Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
amalia0701
Pana acum am mancat asa:
Branza de vaca grasa - 105 grame, 211.1 calorii, 18.8 proteine, 12.8 lipide, 3.7 carbohidrati, 0 fibre
Portocale - 100 grame, 47 calorii, 0.9 proteine, 0.1 lipide, 11.8 carbohidrati, 2.4 fibre
Fistic - 20 grame, 111.4 calorii, 4.1 proteine, 8.9 lipide, 5.6 carbohidrati, 2.1 fibre
Dovlecei - 200 grame, 24 calorii, 2 proteine, 0.2 lipide, 4 carbohidrati, 2 fibre
Ou de gaina - 100 grame, 143 calorii, 13 proteine, 10 lipide, 1 carbohidrati, 0 fibre
Smanatana Albalact 12% - 50 grame, 65 calorii, 1.4 proteine, 6 lipide, 1.5 carbohidrati, 0 fibre
Ciuperci champignon, crude - 70 grame, 15.4 calorii, 2.1 proteine, 0.1 lipide, 2.3 carbohidrati, 0.7 fibre
Seminte de susan - 10 grame, 57.3 calorii, 1.8 proteine, 5 lipide, 2.4 carbohidrati, 1.2 fibre
Marar - 10 grame, 4.3 calorii, 0.4 proteine, 0.1 lipide, 0.7 carbohidrati, 0.2 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL: 675 grame, 760.9 calorii, 44.5 proteine, 53.2 lipide, 33 carbohidrati, 8.6 fibre

Ma gandeam sa nu mananc azi carne pentru ca e miercuri, asa ca imi e foame mad.gif
Nu mai stiu ce sa mananc.

O sa imi fac o salata din astea:

Ulei de masline - 20 grame, 164.8 calorii, 0 proteine, 20 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Seminte de in - 5 grame, 26.7 calorii, 0.9 proteine, 2.1 lipide, 1.4 carbohidrati, 1.4 fibre
Branza de oaie - 100 grame, 283 calorii, 18.2 proteine, 21.1 lipide, 3 carbohidrati, 0 fibre
Otet din vin - 20 grame, 0 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Loboda - 100 grame, 19 calorii, 1.7 proteine, 0 lipide, 3 carbohidrati, 1.5 fibre
Marar - 30 grame, 12.9 calorii, 1.1 proteine, 0.3 lipide, 2.1 carbohidrati, 0.6 fibre
---------------------------------------------------------------------------------------

In total :

TOTAL: 1140 grame, 1297 calorii, 68.4 proteine, 97.2 lipide, 48.4 carbohidrati, 16.1 fibre
ganesha
CITAT(buretel @ 04-06-2008, 08:39 AM) *

Conopida si broccoli erau deja in lista pe care i-am dat-o Amaliei.

Aaaaa, pai eu nu discutam de ce e pe lista, pur si simplu discutam discutii, imi luasem cana de ceai la o mica pauza de la treburile domestice si ma asezai cu ea in fata calculatorului... m-am atirnat de-un fir de propozitie si atit )).gif Ca am zis de conopida, brocoli si orez alb o fo' pur si simplu pentru ca alea mi-au venit in minte, si le si stiu pe de rost continuturile nutritive pt ca se maninca fff mult la noi... erau exemplificate doar de dragul discutiei )).gif nu avea legatura fix cu lista, programul si/sau preferintele Amaliei.

CITAT
Huh?

Asta n-am inteles: pe de o parte e un mit, pe de alta parte subliniezi ca cele mai multe alimente cu multi carbsi au putine fibre (adica low-fiber inseamna de cele mai multe ori high-carb).

lol.gif Ce am vrut eu sa zic, si a iesit total neclar e asa:

Deci mitul e ca: daca maninci low carb automat nu maninci fibre, iar daca maninci carbi muuulti, n-ai de ce sa te mai gindesti la fibre ca le iei din oficiu! Ceea ce e total eronat...

Da' se pare ca mai bine imi gasesc altceva de facut in pauzele de ceai, decit sa ma trezesc discutind, sau ma rezum la trimis pupici lol.gif

In consecinta: pupic.gif Amelie, tare de tot!!!
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
MD - 100 gr. smantana;
- o cafea cu 2 buc. lapte de cafea.
mathilde
CITAT(ganesha @ 04-06-2008, 10:16 PM) *

Deci mitul e ca: daca maninci low carb automat nu maninci fibre, iar daca maninci carbi muuulti, n-ai de ce sa te mai gindesti la fibre ca le iei din oficiu! Ceea ce e total eronat...

