Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
nella
Va multumesc fetelor ca sunteti langa mine batista.gif batista.gif batista.gif pupic.gif
ramonavlas
Oricand pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif .......... hug.gif
bubbles
Je pupic.gif pupic.gif pupic.gif U mult
lilistiuca
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

of, draga mea, adevarul este ca ar tebui sa se hotarasca la un moment dat...eu am patit o chestie similara dar care a durat doar 2 ani si jumatate si cind am realizat ca dinsul nu o sa se hotarasca ever am spus pas si bine am facut, ca l-am cunoscut pe actualul sot!!!

eu zic ca e cazul sa judeci putin la rece relatia si sa te pui pe tine pe primul loc...si nu uita ca anii astia nu se mai intorc...... pupic.gif
nella
Deocamdata nu pot sa judec la rece....e prea greu si inca nu pot sa accept prezentul...sigur gresesc dar,...... bag.gif bag.gif bag.gif batista.gif
Multumesc pt susutinere pupic.gif
nella
De azi la numarat din nou....sper sa fie bine mai scad nr de calorii ca sunt la platou de 1 luna si nu mai suport... doh.gif
Am pus acum sa fac pranzul....orez cu legume chinezesti si ciuperci...alta idee chiar nu mai am de ce as putea sa mananc...sa vad la cina ce pap wacko.gif
ramonavlas
Cum a fost pranzul? De unde ai reteta asta? blum.gif
nella
Acum am reusit sa pap pranzul doh.gif si reteta o am de la cineva f drag mie pupic.gif blum.gif
ramonavlas
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Si eu abia acum am terminat pranzul doh.gif
Diseara mai bag ananas si 2 batoane ce inlocuiesc masa....batoane dietetice.
nella
Vreau sa fac ceva dulce si nu am o reteta de ceva care se face usor....am nevoie de ceva dulce...cine ma ajuta?????
Mariana
Incearca pandispan se face foarte usor si e foarte bun.
pupic.gif hug.gif
nella
Ma poti ajuta cu niste retete??? pupic.gif pupic.gif
bubbles
seara pupic.gif pupic.gif Ce faci?
ramonavlas
Hm...ceva dulce...n-ai nimik in casa? Un iaurt mai gras si niste fructe sa faci inghe??
Mariana
Pandispan: 8 oua
8 linguri zahar
9 linguri faina
separi ouale, albusul il bati spuma cu zaharul, incorporezi galbenusurile pe rand si adaogi faina ploaie, pui in tava unsa si tapetata si dai la cuptor.
Poti adauga dupa gust cacao sau fructe etc. Poti pune mai multe sau mai putine oua dat tii cont si la zahar si faina.
Pofta buna.
pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif mersi mult de tot
Daca mai ai si alte retete de dulciuri te rog sa-mi mai dai pupic.gif
Mariana
Iti mai dau dar dupa ce termin cu sesiunea.
Eu am facut acest pandispan duminica la cererea fetei mele si credema ca a mancat mai mult de o jumatate de tava. pupic.gif
nella
Multumesc frumos si mult succes cu examenele....si sa nu ma uiti pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Ce zi stupida....am fost de dim la teatru la o repetitie unde m-am enervat de simteam ca imi vine sa strang pe careva de gat,pe urma am fost la Rial sa vad poate rezolv ceva de o chirie la stat dar se pare ca trebuie multe acte si aprobari si nu se stie daca am vreo sansa...au doar cei cu handicap,cu copii....nu ma incadrez dar oricum am sa incerc,pe urma am fost sa imi achit ratele si mi-am mai cumparat ceva de papica....si gata cam asta program am pe azi.... sad.gif
ramonavlas
Ai inceput cu 1000 calorii pe zi?
Sper ca te reapuci de afisat meniurile pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Da m-am apucat... dar...din cauza stresului nu mai am foame si nu ajung nici la 1000,vreau sa ma linistesc ca atfel degeaba tin regim....m-am saturat de atatea suparari....apropo m-am apucat de studiu grin.gif
ramonavlas
Ce studiezi?
Ai grija cu mancarea ca e problema serioasa pupic.gif
nella
Am deocamdata 6 piese gasite...pt eveniment naughty.gif dar mai caut si am sa ti le dau si tie grin.gif
lilistiuca
ce faci frumosule??? te-ai mai linistit????

nu mai pune atita la suflet.....bucura-te de viata ca trec anii asa de repede, mai ales tineretea....

