Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
buretel
CITAT(ganesha @ 27-05-2008, 02:32 PM) *

CITAT
Sincer nici nu stiu de ce regim sa ma apuc.

Nu te apuca de niciunul! Incepe prin a lua o piramida a alimentelor si a o urmari cuminte, chiar cu creionul pe hirtie. Mai apoi poti incepe sa mai scazi din calorii. Hai ca noi sintem linga tine! pupic.gif hug.gif

Dap, mult mai corect asa!! Nici eu nu tin nici un regim-minune. Pur si simplu incerc sa mananc corect. 5 zile din saptamana imi reuseste perfect, deci tot e bine. Hai, mobilizeaza-te pupic.gif Suntem aici pt orice sfat, idee, parere hug.gif
lilianab
Amelie,pupa mamaruta fata "grasa si frumoasa".Nu vreau sa iti fac morala si nici nu tin sa fiu exemplu,ca nu sunt.Dar priveste asa:eu lupt cu kg acum ca sa imi salvez viata intr-un fel.Aveam proteza la un picior si tot nu mi s-a parut prea grav,ca sa slabesc.Mi-a spus medicul anul trecut ca in 10 ani,daca nu ma pun pe treaba ,sa slabesc,ma vede in carut cu rotile si nu m-a impresionat destul de tare,daca nu m-a convins sa lupt ,sa slabesc.Acum,din nefericire,sunt posesoarea a doua proteze si in capul meu vuieste un girofar rosu:TREBUIE SA SLABESC!!!TREBUIE SA SLABESC!!!ORICE DULCE MA APROPIE DE NENOROCIRE!!!.Ambele proteze le am in urma unor "fracturi de oboseala" ale colului femural.Nu am cazut,a fost din picioare.Am oasele mai subtiri,mai delicate decat normal,dar nu bolnave.Iar eu sunt mai .."trupesa" decat normal.
Nici eu nu sunt tare,si eu am momente de slabiciune,in care imi doresc ceva dulce.Inca mai functioneaza sloganul:"Orice dulce=moarte",dar nu am sa mint ca nu am cedat tentatiei unei felii de cozonac de Paste, sau unei feliute de tort(ca doar de aceea alesesem dieta de 90 de zile":aveam voie,legal la ceva dulce...Dar faptul ca acum ma pot opri la timp,ca o ciocolata amaruie mi-a ajuns 16 zile,pentru mine inseamna mare lucru.
Acum lasa-ma pe mine.Acum sa vorbim de tine iubita: tu nu ai patit INCA nici o nenorocire.Tu inca poti sa o previi.Eu am parintii surorile si restul lumii mele de prieteni si tot parca mai bine viu decat mort tease.gif .Tu ai si un copil langa care trebuie sa fii sa il sprijini.Nu stiu cum e la altii,dar pe mine,la 37 de ani,maine poimaine,numai gandul ca mama intr-o zi nu ar mai fi langa mine,ma face sa plang instantaneu.Cum crezi ca ar fi pt Ioana care e mult mai mica,careia abia ii inmuguresc aripile,sa zboare in viata?! floare.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Va multzumesc give_rose.gif
Am mai mancat asa:
ora 15- 300-400 gr. capsuni;
ora 16 - o conserva de sardina in ulei( cu uleiu scurs) si lamaie;
ora 17 - o salata de varza, cu 100 gr. piept de pui si 200 gr. ciuperci la cuptor, 100 gr. telemea si 2 linguritze de smantana cu 20%( am luat sa gust sa vad cum e)
Ora 18:30 o ciunga )).gif
Ora 21:30 un mar.
amalia0701
Mai ma gandi sa mananc niste masline, 50 gr.
Deci am asa:
Piept de pui file, fara piele - 100 grame, 126 calorii, 25 proteine, 2 lipide, 1 carbohidrati
Branza de vaca grasa - 100 grame, 201 calorii, 17.9 proteine, 12.2 lipide, 3.5 carbohidrati
Lapte de vaca 1,5% - 400 grame, 200 calorii, 13.6 proteine, 6 lipide, 21.2 carbohidrati
Smantana 20% - 20 grame, 43.2 calorii, 0.7 proteine, 4 lipide, 0.8 carbohidrati
Ciuperci champignon, crude - 200 grame, 44 calorii, 6 proteine, 0.4 lipide, 6.6 carbohidrati
Conserva Sardine, in ulei - 90 grame, 262.8 calorii, 20.3 proteine, 19.3 lipide, 0.3 carbohidrati
Varza - 200 grame, 62 calorii, 3.2 proteine, 0.4 lipide, 11.4 carbohidrati
Banane - 120 grame, 123.5 calorii, 1.6 proteine, 0 lipide, 29 carbohidrati
Capsuni - 700 grame, 245 calorii, 6.3 proteine, 0 lipide, 50.4 carbohidrati
Ulei (floarea soarelui, soia, seminte de dovleac) - 10 grame, 88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati
Ulei de masline - 15 grame, 123.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati
Masline mamut - 50 grame, 75 calorii, 0 proteine, 6.5 lipide, 5 carbohidrati
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 2005 grame, 1594.5 calorii, 94.6 proteine, 75.8 lipide, 129.2 carbohidrati