Da' se pare ca mai bine imi gasesc altceva de facut in pauzele de ceai, decit sa ma trezesc discutind, sau ma rezum la trimis pupici lol.gif

ok, am priceput.

N-ai de ce sa te rezumi la a posta doar emoticoane sau chestii gen "Buna dimineata!", ori "te-ai trezit?" devil.gif . Cred ca suntem o mana de oameni care scriu doar cand au ceva de zis, si orice discutie pe un subiect de interes e binevenita. Problema e bariera monitorului, chestia cu "nu poti sa-ti dai seama din ce citesti de tonul vocii, inflexiuni, etc".
aki
Buna Amalia.Am trecut sa-ti las un pup pupic.gif
Cherie
Amalia, ce ma bucur ca merge treaba! pupic.gifpupic.gifpupic.gif
M-am reapucat si eu de azi, nu se mai poate! cheer.gif

P.S. iti place meniul tau de acum? te mai intalnesti cu senzatia aia rea de foame?
amalia0701
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 10:15 AM) *

Amalia, ce ma bucur ca merge treaba! pupic.gifpupic.gifpupic.gif
M-am reapucat si eu de azi, nu se mai poate! cheer.gif

P.S. iti place meniul tau de acum? te mai intalnesti cu senzatia aia rea de foame?

pupic.gif
NU imi mai e foame decat eventual seara( cum a fost ieri)
Ma mai apuca pofta de dulce, dar imi trece.
De ex. ieri mi se pareau dovleceii super dulci )).gif
Ma deranjeaza gajaitul din gat, am un nod in gat, imi e bine numai daca il hidratez cu apa, asa ca beau in disperare.
Cherie
E perfect atunci!!! Da-i cu apa, daca reusesti sa bei cei minim 3 litri pe zi, e bine, bine, bine.
Pofta de dulce va disparea si ea, stai linistita. Se merge pe principiul taierii raului de la radacina: nu-i mai dai organismului, mai face putine "fite" si dup-aia va disparea si pofta. pupic.gif

De cand ai inceput sa mananci asa? Te-ai cantarit/masurat? La inceput va incepe sa iasa apa retinuta in corp, dupa incep sa scada si kg.
amalia0701
Azi am o saptamana.
Nu m-am cantarit atunci, imi era frica blushing.gif
M-am cantarit duminca dimeiatza si de atunci s-au dus 3 kg.
Evident ca apa.
De ex. ieri s-au dus 700 gr, adica de ieri dimineatza pana azi dimineatza.
Cherie
Lasa ca de acum vor incepe sa dispara si kg naughty.gif naughty.gif
aki
Bafta ,Amalia la kg duse hug.gif
amalia0701
Multzumesc!
Poimane dimieatza plec in CO cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sper sa nu mai aduc de la greci kg )).gif
buretel
hug.gif Concediu placut! Ai grija la mancarea de acolo, e buuuuuna doh.gif
Kilogramele lasa-le la aeroport, la bagaje de mana blum.gif

Kalo taxidi wink1.gif
Cherie
Ai mare grija )).gif
Eu inca mai visez la mancarea de acolo. Am mancat o musaca cum rar am mai mancat grin.gif
Daca vrei sa mentii alimentatia high-fat, o poti face cu succes acolo.
Altele sunt problemele acolo: dulciuri, fructe blushing.gif

Cred ca in septembrie, mai dau o fuga. naughty.gif
ganesha
CITAT(mathilde @ 05-06-2008, 08:37 AM) *

CITAT(ganesha @ 04-06-2008, 10:16 PM) *

ok, am priceput.

