Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
bubbles
Ziua pupic.gif .Si la noi e atat de frumos afara .Sunt in Piatra )).gif nu in orasul trist Gh )).gif .Vreau si eu aparat de asta sorry.gif
amalia0701
CITAT(Cherie @ 08-04-2008, 11:44 AM) *

pupic.gif pupic.gif Amalia!

pupic.gif

CITAT(Nessie @ 08-04-2008, 11:50 AM) *

Amway! doh.gif Ai spus tot! laugh.gif

Al meu e Sony si sunt tare multumita de el. Are si calorii, distanta, pasi, muzica .... Il pui pe brat cum e tanti in poza aia mai jos.

Ziua mea o fost, dar nu ma supar sa mi-l faci cadou de iepuras pupic.gif
Ieri tocmai si-a comandat Sys niste chestii de pe Amazon doh.gif ,a cu la viitoarea comanda sa-i spun.
Dar la noi se gasesc?

CITAT(julyalina @ 08-04-2008, 12:06 PM) *

pupic.gif
cel mai bun e unul care se pune la picior . parerea meadesi si cel al Gabitzei pare bun hug.gif

Cum e ala de picior, unde se gasete si cat costa?
Dar are si mp3 ?
)).gif
Nessie
Ala de picior se leaga la sireturi. )).gif Si nu are muzica.

Ca al meu se gaseste si la noi, dar sare putin de 3 mil. doh.gif De pa amazon mi l-am luat de Craciun cu 1.300.000.

Uite pentru pantof sau ceas de mana.
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 08-04-2008, 08:49 AM) *

Am luat imprumut un pedometru.
Ieri am plecat acasa pe jos si azi m-am intors la fel.
Nu masoara bine scula aia.
De la mine de acasa pana la serviciu sunt 2 km si dl.pedometru zice ca-i doar unul ohmy.gif

Amelie, pedometrele nu-s cele mai bune instrumente de masurat distanta, ei pasii ii masoara. Ce poti face e sa iti masori pasul si sa inmultesti cu numarul de pasi de l-ai facut pina acolo. Asta apare in toate instructiunile de folosire la pedometre, oricit de performante ar fi ele. In general lumea isi ia pedometru ca sa fie sigura ca face cei 10 000 de pasi zilnici, la distanta is cam varza astea de mers.
pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 08-04-2008, 02:48 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 08-04-2008, 08:49 AM) *

Am luat imprumut un pedometru.
Ieri am plecat acasa pe jos si azi m-am intors la fel.
Nu masoara bine scula aia.
De la mine de acasa pana la serviciu sunt 2 km si dl.pedometru zice ca-i doar unul ohmy.gif

Amelie, pedometrele nu-s cele mai bune instrumente de masurat distanta, ei pasii ii masoara. Ce poti face e sa iti masori pasul si sa inmultesti cu numarul de pasi de l-ai facut pina acolo. Asta apare in toate instructiunile de folosire la pedometre, oricit de performante ar fi ele. In general lumea isi ia pedometru ca sa fie sigura ca face cei 10 000 de pasi zilnici, la distanta is cam varza astea de mers.
pupic.gif

Pai asta care l-am probat io nici pasii nu-i numara bine, ieri am facut 700 de pasi pana acasa si azi 1400 blink.gif
Pasul il introduci tu, io am zis ca are pasul meu 60 cm, ii spui si kg si calculeaza caloriile.
Oricum nu imi iau.
Daca fac 1400 de pasi pana acasa, ar trebui sa fac drumul pe jos de 3 ori dus intors ohmy.gif
Mai bine imi iau banda naughty.gif
amalia0701
Ma doare capul de 2 zile de parca nu-i al meu sad.gif
Am luat iar nurifen raceala si gripa.
O fi sevrajul de cafea sorry.gif
ganesha
Eu pedometrul il tineam toata ziua, ca la carte. Treceam de cei 10 000 de pasi lejer, pentru ca la mine la servici era umblatura mare. Dar il scoteam la sport, ala e extra.

