Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
nella
Multumesc frumos...sunttare bucuroasa si mai linistita parca....toate se lasa asteptate dar si cand vin....bucuria e imensa clap.gif clap.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif party.gif party.gif party.gif cheer.gif cow.gif cow.gif
Nessie
Numai vesti bune! yahoo.gif Felicitari pentru ambele realizari! cheer.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Multumesc frumos..alaturi de voi ma bucur nespus yahoo.gif yahoo.gif si hai sa bem impreuna naughty.gif naughty.gif haninoroc.gif haninoroc.gif haninoroc.gif
ramonavlas
Barvo, bravo, bravo.
Ma primesti si pe mine la...baute? )).gif
Cherie
Felicitari Nella!!! cheer.gif La mai mare!!! naughty.gif
nella
Da cu cea mai mare dance3.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif placere
ramonavlas
Cherie, ups, m-ai prins si aici ca vreau de baut doh.gif
Cherie
Hmmm... se lasa cu destrabalare, i like that naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:22 PM) *

Lasa draga mea, ce apa plata, fresh-ul de portocale nu-s tot de baut? naughty.gif blum.gif
bubbles
Ce-mi place ca atunci cand e vorba de diete putini viteji se arata...Dar cand e de baut cheers.gif suntem prezente la datorie lol.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 08:21 PM) *

Felicitari Nella!!! cheer.gif La mai mare!!! naughty.gif

Multumesc frumos... drinks.gif drinks.gif drinks.gif drinks.gif dance3.gif dance3.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:23 PM) *

Hmmm... se lasa cu destrabalare, i like that naughty.gif naughty.gif naughty.gif

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:22 PM) *

Lasa draga mea, ce apa plata, fresh-ul de portocale nu-s tot de baut? naughty.gif blum.gif

Da, da io merg ptin toate casutele a cersit de "beutura".
Ar fi cazul sa dau si eu , nu?
Poate imi vine maine randul...ma cantaresc (daca s-a mai duc ceva, clar dau de baut) si e si ziua lui tati, si e si inceput de primavara.
Maine ne "betivim" la mine cheer.gif

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 10:23 PM) *

Ce-mi place ca atunci cand e vorba de diete putini viteji se arata...Dar cand e de baut cheers.gif suntem prezente la datorie lol.gif

devil.gif Ia treci pe la mine prin jurnal...vezi, am vreo zi in care sa nu fi postat meniul??????????? Si meniul pana in 1200. give_rose.gif
nella
Pai e cazul sa ne mai ridicam putin moralul nu?cu un paharel cu ceva...de apa plata bineinteles lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Asa Ramo! Tu ai voie! Esti cuminte, cuminte! cheer.gif
Oricum, noi avem borcanul ala, remember? naughty.gif
bubbles
Eu stiu ce vreu lol.gif .Apa plata in care imi pun niste tinctura de ienupar si miroase exact a tuica ... haninoroc.gif swoon.gif Hâc hâc...
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:27 PM) *

Hmmm, borcanul......nu am nevoie de el....muuulta vreme, m-a prins o ambitie........
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:30 PM) *

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:27 PM) *

Hmmm, borcanul......nu am nevoie de el....muuulta vreme, m-a prins o ambitie........

Pt asa ceva, merita facut inca un borcan. Vreau si eu!!! sorry.gif
bubbles
Ce borcan?Sper ca nu cu Nuttela eusa_think.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:32 PM) *

Nope. Cu ambitie, vointa, etc...
ramonavlas
Chiar asa, trebuie pus la pastrat pt vremuri grele, asa ca....ia de-aici box.gif swordfight.gif ....nu bataia in sine, lupta pt a merge mai departe. Sper sa ajunga cat mai repede sa o depozitezi.......

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 10:32 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Aici nu m-ai nimerit, chiar mi se pare gretoasa.........
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:34 PM) *

Chiar asa, trebuie pus la pastrat pt vremuri grele, asa ca....ia de-aici box.gif swordfight.gif ....nu bataia in sine, lupta pt a merge mai departe. Sper sa ajunga cat mai repede sa o depozitezi.......

lol.gif lol.gif lol.gif Aici nu m-ai nimerit, chiar mi se pare gretoasa.........

S-a livrat! cheer.gif
bubbles
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:34 PM) *

Pe mine ma ustura in gat de la ea lol.gif si dupa 2 lingurite gata nono.gif nu mai imi tb grin.gif
nella
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:29 PM) *

Eu stiu ce vreu lol.gif .Apa plata in care imi pun niste tinctura de ienupar si miroase exact a tuica ... haninoroc.gif swoon.gif Hâc hâc...

esti tare lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif blum.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 08:33 PM) *

CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 08:32 PM) *

Nope. Cu ambitie, vointa, etc...