Oauuuuuuuu, am mancat 2 kg de mancare blink.gif
ramonavlas
Ce e o ciunga???
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 27-05-2008, 10:30 PM) *

Ce e o ciunga???

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Guma de mestecat.
Mai demult in talcioc "vanzataoarele" strigau:
Ia ciunga, neamule!!!!!Americana!!!!!!!!!
pupic.gif
Io am mancat o pastila de Orbit, asa ca sa fac ceva cu gura )).gif
Nessie
Vai ce mi-a placut statusul tau pe messenger! cheer.gif Amalia pedaleaza iar. yahoo.gif

Referitor la meniul tau, mi se pare ca ai cam multe fructe. Contrar opiniei generale ca fructele sunt de "dieta", nu fac bine la dieta. Incearca sa reduci din ele.

In rest imi place ca ai din toate categoriile, inclusiv uleiuri si smantana. pupic.gif Si ca fapt divers, daca ai scoate bananele si 500g din capsuni, ar fi un meniu keto. wink1.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 09:04 PM) *

Oauuuuuuuu, am mancat 2 kg de mancare blink.gif

Eu am mancat 1.7 kg )).gif Si asta e o zi normala pt mine wink1.gif
Nu te ingrijora, important e ce mananci. Intai calitatea, apoi cantitatea pupic.gif

Ce ma bucur sa vad din nou meniuri la tine in jurnal!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(Nessie @ 27-05-2008, 10:02 PM) *

Vai ce mi-a placut statusul tau pe messenger! cheer.gif Amalia pedaleaza iar. yahoo.gif

Asta da veste cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Te asteptam la raport maine.
ps: si eu am fost la sala azi. asa-i ca-i fain sportul?

Imagine

laugh.gif laugh.gif
amalia0701
)).gif
Am pedalat aseara 5 km.
Azi as vrea sa tzin post, dar cum sa tzin si regim sad.gif

CITAT(Nessie @ 27-05-2008, 11:02 PM) *

Referitor la meniul tau, mi se pare ca ai cam multe fructe. Contrar opiniei generale ca fructele sunt de "dieta", nu fac bine la dieta. Incearca sa reduci din ele.

In rest imi place ca ai din toate categoriile, inclusiv uleiuri si smantana. pupic.gif Si ca fapt divers, daca ai scoate bananele si 500g din capsuni, ar fi un meniu keto. wink1.gif

pupic.gif
Cat carbohidrati ar trebui sa mananc maxim?

Au aparut capsunile naughty.gif , cum crezi ca ma pot tzine departe de ele?
De fapt capsunile a fost cea mai sanatoasa alegere pentru cineva care nu avea pachet.
Nessie
Pe keto trebuie sa ai 30g de carbo, dar poti tine si un regin low-carb pana in 100 g. wink1.gif
amalia0701
30 g tu care ai 60 de kg si tot 30 io care am o suta si ?

Mie mi-a facut bine sa tzin post miercuri si bineri, bine la creierii mei.
Cum sa tzin regim lowcarb sau keto cu 2 zile de post doh.gif
Ma gandeam sa mananc brinza, oua dar nu si carne, eventual doar peste.
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 08:02 AM) *

Cele 30 de grame nu sunt in functie de numarul kilogramelor, ci sunt necesare functionarii creierului si organelor interne. pupic.gif

Mi se pare ok asa. Si Cori tine un regim keto fara carne. wink1.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 28-05-2008, 08:31 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 08:02 AM) *

Cele 30 de grame nu sunt in functie de numarul kilogramelor, ci sunt necesare functionarii creierului si organelor interne. pupic.gif

