Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Sexymom
Daca nu mananci bea macar sucuri naturale.
Cam putine calorii ai mancat ieri, pana si eu mananc mai mult ca tine.
Fa-ti salate variate, astea sunt mai usor de digerat si gustoase.Eu mor dupa ele.Imi fac de toate felurile, cu varza rosie si mere, salata verde, morcovi si ananas cu br. rasa deasupra, cu ton, etc...cu ce ai tu in casa.
nella
Asa am sa fac numai sa imi vina pofta ca ma simt rau si nu imi arde de nimic si pe urma imi e frica sa nu rup frigiderul....dar nu trebuie sa imi fac singura rau sunt constienta doh.gif
Sexymom
Nella, Ramona, am vazut pozele w00t.gif acum am aflat ca sunt postate.
Mi-au placut mult de tot, aratati bine, pareti fericite si relaxate, iar masina e beton. floare.gif floare.gif

-De unde este Ramona?adica, unde locuieste?Dar tu?
nella
Ramo e din Tg Mures si eu din Piatra Neamt ,dar locuiesc la Brasov...aici lucrez
Multumim frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Nasii mei sunt din Brasov, au o agentie de turism Kron Tour, langa Biserica Neagra, chiar in centru.
Imi place mult de tot Brasovul, e un oras cosmopolitan plin de magazine de lux, oameni educati si locuri superbe.De cate ori merg in tara stau cate 1 saptamana la ei.
nella
Mie nu imi place Bv..mi se pare infect din multe pct de vedere dar m-am obisnuit dupa 6 ani de stat aici...ce sa fac daca as avea unde sa merg in alta parte si sa-mi fie mai bine as plec ,dar la cum sunt salariile de mici si numai pretentii ...pt moment am hotarat sa raman aici.....poate am parerea asta pt ca am intanlnit f multi oamnei rai , si am patit destule nedreptati si poate de asta mi s-a lasat cu totul de orasul asta unsure.gif cine stie??
nella
Cata liniste pe aici...se pare ca toata lumea se simte in WE asta.... sad.gif
Eu sunt asa de plictisita..mi-am facut 2 pofte inghetata si niste biscuiti cu crema doh.gif ...mai devreme ma plangeam ca nu am pofta de mancare si uitati acum ce am fasolit-o...hmmm oricum nu o sa ma tina mult asta e sigur rolleyes.gif
buretel
CITAT(nella @ 07-06-2008, 06:43 PM) *

Cata liniste pe aici...se pare ca toata lumea se simte in WE asta.... sad.gif
Eu sunt asa de plictisita..mi-am facut 2 pofte inghetata si niste biscuiti cu crema doh.gif ...mai devreme ma plangeam ca nu am pofta de mancare si uitati acum ce am fasolit-o...hmmm oricum nu o sa ma tina mult asta e sigur rolleyes.gif

)).gif )).gif Hai ca n-ai fasolit-o rau.

Si mie imi place Brasovul f mult. Sau imi placea, pana anul trecut. Am fost in iulie, caldura, mizerie, strada pietonala plina doar de 'exceingiuri', bijuterii, loz in plic, terase murdare mad.gif M-a dezamagit sad.gif
dany
Bueyyyyy , eu de abia astept sa-mi vad orasul natal si voi veniti cu asemeanea impresii ? sad.gif sad.gif Offfffff.......oare voi fii si eu dezamagita ?
nella
e orasul tau natal e normal sa-ti placa sincer pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
De dimineata am fost harnicuta...am facut curat in casa,am facut un gratarel cu piure ca vine iubi la mine pt o saptamana cheer.gif cheer.gif cheer.gif De acum trebuie sa ma pregatesc sa merg sa achit lumina ca nici luna trecuta si nici asta nu a venit factura si nu vreau sa ajung la penalizari...si e asa de departe de mine sediul...offf dar trebuie sa ma duc doh.gif
Chiar daca nu am mai pus meniul sa stiti ca l-am notat la mine in caiet si m-am tinut de treaba,sper sa reusesc si saptamana asta ...ca pe iubi tre sa gatesc bun ca el nu papa mancare de a mea doh.gif
O saptamana frumoasa va doresc tuturor pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
O saptamana superba cu iubi tau sa ai !!!! hug.gif

Stiu ca te poti tine de numarat chiar daca faci alta papa pentru el asa ca asteptam rezultatele sambata la cantar .