Se poate sa ma abonez si eu la borcanelul vostru asa putin de tot ... pt zilele cand mai calc stramb....ce ziceti ma primiti? unsure.gif unsure.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
Normal, primim pe oricine, cu o conditie....atunci cand avem vointa, o anuntam pe Cherie si ea mai pune in borcane....sa ne ajunga la fiecare ca suntem o familie numeroasa.......
nella
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 08:58 PM) *

Normal, primim pe oricine, cu o conditie....atunci cand avem vointa, o anuntam pe Cherie si ea mai pune in borcane....sa ne ajunga la fiecare ca suntem o familie numeroasa.......

Perfect cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif am cu adevarat o zi reusita yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
Nella trimit maine Id de mess ok? pupic.gif
nella
CITAT(bubbles @ 29-02-2008, 09:06 PM) *

Nella trimit maine Id de mess ok? pupic.gif

Ok abia astept..pupicei dulci pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
nella
Meniul de azi

50 grame paine de secara cu susan 3.1p
salata de vinete 2.5p
ciorbita de pui 3p
mazare cu carnita 3p
2 pahare nectar 4p
1 pahar cola 1.5
180 grame iaurt dietetic 1.5
nuci 2p

TOTAL:20.6P

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Cherie

Ne extindem! hai s-o brevetam, sa ne luam o licenta ceva naughty.gif
nella, te stropim si pe tine cu vointa din borcanul nostru! cheer.gif
Avem destul, Ramo e o sursa inepuizabila! pupic.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:36 PM) *

Ne extindem! hai s-o brevetam, sa ne luam o licenta ceva naughty.gif
nella, te stropim si pe tine cu vointa din borcanul nostru! cheer.gif
Avem destul, Ramo e o sursa inepuizabila! pupic.gif

Multumesc din suflet deja ma simt mai bine acum.. naughty.gif naughty.gif in cazul acesta mi-am reincarcat bateriile pt a continua lupta cu kg ,cu nedreptatea si cu....singuratatea asta apasatoare.... hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
Cherie
Singuratate? Cum asa? Nu ne ai pe noi? hug.gif
ramonavlas
Chiar asa, ne ai pe noi. Ce e aia "singuratate" cu noi alaturi? pupic.gif
Cherie
Nu exista, asa-i Ramo? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:41 AM) *

Asa-i , asa-i cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 10:42 PM) *

CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:41 AM) *

Asa-i , asa-i cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif

Vezi Nella? naughty.gif
nella
asa-i fetele...nu mai cunosc termenul cand sunt cu voi pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif dance2.gif dance2.gif cheer.gif partytime2.gif partytime2.gif partytime2.gif partytime2.gif
ramonavlas
Pe mine cel putin, asta ma bucura pupic.gif
Cherie
Ceva bun ar merge?

Imagine

Sa avem energie de stat la vorba naughty.gif
ramonavlas
nuuuu merge...maine eventual....vrei sa ma scoti din schema cu slabitul pe saptamana asta? devil.gif
Cherie
Nu... e mica si merge! Putine puncte/calorii! blum.gif
nella
Asa-i sa lasam pe alta zi..ca abia m-am cantarit azi.... blum.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 12:56 AM) *

Asta s-o crezi tu. Mi-am papat caloriile pe ziua de azi...si daca maine nu se misca cantarul....teeee....nu stiu ce iti fac...ispita ce esti naughty.gif
Si daca e mica, la ce folos? lol.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:56 PM) *

CE ispititoare esti.... blum.gif dar eu nu cedez uite asa hug.gif hug.gif lol.gif
Cherie
Lasa ca va vad eu dupa 12 noaptea, cotrobaind dupa ea!!!! lol.gif
ramonavlas
Nu zic nu la ora aia...
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:00 PM) *

Nu zic nu la ora aia...

Heheheheheh )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:41 PM) *

SUBSCRIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CITAT(nella @ 29-02-2008, 09:56 PM) *

Hehehe ...pai daca te-ai cantarit azi ...mergeeeeeeeee!!! Ai timp 1 saptamana sa economisesti din cauza chefului din seara asta !
Si ...la cum arati tu .....eu nu mi-as face probleme ! Slabanoago ( sper sa nu te superi ) !!! hug.gif
ramonavlas
CITAT(Cherie @ 01-03-2008, 01:02 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 11:00 PM) *

Nu zic nu la ora aia...

Heheheheheh )).gif

Razi tu razi, dar maine poate raman fara cantar, ca din cauza ca nu imi arata ce vreau il arunc pe geam. Si poate mai si ranesc pe cineva, ca il arunc cu viteza si nu ma uit in jos.
nella
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 11:02 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 29-02-2008, 09:41 PM) *

SUBSCRIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CITAT(nella @ 29-02-2008, 09:56 PM) *

Hehehe ...pai daca te-ai cantarit azi ...mergeeeeeeeee!!! Ai timp 1 saptamana sa economisesti din cauza chefului din seara asta !
Si ...la cum arati tu .....eu nu mi-as face probleme ! Slabanoago ( sper sa nu te superi ) !!! hug.gif

Eu nu am inteles....pe mine ma faci slabanoaga?sigur ma confunzi ca eu is cat casa poporului lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Eu n-am vazut niciodata Casa Poporului asa ca mi-o pot inchipui cat de mica vreau , nu ? tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.