Mi se pare ok asa. Si Cori tine un regim keto fara carne. wink1.gif

Esti datoare linkurile pupic.gif
Imi e greu sa citesc cartea aia blushing.gif
buretel
Eu zic sa renunti la post, si sa incerci sa mananci sanatos si azi, garantat face mai bine la creieri wink1.gif
Postul o sa fie doar o scuza sa mananci alte lucruri nepermise blushing.gif

Daca vrei sa tii keto, documenteaza-te temeinic inainte. Eu personal nu as functiona cu 30gr carb, indiferent cate kg as avea sad.gif
Am glicemia mica, si intru des in crize hipoglicemice.
Gabic, apropos de asta, e un motiv suficient pt a nu tine keto? Nu am gasit nicaieri legatura intre hipoglicemie si keto. Ma poti ajuta cu mai multe info?

Amalia, eu mi-am stabilit un nr de calorii pe zi si procente de nutrienti, astfel: 42% carbohidrati, 30% grasimi, 28% proteine. Incearca sa iti stabilesti si tu propriile limite, vezi cum te simti bine, fa-ti niste analize inainte de regim, and go for it! cheer.gif

pupic.gif pupic.gif astept raportul pt astazi grin.gif

ps: pestele e perfect. eu mananc in fiecare zi, cu rare exceptii lol.gif
Sexymom
Buna Amalia.
La multi ani Ioanei , cu intarziere dar am fost in concediu, am o scuza plauzibila )).gif sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si desteapta.
Imi place de tine ca te-ai mobilizat si ca faci si miscare.Se vede treaba ca discutia cu tine a dat rezultate.
Si eu am venit din concediu cu 1,5 kg in plus, asa ca azi am avut si eu o discutie cu mine si ma mobilizez, chiar daca incep de miercuri.

Pup fetele frumoase. pupic.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 28-05-2008, 08:41 AM) *

Eu zic sa renunti la post, si sa incerci sa mananci sanatos si azi, garantat face mai bine la creieri wink1.gif
Postul o sa fie doar o scuza sa mananci alte lucruri nepermise blushing.gif

Daca vrei sa tii keto, documenteaza-te temeinic inainte. Eu personal nu as functiona cu 30gr carb, indiferent cate kg as avea sad.gif
Gabic, apropos de asta, e un motiv suficient pt a nu tine keto? Nu am gasit nicaieri legatura intre hipoglicemie si keto. Ma poti ajuta cu mai multe info?

Amalia, eu mi-am stabilit un nr de calorii pe zi si procente de nutrienti, astfel: 42% carbohidrati, 30% grasimi, 28% proteine. Incearca sa iti stabilesti si tu propriile limite, vezi cum te simti bine, fa-ti niste analize inainte de regim, and go for it! cheer.gif

pupic.gif pupic.gif astept raportul pt astazi grin.gif

ps: pestele e perfect. eu mananc in fiecare zi, cu rare exceptii lol.gif

pupic.gif
O sa incerc sa nu mananc carne doar.
Azi, pana acum:
- ora 7- o banana - 97 gr )).gif
- ora 8 - un magneziu efervescent 7 calorii;
- ora 9 - ceai cu lapte de soia;

CITAT(Sexymom @ 28-05-2008, 08:53 AM) *

Buna Amalia.
La multi ani Ioanei , cu intarziere dar am fost in concediu, am o scuza plauzibila )).gif sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si desteapta.
Imi place de tine ca te-ai mobilizat si ca faci si miscare.Se vede treaba ca discutia cu tine a dat rezultate.
Si eu am venit din concediu cu 1,5 kg in plus, asa ca azi am avut si eu o discutie cu mine si ma mobilizez, chiar daca incep de miercuri.

Pup fetele frumoase. pupic.gif

hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mi-a fost dor de tine hug.gif
In Ro mai veniti vara asta?
Nessie
Keto nu se tine fara sa ai analizele la zi si sa fie in ordine. In cazul tau nu cred ca ar merge. Eu i-am sugerat Amaliei sa incerce si sa vada cum se simte pentru ca stiu ca si-a facut de curand analizele si nu avea probleme.
Sexymom
Nu Amalia, anul asta am planificate toate zilele aici, inclusiv concediu, sa vin in Romania e multa cheltuiala (numai biletele de avion ma usuca) ca sa nu mai vb de alte obligatii.Eu nu ma odihnesc in tara, sunt mereu in vizite, pe drumuri si am casa plina de musafiri cand ma intorc.Anul asta vreau liniste multa numai cu ai mei.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 28-05-2008, 09:12 AM) *

Keto nu se tine fara sa ai analizele la zi si sa fie in ordine. In cazul tau nu cred ca ar merge. Eu i-am sugerat Amaliei sa incerce si sa vada cum se simte pentru ca stiu ca si-a facut de curand analizele si nu avea probleme.