Eu zic sa nu te intristezi din cauza bandei, ce sens are sa stai pe ea in casa cind poti iesi sa mergi pe-afara? Mai vezi un copacel inflorit, una alta.... pupic.gif
aki
Of,vreau si eu un aparat ceva.Ma bate un gind sa iau un credit sa-mi iau o bicicleta performanta sau o banda wink1.gif
julyalina
pupic.gif

poate de la sevrajul de cafea smile.gif o sa-ti treaca pupic.gif
buretel
CITAT(ganesha @ 09-04-2008, 05:02 AM) *
Eu zic sa nu te intristezi din cauza bandei, ce sens are sa stai pe ea in casa cind poti iesi sa mergi pe-afara? Mai vezi un copacel inflorit, una alta.... pupic.gif

rolleyes.gif Dap, mult mai frumos asa...
Si eu am mers aseara pe jos 2 km, de la birou pana acasa cheer.gif Hai iubita, mo-bi-li-zea-za-te!! Te rog eu pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif Amalia! Vorba fetelor, mai bine te plimbi pe afara, eu o vreme superba, plus pomisori verzi, infloriti give_heart.gif
camvalmy
Amalia bine sau rau, depinde cum e dupa tine, ca nu stai in bucuresti sad.gif . eu am mers o groaza si ieri si azi pe jos pt ca a fost blocaj mareeeeeeee ieri si azi pt ca e statia de metro in reparatii si am mers ceva pana la cealalta. Bine ca stie toata lumea ca nu sunt punctuala doh.gif ca altfel... pupic.gif
ramonavlas
Si eu stau cam prost cu punctualitatea. sad.gif
anca veselie
am venit cu galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lucy
pupic.gif give_rose.gif
amalia0701
pupic.gif
Am bolit 2 zile, una am spalat si am gautu, iar ieri m-am dus la Dunare si am gasit-o acasa )).gif
Ne-am plimbat pe la Dr.Tr.Severin si Orsova.
Am fost la Manastirea Sf.Ana, ctitorita de Pamfil Seicaru - un coltz de Paradis.
Daca ajung azi la calculator acasa, o sa va pun poze.
aki
Buna Amalia.Asteptam poze yahoo.gif
Nessie
Ce fain ca te poti plimba! give_rose.gif pupic.gif Te asteptam cu pozili. grin.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 14-04-2008, 11:16 AM) *

Ce fain ca te poti plimba! give_rose.gif pupic.gif Te asteptam cu pozili. grin.gif

Pai creierul meu are mare nevoie de relax.
In ultimul timp m-am suparat rau la serviciu, joi m-a lovit si raceala si depresia ( cred) ca ma zacut si joi si vineri.M-am dat jos din pat la WC doar si sa scobesc in frigider biggrin.gif
Iar scopul pentru care am cumparat masina a fost sa ne plimbam, deci duminica am evadat.
Vroiam mai bine la Calimanesti la piscina, dar mandra mea era pe stop si nu putea sa faca baie wacko.gif , asa ca in loc de munte, ne-am dus la Dunare sa bem apa tulbure cheer.gif cheer.gif
Mi-a placut mult la Severin, oras de campie cu strazi paralele si perp salut.gif endiculare
nella
pupic.gif o saptamana usoara hug.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 14-04-2008, 08:20 AM) *

pupic.gif
iar ieri m-am dus la Dunare si am gasit-o acasa )).gif

I-ai dat binete si din partea mea, asa-i? hug.gif Tu sora mea de suflet, stii ca n-ai bolit singura si ca am bolit amindoua, nu? pupic.gif sa te simti bine, sa le dovedesti pe toate si sa ne pui pozici!
amalia0701
CITAT(ganesha @ 15-04-2008, 12:02 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 14-04-2008, 08:20 AM) *

pupic.gif
iar ieri m-am dus la Dunare si am gasit-o acasa )).gif

I-ai dat binete si din partea mea, asa-i? hug.gif Tu sora mea de suflet, stii ca n-ai bolit singura si ca am bolit amindoua, nu? pupic.gif sa te simti bine, sa le dovedesti pe toate si sa ne pui pozici!

Normal ca i-am transmis salutari din partea ta hug.gif
Bine ca ne-am revenit din boleala )).gif
julyalina
'neatza amalia! pupic.gif
ce bine ca ti-ai revenit din boleala hug.gif pe mine ma incearca iar ceva cu gatul si nasul curge ca la robinet )).gif
aki
Amalia ,am trecut sa-ti las un pup pupic.gif .La noi ploua sorry.gif
butterfly
Neatza amelie! pupic.gifpupic.gif
Imagine

uite o poza cu un rau sa iti aduci aminte de weekend
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 05:06 PM) *

Moaaa, eu sunt maniaca. Ajung cu minim 15 min inainte, ca sa nu intarzii.
Numai la munca nu aplic mereu acest principiu, mai ales cand plec dimineata! grin.gif

