Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal obez gradul III
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
onushca85
Super este la pret
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 21-08-2008, 10:01 AM) *

)).gif) Nu am mai auzit nici un copil sa nu vrea sa lipseasca de la scoala, inseamna ca este un copil model, bravo tie ca ai stiut sa o cresti wink1.gif

Si io i-am spus ca-i defecta.
Io mama ma ofer sa-i prelungesc vacanta cu 2 saptamani si mandra nimic )).gif
onushca85
Lasa mai copilul sa invete, sigur va ajunge ceva mare wink1.gif Te pupicesc dulce si noapte buna!!
Panda
[/quote]Uite de aici, eu am luat acum 10 nopti numai cazare cu 250 euro.
Dar nu am mai venit pana la Bucuresti, am cumparat printr-o prietena din Craiova, astept sa imi trimita cinfirmarea si numele exact al vilei.
Agentia Bigtravel
Da dai de baut ca am cautat vreo luna dupa oferta asta )).gif[quote]

sar'na mult de tot
drinks.gif nus ce bei de obicei, dar iti dau o berica... dac nu e bine spui si schimbam...
eu beau acum un vin de tara dulce...buuuuun... te invit daca vrei.
aki
CITAT(Panda @ 21-08-2008, 10:58 PM) *

drinks.gif nus ce bei de obicei, dar iti dau o berica... dac nu e bine spui si schimbam...

Aha,ai scris asta asera,am crezut ca de dimineata va cinstiti doh.gif lol.gif
onushca85
Neata!!
Haineti la masa, s-a pus masa la mine si la grasutza in jurnal.
Mariana
Buna dimineatza.
Nici nu s-a trezit omul bine si voi va cinstiti.
WE placut Amalia. Multa sanatate.
pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(Panda @ 21-08-2008, 10:58 PM) *

Uite de aici, eu am luat acum 10 nopti numai cazare cu 250 euro.
Dar nu am mai venit pana la Bucuresti, am cumparat printr-o prietena din Craiova, astept sa imi trimita cinfirmarea si numele exact al vilei.
Agentia Bigtravel
Da dai de baut ca am cautat vreo luna dupa oferta asta )).gif
CITAT

sar'na mult de tot

In general beau apa plata.
Ceai negru sau cafea cu lapte.
Cand mai gresesc cu alcool, rar de tot prefer un vin rosu demidulce.
Deci ma bag la vinul de tzara. hug.gif

CITAT(Mariana @ 22-08-2008, 08:17 AM) *

Buna dimineatza.
Nici nu s-a trezit omul bine si voi va cinstiti.
WE placut Amalia. Multa sanatate.
pupic.gif hug.gif

Merci la fel.
Io o sa ascund de caldurile astea, o sa mergem sa ducem Dacia inapoi lui tata la Deva, cu halta la Targu Jiu sa ne vedem copchila, ca tare dor mai imi e de ea.
onushca85
Neata!!!!
Panda
amaliuta mai zi-mi si mie odata cand pleci... ca mi-e lene sa ma uit in urma...

ne-a placut mult...si ne facem socotelile sa vedem daca ne tine buzunaru' sa mergem si noi putin...
iubi zice ca sa mergem direct.. sa nu mergem prin agentie ca gasim mai ieftin... dar eu nu cred...si plus ca nu am fost niciodata pe acolo... ma sperie necunoscutul?

voi mergeti cu masina personala?

pupic.gif
bubbles
Neata floare.gif .O zi placuta sa ai hug.gif
amalia0701
CITAT(Panda @ 22-08-2008, 09:52 AM) *

amaliuta mai zi-mi si mie odata cand pleci... ca mi-e lene sa ma uit in urma...

ne-a placut mult...si ne facem socotelile sa vedem daca ne tine buzunaru' sa mergem si noi putin...
iubi zice ca sa mergem direct.. sa nu mergem prin agentie ca gasim mai ieftin... dar eu nu cred...si plus ca nu am fost niciodata pe acolo... ma sperie necunoscutul?