Am scos lista de alimente de pe get fit, sa imi aleg de acolo ce au carbi putini sa imi fac aprovizionarea.
Am vazut ca au glucidele, lipidele si proteinele in procente, creci ca poti sa faci calculatorul de calorii sa ne calculeze si procentele?
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ma gandeam sa incep sa reduc carbohidratii, sa imi misc funful sa ma dezmortzesc, studiez despre dieta asta si vad si cum reactioneaza corpul.
Am vazut ca trebuie sa mananc proteine 1-1,5 gr pe kg corp, deci io as avea 120-180 gr. proteine pe zi?
blink.gif

CITAT(Sexymom @ 28-05-2008, 09:18 AM) *

Nu Amalia, anul asta am planificate toate zilele aici, inclusiv concediu, sa vin in Romania e multa cheltuiala (numai biletele de avion ma usuca) ca sa nu mai vb de alte obligatii.Eu nu ma odihnesc in tara, sunt mereu in vizite, pe drumuri si am casa plina de musafiri cand ma intorc.Anul asta vreau liniste multa numai cu ai mei.

hug.gif
Asa am banuit si io, dar vroiam sa fiu sigura pupic.gif
ramonavlas
Sexy, bine ai revenit! pupic.gif
Amalia, si eu tin post miercuri si vineri....doar cu fructe si daca ma roade prea tare stomacul, mai bag si seminte.
bubbles
Bravo Amalia clap.gif .Imi pare bine ca te-ai mobilizat pupic.gif
buretel
CITAT(Nessie @ 28-05-2008, 08:12 AM) *

Multumesc mult Gabicule pupic.gif , nu vroiam sa ma simt vinovata ca nu pot tine keto. Dar eu chiar nu functionez fara carbi, mi se face rau.

Amalia, nu e cam putin ce ai mancat la md? unsure.gif

CITAT
Am vazut ca au glucidele, lipidele si proteinele in procente, creci ca poti sa faci calculatorul de calorii sa ne calculeze si procentele?

Daca-mi spui la ce nr de calorii te-ai oprit pe zi, si ce procente iti alegi, iti calculez eu gramele de nutrienti.
Ma bucur tare mult ca te documentezi serios pupic.gif

ps: poate ajung eu in bucuresti grin.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 28-05-2008, 09:45 AM) *

Sexy, bine ai revenit! pupic.gif
Amalia, si eu tin post miercuri si vineri....doar cu fructe si daca ma roade prea tare stomacul, mai bag si seminte.

Pai io vreau sa reduc carbohidratii, asa ca nu merge cu fructe.

CITAT(bubbles @ 28-05-2008, 09:48 AM) *

Bravo Amalia clap.gif .Imi pare bine ca te-ai mobilizat pupic.gif

Azi, maine am ceva special la Bucuresti si tare mi frica ca o iau pe aratura blushing.gif , dar maine e o alta zi si o sa vad atunci.
bubbles
Uff ca si pe mine plimbarile si naveta acasa ma dau peste cap si ma fac sa mananc rau sorry.gif .Poate reusesti sa mananci cat de cat responsabil pupic.gif
amalia0701
ora 10- o cana de lapte de soia
buretel
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 09:02 AM) *

Nu as recomanda nici soia blushing.gif . Citeste pe getfit despre asta.
Gabic poate are mai multe informatii.
amalia0701
CITAT(bubbles @ 28-05-2008, 10:02 AM) *

Uff ca si pe mine plimbarile si naveta acasa ma dau peste cap si ma fac sa mananc rau sorry.gif .Poate reusesti sa mananci cat de cat responsabil pupic.gif

Tu nu ai ajuns la concluzia ca io-s iresponsabila.
Cum altfel ma reintorceam la 120 de kg?

CITAT(buretel @ 28-05-2008, 10:05 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 09:02 AM) *

Nu as recomanda nici soia blushing.gif . Citeste pe getfit despre asta.
Gabic poate are mai multe informatii.

