreau sa stiu ce mai faci, cum a mai fost, ce-ai mai facut, mai ploua, mai ninge, mai conduci, mai plimbaresti, ce mai face mindruta... una alta, si eu, curioasa ca tot omu' hug.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 05:53 PM) *

Ziua don`soara blum.gif .Ce faci?Sper ca ti-ai revenit cu mancatul bataita.gif

tease.gif

CITAT(Nessie @ 26-03-2008, 01:30 PM) *

Ce faci, iubita? pupic.gif Chiar daca nu esti cuminte, scoate nasul ca ne e dor de tine! hug.gif

Am muncit mult, m-am agitat si mai mult.
Nici calorii nu am mai numarta, dar nu cred ca am sarit calul.
Mi-a venit in sfarsit ciclul, am bagat ceva cicocolata blushing.gif dar sper sa nu fie prea mari daunele.

CITAT(aki @ 26-03-2008, 03:03 PM) *

Oare a adus-o omul acasa de la gradina? tease.gif

Unde mai gaseste el alta mai buna lol.gif lol.gif lol.gif
M-a adus acasa ca io am baut vin )).gif )).gif
Dar am mers io in rest, am inceput sa vin cu masina la serivciu singurica, l-am dus pe EL si la teatru )).gif

CITAT(mirela @ 27-03-2008, 10:16 AM) *

Amalia,sa inteleg ca deja ai luat carnetul ,ai si masinuta, ce rapid a fost! Aici dureaza cam 2 luni poate chiar si mai mult.Felicitarile mele. De cand am venit din Ro nu am mai vorbit .Voi incerca sa te sun diseara, dar am citit prin alte jurnale ca fugi in vacanta sau ai fost deja.Sunt in ca aiurita rau de stat prea mult timp printre nori.Sys ce face? A reusit sa-si organizeze cadourile )).gif , Marius, Ioana, pupic.gif si hug.gif la toti.

pupic.gif
Si io sunt tot numai in alegatura sau in plimbatura cu masina.
Am zile bune sau mai putzin, dar una peste alata suntem bine.
Sys munceste mult, a vandut un serial cu NATO celor de la Realitatea si o vad zilnic in jurul orei 17, iar prin 20 isi ia o vacantza la Barcelona.
Io mi-am programat o minivacantza din 23 aprilie pana in 4 mai cheer.gif cheer.gif , sper sa imi iasa.

amalia0701
CITAT(ganesha @ 28-03-2008, 02:30 AM) *

Amelie, am venit sa-ti zic ca te iubeeeeesc! Si ca vreau sa stiu ce mai faci, cum a mai fost, ce-ai mai facut, mai ploua, mai ninge, mai conduci, mai plimbaresti, ce mai face mindruta... una alta, si eu, curioasa ca tot omu' hug.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Servus iubita. Mai mult e soare pe aici, unul cu dintzi dar bine ca e pe cer )).gif
Io am facut saptamana asta asa:
- marti am fost la un chef si la o piesa de teatru Romeo si Julieta - frumos, trist, abordare moderna aici
- miercuri am fost la Masura pentru masura aici- o punere in scena a lui Purcarete minunata. Decoruri miscatoare, costume si machiaje deosebite, muzica si fum de ti se scula parul pe tine iar despre prestatia actorilor numai cuvinte de lauda si multzumire. A fost rascolitor.
- joi - Paraclisierul - un momolog dupa Marin Sorescu excelent.
Azi muncesc.
Maine o sa mergem la Napasta si dupa la un bar la un concert )).gif
Concertul nu e 100 sigur, o sa sun maine dimieatza sa stiu sigur ca nu-i anulat.
Omu munceste si el de rupe, sper sa reuseasca sa isi ia liberele sa plecam din Craiova de Pasti si de 1 mai sa nu trebuiasca sa stea aici wacko.gif
Ioana se sfarma cu scoala, a fost un pic racita dar e bine. Nu ne-am, prea conversat saptamana asta ca io am fost plecata in fieacare seara blushing.gif
mirela
Salut! Am intrat rapid caci sunt super grabita sa fac un pranz prt. ziua de nastere a lui baby si la orele 17 trebuie sa fiu in aeroport. Sunt terminata de oboseala, am ajuns aseara pe la orele 22 dsupa alte 3 zboruri .O sa iau legatura cu Sys, sper ca are acelasi nr. caci eu tocmai am venit de la Barcelona este superb, si tot prin perioada aia vreau sa ajung din nou.Poate ne intalnim. )).gif Multi pupic.gif si sorry ca nu am mai ajuns sa te sun.
ganesha
Amelie pupic.gif ce-as mai merge si eu cu tine pe la teatru!!!! pupic.gif O saptamina faina sa-ti inceapa de miine! pupic.gif
amalia0701
CITAT(mirela @ 30-03-2008, 01:57 PM) *