voi mergeti cu masina personala?

pupic.gif

Plecm in 4.09 dimineatza la Nei Pori.
Noi am mai fost la hanioti in iunie si eram sigura ca o sa gasim in septembrie studio fara probleme, dar omul meu nu vrea sa merga pana acolo si sa nu stie el de acasa unde o sa doarmna noaptea, mai ales ca mergem si cu Ioana.
Mergem cu masina noastra, in iunie am mers doar noi doi, am plecat la 5:30 din fatza blocului, am trecut cu bacul la Bechet, la ora 9:20 eram la Orijahovo, am mers super pana pe centura Sofiei, acolo am intarziat vreo ora si un sfert, se lucra intens si era sambata.
Am oprit la 2 Peco OMV, din cauza ca io dupa povestile cu banditii din Bulgaria aveam o diaree idioata, nici macar apa nu puteam baga in gura ca trebuia sa merg la WC, asa ca am oprit de 2 ori caci altfel facem pe mine sad.gif
Apoi am mers fara probleme pana la Kulata, nu mai stiu la ce ora am intrata in Grecia, oricum la Seres am oprit la Peco sa mancam, sa fumeze omu, sa bem cafea, sa bagam benzina, etc......
Am mai intrat si prin Salonic unde am mai piedut vreo ora si am ajus la Hanioti pe la ora 18.
Iti trebuie harti, nu te lua dupa cele scoase de pe situ-ri pe net ca te baga in fundaturi si trebuie urmarite indicatoarela de pe sosea.
Ai grija si cu GPS-ul, al meu de ex. mm-a dus bine pana la Sofia, dar de acolo vroia sa merg prin Skopie si apoi Salonic.
Trebuie condus cu respectarea regulilor stricte, adica restrictiile de viteza chiar daca nu au noima in Bulgaria, cel mai sigur e sa mergi in spatele unui bulgar.
Iar in Grecia se merge super, restrictiile sunt facultaive lol.gif lol.gif , sunt bine marcate drumurile, indicatoarele sunt prima data in greaca si peste 50-100 m cu litere latine.

onushca85
Te superi daca iti zic de pe acum un concediu minunat
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 22-08-2008, 10:50 AM) *

Te superi daca iti zic de pe acum un concediu minunat

pupic.gif
Trei sferturi din creierii mei sunt deja in concediu )).gif
Mai ieftin de 25 euro pe noapte un studio cu un pat matrimonial si unul normal nu cvred ca gasiti.
Io am cautat ofertele de cand m-am intors din Grecia si urmatoarea oferta era de 15 euro de om si zi, deci pentru noi ar fi fost 45 euro.
Io cred ca cu 25-30 euro gasesti si acolo.
In generela grecii nu negociaza, spun pretul, iti convine, daca nu mai bine nu iti inchiriaza.
Nu trebuie sa te spere necunoscutul.
Singurul lucru sa treceti Bulgaria ziua, la greci e alta lume.

CITAT(bubbles @ 22-08-2008, 10:21 AM) *

Neata floare.gif .O zi placuta sa ai hug.gif

Inca ma lupt si trag de mine ca nu-s total refacuta, ieri am avut energie de bucurie ca mi-am platit vacanta. azi deja sunt epuizata.
Ma omoara caldura, nu stiu cum sa combat efectele ei, sunt o lesinatura.
Panda
noi nu aveam masina...eu de fapt eram interesata de trensportul cu autocarul blushing.gif ... scuze ca nu am specificat.

nu-mi place ideea sa merg cu bagajele dupa mine sa caut hotel.. si daca nu sunt locuri blink.gif ..

multumesc de toate detaliile... si bine ca ai zis si ce insemna studio ca nu stiam exact ce inseamna.
mi-e imi place mult ca au si kicineta.. ca putem gati ceva f simplu ca sa economisim bani

