Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
dany
Oh , e departe Real-ul , la celalalt capat al orasului sad.gif . Ma tenta sa merg acolo pentru ca si aici merg destul de des la Real la cumparaturi . Dar ma multumesc cu Carrefour .
Multumesc ! hug.gif
nella
Pt nimic pupic.gif daca mai vrei si alte informatii pot sa iti dau..apropo la Brintex daca ai timp merita sa mergi gasesti multe chestii f ieftine si faine de imbracat sa...pt casa.......asta asa ca idee grin.gif
May
CITAT(danyhoney @ 24-06-2008, 02:51 PM) *

Bueyyyy, pe 8 iulie esti in tara )).gif . si eu la fel . Acum mi-a picat fisa doh.gif
Daca ne trezeam mai devreme , manechine ne faceam grin.gif

w00t.gif w00t.gif w00t.gif Ai dreptate!!! Acum dau inapoi ca n-as avea curaj sa o fac lol.gif Sa uitam subiectul repede ca sa nu vada ramona ca cine stie ce ii mai trece prin cap lol.gif
dany
CITAT(nella @ 24-06-2008, 03:45 PM) *

Pt nimic pupic.gif daca mai vrei si alte informatii pot sa iti dau..apropo la Brintex daca ai timp merita sa mergi gasesti multe chestii f ieftine si faine de imbracat sa...pt casa.......asta asa ca idee grin.gif

De imbracat nu ma intereseaza dar chestii pentru casa DAAAAA !!! mai ales pentru bucatarie biggrin.gif
nella
Am pus sa fac niste mazare ca sunt in pana de idei cu gatitul doh.gif
Vroiam sa merg la plaja dar...dupa repetita de dimineata,am ramas la un fel de chef ca au venit colegii mei care s-au casatorit in We trecut cu beuturica si dulciuri..si am stat la barfe..si nu ma mai simt in stare sa stau si la soare ca atata am mers cu autobuzul ca am ramas fara par in nas....mama groaznic e pe caldurile astea sa simti toate mirosurile pamantului doh.gif doh.gif doh.gif
Pe urma am mers la Carrefour ca m-a rugat Ionut sa cumpar un cort ca sa mergem pe undeva vara asta si am cumparat si 2 saci de dormit...am gasit la promotie si sunt multumita acum de cumparaturi ..sa vedem daca o sa-i placa wink1.gif

CITAT(danyhoney @ 24-06-2008, 04:53 PM) *

CITAT(nella @ 24-06-2008, 03:45 PM) *

De imbracat nu ma intereseaza dar chestii pentru casa DAAAAA !!! mai ales pentru bucatarie biggrin.gif

Merita sa incerci macar sa iti mai clatesti ochii..acum depinde de cat esti si de pretentioasa grin.gif apropo am vazut forme de silicon in brintex...singurul loc din Bv unde se pot cumpara grin.gif pt chec,pt briose si pt panetone ca sa zic asa
dany
Eu , pretentioasa ???? No way !! Important e sa fie ceva util si nu prea scump )).gif

Forma pentru briose as lua !!!!!! Vreau sa fac la maica-mea si ea nu are forma . Chiar ma gandeam sa iau de aici .Cam cat costa ?
May
nella te rog de pe acum sa ma ajuti cu banii in tara ca eu nu-i cunosc si nici nu ma duce prea mult minte sa adaug zerourile, asa ca plsss fii cu ochii pe mine sa nu raman Lefter Popescu )).gif. Nici cu remy nu mi-e rusine... a platit cu 500 de mii o chestie de 50 de mii, bine ca si-a dat seama la timp wacko.gif. La hartii mari ma descurc, la maruntis e grav tease.gif. Anul trecut imi schimba tata tot maruntul ca sa cunosc banii lol.gif
nella
Pai de silicon erau cela 3 forme set 50 si ceva de ron...500 de mii vechi,Dar la carrefour sunt cu 10 lei 6 forme,dintr-alea am eu ,dar sunt si tavi metalice tot asa cu 10 lei parca.
May stai fara griji ca si eu ma mai pierd in maruntei..in aia mici de tot...dar stai linistita ca te ajut cu banii la fel faceam si cu frate-miu si cumnata mea naughty.gif naughty.gif
May
Sar`na. floare.gif

La tavite si prostiute d-astea ma bag si eu )).gif
nella
In loc de pijama party cu bauturica o sa facem...pijama party la bucatarie gatind lol.gif lol.gif lol.gif tot ii bun..mai furam una de la alta idei biggrin.gif biggrin.gif
dany
CITAT(May @ 24-06-2008, 03:59 PM) *

nella te rog de pe acum sa ma ajuti cu banii in tara ca eu nu-i cunosc si nici nu ma duce prea mult minte sa adaug zerourile, asa ca plsss fii cu ochii pe mine sa nu raman Lefter Popescu )).gif. Nici cu remy nu mi-e rusine... a platit cu 500 de mii o chestie de 50 de mii, bine ca si-a dat seama la timp wacko.gif. La hartii mari ma descurc, la maruntis e grav tease.gif. Anul trecut imi schimba tata tot maruntul ca sa cunosc banii lol.gif

SI PE MINEEEEE !!!!!!!! Eu habar nu am cum arata banii noi ! Cand am fost ultima data in tara tocmai ii schimbau dar eu am platit peste tot cu cei vechi .