Salut! Am intrat rapid caci sunt super grabita sa fac un pranz prt. ziua de nastere a lui baby si la orele 17 trebuie sa fiu in aeroport. Sunt terminata de oboseala, am ajuns aseara pe la orele 22 dsupa alte 3 zboruri .O sa iau legatura cu Sys, sper ca are acelasi nr. caci eu tocmai am venit de la Barcelona este superb, si tot prin perioada aia vreau sa ajung din nou.Poate ne intalnim. )).gif Multi pupic.gif si sorry ca nu am mai ajuns sa te sun.

pupic.gif
Are acelasi nr. si s-ar bucura sa va vedeti la Barcelona.
Nu-i bai, oricum am ajuns tare tarziu acasa.

Am fost tot cu EL azi, ne-a placut tare.
M-a dus el cu masina, apoi ne-am intors acasa si l-am plimbat io )).gif
Din pacate concertul s-a anulat .
Saptamana viit oare te iau la teatru marti daca vrei la Canta maicam-mea in far.
Sper sa pot sa chiulesc seara de la munca, sa nu-l ratez iar.
Daca nu ajungi pana marti te iau vineri seara la un bar la premiera Stop the tempo!
pupic.gif
ganesha
Vreau si marti si vineri! Ce ma fac? )).gif

hug.gif
amalia0701
Teleporteaza-te ! )).gif )).gif )).gif
Apoi cand te intorci ma iei si pe mine la London hug.gif
Nessie
pupic.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 31-03-2008, 11:38 AM) *

pupic.gif

pupic.gif
bubbles
Seara yahoo.gif .Luni vin la Craova cheer.gif cheer.gif poate o punem de o intalneala naughty.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 31-03-2008, 08:25 PM) *

Seara yahoo.gif .Luni vin la Craova cheer.gif cheer.gif poate o punem de o intalneala naughty.gif

pupic.gif
Astept sa vb.
Ai nr, mele de tel, daca nu le mai ai ti la trimit pe privat.