Nu am ajuns pana acolo cu cititul, asa ca acu o beau )).gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 09:44 AM) *
Am scos lista de alimente de pe get fit, sa imi aleg de acolo ce au carbi putini sa imi fac aprovizionarea.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ma gandeam sa incep sa reduc carbohidratii, sa imi misc funful sa ma dezmortzesc, studiez despre dieta asta si vad si cum reactioneaza corpul.
Am vazut ca trebuie sa mananc proteine 1-1,5 gr pe kg corp, deci io as avea 120-180 gr. proteine pe zi?
blink.gif

Pe getfit nu arata procentele ci arata semnul "%" care vrea sa insemne ca informatiile sunt la suta de grame. wink1.gif Dar noi avem in program sa afisam si procentual de-adevaratelea alimentele, ca sa le fie mai usor celor care calculeaza ca Buretel meniurile. wink1.gif

Pentru proteine eu as merge pe 120g, pentru ca nu faci sport cu greutati sa se depuna muschi.
amalia0701
Nu am terminat d ebaut cana de lapte de soia, mi-a stat in gat )).gif )).gif )).gif
Acu am mancat o conserva de ton palmera in apa, adica 56 grame , pe care l-am scurs si am pus pe ea o linguritza de ulei de masline si un praf de ghimbir.
amalia0701
100 gr, smantana milli 25%.
Cutia are 200 gr, dar nu o pot manca toata )).gif )).gif )).gif
anca veselie
cat ma bucuuuur! give_rose.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif am venit cu galeriaaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 28-05-2008, 02:21 PM) *

cat ma bucuuuur! give_rose.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif am venit cu galeriaaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

hug.gif
\Multzumesc draga mea pentru sustinere.

Pana acum asa:
Lapte soia Sanitarium - 350 grame, 227.5 calorii, 11.9 proteine, 11.9 lipide, 17.5 carbohidrati
Ton, conserva in suc propriu - 56 grame, 65 calorii, 14.6 proteine, 0.6 lipide, 0 carbohidrati
Banane - 97 grame, 99.8 calorii, 1.3 proteine, 0 lipide, 23.5 carbohidrati
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati
Smantana Milli 25% - 100 grame, 248 calorii, 2.4 proteine, 25 lipide, 3.3 carbohidrati
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 613 grame, 722.7 calorii, 30.2 proteine, 47.5 lipide, 44.3 carbohidrati
buretel
Totusi, mi se pare ca ai mancat putin, desi s-au adunat calorii. Te-ai saturat? dry.gif
In loc de lapte puteai sa papi ceva mai consistent, dar e un inceput bun pupic.gif
amalia0701
laptele de soia il aveam in frigider la serviciu pentru ceai blum.gif
Am ajuns acasa flamanda, am mancat 25 gr. cascaval gran padano si mi-am facut o salata uriasa:

Branza de vaca grasa - 75 grame, 150.8 calorii, 13.4 proteine, 9.2 lipide, 2.6 carbohidrati
Ulei de porumb - 10 grame, 88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati
Masline mamut - 45 grame, 67.5 calorii, 0 proteine, 5.9 lipide, 4.5 carbohidrati
Conserva Sardine, in ulei - 90 grame, 262.8 calorii, 20.3 proteine, 19.3 lipide, 0.3 carbohidrati
Spanac - 45 grame, 10.4 calorii, 1.3 proteine, 0.2 lipide, 1.6 carbohidrati
Macris - 35 grame, 8.4 calorii, 0.8 proteine, 0.2 lipide, 0.8 carbohidrati
Ceapa noua - 45 grame, 16.7 calorii, 1 proteine, 0.1 lipide, 2.8 carbohidrati
Salata verde - 100 grame, 17 calorii, 1.2 proteine, 0.3 lipide, 3.3 carbohidrati
Frunze de patrunjel - 20 grame, 4.2 calorii, 0.4 proteine, 0.2 lipide, 1.3 carbohidrati
Marar - 20 grame, 8.6 calorii, 0.7 proteine, 0.2 lipide, 1.4 carbohidrati
Lamaie - 10 grame, 2.9 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.9 carbohidrati
TOTAL: 505 grame, 720.1 calorii, 39.2 proteine, 55.6 lipide, 19.5 carbohidrati

