Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
julyalina
eheeee, unii acasa in concediu si altii la scarbici ....
pupic.gif
ganesha
Amelie, mi-e dor de tine! hug.gif
aki
Amalia pupic.gif
bubbles
Amalia unde esti?Eu sunt in Craiova blum.gif
anca veselie
Hristos a inviat!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
CITAT(julyalina @ 29-04-2008, 11:04 AM) *

eheeee, unii acasa in concediu si altii la scarbici ....
pupic.gif

Egzact.

Pupici draga Amalia, sa vi cu multe povesti frumoase. pupic.gif
anca veselie
amalia, mi-e dor de tine pupic.gif give_rose.gif
Nessie
tease.gif Pe unde esti, iubita? Gata vacanta! pupic.gif Te astept pe baricade!
amalia0701
Servus dragelor!
Am bantuit prin trzara pe la "pamantul sfant "
Poze AICI

Am pus si pozele de cand am fost la Orsova cheer.gif
ganesha
Supeeeeerb! Le-am frunzarit asa o tura repede, acum ma pun sa le aprofundez. pupic.gif
aki
Salut Amalia. pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 06-05-2008, 05:50 PM) *

Supeeeeerb! Le-am frunzarit asa o tura repede, acum ma pun sa le aprofundez. pupic.gif

pupic.gif

CITAT(aki @ 07-05-2008, 08:38 AM) *

Salut Amalia. pupic.gif

pupic.gif
danyhoney
Superbe pozele !!!!! Avem o tara tare frumoasa ....

hug.gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 07-05-2008, 12:49 PM) *

Superbe pozele !!!!! Avem o tara tare frumoasa ....

hug.gif

Pacat ca-i locuita!
pupic.gif hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pacat ca nu ne-am putu vedea sorry.gif .Ai o voce superba give_heart.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 08-05-2008, 11:32 AM) *

Neata yahoo.gif .Pacat ca nu ne-am putu vedea sorry.gif .Ai o voce superba give_heart.gif

pupic.gif
Si mie imi pare rau, dar ne-am intors in Craiova duminica seara.
hug.gif
aki
Nu va-ti intilnit sad.gif .
Ei lasa ca nu sunteti la celalalt capat de lume hug.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 08-05-2008, 03:24 PM) *

Nu va-ti intilnit sad.gif .
Ei lasa ca nu sunteti la celalalt capat de lume hug.gif

Bubu a venit la Craiova, dar io eram in Bihor )).gif
ganesha
Amelie, ma simt atit de blushing.gif imi vine sa-mi dau bang.gif si cuplu.gif doar ai scris si la Aki in jurnal de ziua Ioanei blushing.gif Eu cumva tre' sa o vrajesc sa-i placa de frate-miu, ca prea frumoasa e, o vreau de cumnatica lol.gif Sper ca accepti un La Multi Ani intirziat de la mine care-s cu capul in nori! give_rose.gif pupic.gif
butterfly
chiar e frumoasa ioana wink1.gif) a crescut...smile.gif tin minte poza cu ea intr-o bluza roz si era mai micutza...si acum cele din concediu smile.gif Amelie ai o adevarata domnisoara cu niste ochi superbi smile.gif

si de la mine un "la multi ani" intarziat ( chiar nu stiam de ziua ei..nu am mai intrat pe aici o perioada)
aki
LA MULTI ANI IOANEI FELICITARI INTIRZIATE give_rose.gif
amalia0701
Va multzumesc dragelor!
pupic.gif
Ziua Ioanei a fost in 11.
Am petrecut odata cu Sys saptamana trecuta, dar din cauza tezelor din 13 si 16 a amanat petrecerea cu fetele.
Sambata seara am avut petrecere in pijama( asta dupa ce dimineatza au fost si ele la shoping ca fetele din filme lol.gif lol.gif lol.gif si si-a luat blugi negrii biggrin.gif )
Fetele au fost tare dragutze, cam galagioase pentru nervii mei batrani zgaltzaitzi grin.gif
Au avut nevoie de intimitate )).gif ,asa ca le-am lasat in pace iar vecinii nu au batut la usa )).gif
lilistiuca
CITAT(amalia0701 @ 19-05-2008, 10:55 AM) *