N-ai de ce sa te rezumi la a posta doar emoticoane sau chestii gen "Buna dimineata!", ori "te-ai trezit?" devil.gif .

glumeam

CITAT
Poimane dimieatza plec in CO

Ahhhh, Amelie, numa' miine nu-i poimiine, tare ma bucur pentru tine ca o tai pe coclauri! As avea si eu nevoie de o schimbare de peisaj de nu ma vad, nu neaparat una mare, ar merge si micuta )).gif Sa vii cu pozeeeeeeee pupic.gif
anca veselie
pupic.gif mai ai putin pana la concediu cheer.gif cheer.gif
ai grija, incearca sa fii cumintica cu mancarea si sa faci cat mai multa miscare pupic.gif
buretel
Ganesha, cred ca a fost o neintelegere la mijloc floare.gif Am citit ce am scris, dar am vrut sa spun altceva lol.gif Dar nu mai conteaza, se pare ca nu-mi ies gandurile pe 'hartie' intocmai cum vreau wink1.gif
amalia0701
pupic.gif
O sa mananc peste cat cuprinde, brinza si salate.
Cand mi-o fi rau dupa dulce mananc pepene.
Azi am mai mancat:
-dovlecelul facut ieri;
- 50 gr. ciuperci trase prin ulei de masline;
-un ou de ratza rosu )).gif ;
-150 gr. perle de brinza cu smantana;
-100 gr. ceafa la gratar;
-120 gr. ardei verde.
buretel
Ou rosu? dry.gif Aaa, ai vopsit oua de Inaltare, cumva? rolleyes.gif
amalia0701
A vopsit soacra mea.
A venita azi la noi si ne-a adus si oua colorate )).gif de ratza.
Am manata asa:
Smanatana Albalact 12% - 150 grame, 195 calorii, 4.2 proteine, 18 lipide, 4.4 carbohidrati, 0 fibre
Lapte pentru cafea - 15 grame, 26.1 calorii, 0.5 proteine, 2.3 lipide, 0.7 carbohidrati, 0 fibre
Dovlecei - 200 grame, 24 calorii, 2 proteine, 0.2 lipide, 4 carbohidrati, 2 fibre
Branza de vaca grasa - 75 grame, 150.8 calorii, 13.4 proteine, 9.2 lipide, 2.6 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 100 grame, 143 calorii, 13 proteine, 10 lipide, 1 carbohidrati, 0 fibre
Ciuperci champignon, crude - 120 grame, 26.4 calorii, 3.6 proteine, 0.2 lipide, 4 carbohidrati, 1.2 fibre
Seminte de susan - 10 grame, 57.3 calorii, 1.8 proteine, 5 lipide, 2.4 carbohidrati, 1.2 fibre
Marar - 10 grame, 4.3 calorii, 0.4 proteine, 0.1 lipide, 0.7 carbohidrati, 0.2 fibre
Ulei de masline - 25 grame, 206 calorii, 0 proteine, 25 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 52 grame, 74.4 calorii, 6.8 proteine, 5.2 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
Perle de branza Dorna - 150 grame, 126 calorii, 16.5 proteine, 6 lipide, 1.5 carbohidrati, 0 fibre
Carne de porc grasa - 100 grame, 340 calorii, 15 proteine, 30 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ardei verde - 120 grame, 28.8 calorii, 1.7 proteine, 0 lipide, 4.8 carbohidrati, 1.8 fibre
TOTAL: 1127 grame, 1402.1 calorii, 78.9 proteine, 111.2 lipide, 26.6 carbohidrati, 6.4 fibre
buretel
Unde-i oul de rata? w00t.gif A disparut din meniu? tease.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 11:25 PM) *

Unde-i oul de rata? w00t.gif A disparut din meniu? tease.gif

Cand calculasem nu era in program )).gif )).gif

De ai sunt in concediu cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mai merg la munca in 29.06.2008 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
La noapte plecam.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Aseara am fost la un gratar unde am mancat un ou de rata, binza de oaie, gratar de porc cu usturoi verde, scos atunci din gradina )).gif
Nu am mancat paine calda si prajituri mad.gif
dany
Concediu placut ! pupic.gif

