Maya este prietena ta? Nu mai spune! Si unde este ea acum, daca nu te superi?Cat despre Sapnaa, nu stii nimic despre ea dar arunci cu noroi!Scrie si tu o carte de bucate daca esti asa buna! De Carmen Cotovanu Pesantez am auzit si o cunosc personal! Am fost si la lansarea cartii Devdas, lansata de Adelina Patrichi pe editura proprie, o cunosc personal si pe Mihaela Matei, dansatoare de Bharatanatyam in cadrul Sahaja yoga, l-am cunoscut si pe Raj alias Valentin Dumitrescu despre care Naargita a scris un articol in Evenimentul zilei si care a murit, saracul!Sapnaa, daca ar fi vrut sa se foloseasca de numele Naarghitei, ar fi facut-o de mult, dar are coloana vertebrala si nu se umileste cantand la receptii in timp ce altii se distreaza. Asta inseamna sa ai demnitate. Nici in restaurante n-a cantat in viata ei! Spui ca Sapnaa te cunoaste f bine? Alta minciuna, voi doua n-ati vorbit niciodata! Cand vorbeam de invitatia Indirei si de cele 10 discuri ma refeream la Naarghita. Sapnaa are firma ei, e femeie de afaceri, nu are timp de prostii. Nu a facut compromisuri niciodata, nu a fost in Italia, nu a sperat sa joace in filme...Daca esti desteapta te prinzi ce vreau sa spun!
Sapnaa s-a implicat in realizarea editiei de colectie Naarghita la rugamintea Jurnalului National. Nu a vorbit-o pe Naarghita nici de rau, nici de bine. A fost neutra! E o mare doamna la picioarele careia ma inchin! Nu apare pe site-uri sa dea replici la fani, nu se implica in barfe, isi vede de treaba ei. Cred ca ai uitat proverbul:"in pomul fara roade nu da nimeni cu piatra".
Poti sa fii pregatita in India de 100 de profesori, asta nu inseamna ca ai si talent! Sapnaa canta melodiile ei proprii dar nu numai! Tu esti in stare sa-ti compui melodiile?
Si apropo, Naarghita nu avea cum sa vina la Ambasada in cei 18 ani de cand spui tu ca te duci pe acolo odata ce s-a retras!
).gif)
Daca o cunosti asa bine pe Maya si sunteti prietene, nu ti-a povestit ca o cunoaste pe Sapnaa si amandoua au fost date afara din concerte de catre Naarghita?Si stii de ce s-a retras Naarghita? Pt ca s-a paruit cu Maya in Ambasada, in timpul mandatului d-lui Mahadevan care era atasat cultural pe vremea aceea. Asa ca.....Naarghita a intors spatele inclusiv celor carora le-a dat numele de scena
dar nu am auzit pe nici una barfind-o sau spunand ceva urat. Asta inseamna sa ai caracter! Am auzit ca te lauzi ca esti unicat, fii serioasa, uite ca nu esti! Si n-o s-o ajungi pe Naarghita din urma, din punct de vedere vocal, neverever! Nu poti, nu ai ambitus, nu ai putere in voce, nu ai intindere vocala!
PS: nu ma cheama sunita misra, e un pseudonim. Dupa cum vezi cunosc f bine lumea asta si pot sa-ti mai povestesc. Asa ca ai grija....oricine poate fi in spatele unui nume!