Va multzumesc dragelor!
pupic.gif
Ziua Ioanei a fost in 11.
Am petrecut odata cu Sys saptamana trecuta, dar din cauza tezelor din 13 si 16 a amanat petrecerea cu fetele.
Sambata seara am avut petrecere in pijama( asta dupa ce dimineatza au fost si ele la shoping ca fetele din filme lol.gif lol.gif lol.gif si si-a luat blugi negrii biggrin.gif )
Fetele au fost tare dragutze, cam galagioase pentru nervii mei batrani zgaltzaitzi grin.gif
Au avut nevoie de intimitate )).gif ,asa ca le-am lasat in pace iar vecinii nu au batut la usa )).gif

sa-tui traiasaca fata, sa fie sanatoasa!!! pupic.gif
ganesha
Amelie, unsure.gif unde esti? pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 26-05-2008, 04:13 AM) *

Pe aici prin zona.
Dar nu am nimic de spus de slabeala blushing.gif , poate de ingraseala blushing.gif , sedentarism blushing.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif
lilistiuca
CITAT(amalia0701 @ 26-05-2008, 08:25 AM) *

CITAT(ganesha @ 26-05-2008, 04:13 AM) *

Pe aici prin zona.
Dar nu am nimic de spus de slabeala blushing.gif , poate de ingraseala blushing.gif , sedentarism blushing.gif

tz, tz, tz.... bataita.gif

pai asa te lauzi??? intra pe blogul Irinei Reisler si motiveaza-te...sunt acolo o groaza de femei care au slabit....citeste si poate capeti un impuls

http://romantica.ro/blog/irinareisler/

pupic.gif spor la treaba!!!
amalia0701
)).gif
Nu tzine, nu imi e frica.
Incerc sa nu sar prea tare calul zolnic, sa mananc cat mai curat.
Mananc zilnic ceva dulce pentru creier, de ex. acu inghetzata aloma de ciocolata.
Dupa ce vin din concediu, adica la sf.lunii iunie imi programez o discutie cu mine, iar daca nu reusim sa ne intelegem ma duc la psiholog.
Am uitat sa va spun ca a mea fiica are buletin grin.gif
amalia0701
Acu aud prima data de Irina Reisler, mi-am aruncat ochii si mi se pare o mare excrocherie.
Daca ar exista o metoda sa mananci sarmale si sa slabesti, sa mai fi si sanatos, ala care o descopera ia premiul Nobel.
bubbles
Pai daca asa sta treaba .. te iau si eu la bataita.gif bataita.gif
ganesha
Ohoo, Ioana are buletin! cheer.gif Fa-i si pasaport si trimite-o la mine rolleyes.gif
Si ce daca n-ai nimic de spus despre alea, vino si zi-ne altceva hug.gif si pina la urma pofta vine mincind!
amalia0701
Nu zi de doua ori sa vina, acu se urca in avion.
Are pasaport de anul trecut )).gif si oricum nu a vrut sa merga cu noi in Grecia devil.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 26-05-2008, 11:48 AM) *

Am uitat sa va spun ca a mea fiica are buletin grin.gif

Felicitari cheer.gif Sa-ti traiasca mandretea wink1.gif
lilistiuca
CITAT(amalia0701 @ 26-05-2008, 12:59 PM) *

Acu aud prima data de Irina Reisler, mi-am aruncat ochii si mi se pare o mare excrocherie.
Daca ar exista o metoda sa mananci sarmale si sa slabesti, sa mai fi si sanatos, ala care o descopera ia premiul Nobel.

lasa-i pe aia cu sarmalele.....eu am vazut emisiunea ei din cind in cind si povesteau niste tipe cum au slabit (dieta data de nutritionist, miscare, tratamente corporale). important e sa iei de pe site ce crezi ca ti se potriveste tie, chiar si daca e doar un sfat....