25 euro /noapte... mi se pare bine... si asta e si pretul agentiei.
onushca85
Lasa ca nu mai este mult si ne parasesti pt 3 saptamani, o sa ne fie dor de tine
amalia0701
CITAT(Panda @ 22-08-2008, 11:11 AM) *

noi nu aveam masina...eu de fapt eram interesata de trensportul cu autocarul blushing.gif ... scuze ca nu am specificat.

nu-mi place ideea sa merg cu bagajele dupa mine sa caut hotel.. si daca nu sunt locuri blink.gif ..

multumesc de toate detaliile... si bine ca ai zis si ce insemna studio ca nu stiam exact ce inseamna.
mi-e imi place mult ca au si kicineta.. ca putem gati ceva f simplu ca sa economisim bani

25 euro /noapte... mi se pare bine... si asta e si pretul agentiei.

Vrei sa mergi cu autocarul cu fetele tale?
Io nu te-as sfatui.
In primul rand ca autocarele pelaca seara din Romania si merg noaptea, e greu co copii, cu bagaje.
Ai variante, ori mergi cu avionul ori lasi fetele acasa.
Io-s o persoana mai comoda de felul meu, nu platesc trenul si nu am mers cu Ioana cu autocarul poate si pentru ca vomita.
Daca te hotarasti cu autocarul sa fii sigura ca -s seriosi, cauta pareri ale color care au fost cu firma pe forumuri pe softepedia de exemplu.

CITAT(onushca85 @ 22-08-2008, 11:12 AM) *

Lasa ca nu mai este mult si ne parasesti pt 3 saptamani, o sa ne fie dor de tine

Plec pe 4 si in 15 sunt inapoi la serviciu, deci lipsesc exact 11 zile, promit sa aduc poze.
Panda
mergem fara fete... sad.gif le lasam la mama( se intoarce din SUA pe 12 sept)... daca aveam masina mergeam si cu ele... cu avionul e prea scump pt noi. sad.gif
onushca85
Pozeee foarte multe sa ne aduci, asa o sa o vedem si pe fiica ta
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 22-08-2008, 11:39 AM) *

Pozeee foarte multe sa ne aduci, asa o sa o vedem si pe fiica ta

Fiica mea a tot fost pe aici, stai sa caut.

Uite Ioana aici la ziua ei, fardata si cu peruca lol.gif aici
Iar daca ai rabdare sa cauti in celelate albume in afara de cel cu grecia o gasesti pe acolo.
onushca85
wow este foarte frumoasa, ii sta bine cu acea peruca e o idee buna sa isi lase parul mai mare si sa si-l tunda asa, dpmdv ii sta extraordinar
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 22-08-2008, 01:14 PM) *

wow este foarte frumoasa, ii sta bine cu acea peruca e o idee buna sa isi lase parul mai mare si sa si-l tunda asa, dpmdv ii sta extraordinar

Si noua ne-a placut cum ii sta bruneta.
Ea e satenutza.
De nebuna ce sunt i-am spus ca atunci cand se vrea bruneta o fac io cu Henna, evident ca Marius nu stie nimic lol.gif lol.gif ma gandesc ca nu ne schimba yala.
Da e tare frumusica mandra mea, e cuminte, desteapta, ambitioasa si ma INNEBUNESTE cateodata cu tropaiturile ei de hormoni adolescentini.
Facand o balantza, e un copil mai bun decat am fost eu, io am facut mai multe probleme doh.gif , nuami daca ma gandesc cate accidentari am vaut capul spart de nenunmarate ori, picioarele rupte, boli,etccc
Noroc ca a mai luat parti bune si de tascu )).gif )).gif
onushca85
Copilul asta este dupa sufletul tau wink1.gif
Cred ca si satena i-ar sta bine daca s-ar tunde asa, sincer o prinde tare bine peruca aia wink1.gif
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 22-08-2008, 01:49 PM) *