P.S. In ce parte a Brasov-ului stai tu ?
nella
Multumesc Dany pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Stau in spate la ITC in cartierul Florilor wink1.gif
dany
Nu-i prea departe de unde sta maica-mea ( Steagu , mai nou Astra ) , la vreo 5 min de Mc`Donalds . hug.gif
nella
E la capat de troleu 22 ..aproape de mine cat de cat cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Troleu 22 ? Pe vremea mea 22 era autobus . S-a mai modernizat si el se pare lol.gif
nella
Autobuz grin.gif ...pt mine e tot una lol.gif lol.gif lol.gif tot la fel pute si la fel de greu se misca doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 08-06-2008, 02:10 AM) *

Bueyyyyy , eu de abia astept sa-mi vad orasul natal si voi veniti cu asemeanea impresii ? sad.gif sad.gif Offfffff.......oare voi fii si eu dezamagita ?

Dany, eu iubesc Brasovul. Din totdeauna. Ti-am spus, am fost dezamagita de cat de schimbata era strada pietonala, altadata o frumusete...Poate anul asta e mai bine hug.gif

Nella pupic.gif
dany
Ti- a venit iubitul , Nella si nu mai ai timp de noi sad.gif

hug.gif hug.gif
Ramo
Asta sper ca nu inseamna ca o saptamana (cat sta Ionut) nu mai intra pe la noi.....acum recupereaza fursecurile oare? give_rose.gif
dany
Pai de duminica tot recupereaza .....Ajunge , nu ? )).gif
Ramo
Pai dupa 2 luni de repaus...mie nu mi-ar ajunge )).gif
O fi un semn faptul ca am inceput pagina 69 cu mesajul cu care am inceput??? w00t.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif EXACT la asta ma gandeam si eu acum lol.gif Ce coincidenta !!! grin.gif

Nici eu nu zic ca ajunge dar mai trebuie si o pauza din cand in cand ....Cred ca numai la noi nu-i sta ei capu` )).gif
Ramo
Da diseara cand o vad pe aici, neaparat tre sa o intreb........unde, cum....ca cu cine stim )).gif
dany
Da,da,da .... sa o intrebi ce facea la ora la care noi ne bateam creierii cu recuperarea pe aici )).gif
Mariana
Fetelor, fetelor nu mai are voie omul la un "repaos" (oare chiar sa nu mai vina si pe la noi sorry.gif ) grin.gif
Sa ai o saptamana superba Nella
pupic.gif hug.gif
Ramo
O sa vina ca i se face dor de noi.....asa-i NELLA!!!!! cheer.gif
nella
cheer.gif cheer.gif cheer.gif ama aparut nu v-am uitat doar ca ieri cand imi scriati in jurnal eram la munca )).gif la opera...acasa e totul bine ,chiar f bine dar mai multe detalii nu pot sa va dau acum ca nu prea am timp de stat ca ne apucam de montat niste coltare si rafturi pe pereti..asa ca va pup si verin mai pe seara la voi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Stiam eu ca ai sa apari.
Cu fursecurile cum stati? )).gif
Nici nu bine a venit Ionut ca l-ai si pus la treaba??? F bine, asa trebuie invatat sa stie pe mai departe )).gif

Pupici si te asteptam diseara. give_rose.gif
nella
Ce fursecuri???Da ca de asta a venit sa faca treaba ca sa stie la ce se inhama lol.gif lol.gif lol.gif
De dimineata muncim la niste amarate de rafturi si suntem franti si nici nu am terminat...offf ca daca stiam cat praf si mizerie se face o lasam balta doh.gif
pupici pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Nella , in limbajul nostru aici , pe forum , " fursecuri " inseamna sex.gif lol.gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif Pai nu m-am saturat ca vb aia nu contin calorii"fursecurile"si din cauza asta "pap"cat incape lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Nu contin calorii ....Si ce e cel mai bine : ard cateva calorii asa ca baga mare cat ai ocazia lol.gif pupic.gif