anca veselie
ce frumoooos! super concediu pupic.gif pupic.gif pupic.gif
buretel
Concediu placut! cheer.gif cheer.gif
Abia asteptam rezumatul+pozele de dupa blum.gif
amalia0701
Multzumesc.
amalia0701
Perle de branza Dorna - 150 grame, 126 calorii, 16.5 proteine, 6 lipide, 1.5 carbohidrati, 0 fibre
Fistic - 30 grame, 167.1 calorii, 6.2 proteine, 13.3 lipide, 8.4 carbohidrati, 3.1 fibre
Ardei verde - 50 grame, 12 calorii, 0.7 proteine, 0 lipide, 2 carbohidrati, 0.8 fibre
Seminte de dovleac - 20 grame, 107.6 calorii, 5.4 proteine, 9 lipide, 2.6 carbohidrati, 0.8 fibre
Andive - 150 grame, 25.5 calorii, 2 proteine, 0.3 lipide, 5.1 carbohidrati, 4.7 fibre
Carne de porc grasa - 140 grame, 476 calorii, 21 proteine, 42 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 540 grame, 914.2 calorii 51.8 proteine, 70.6 lipide, 19.6 carbohidrati, 9.4 fibre
Nessie
Concediu placut! hug.gif Sa te simti bine in concediu si sa iti incarci bateriile! pupic.gif
buretel
Mergeti cu masinuta aia faina? wink1.gif
amalia0701
Da.
ganesha
Amelie, concediu super sa ai, sa te plimbi mult, sa-ti clatesti ochii, sa te bucuri de toate!!! pupic.gif
aki
Asteptam poze pupic.gif
Si eu luni pun poze blum.gif
Mariana
Concediu placut.
pupic.gif hug.gif
lucy
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Servus dragelor!
Din pacate am revenit acasa sad.gif
A fost minunat, chiar ca e tzara zeilor Grecia.
Am colindat mult, am facut cam 3000 de km, am vazut toata Halkidiki.
Din pacate nu sunt de meserie turist si ne-am intors aseara acasa.
Tot respectul pentru drumurile de la bulgari.
Elada..........o minune, prea putin explorata de catre noi )).gif
Mai vrem.
Ne-am indragostit de Salonic.
M-as muta maine acolo, daca ar fi mai racoare )).gif
Nu am ajuns la Atena, mi s-a parut infernal de cald la 35 grade, dar am revenit acasa si aici se anuntza canicula sad.gif
Mai am concediu pana duminica.
Azi spal muntele de rufe murdare si de maine vedem ce mai facem.
anca veselie
bine ai venit si concediu placut in continuare pupic.gif
nu am fost in grecia inca, este pe lista pe undeva in viitor, sper apropiat...
dany
Bine ai revenit , Amelie give_rose.gif

Ceva poze ne arati si noua ? hug.gif
Nessie
pupic.gif Bine ai venit! Nu ai zis nimic de mancare! unsure.gif Cum te-ai descurcat? Si acum cum iti merge? hug.gif Vrem si poza sa vedem cand ai timp.
ganesha
Amelie, te pupic.gif cu drag si astept noutati!
amalia0701
Nu am aranjat inca pozele, de fapt de asta se ocupa Marius.
Gabi_c in prima saptamana am fost super cuminte, apoi am cedat la dulciuri si paine ( cu sofran) adica era galbena, prajita cu ulei de masline si oregano blushing.gif
Apoi am mancat scoici cu orez, sau midii cu paste blushing.gif
Dar de azi sunt iar pe metereze:
Branza de vaca grasa - 100 grame, 201 calorii, 17.9 proteine, 12.2 lipide, 3.5 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 300 grame, 54 calorii, 2.7 proteine, 0.6 lipide, 11.7 carbohidrati, 3.6 fibre
Ceafa de porc afumata - 100 grame, 308 calorii, 24 proteine, 23.5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Cafea - 100 grame, 1 calorii, 0 proteine, 0 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Masline mamut - 45 grame, 67.5 calorii, 0 proteine, 5.9 lipide, 4.5 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 645 grame, 631.5 calorii, 44.6 proteine, 42.2 lipide, 19.7 carbohidrati, 3.6 fibre
amalia0701
Mie mi-a placut mult Grecia.
Merita sa mergi cu masina, sa nu ai decat MD, sa nu depinsi de vreoun program de masa si sa ai un sofer caruia ii place sa conduca.( Ca al meu )).gif care functiona bine cu apa plata si cerea bere doar seara la hotel )).gif )
Peisajele de vis, grecii ospitalieri.
As vrea sa mai merg inca odata in septembrie cheer.gif
Mai ramaneam acum dar m-a invins caldura.
amalia0701
Cate poze.
Le-am dat nume la mine in calc, dar picassa nu le-a pastrat devil.gif
Primele zile
amalia0701
Ou de rata - 55 grame, 101.8 calorii, 7 proteine, 7.6 lipide, 0.8 carbohidrati, 0 fibre
Ou de gaina - 55 grame, 78.7 calorii, 7.2 proteine, 5.5 lipide, 0.6 carbohidrati, 0 fibre
Cascaval - 50 grame, 141.5 calorii, 12.5 proteine, 9.5 lipide, 0.5 carbohidrati, 0 fibre
Rosii - 200 grame, 36 calorii, 1.8 proteine, 0.4 lipide, 7.8 carbohidrati, 2.4 fibre
Castraveti - 85 grame, 10.2 calorii, 0.5 proteine, 0.2 lipide, 1.9 carbohidrati, 0.6 fibre
Ardei verde - 85 grame, 20.4 calorii, 1.2 proteine, 0 lipide, 3.4 carbohidrati, 1.3 fibre
Ton, conserva in suc propriu - 150 grame, 174 calorii, 39 proteine, 1.5 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
Ulei de masline - 10 grame, 82.4 calorii, 0 proteine, 10 lipide, 0 carbohidrati, 0 fibre
TOTAL: 690 grame, 645 calorii, 69.2 proteine, 34.7 lipide, 15 carbohidrati, 4.3 fibre