Copilul asta este dupa sufletul tau wink1.gif
Cred ca si satena i-ar sta bine daca s-ar tunde asa, sincer o prinde tare bine peruca aia wink1.gif

Peruca aia e cu parul pana la mijlocul spatelui, ea il are acum pana la umeri.
onushca85
Nu lungimea parului ci forma era frumoasa si o avantaja, cred ca ii poate da acea forma cand ii va creste un pic. -----este doar parrerea mea
amalia0701
Mandra e frumoasa si cheala lol.gif lol.gif lol.gif stiu ca am ras-o in cap 3 veri la rand cand era mica ca sa-i se indeseasca parul lol.gif lol.gif lol.gif
onushca85
Asta ti-am zis si eu, ca e atat de frumoasa dupa sufletul tau hug.gif
mirela
Amalia am vazut pozele cu Ioana! Ce fata frumoasa ai! De ce nu o inscrii la o agentie de manechine?Si sa inteleg ca pleci iar in concediu?Norocoas-o!
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 22-08-2008, 02:39 PM) *

Asta ti-am zis si eu, ca e atat de frumoasa dupa sufletul tau hug.gif

pupic.gif

CITAT(mirela @ 22-08-2008, 03:35 PM) *

Amalia am vazut pozele cu Ioana! Ce fata frumoasa ai! De ce nu o inscrii la o agentie de manechine?Si sa inteleg ca pleci iar in concediu?Norocoas-o!

Nu-i chiar pentru model, are timpul ocupat tot co scoala, sport si meditatii.
Ioana la Costinesti

E in niste baze de date cu copii, a facut un curs de actorie la un moment dat, asa ca nu excludem total si fructificarea a ce a Dat DOMNUL
Panda
chiar ca e frumoasa... si cu peruca semana cu Liv Taylor.
amalia0701
CITAT(Panda @ 22-08-2008, 07:01 PM) *

chiar ca e frumoasa... si cu peruca semana cu Liv Taylor.

Nu o sa uit faza, Sys o farda, iar eu, Marius si Liviu ii facem poze cu 2 aparate foto si un telefon lol.gif lol.gif
ganesha
pupic.gif Amelie! Astept si eu cu nerabdare sa ajung cu al meu la tropaiturile hormonice lol.gif Pina una alta petrece o gramada de timp cu frate-miu si prinde multe devil.gif lol.gif
Cherie
pupic.gif Amalia!
Si mie mi s-a facut dor de Grecia, ma uitam azi peste poze. Superba tara, sunt indragostita iremediabil de ea. yahoo.gif
amalia0701
CITAT(Cherie @ 23-08-2008, 06:00 PM) *

pupic.gif Amalia!
Si mie mi s-a facut dor de Grecia, ma uitam azi peste poze. Superba tara, sunt indragostita iremediabil de ea. yahoo.gif

Si io, azi mi-a venit confirmarea o sa fim cazati la Antigoni House. cheer.gif cheer.gif cheer.gif , plecam joia viitoare.
Cherie
Ce frumos cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt sigura ca vremea va fi absolut superba, noua ne-a povestit tipa de la agentia de turism din Grecia ca e frumos pana aproape de noiembrie.

Calatorie placuta si sa vii cu cat mai multe poze! pupic.gif
aki
M-a dat gata fata ta w00t.gif .Doamne,Amalia ce mindra trebuie sa fii doh.gif
Ai o scumpa de fata hug.gif .Sa-ti traiasca floare.gif
Deacum cine stie pe ce mini va cadea sorry.gif .Asa ma gindesc la fata mea unsure.gif
Sexymom
A cata oara iti repet ca ai o cpila minunata?cred ca a 10001 oara )).gif .
Ce super ca pleci in concediu cheer.gif .
Sper sa te odihnesti pupic.gif
Dupa ce termin cu casa plec si eu numai cu Iubi.15 zile.Deja am anuntat toate rudele disponibile sa rezerve bilete la avion )).gif
amalia0701
CITAT(aki @ 25-08-2008, 04:27 PM) *