Amalia, foarte bine ca te-ai plimbat! Mie mi-e frica de zona aia de la Dunare, am trecut de 2 ori cu trenul, spre Timisoara si se unduia trenuletul pe langa Dunare, de zici ca stateau sa se contopeasca. E f. frumos acolo, insa nu vazut din tren. )).gif Am ramas impresionata de Portile de Fier, am trecut noaptea si era f.f.f. luminat, mi-a placut la nebunie!

pupic.gif o zi buna!
anca veselie
ce faci duamna?
frumos tare la dunare! ceva poze? naughty.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 15-04-2008, 07:53 AM) *

'neatza amalia! pupic.gif
ce bine ca ti-ai revenit din boleala hug.gif pe mine ma incearca iar ceva cu gatul si nasul curge ca la robinet )).gif

pupic.gif
Sanatate!
bubbles
Neata pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-04-2008, 08:21 AM) *

Si la noi ploua de aseara.
Azi dimineatza la 6:30 cand am plecat de acasa turna cu galeata, mi se aburise luneta si nu mai vedeam nimic in oglinda, noroc ca nu erau prea multzi in drum spre serviciu )).gif

CITAT(Cherie @ 15-04-2008, 10:00 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 05:06 PM) *

Moaaa, eu sunt maniaca. Ajung cu minim 15 min inainte, ca sa nu intarzii.
Numai la munca nu aplic mereu acest principiu, mai ales cand plec dimineata! grin.gif

Amalia, foarte bine ca te-ai plimbat! Mie mi-e frica de zona aia de la Dunare, am trecut de 2 ori cu trenul, spre Timisoara si se unduia trenuletul pe langa Dunare, de zici ca stateau sa se contopeasca. E f. frumos acolo, insa nu vazut din tren. )).gif Am ramas impresionata de Portile de Fier, am trecut noaptea si era f.f.f. luminat, mi-a placut la nebunie!

pupic.gif o zi buna!

Io de obicei sunt punctuala, dar mai nou m-am lenvit si mai intazii dimieatza la munca blushing.gif
Dar daca apuc sa intarzii, nu ma mai stresez, nu ma mai grabesc, ca ori intazii 10 minute ori 30, tot aiai e )).gif
Nu a cazut nici un vagon de calatori pana acum in Dunare grin.gif , doar unele de marfa acum cativa ani, dar alea aveau ceva defectiuni.
Oricum calea ferata e cel mai sigur mijloc de transport din Romania.
Acolo soseaua e deasupra caii ferate, dar e tare proasta.
Am papat banii niste mafiotzi greci, nu au facut lucrarui decat de un sfert si statul roman de abia anul trecut a reusit sa rezilieze contractul wacko.gif , peste vreo inca 5 or face licitatia si l-or repara )).gif
Peisajul e minunat, dar io nu am ajuns inca la calulatorul de acasa sa descarc pozele blushing.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 15-04-2008, 11:07 AM) *

CITAT(aki @ 15-04-2008, 08:21 AM) *

Si la noi ploua de aseara.
Azi dimineatza la 6:30 cand am plecat de acasa turna cu galeata, mi se aburise luneta si nu mai vedeam nimic in oglinda, noroc ca nu erau prea multzi in drum spre serviciu )).gif

Tu tot cu masina te plimbi naughty.gif ?
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 15-04-2008, 10:35 AM) *

ce faci duamna?
frumos tare la dunare! ceva poze? naughty.gif

Beau ceai negru adus ieri de la Londra )).gif )).gif )).gif
Astept controalele, impart salariul, numar zilele ramase pana plec in vacantza cheer.gif cheer.gif
Sper sa ajung la calculator azi hug.gif

CITAT(bubbles @ 15-04-2008, 10:58 AM) *

Neata pupic.gif hug.gif

pupic.gif pupic.gif

CITAT(aki @ 15-04-2008, 11:08 AM) *

Tu tot cu masina te plimbi naughty.gif ?

Cu "cojitza" nu cu masina )).gif )).gif )).gif
Ma batea un gand sa vin cu autobuzul, ca io-s sofer de vreme uscata )).gif , dar am apucat sa invatz cum se folosesc stergatoarele.
Mai greu era cu aburitul geamurilor, uitasem sa dau drumul la caldura )).gif
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 15-04-2008, 11:07 AM) *

Doar unele de marfa acum cativa ani, dar alea aveau ceva defectiuni.