Am pus din greseala 5 gr. otet balsamic, nu stiu cum se puncteaza.
amalia0701
Total 28.05.2008:
Branza de vaca grasa - 75 grame, 150.8 calorii, 13.4 proteine, 9.2 lipide, 2.6 carbohidrati
Ulei de porumb - 10 grame, 88.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati
Masline mamut - 45 grame, 67.5 calorii, 0 proteine, 5.9 lipide, 4.5 carbohidrati
Spanac - 45 grame, 10.4 calorii, 1.3 proteine, 0.2 lipide, 1.6 carbohidrati
Macris - 35 grame, 8.4 calorii, 0.8 proteine, 0.2 lipide, 0.8 carbohidrati
Ceapa noua - 45 grame, 16.7 calorii, 1 proteine, 0.1 lipide, 2.8 carbohidrati
Salata verde - 100 grame, 17 calorii, 1.2 proteine, 0.3 lipide, 3.3 carbohidrati
Frunze de patrunjel - 20 grame, 4.2 calorii, 0.4 proteine, 0.2 lipide, 1.3 carbohidrati
Marar - 20 grame, 8.6 calorii, 0.7 proteine, 0.2 lipide, 1.4 carbohidrati
Lamaie - 10 grame, 2.9 calorii, 0.1 proteine, 0 lipide, 0.9 carbohidrati
Lapte soia Sanitarium - 350 grame, 227.5 calorii, 11.9 proteine, 11.9 lipide, 17.5 carbohidrati
Banane - 97 grame, 99.8 calorii, 1.3 proteine, 0 lipide, 23.5 carbohidrati
Ton, conserva in suc propriu - 56 grame, 65 calorii, 14.6 proteine, 0.6 lipide, 0 carbohidrati
Smantana Milli 25% - 100 grame, 248 calorii, 2.4 proteine, 25 lipide, 3.3 carbohidrati
Cascaval Grana Padano - 25 grame, 98 calorii, 9 proteine, 6.5 lipide, 0.8 carbohidrati
TOTAL: 1143 grame, 1540.8 calorii, 78.4 proteine, 109.6 lipide, 64.6 carbohidrati
amalia0701
Am uitat sa va spun ca mandra mea desi a luat 8.3 la teza la mate si face maine contestatie, 9.1 la romana, are toate mediile de 10 semestrul asta, 9.96 pe anul asta si e prima de la ea din clasa.
Vreau sa o trimit in tabara si ea nu vrea sorry.gif
Cu noi in concediu nu a vrut sa mearga blink.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 06:11 PM) *

3 calorii, nu-ti fa griji smile.gif

Felicitari Ioanei!!! pupic.gif De ce nu vrea in tabara? sad.gif Acum sunt atatea oferte faine, cu aventura, catarare, activitati. O intereseaza? Pot sa caut wink1.gif
mirela
Buna Amalia!Observ ca esti foarte riguroasa cu dieta si ma bucur sa vad asta.Ma bucur si prt. rezultatele Ioanei ,ma bucura si mai mult faptul ca ce contestatie ceea ce demonstreaza ca e ambitioasa si ca merita mai mult.In legatura cu ramasul acasa in vacanta avand in vedere ca nu vrea sa mearga in tabara si ca nu vrea sa va insoteasca in concediu te-ai intrebat daca nu cumva vreun Fat -Frumos o retine in oras? naughty.gif By the way, e adorabila in poza de la avatar.S-a transformat intr-o domnisoara minunata.
Inainte sa termin mesajul vreau sa-ti multumesc inca o data prt. ca ai fost alaturi de mine si ca m-ai incurajat sa nu ma dau batuta in momente grele. pupic.gif
buretel
pupic.gif pupic.gif De doua ori wink1.gif
amalia0701
CITAT(mirela @ 29-05-2008, 02:21 AM) *

Buna Amalia!Observ ca esti foarte riguroasa cu dieta si ma bucur sa vad asta.Ma bucur si prt. rezultatele Ioanei ,ma bucura si mai mult faptul ca ce contestatie ceea ce demonstreaza ca e ambitioasa si ca merita mai mult.In legatura cu ramasul acasa in vacanta avand in vedere ca nu vrea sa mearga in tabara si ca nu vrea sa va insoteasca in concediu te-ai intrebat daca nu cumva vreun Fat -Frumos o retine in oras? naughty.gif By the way, e adorabila in poza de la avatar.S-a transformat intr-o domnisoara minunata.
Inainte sa termin mesajul vreau sa-ti multumesc inca o data prt. ca ai fost alaturi de mine si ca m-ai incurajat sa nu ma dau batuta in momente grele. pupic.gif

hug.gif
Chiar m-am gandit zilele trecute la tine hug.gif

CITAT(buretel @ 29-05-2008, 05:38 PM) *

pupic.gif pupic.gif De doua ori wink1.gif

pupic.gif pupic.gif

CITAT(buretel @ 28-05-2008, 09:51 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 28-05-2008, 06:11 PM) *