Cum stai cu papa zilele astea ? Gatesti separat ?
nella
Bag bag ca pe urma iar is la dieta lol.gif lol.gif lol.gif
Papam impreuna de dieta si ce am gatit am facut cu cat mai putine calorii zilele astea nu am facut nr necesar ca am fost f ocupati ...pe drumuri cu treburi,si nu am apucat sa mai papam calumea...si azi de exemplu am mancat doar micul dejun...abia astept sa termine de fixat astea ca sa ma apuc de smotru doh.gif
Ramo
Vezi ca iei iar bataie cu nemancatul devil.gif
Ramo
Donsoaraaaaa....mai traiesti? pupic.gif
nella
Da iubita traiesc dar nu am mai avut timp sa intru...am avut o sapatamana f grea....curatenie in casa,serviciu si iubi devil.gif
Abia acum am reusit sa termin prima masa pe ziua de azi... doh.gif am fost la opera,la repetitie,am venit acasa am spalat geamurile,perdelele,2 masini de rufe si am facut si papica....sunt f obosita si ar trebui sa cumpar niste flori pt nunta de maine si sunt franta nu cred ca mai am stare sa ies azi undeva... sad.gif
Ma bag putin in pat sa ma odihnesc ca sunt franta....
Un WE placut tuturor pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Mergeti la nunta maine? Cu ce te imbraci? pupic.gif
nella
Ma duc doar la o cununie civila,la nunta nu merg ca...nu am banuti sad.gif
Pantaloni negri la dunga,pantofi cu toculet si o bluzita maro pe bie rolleyes.gif nu pot sa stau f mult acolo ca pe seara am spectacol
Ramo
Da poze ne pui, asa-i?
Distractie placuta pupic.gif
nella
Am sa pun poze dar dupa ce le primesc de la mireasa ca eu am uitat aparatul foto acasa doh.gif
Azi din cauza emotiilor cu nunta nu am mancat mai nimic si mi-a fost f rau...sper sa imi revin odata ca nu mai suport sunt asa slabita si obosita doh.gif
Noapte buna tuturor pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Nella, sa vezi tu ce bataie primesti cand vii la Mures dry.gif
nella
O merit cu varf si indesat bataia.....cred ca sunt la platou de o luna stau la acelasi nr de kg...84.4-85.4...innebunesc nu mai pot de nervi sad.gif
Azi a plecat iubitu acasa,a fost o saptamana frumusica...doar ca ieri ne-am certat f tare din cauza banilor si a faptului ca da inapoi de la ce promisese anul trecut....adica ca se muta cu mine si ca....la anul facem nunta...am plans amandoi ieri...mai mult eu decat el....nu stiu ce sa fac ma simt f ciudat,mintita si fara pic de sansa in viata....imi spune ca ma iubeste si in acelasi timp spune ca nu e pregatit ,ca nu vrea sa vina aici,ca nu renunta la ce are acasa.......nu stiu ce sa fac,si nu am puterea sa iau o decizie corecta....
daca nu o sa ma vedeti prea mult timp pe aici sa stiti ca....nu am o stare prea buna de a sta la povesti....va pup pe toate si va urez o saptamana usoara pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
pupic.gif pupic.gif

Offffff , pai daca nu e pregatit de ce a mai deschis gura ???? La [*****] !
Hai , nu fii trista , poate doar a avut o pasa proasta ieri hug.gif
nella
Multumesc de incurajari dar de data asta nu mai am nici o putere de a mai vedea vreo sansa in viitorul apropiat....te pup Dany,esti o scumpa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Eu credeam ca esti o optimista !!!!!! Sansa se iveste cand nu te astepti ! Sunt sigura ca si el isi face ganduri cum sa realizati ce v-ati propus .
Hai , nu te lasa doborata , te rooooggggg !!! pupic.gif hug.gif
nella
Am sa incerc Dany draga mea ,dar sa stii ca atatea promisiuni am primit in 9 ani de relatie incat nu mai cred si i-m spus asta.....problema e ca in curand iau concediu merg acasa si.....o sa s-o iau de la capat cu ai mei care ma toaca ca pe snitele...ca e neserios si ca nu e un de om casa etc....si nici nu am curaj sa o iau de la capat...simt ca o clachez pe bune sper sa pot sa imi revin ca asta imi face rau........
Ramo
Nella, daca simti nevoie sa plangi pe umarul cuiva, stii ca sunt langa tine, da???
Cum zice si Dany, fii mai optimista pupic.gif pupic.gif
Mariana
Fi mai optimista si nu iti pierde speranta ca intr-o zi va iesi soarele si pe strada ta.
Noi suntem alaturi de tine.
pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.