CITAT(Panda @ 22-08-2008, 09:52 AM)

amaliuta mai zi-mi si mie odata cand pleci... ca mi-e lene sa ma uit in urma...
ne-a placut mult...si ne facem socotelile sa vedem daca ne tine buzunaru' sa mergem si noi putin...
iubi zice ca sa mergem direct.. sa nu mergem prin agentie ca gasim mai ieftin... dar eu nu cred...si plus ca nu am fost niciodata pe acolo... ma sperie necunoscutul?
voi mergeti cu masina personala?

Plecm in 4.09 dimineatza la Nei Pori.
Noi am mai fost la hanioti in iunie si eram sigura ca o sa gasim in septembrie studio fara probleme, dar omul meu nu vrea sa merga pana acolo si sa nu stie el de acasa unde o sa doarmna noaptea, mai ales ca mergem si cu Ioana.
Mergem cu masina noastra, in iunie am mers doar noi doi, am plecat la 5:30 din fatza blocului, am trecut cu bacul la Bechet, la ora 9:20 eram la Orijahovo, am mers super pana pe centura Sofiei, acolo am intarziat vreo ora si un sfert, se lucra intens si era sambata.
Am oprit la 2 Peco OMV, din cauza ca io dupa povestile cu banditii din Bulgaria aveam o diaree idioata, nici macar apa nu puteam baga in gura ca trebuia sa merg la WC, asa ca am oprit de 2 ori caci altfel facem pe mine
Apoi am mers fara probleme pana la Kulata, nu mai stiu la ce ora am intrata in Grecia, oricum la Seres am oprit la Peco sa mancam, sa fumeze omu, sa bem cafea, sa bagam benzina, etc......
Am mai intrat si prin Salonic unde am mai piedut vreo ora si am ajus la Hanioti pe la ora 18.
Iti trebuie harti, nu te lua dupa cele scoase de pe situ-ri pe net ca te baga in fundaturi si trebuie urmarite indicatoarela de pe sosea.
Ai grija si cu GPS-ul, al meu de ex. mm-a dus bine pana la Sofia, dar de acolo vroia sa merg prin Skopie si apoi Salonic.
Trebuie condus cu respectarea regulilor stricte, adica restrictiile de viteza chiar daca nu au noima in Bulgaria, cel mai sigur e sa mergi in spatele unui bulgar.
Iar in Grecia se merge super, restrictiile sunt facultaive

, sunt bine marcate drumurile, indicatoarele sunt prima data in greaca si peste 50-100 m cu litere latine.