3 calorii, nu-ti fa griji smile.gif

Felicitari Ioanei!!! pupic.gif De ce nu vrea in tabara? sad.gif Acum sunt atatea oferte faine, cu aventura, catarare, activitati. O intereseaza? Pot sa caut wink1.gif

Multzumim pentru felicitari, dar cica nu o intereaseaza, ar vrea cu gasca ei.
Miri nu are inca MANDRU )).gif

Azi am mancat cam asa, era pe somonul ala o lingura de sos( ceva cu smantana) si peste pui niste legume( 2 linguri-erau vinete, dovlecel si ceapa, cred si ardei)

Ou de gaina - 60 grame, 85.8 calorii, 7.8 proteine, 6 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Ulei (floarea soarelui, soia, seminte de dovleac) - 15 grame, 132.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Castraveti murati - 15 grame, 1.8 calorii, 0.2 proteine, 0 lipide, 0.5 carbohidrati, 0.2 fibre
Cascaval Grana padano Valbonta - 54 grame, 207.4 calorii, 17.8 proteine, 15.1 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Nuci - 30 grame, 196.2 calorii, 4.6 proteine, 19.6 lipide, 4.1 carbohidrati, 2 fibre
Somon - 200 grame, 426 calorii, 40 proteine, 28 lipide, 0.4 carbohidrati, 0 fibre
Lapte pentru cafea - 30 grame, 52.2 calorii, 1 proteine, 4.5 lipide, 1.5 carbohidrati, 0 fibre
Lapte de vaca gras, pasteurizat - 50 grame, 34.5 calorii, 1.7 proteine, 1.8 lipide, 2.7 carbohidrati, 0 fibre
Sparanghel - 100 grame, 20 calorii, 2.2 proteine, 0.1 lipide, 3.9 carbohidrati, 2.1 fibre
Piept de pui file, fara piele - 150 grame, 189 calorii, 37.5 proteine, 3 lipide, 1.5 carbohidrati, 0 fibre
Gorgonzola - 40 grame, 140 calorii, 8.4 proteine, 11.2 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Smantana 20% - 150 grame, 324 calorii, 5 proteine, 30 lipide, 5.9 carbohidrati, 0 fibre
Castraveti - 100 grame, 12 calorii, 0.6 proteine, 0.2 lipide, 2.2 carbohidrati, 0.7 fibre
TOTAL: 994 grame, 1821.5 calorii, 126.8 proteine, 134.5 lipide, 23.9 carbohidrati, 5 fibre

Nu va spun ce am refuzat, ca lumea ar mai slabi pe aici )).gif
dany
Ma bucur tare mult ca ai inceput sa papi sanatos ! Sa nu te lasi , da ? hug.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 29-05-2008, 08:55 PM) *

Nu va spun ce am refuzat, ca lumea ar mai slabi pe aici )).gif

Bravo draga mea! pupic.gif Sunt MANDRA de tine!
Nessie
Ai mancat frumos ieri, chiar daca ai fost pe drum! cheer.gif Ma bucur! pupic.gif Si ce ai refuzat, refuzat sa fie! blum.gif
amalia0701
Pana acum am mancat asa: - -ora 8 - 2 oua fierte tari si 100 gr. smantata 25%
-ora 12 - 150 sunca york si 100 ml smantata;
-ora 16 - inca la munca 150 sunca si 100 ml samnatana.
Am mai baut o cafea cu lapte zuzu si de cafea ca eeam Zombi )).gif
Dragelor astept marti auditul intern si-s turbata devil.gif
Peste o saptamana voi fi in Grecia la ora asta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pana acum am mancat asa:
Sunca presata light - 300 grame, 321 calorii, 53.7 proteine, 5.4 lipide, 10.8 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 110 grame, 157.3 calorii, 14.3 proteine, 11 lipide, 1.1 carbohidrati, 0 fibre
Smantana Milli 15% - 200 grame, 320 calorii, 5.6 proteine, 30 lipide, 7.6 carbohidrati, 0 fibre
Smantana Milli 25% - 100 grame, 248 calorii, 2.4 proteine, 25 lipide, 3.3 carbohidrati, 0 fibre
Lapte pentru cafea - 5 grame, 8.7 calorii, 0.2 proteine, 0.8 lipide, 0.2 carbohidrati, 0 fibre
Lapte Zuzu 1.5% - 40 grame, 17.7 calorii, 1.3 proteine, 0.6 lipide, 1.8 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 755 grame, 1072.7 calorii, 77.5 proteine, 72.8 lipide, 24.8 carbohidrati, 0 fibre
doh.gif
Fibre 0, o sa am probleme cu constipatia sad.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
buretel
Baga si niste fibre, un fruct, ceva.
amalia0701
CITAT(buretel @ 30-05-2008, 05:08 PM) *