M-am linistit lol.gif lol.gif lol.gif
La cum scartzia trenul asta vara, am avut unele dubii cum ca ar fi in regula )).gif
ganesha
Eu tot astept Dunarea aia lol.gif Nu stiu de ce, da' am asa o senzatia ca tare mi-ar place sa ma plimb cu tine! pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 18-04-2008, 06:02 PM) *

Eu tot astept Dunarea aia lol.gif Nu stiu de ce, da' am asa o senzatia ca tare mi-ar place sa ma plimb cu tine! pupic.gif

Cand o sa ajung acasa la calculator, promit pupic.gif
Cherie
pupic.gif Amalia
julyalina
pupic.gif ce faci doamna ? pe acasa nu mai dai ?

amalia0701
CITAT(julyalina @ 21-04-2008, 01:23 PM) *

pupic.gif ce faci doamna ? pe acasa nu mai dai ?

Citeam la voi si impartzeam pupe.
Muncesc de rup, mai vin maine la munca si apoi am liber pana pe 05.05 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Apooi tot grasa, nimci nou , paote mai grasa chiar sad.gif
Maine merg la endocrinolog.
Sunt datoare cu pozele de la Dunare blushing.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 21-04-2008, 01:33 PM) *
Maine merg la endocrinolog.
Sunt datoare cu pozele de la Dunare blushing.gif
Succes maine! pupic.gif Iti tinem pumnii! Daca nu ai nimic la glanda, te rog eu, nu accepta pastile de slabit, chiar daca iti da. hug.gif

Si inca asteptam pozele, nu am uitat! blum.gif
aki
Amalia pupic.gif
Concediu placut pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
CavoParadisi
Buna,Amalia,eu sunt cam nouta pe aici si incet incet inteleg si eu cum e cu forumurile astea.... wacko.gif doh.gif ohmy.gif
Mult succes iti doresc in a slabi! Nu am citit toate postarile de pe jurnalul tau...dar am prins ideea... vrei sa slabesti!
Si eu am aceeasi problema...27 de ani,1.70 inaltime si 105 kg!(nu pot sa cred,e pentru prima data cand spun cate kg am)!
Am citit undeva un lucru:cate femei care aveau cu "glanda" au intrat in Auchzwitz? ...destule...presupun...
Cate dintre ele au iesit grase? CU SIGURANTA NICI UNA!
Eu insami am fost la endocrinolog pentru a-mi face un control, nu am nici o problema...
Sa nu crezi ca sunt radicala si spun ca nu te ingrasi sau ca nu slabesti greu daca ai probleme endocrine...nici vorba! Nu, ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca se poate,se poate slabi! Eu mi-am propus sa demonstrez asta din 1 mai pana in 1 noiembrie....cat vreau sa slabesc? 45 kg...
2 kg pe saptamana...nu e drastic,nu?
lucy
Pup Amy

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Amalia,cum e in concediu? blum.gif
aki
Imagine
PASTE FERICIT give_rose.gif
Cherie
Imagine

CITAT(CavoParadisi @ 23-04-2008, 12:47 AM) *

sa demonstrez asta din 1 mai pana in 1 noiembrie....cat vreau sa slabesc? 45 kg...
2 kg pe saptamana...nu e drastic,nu?

E f. drastic si f. nerealist! Pentru 45 de kg ai nevoie de timp, de un an, un an si jumatate poate. Daca preferi metoda rapida, cred ca stii cam cat de efemere vor fi rezultatele... Iar 2 kg pe saptamana, nici daca nu mananci nimic, dupa o luna, doua, trei nu vei mai reusi sa dai jos. Nu sunt rea, dar trebuie sa fi realista, astfel de teluri nu vor face decat sa te traga in jos... Ia-o incet cu slabitul si rezultatele vor fi de lunga durata! hug.gif
lucy
PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Hristos a inviat !!!

p.s. perfect de acord cu ce a scris Cherie !!!!!
BuFiTaSaD
Bravo undefined Amalia ptr vointa pe care o ai iti urez mult succes in continuare si spor la slabit ...sa ne ti la curent cu tot...si mai ales cu kg pierdute...
Si ptr undefined CavoPAradisi 2 kg pe saptaman eu vad ceva mult.....nu vreau sa te descurajez dar e cam greu ...gandeste-te ca nici de ingrasat nu te-ai ingrasat intr-o sapt sau o luna ...deci ..te-ai ingrasat treptat ..vei slabi treptat si in timp ...Poop male pupic.gifpupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.