Asa ca FII CU OCHII pe noi si pe portofelele noastre ! )).gif

CITAT(May @ 24-06-2008, 04:03 PM) *

Sar`na. floare.gif

La tavite si prostiute d-astea ma bag si eu )).gif

Paiiiii..... cum facem sa ajungem in Brintex ??? Sa te interesezi la ce ora ai microbus a 2-a zi si poate dam toate o fuga pana acolo .
CITAT(nella @ 24-06-2008, 04:07 PM) *

In loc de pijama party cu bauturica o sa facem...pijama party la bucatarie gatind lol.gif lol.gif lol.gif tot ii bun..mai furam una de la alta idei biggrin.gif biggrin.gif

Da` ce la bucatarie crezi ca nu exista beuturica ?? Trebuie doar sa facem aprovizionarea cu ce bea fiecare haninoroc.gif

p.s. Papa pentru seara e deja programata , o voi face cu 1 zi inainte .
nella
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yuhooooooooo....separe ca planurile sunt gata facute
Cu troleul mergem si are program cam din 15 in 15 min...iar de bani sa stati linistite ca voi sta cu ochii pe voi...si pe tigani ca de astia nu mai scapi..dar sa vezi ce gura am si ce a [*****] sunt grin.gif grin.gif grin.gif eu am autobuz de mers acasa la 8 dim...in functie de programul de la Piatra vad daca mai raman o zi sau nu...inca nu stiu sa spun sad.gif
dany
Pai vezi cum faci sa mai ramai o zi si daca ne tin balamalele dupa betia din 10 , mergem la Brintex urmatoarea zi .Toata gasca , daca poate si May cheer.gif
nella
sper ca abia astept sa ne petrecem cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Parca numai tu ??? Eu am deja niste emotiiiii..... doh.gif
nella
Si eu dar sigur va fi bine hug.gif
May
CITAT(nella @ 24-06-2008, 04:13 PM) *

....voi sta cu ochii pe voi...si pe tigani ca de astia nu mai scapi..dar sa vezi ce gura am si ce a [*****] sunt grin.gif grin.gif grin.gif ...

Stai sa ma vezi pe mine devil.gif
nella
Abia astept sa se termine mazarea ca nu mai pot ..am ciugulit 3 buitoni cu icre dar mai rau mi-am starnit foamea doh.gif doh.gif
dany
Iar n-ai mancat nimic pana la ora asta ? sad.gif
nella
Am baut putin vin rosu..cam 2 degete intr-un paharel de unica folosinte,vreo 6 biscuitei sarati,si 2 napolitane mici de tot....deci...am bagat ceva doh.gif doh.gif doh.gif si cu toate astea tot nu slabesc sorry.gif sorry.gif sorry.gif
bubbles
CITAT(nella @ 24-06-2008, 05:35 PM) *