m-a impresionat o tipa care a slabit doar 5 kg numai cu gimnastica (si a scos piinea si dulciurile din alimentatie) ...arata traznet, isi modificase conformatia practic...facea parca pilates, tae-bo...si nu mai stiu ce....dar se ducea de vreo 4 ori pe saptamina la sport...si asta in conditiile in care era casatorita si avea si un baietel de vreo 8 ani...jos palaria pentru tipa!!!!

eu am fost ieri sa imi fac un Doppler si primul lucru care m-a intrebat doctorita - daca am fost supraponderala...

so, sanatatea inaintea de toate!!!

te sarut si ai grija de tine!!!
danyhoney
Felicitari Ioanei pentru buletin ! cheer.gif pupic.gif
amalia0701
Merci dragelor!
Lili asta presupune sa am timp si rabdare sa citesc toate prostiile alea de acolo.
buretel
CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 08:19 AM) *

Merci dragelor!
Lili asta presupune sa am timp si rabdare sa citesc toate prostiile alea de acolo.

Asa e, dar daca nici pt sanatate nu avem timp... dry.gif
pupic.gif Hai, pe cai!!! cheer.gif
lilistiuca
CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 09:19 AM) *

Merci dragelor!

stiu iubita....una din prietenele mele bune are 102 kg.....si a tinut N regimuri...a slabit ceva...si 10 kg....dar cum nu a mai tinut s-a ingrasat la loc....insa ea nu face miscare DELOC......si nutritionistul la care a fost ia si spus ca fara miscare nu o sa aiba rezultate deaorece are metabolismul lenes.....

a fost internata si la Ana Aslan si acolo i s-a spus la fel....plus ca ii facusera o dieta care avea intre 1000 si 1200 calorii si ea era moarta de foame in permanenta.....in 2 saptamini state acolo a dat jos (cu toate tratamentele adiacente) doar 1,5 kg......la plecare i s-a spus sa isi cumpere un pedometru si sa faca parca minim 10.000 de pasi zilnic, in mers alert daca se poate.....ori ea nu-si da fundul dim masina nici pina la piine.....

are 39 de ani si la analize i-au spus ca are oranismul unei femei de 60...si risca sa faca de la infarct, la diabet...mai stiu eu ce......si tot nu se mobilizeaza.....dar ea nu are catel, purcel...s-a blazat....

tu nu iti poti permite sa te blazezi, copilul tau are nevoie de tine!!!

nu vreau sa te necajesc, vreau doar sa te impulsionez.....stii cum ma vad eu peste multi ani??? crescand nepoti!!! si vreau sa fiu sanatoasa si in putere (daca mi-o ajuta bunul Dumnezeu), ma duc la doctor periodic, fac analize, controale....imi tin "bolile" sub control...nu de alta dar in ultimii 5 ani m-am operat de 2 ori....

ei, iarta-ma ca ti-am facut capul calendar!!!

important este ca ai sustinere din partea noastra orice ai face!!!! pupic.gif
amalia0701
Multumesc pentru sustinere.
Dar io am 120 de kg dupa tot felul de regimuri.
E adevarat ca nu fac sport, stau cu fundul pe scaun toata ziua si ma simt de 80 de ani, grea, mare si depresata blushing.gif
Sper sa reusesc sa ma disciplinez un pic in concediu.
O sa innot si o sa ma plimb, sper ca nu numai cu masina )).gif
buretel
Lili, mi-a placut tare mult ce ai scris, m-a mobilizat si pe mine pupic.gif
Amalia, are dreptate Lili, haide, te rog eu, ia atitudine! hug.gif

CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 09:31 AM) *

Sper sa reusesc sa ma disciplinez un pic in concediu.

sad.gif Nu te minti singura. Nimeni nu s-a mobilizat vreodata in concediu doh.gif
amalia0701
Io )).gif o sa fiu prima )).gif
Nessie
Amalia, iti caut materiale de citit, te ajut sa le intelegi, le parcurgem impreuna, iti fac si meniu pe zile, numai sa vrei sa te apuci! hug.gif