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Incerc sa ma linistesc si sa nu ma gandesc deloc la cat rau mi s-a intamplat in ultima vreme,vreau si sper sa reusesc sa nu mai pun la suflet.
Acum imi fac o pulpita la gratar si cu salata de varza cu castravete....ca pe urma iar merg la opera la repetitii...abia astept concediul ca nu mai suport sa le vad fetele unora doh.gif
ramonavlas
Mai ai putiiin pana atunci pupic.gif
nella
In sfarsit am mai dat si eu prin casauta mea...ca de cand nu am fost doh.gif
E duminica si am inceput in forta...studiez din greu ca sa fie bine la spectacol pe 8 ........ am multe emotii dar sper ca va iesi bine rolleyes.gif
nella
Doamne cata liniste pe aici....offf.... sad.gif sad.gif sad.gif unsure.gif
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif . Ce faci?
danyhoney
CITAT(nella @ 22-06-2008, 01:53 PM) *

E duminica si am inceput in forta...studiez din greu ca sa fie bine la spectacol pe 8 ........ am multe emotii dar sper ca va iesi bine rolleyes.gif

Si tu ai spectacol pe 8 ??? Sau e acelasi cu prezentarea Ramonei ? naughty.gif
nella
Neata tuturor pupic.gif pupic.gif
Da e acelasi cu prezentarea Ramonei...mi-am luat un angajament si am sa-l duc la capat numai ca am niste emotii de numa.....cred ca se si vad morcoveii de la poponetul meu grin.gif
May
Pai si detalii nimic? w00t.gif
nella
Pia eu va spus numai sa nu se supere Ramo ... ca observ ca nu a anuntat...am sa prezint si eu cu ea pe podium si am sa fac si 2 progamele de cantat in pauzele dintre prezentarea rochiilor grin.gif
May
w00t.gif w00t.gif w00t.gif Ce super w00t.gif w00t.gif w00t.gif. Daca as fi fost in tara, poate ma luati si pe mine pe podium sa fiu si eu manechina macar o data giggle.gif
nella
Pai si pt mine e pt prima oara de aia am atatia morcovei blushing.gif
danyhoney
Secretoase rau voi doua , Nella tease.gif
nella
Probabil se gandea ca nu o sa vin si de aia nu a spus nimic Ramo...dar ma duc ...cuvantul e cuvant ... in plus am sa cant ceea ce imi doream sa fac de mult si e o mare provocare pt mine...e pt prima data cand cant cu negative , cand cant cafeuri....nu opera deci ... e o provocare in adevaraul sens al cuvantului si sper sa nu ma fac de ras rolleyes.gif
May
Sigur nu te faci de ras! Sa filmati tot!! cheer.gif
nella
Da musai ca si eu vreau filmare...oricum la cum a anuntat Ramo o sa fie numai lume buna si multa...cu televiziune cu tot tacamul...trebuie sa iasa bine grin.gif
May
Deci te vad direct la tv )).gif daca preia Buc filmarea )).gif
nella
doh.gif offf ....
danyhoney
Ce vedeta avem printre noi cheer.gif

Lasa morcovii ca n-ai nevoie de ei hug.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe bune am emotii....
bubbles
Abia astept sa te vad naughty.gif
nella
Si eu cheer.gif
nella
Astazi am fost la cumparaturi...mi-am cumparat 2 costume de baie.numai ca unul e putin mai mare ca m-am luat dupa vazatoare si mi-a spus ca imi vine bine doh.gif ,digerenta nu e mare intre cele 2 costume ,maxim 1.5 cm jum.o pereche de pantofiori decupati in fata negri din lac si au si toculet cam de 4-5 cm cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am intrat la Real sa cumpar barnzica cu 20 de calorii dar nu era... sad.gif si curand nu mai am a merge acolo....am stat flamanda pana la 7...si era sa mi se faca rau in autpbuz in drum spre casa doh.gif doh.gif dar de la caldura nu am putut papa...
Am luat si un furosemid ca am o retentie de apa ,imi sunt mainile f unflate si corpul il simt f mare sad.gif si stau pe buda de numa...sper sa dorm in pat si nu pe WC grin.gif
danyhoney
CITAT(May @ 23-06-2008, 11:47 AM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif Ce super w00t.gif w00t.gif w00t.gif. Daca as fi fost in tara, poate ma luati si pe mine pe podium sa fiu si eu manechina macar o data giggle.gif

Bueyyyy, pe 8 iulie esti in tara )).gif . si eu la fel . Acum mi-a picat fisa doh.gif
Daca ne trezeam mai devreme , manechine ne faceam grin.gif

Nella , unde e situat Real-ul in Brasov ? Cum sunt preturile ? Diferenta mare intre Real si Kaufland ?

Poze cu ce ti-ai cumparat ne pui ? naughty.gif
bubbles
Nella pupic.gif .si euretin apa dar cred ca si din cauza caldurii blink.gif

Dany din cate stiu si am vazut (copar Kaufland cu Real din Craiova) este o diferenta de preturi destul de maricica.Plus ca in real gasesti mult mai multe produse expuse fata de Kaufland wink1.gif
nella
Kaufland si Carrefour sunt la capat de 22 in astra si real e la brintex..in bartolomeu,...cam are distanta sad.gif iar preturile cam difera...la unele produse sunt mai iefitne la altele mai scumpe si anumite produse se gasesc doar in Real...depinde de ce vrei sa cumperi acum,iar kaufland parca nu e asa aprovizionat aici in Bv..la Piatra parca gasesc mai multe dar tre sa recunosc ca e si singurul magazin de genul asta din orasul meu...aici la Bv e concurenta mai mare rolleyes.gif
Poze nu am facut inca..dar promit ca o sa fac pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.