Mananc numai porcarii, nu spun ce ca aici e un site de slabeala.
Parte buna nu m-am mai ingeasat si am mai biciclit.
Azi la 5:30 m-am trezit si m-am dat 10 minute pe bici si am facut 5 km cheer.gif cheer.gif
Condusul pana la serviciu nu se pune )).gif
Caut motivatie de a slabi.
Gasitorului recompensa.
aki
Amalia pupic.gif
viky_fg
Draga Amalia ma bucur pentru tine ca ai ajuns la faza in care trebuie sa te gandesti la persoana ta adevarul este ca dureaza pana cand iei decizia eu momentan ma aflu in Grecia si vreau sa-ti spun ca masuri ca ale tale si mai depasite vad pe toate drumurile am avut o prietena ca tine si nu stiu cum a reusit ca momentan de alfla la stadiul de 68 kg mai putin ca mine tease.gif deci cred ca increderea in persoana ta te va ajuta foarte mult sunt exemple in lume o gramada ideea este ca numai tu poti decide ce faci cu corpul tau ....si am mai descoperit o chestie metabolismul nostru este o masinarie pe care o dirijezi tu nu el pe tine daca bagi in tine 3 litri de apa pe zi nu o sa zica nimic cu toate ca inainte nu beai nici 0.5 litri deci hai sa nu lasam proastele obiceiuri sa ne faca praf mancam cu cap si avem sanatate pupiciii si multa bafta
Sexymom
Amalia cred ca nu trebuie sa ai neaparat o motivatie sa incepi un regim, trebuie sa te simti bine in pielea ta,si asa cum am mai scris nu stiu unde , acorda-ti 5 saptamani de alimentatie sanatoasa, fara dulciuri, fainoase ingrasacioase si o sa vezi rezultatele.Medicii de aici spun ca in 5 saptamani organismul are timp sa isi dea seama ce trebuie sa se schimbe inauntru si ia masuri.
robby2008
Amalia trebuie sa slabesti si sa adopti un regim de viata sanatos pentru sanatatea ta si pentru respectul de sine.
Stiu ca, de cele mai multe ori,nu asta e motivatia pentru persoanele care tin dieta, ci cu totul alte motive le-au determinat sa treaca la regim. Este gresit, caci motivele respective sunt trecatoare, dar sanatatea ta si respectul de sine ar trebui sa fie pe primul plan in permanenta.
Slabeste pentru tine!
Te pup si spor la slabit.
amalia0701
pupic.gif
Servus dragelor!
Problema e ca io nu slabesc pentru ca nu imi doresc.
Nu imi doresc cu adevarat.
In fiecare zi ma trezesc cu ideea ca AZI e prima zi din viitoarea mea viatza sanatoasa.
Ma tzine pana pe la prinz. Apoi din diferite motive, o iau pe aratura.
Motivele ar fi:
- nervii, adica problemele de la munca;
- nu am pachet si nu ajung acasa sa mananc ceva sanatos si imi cumpar prostii;
- sau diverse tentatii, apar la mine la birou oameni care ma imbie cu diverse otravuri.
Sau ajung acasa si sunt prea obosita sa imi gatesc ceva sanatos, ori nu mai am nimci sanatos prin frigider si atunci mananc prostii.
Sau sunt asa de nervoasa si obosita incat mananc sa ma inveselesc blushing.gif

Avand unul din motivele intemeiate enumerate mai sus, mananc pana afla si creierul meu ca am mancat, in general atunci cand protesteaza stomacul, adica se simte prea plin blushing.gif
Apoi vin mustrarile de constiinta, rusinea, ciuda ca nici AZI nu e ziua aceea.......... apoi daca tot nu e aceea zi ce rost mai are sa fac sport sau sa cinez sanatos, ramane sa incep se MAINE dimineazta doh.gif
Ar trebuie sa merg la psiholog?
M-am analiza la "rece" si am ajuns la concluzia ca io chiar nu imi doresc sa slabesc.
Unul din argumente e ca tot ce mi-am dorit cu adevat in viatza asta am avut.
Io alta explicatie nu gasesc.
Deci pierdut motivatie, HELPPPPPPPPPPPPP!
bubbles
Amalia pupic.gif .Trebuie sa stai sa pui in balanta cele doua staturi ale tale.Cea de acum de persoana cu obezitate gradul 3 si cea care ar fi daca te-ai pune pe treaba - cea de persoana cu IMC-ul normal si sanatoasa.Gandeste-te numai la cate riscuri te expui stand asa cu IMC - ul acesta sorry.gif .Oricum trebuie sa o iei incet nu deodata "Gata azi e ziua X" .NU .Azi incearca de exemplu sa mananci mai putina paine, maine sa nu mananci mai tarziu de 20 si tot asa.In fiecare zi incearca sa renunti la obiceiurile rele si poate sa introduci obiceiuri bune hug.gif .Cand vezi mancare ingrasacioasa .. imagineaza-te slaba si sanatoasa si poate reusesti sa nu pui mana si mai ales gura pe acel produs.Eu una asa fac pupic.gif
Cherie
hug.gif Amalia si capul sus! Nu te lasa prada starilor de tristete si nici stresului! pupic.gif
anca veselie
amalia, am venit cu batul pupic.gif pupic.gif pt ca alta motivatie logica, cum ar fi sanatatea ta nu gasesc.
sau, hmmmm, poate faptul ca ai un copil de crescut care are nevoie de o mama sanatoasa ar putea fi o motivatie pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.