Am baut putin vin rosu..cam 2 degete intr-un paharel de unica folosinte,vreo 6 biscuitei sarati,si 2 napolitane mici de tot....deci...am bagat ceva doh.gif doh.gif doh.gif si cu toate astea tot nu slabesc sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Asa fac si eu doh.gif .Nu mananc pana pe la 3-4 si apoi bag bine mancare bang.gif .si parca si corpul e nervos pe mine ca nici nu slabesc wacko.gif .Daca mananc rational si frumos de 3 ori pe zi .. slabesc foarte usor bang.gif .Acum astept mamaliguta ca sa mananc ultima oara pe ziua asta grin.gif
dany
Pai , de asta nu slabesti : nu mananci cum trebuie , doar prostioare si la ore neregulate . Bine , nici eu nu am ore regulate dar macar mananc mancare sanatoasa , fara prostii . Nu ca eu as slabi doh.gif
bubbles
De prostioare nu mai zic dry.gif .Simt intr-una sa mananc ceva dulce blink.gif
nella
La cate am avut pe cap in ultima vreme numai de mancat rational nu mi-a ars...dar lasa ca dupa intalnirea noastra ma reapuc de numarat serios ca merg acasa si o sa ma de toate naughty.gif naughty.gif naughty.gif
nella
Doamne cald e...ma scurg toata blink.gif wacko.gif
Mi-am schimbat un costum de baie ca era cam mare... cheer.gif cheer.gif cheer.gif a fost draguta vanzatoarea...Acum vreau sa pap ceva si sa pun apa la incalzit ca am aflata ca nici saptam,ana viitoare nu voi avea apa calda ca se lucreaza in zona doh.gif unsure.gif unsure.gif pe caldura asta simt ca mor fara apa calda sad.gif sad.gif sad.gif wacko.gif wacko.gif
nella
Inca o zi calduroasa...dar am primit apa calda si am facut o baie...mama de parca nu mai vazusem apa asa m-am bucurat lol.gif lol.gif lol.gif ...am pus la gratar 2 pulpite ca sa pap si eu pe ziua de azi naughty.gif
lilianab
Aloooo!!!Sunt eu neuronul de serviciu!!!Acasa cineva?!Nu?Atunci aerisesc si aici si spun ca pup fata si ca inteleg care e extazul orgasmic la aparitia apei calde...ca mi s-a demolat pulmonul de la apa rece post-gimnastica...Dar nici nu ma puteam transforma acum la batranete din mamaruta in sconcs! blushing.gif blink.gif
nella
mersi mult ca ai trecut pe aici si ai avut grija de casuta ..eu is ocupata cu mama ca a venit la mine si in fiecare zi ma duce la plimbare pe jos,si nu mai pot de picioare..are o energie extraordinara ..de unde oare?????????doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
nella
Offf.....abia astept sa merg acasa ca nu mai am rabdare..e prea cald,nu pot dormi,mi-e dor de baiatul meu ...ma simt asa ciudat doh.gif doh.gif ...vreau acasa dar lasa ca pana miercuri nu mai e mult cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Se apropie concediul cu pasi mari cheer.gif cheer.gif cheer.gif nu stiu cand am sa mai vin pe la casuta mea asa ca va rog si va las in grija umila mea casa....sa va ingrijiti de ea va rog ca eu nu stiu cand o sa mai am timp sad.gif
Va urez o vara frumoasa si concediu placut tututror....va pup dulce si sper totusi sa ne revedem curand pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
bubbles
Poate reusim sa ne vedem cheer.gif
nella
va salut pupic.gif e asa bine acasa in concediu cheer.gif se pare ca nu mi=a trecut nimeni pragul casutei sad.gif
nella
Am ajuns la tg mures cheer.gif ..e asa de fain....cam obositor drumul dar cand am revazut-o pe ramo m-am linistit. cheer.gif
Am repetat va iesi super prezentarea si are niste rochii de mori langa ele yahoo.gif yahoo.gif w00t.gif ...in rest toate bune..se pare ca nu ma mai viziteaza nimeni in casuta mea...offff sad.gif
bubbles
Eu sunt aici tease.gif
nusarich
Nella, ai facut poze cu Ramo? Si cu rochitele, pliiiz! Macar sa-mi clatesc si eu ochii...

Concediu placut!
Eu am dat un pic cu aspiratorul, am sters praful, am lasat si ceva ceai la frigi pentru vizitatori...
crissy
Cand stapanul nu-i acasa....
party.gif partytime2.gif band.gif dance2.gif dance3.gif
oops.gif flowers1.gif
valea.gif sa nu-mi iau rosii in freza grin.gif
Nessie
E perioada concediilor si de asta e mai liniste. pupic.gif
nella
Va multumesc frumos ca m-ati vizitat...poze inca nu avem ca le-a facut un fotograf profi si mai dureaza pana le primim....a iesit super tare ,toata lumea a fost multumita cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nusa mersi mult ca ai facut putina ordine ca de cand nu am mai dat pe acasa se cerea hug.gif pupic.gif
Panda
si eu am mai vizitat dar nu ma avut curaj sa scriu.
salutari
dany
Ce gazda avem sad.gif . Nu intra nici macar sa ne dea un ceai , o bomboana , o grisina ..... Sper sa intri in urmatorii 9 ani naughty.gif tease.gif lol.gif
Panda
chiar asa... box.gif box.gif box.gif
nella
uite ca nu au trecut 9 an wink1.gif i si iata-ma-s am ajuns acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ma bucur ca am reusit sa cunosc atatea fete...pacat ca am iesit asa mare in poze...de felul meu is mai mica lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(nella @ 14-07-2008, 12:12 AM) *

pacat ca am iesit asa mare in poze...de felul meu is mai mica lol.gif lol.gif lol.gif

Hahahahahah, asa ma gandeam si eu lol.gif lol.gif lol.gif
Nu stiu cat de mica sunt, dar in poze am iesit maaaaaaaaare rau! bag.gif

pupic.gif Nella!
Mariana
pupic.gif hug.gif
nella
Am reusit sa intru dupa o zi de bolit la greu...imi e greata si f rau...cred ca de la micii din Poiana doh.gif Offf nu mai suport si mi-e foame si nu pot manca ca mi-e greata sad.gif
Azi a plouat f urat ,asa se intampla cand vin acasa ploua si cand plec e soare si frumos unsure.gif wacko.gif
ina_ceva
Nella pupic.gif

Ai PM
anca veselie
nella pupic.gif , si mie mi-e rau sad.gif cred ca ne-a facut vraji chelnerita aia sad.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 16-07-2008, 10:54 AM) *

nella pupic.gif , si mie mi-e rau sad.gif cred ca ne-a facut vraji chelnerita aia sad.gif

Tu ai mancat salata , Nella si eu nu )).gif . O fii fost ceva in apa .... sau in lamaie grin.gif
anca veselie
eu am mancat salata de la ina, doar un pic... eh, o sa treaca...
dany
Ai inteles ca am glumit , da ? hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.