Baga si niste fibre, un fruct, ceva.

Mananc acu o salata imensa dar nu pot sa o calculez mad.gif
amalia0701
Ma dor falcile de la pascut lol.gif lol.gif lol.gif :

Salata verde - 100 grame, 17 calorii, 1.2 proteine, 0.3 lipide, 3.3 carbohidrati, 2.1 fibre
Branza de vaca grasa - 100 grame, 201 calorii, 17.9 proteine, 12.2 lipide, 3.5 carbohidrati, 0 fibre
Spanac - 70 grame, 16.1 calorii, 2 proteine, 0.3 lipide, 2.5 carbohidrati, 1.5 fibre
Conserva ton in suc propriu PALMERA - 56 grame, 53.2 calorii, 12.6 proteine, 0.3 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Conserva Sardine, in ulei - 90 grame, 262.8 calorii, 20.3 proteine, 19.3 lipide, 0.3 carbohidrati, 0 fibre
Ceapa noua - 40 grame, 14.8 calorii, 0.9 proteine, 0.1 lipide, 2.5 carbohidrati, 0.6 fibre
Macris - 50 grame, 12 calorii, 1.2 proteine, 0.3 lipide, 1.2 carbohidrati, 0.3 fibre
Ulei de masline - 15 grame, 123.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei de porumb - 15 grame, 132.6 calorii, 0 proteine, 15 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 536 grame, 833.1 calorii, 56.1 proteine, 62.8 lipide, 13.3 carbohidrati, 4.5 fibre

TOTAL 30.05.2008: 1266 grame, 1880.1 calorii, 131.8 proteine, 133.7 lipide, 37.6 carbohidrati, 4.5 fibre

A fost o zi grea, iar dupa 21 merg la in majorat wacko.gif

Cate fibre trebuie sa manance un om normal?
Nu pot sa respect 30 de carbo, e tare putin mad.gif
Balaioara
Am inceput azi sa citesc acest topic, dar nu am reusit sa il citesc tot.

Eu am dificultati in calcularea caloriilor. Imi e greu sa apreciez cate calorii au unele mancaruri. Exista alimente pe care sunt trecute caloriile, cum ar fi iaurturile, budincile, chiar si mancarea de la Mcdonalds.
buretel
CITAT(amalia0701 @ 30-05-2008, 07:37 PM) *
Cate fibre trebuie sa manance un om normal?

Oricate. Eu mi-am setat un minim de 25 g, de obicei il depasesc (de ex azi am consumat 41 g). Mi-a raspuns Ganesha undeva la intrebarea aceasta, dar tb sa imi amintesc unde, fie la ea in jurnal, fie la Nessie.
CITAT
Nu pot sa respect 30 de carbo, e tare putin mad.gif

Eu as muri cu 30gr carbo swoon.gif Ti-ai masurat glicemia? Ai niste valori din analize mai vechi?

CITAT(Balaioara @ 30-05-2008, 08:09 PM) *

Am inceput azi sa citesc acest topic, dar nu am reusit sa il citesc tot.

Eu am dificultati in calcularea caloriilor. Imi e greu sa apreciez cate calorii au unele mancaruri. Exista alimente pe care sunt trecute caloriile, cum ar fi iaurturile, budincile, chiar si mancarea de la Mcdonalds.

Balaioara, ai incercat Tabelul de calorii de aici? floare.gif
Sigur, unde ai valori trecute pe ambalaj, le iei pe acelea in calcul.
Pt aproximari, incerci sa vezi ce contine mancarea respectiva, si aduni 'bucata cu bucata' ingredientele smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.