Te rog eu mult, nu iti bate joc de tine. Daca tie nu iti pasa de tine, macar sa iti pese de cei care te iubesc si depind de tine. Fa-o pentru Ioana! give_rose.gif

Cand pleci si cand te intorci, ca nu mai stiu?
amalia0701
Plec pe 6 sau 7 iunie, dar nu stiu cand ma intorc, in mod normal ultioma noapte de cazare e in 20-21, dar io as vrea sa mergem sa vedem si Atena, adica inca 2-3 nopti.
bubbles
Neata si felicitari Ioanei pt boletin pupic.gif .La ce liceu vrea sa intre?
amalia0701
CITAT(bubbles @ 27-05-2008, 12:02 PM) *

Neata si felicitari Ioanei pt boletin pupic.gif .La ce liceu vrea sa intre?

Habar nu are, o sa mai gandeasca, mai are un an.
bubbles
Eu am facut cl a 9a la Buzesti si spun cu mana pe inima ca am invatat de am rupt ca sa ies a 4 a din clasa wacko.gif
ironmissy
vreau sa-ti spun ceva, si te rog mult sa nu te superi pe mine:
creierul functioneaza foarte bine si fara dulce. poti foarte bine sa fi sanatos mancand sarmale, in schimb mancand inghetata nu.

mie mi se pare ca esti intr-o stare de inertie inconstienta. cum spunea si lili, nu iti poti permite sa te blazezi, caci ai un copil care are nevoie de tine. preferi sa faci un atac de cord (Doamne fereste!) ca sa realizezi asta?

ai atatia oameni aici care te sustin si sunt dispusi sa te ajute, trebuie doar sa vrei si tu asta.
give_rose.gif
amalia0701
pupic.gif
Dragele mele, io nu ma supar pe voi ca aveti dreptate.
Sunt intr-o stare de nesimtzire, letargie........melancolie belgoasa.
Deci ori am iar mare cadere de magneziu si calciu, ori mi-a crescut buba la cap.
O sa incerc sa mananc cat mai curat, sa fac cate un pic de miscare, oricum mi frica sa fac eforturi mari pe caldurile astea la kg mele.
Sincer nici nu stiu de ce regim sa ma apuc.
De ex. pana cum am mancat asa:
- ora 7 - o banana;
- ora 8 - o cafea cu lapte;
- ora 10 - 200 gr. capsuni;
- ora 11 - un ceai cu lapte;
- ora 12 - o cana de lapte;
- ora 13 - o cana de magenziu efervescent;
- acu beau a doua cana de ceai cu lapte( laptele e Zuzu 1,5%).
Acasa cred ca o sa mananc o salata de varza, cu piept de pui, brinza telemea, ulei de masline si otet balsamic.
daca nu apuc sa plec in 1/2 ora, o sa mananc o consevra de sardin in ulei cu lamaie.

De fapt io chiar nu vreau sa slabesc.
De ce oare?
Pentru ca nu sunt obisnuita sa am esecuri.
Tot ce mi-am dorit pana acum am obtinut, cu exceptia slabitului.
Ajung la concluzia ca nu mi-am dorit cu adevarat.
De ce?
Poate ca am chiar buba la cap.
Nessie
Amalia, din meniul tau vad ca gresesti pentru ca nu mananci de-adevaratelea. Doar bagi calorii, fara sa faca un "click" la creier cum ca ai mancat.

Trebuie sa ai masa mai consistenta. Sa iti pregatesti, sa te asezi la masa, sa mananci, fara sa faci si alta activitate, ca sa poata creierul sa realizeze ca ai mancat si nu trebuie sa-ti mai fie foame.

In ritmul in care ai inceput, e foarte posibil ca pana te culci, sa ai iesiri de alea in care razi tot ce prinzi.
ganesha
CITAT
Sincer nici nu stiu de ce regim sa ma apuc.

Nu te apuca de niciunul! Incepe prin a lua o piramida a alimentelor si a o urmari cuminte, chiar cu creionul pe hirtie. Mai apoi poti incepe sa mai scazi din calorii. Hai ca noi sintem linga tine! pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.