TOTAL: 1435 grame, 1277.5 calorii, 113.8 proteine, 76.9 lipide, 34.7 carbohidrati, 7.9 fibre
mirela
Buna Amalia si bine ai revenit din concediu! pupic.gif Am vazut fotografiile, mi-au placut, ce plimbareti mai sunteti, dar faceti foarte bine.Poate in viitor faci un tur si pana in Portugalia. Ce zici? De mai bine de 2 ani te invit pe aici si nu mai apari.As fi onorata sa va am ca invitati aici.Pupici la toti! Sunteti adorabili!
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 26-06-2008, 02:32 PM) *

Cate poze.
Primele zile

pupic.gif super poze... mi-ar fi placut sa ma fi plimbat si eu cu tine pe acolo... rolleyes.gif
Nessie
Cum iti mai e, iubita? pupic.gif Pe 12 ce faci? grin.gif
aki
Ma duc sa vad si eu pozele hug.gif
amalia0701
CITAT(mirela @ 27-06-2008, 11:16 AM) *

Buna Amalia si bine ai revenit din concediu! pupic.gif Am vazut fotografiile, mi-au placut, ce plimbareti mai sunteti, dar faceti foarte bine.Poate in viitor faci un tur si pana in Portugalia. Ce zici? De mai bine de 2 ani te invit pe aici si nu mai apari.As fi onorata sa va am ca invitati aici.Pupici la toti! Sunteti adorabili!

Servus draga mea pupic.gif
Multzumim pentru invitatie, o sa ne gandim pentru anul viitor. Io nu am voie inca sa conduc in strainatate,doar dupa 10 martie 2009.
Ne gandisem sa mergem la anul pana la Paris, iar de acolo pana la tine nu mai e mult )).gif )).gif )).gif
Sper ca esti bine hug.gif

CITAT(ganesha @ 29-06-2008, 09:56 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 26-06-2008, 02:32 PM) *

Cate poze.
Primele zile

pupic.gif super poze... mi-ar fi placut sa ma fi plimbat si eu cu tine pe acolo... rolleyes.gif

hug.gif
Sunt cu mintea in craci de cand ma venit din concediu )).gif
Stia el TATUCA de ce nu ne dadea drumul sa mergem pe afara. Cand vii acasa te umplii de spume si de frustrari ca aici toate-s pe dos )).gif

CITAT(Nessie @ 04-07-2008, 11:55 AM) *

Cum iti mai e, iubita? pupic.gif Pe 12 ce faci? grin.gif

pupic.gif
Am fost saptamana trecuta 3 zile la munca si pentru ca orice lucru bun incepe cu o pauza mi-am luat liber joi si vineri si am fugit la Deva )).gif )).gif )).gif
De azi pana la 1 august sunt negru pe plantatie, adjunctul meu e in CO iar io-s singura aici mad.gif , asa ca din pacate nu pot sa vin sambata la Bucuresti.
Nu mutati voi intalnirea in Craiova ? wink1.gif
Saptamana trecuta am mancat frumos, dar ieri am mancat o inghetzata blushing.gif iar aseara ciocolata, asa ca m-a scos de pe keto, dar de azi pe metereze cheer.gif cheer.gif cheer.gif
aki
Buna Amlia.Iti las pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.