M-a dat gata fata ta w00t.gif .Doamne,Amalia ce mindra trebuie sa fii doh.gif
Ai o scumpa de fata hug.gif .Sa-ti traiasca floare.gif
Deacum cine stie pe ce mini va cadea sorry.gif .Asa ma gindesc la fata mea unsure.gif

E pe mana...........
Oricum trebe sa cada si ea intr-una lol.gif lol.gif lol.gif pe la vreo 25 de ani, adica mai am 9 lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Sexymom @ 25-08-2008, 07:02 PM) *

A cata oara iti repet ca ai o cpila minunata?cred ca a 10001 oara )).gif .
Ce super ca pleci in concediu cheer.gif .
Sper sa te odihnesti pupic.gif
Dupa ce termin cu casa plec si eu numai cu Iubi.15 zile.Deja am anuntat toate rudele disponibile sa rezerve bilete la avion )).gif

Tu vorbesti?
Tu ai doua.
Esti mai bogata pupic.gif pupic.gif
mirela
CITAT(amalia0701 @ 26-08-2008, 04:40 PM) *

Oricum trebe sa cada si ea intr-una lol.gif lol.gif lol.gif pe la vreo 25 de ani, adica mai am 9 lol.gif lol.gif lol.gif

Sper ca glumesti cand ai scris de 25 de ani?Crezi tu ca mandra va sta pana la 25 de ani in casuta ta?La 20 de ani lumea va fi toata a ei.
onushca85
Buna! ce mai faci amalia? Cum mai esti cu sanatatea?
amalia0701
CITAT(mirela @ 27-08-2008, 11:04 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 26-08-2008, 04:40 PM) *

Sper ca glumesti cand ai scris de 25 de ani?Crezi tu ca mandra va sta pana la 25 de ani in casuta ta?La 20 de ani lumea va fi toata a ei.

Era vorba de zex, cand o sa cada intr-o ______ lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif , oricum era o gluma.
Cum sa stea ata la mine, la 18 ani isi ia zborul.
onushca85
Ce gagica sexi ai in casa, eu abia acum am vazut pozele
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 09:20 PM) *

Buna! ce mai faci amalia? Cum mai esti cu sanatatea?

Servus!@
Aasa si asa.
Iau vitamine si mienrale, Ca si Mg, din pacate una din ele, imi fac foame sad.gif
Ma simt mai bine.
Am avut o saptamana infernala la serviciu, care inca nu s-a terminat. Trebuie sa lucrez maine sau poimane.
In afara de azi mai am 4 zile de munca de ocnas si apoi VACANTZA cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
onushca85
Vreau si eu vacanta
amalia0701
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 12:52 PM) *

Vreau si eu vacanta

Io vreau la pensie cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
onushca85
La pensie nu ma mai gandesc e atat de indepartata, eu as vrea concediu non stop si sa ma duc cand vreau la munca
anca veselie
frumoasa e!!!!!!!!!!!!!! dar are si cu cine semana naughty.gif
concediu placut, mai ai putin! pupic.gif
SARA
o vacanta cat mai odihnitoare iti doresc hug.gif pupic.gif give_rose.gif
amalia0701
Ce imi place mie la vacantzele astea ca mintea imi intra in vacantza antipat, apoi am o inertzie in a intra in ritm )).gif )).gif )).gif
Ieri am spalat toata ziua, am gatit( daca asa se zice la activitatea de a arunca in steamer o ratza si niste legume yahoo.gif ) si am calcat.
Azi ma gandeam sa ma apuc de facut bagaje, maine dupaamiza mai am de alergat prin oras dupa Voucher si sa mai fac niste platzi, martzi sa spal si hainele cu care vine Ioana de la Tg.Jiu si vrea sa le ia la ea, sa fac ultimele cumparaturi, iar miercuri sa terminam bagajele cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Panda
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.