Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 16-07-2008, 11:58 AM) *

Ai inteles ca am glumit , da ? hug.gif

da lol.gif
sunt varzaaaaa. dau niste replici doh.gif
Mariana
Multa sanatate fetelor.
pupic.gif hug.gif
Panda
sper ca te simti mai bine Nella floare.gif
o zi buna iti doresc... dak intri azi pe aici.
nella
mersi mult la fel pupic.gif
dany
Iti e mai bine ? hug.gif
Ramo
Pe unde umbli donsoara de nu mai dai niciun semn de viata?
Cum a fost la nunta?
Vrem poze!!!!!
nella
Ma simt mai bine,la nunta a fost super,cu toate ca la cununia civila am plans de numa seara m-am distrat super tare,am furat si mireasa a fost super si am fost o adevarata diva cu rochita naughty.gif naughty.gif
Poze inca nu am scos ca nu am apucat dar o sa bag promit pupic.gif pupic.gif
dany
Se pare ca de pozele de la Brasov ai uitat ... sad.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 22-07-2008, 09:42 AM) *

Se pare ca de pozele de la Brasov ai uitat ... sad.gif

Nu am uitat...ti-am scris si pe mess nu pot sa le incarc sper sa ne vedem pe mess ca sa ti le trimit ca altfel nu am cum sad.gif nu te supi pupic.gif
dany
De abia acum am vazut offline-urile de pe mess ( nu intru prea des pe acolo ) ! Nu sunt supi .... doar curioasa grin.gif
Vedem cand ne gasim pe mess sa mi le dai give_rose.gif
nella
asa m-a indispus vremea asta...as pleca si in luna numai sa scap de plictiseala asta wacko.gif blink.gif
Ramo
De ce nu schimbi ticker-ul....nu ziceai ca ai ajuns la 81?
Si de ce te plicti? pupic.gif
dany
Iar te plicti ?????? Si nu esti in Brasov .... sad.gif

Tu ziceai ceva de facut melodii pentru mobil pe net ???? Ai putea sa-mi explici si mie cum faci ? hug.gif
Mariana
WE placut si fara plicti... pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 26-07-2008, 12:18 AM) *

Iar te plicti ?????? Si nu esti in Brasov .... sad.gif

Tu ziceai ceva de facut melodii pentru mobil pe net ???? Ai putea sa-mi explici si mie cum faci ? hug.gif

Are Ionut un program cu care taie melodiile.
nella
Cu sound forge imi lucreaza Ionut......ma plictisesc ca e vremea urata,numai ploua si m-am saturat de stat in casa e drept cu Ionut sau cu ai mei,ma mai vad cu prieteni dar oricum e vremea urata si nu pot face plaja ,nu putem pleca in concediu si asta ma indispune cumplit....
Ma crezi ca am uitat de tiker? unsure.gif ...

Gata l-am schimbat yahoo.gif
May
Neatza, arata tare bine tickerul naughty.gif cheer.gif
bubbles
CITAT(nella @ 26-07-2008, 09:58 PM) *

Cu sound forge imi lucreaza Ionut......ma plictisesc ca e vremea urata,numai ploua si m-am saturat de stat in casa e drept cu Ionut sau cu ai mei,ma mai vad cu prieteni dar oricum e vremea urata si nu pot face plaja ,nu putem pleca in concediu si asta ma indispune cumplit....
Ma crezi ca am uitat de tiker? unsure.gif ...

Gata l-am schimbat yahoo.gif
cheer.gif Felicitari pt ticker cheer.gif
anca veselie
pupic.gif bravo pt slabeala cheer.gif
Panda
salut.gif give_rose.gif hug.gif pupic.gif rolleyes.gif ph34r.gif clap.gif
un fel de a spune... buna, ce mai faci, felicitari pt slabeala.
nella
Multumesc frumos pt incurajari pupic.gif
Nu am mai intrat de mult ca sunt in renovari acasa si cand am putin timp liber merg ori la plaja ori la pescuit naughty.gif ,se scurge concediul meu f repede si parca nu am facut mai nimic din cate ne-am propus..ba nu a tinut vremea cu noi,ba cei din gasca erau rpinsi cu alte treburi ba am inceput noi renovarea si nu am apucat sa mergem inca cu cortul... sad.gif ,mai am de stat cam 2 saptamani acasa si sper sa ne mobilizam si sa fugim cateva zile undeva grin.gif grin.gif
M-am intalnit cu Bubles din intamplare pe strada,mergeam cu pisica la vaccin si m-a strigat cineva pe nume..ma uitam asa ciudat si cand mi-a spus cum o cheama am realizat de unde o stiam...ce mica e lumea blum.gif blum.gif
Alte noutati acum nu mai am...sper sa mai intru pe la voi cat se poate de curand...
Va pup si sa aveti o vara frumoasa in continuare pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
In sfarsit ai dat si tu un semn de viata cheer.gif

Cum e cu Ionut ? Ai vorbit cu el ? hug.gif
Mariana
Toata lumea e in renovari? la mine e casa intoarsa pe dos si parca nu se mai termina niciodata.
Gazda pupic.gif
dany
LA MULTI ANI ! give_rose.gif hug.gif
nusarich
La multi ani, Nella! Sa-ti implinesti toate dorintele!
Sexymom
La multi ani Nela, sa fii sanatoasa si fericita. pupic.gif
Ramo
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuuuuuuuuulti ani!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si tot ce iti doresti sa ti se implineasca! pupic.gif
nella
Va multumesc frumos pt urari si eu va doresc tot binele din lume pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
bubbles
La multi ani band.gif pupic.gif rock.gif
Ramo
Cum stai cu concediul? Mai ai?
Eu de maine ma reapuc de calorii, da nu ma cantaresc numai saptamana viitoare ca la cat si ce am mancat....omor cantarul )).gif
May
Mai primesti o intarziata cu un sincer ``La multi ani!`` ? blushing.gif
anca veselie
la multi ani! si din partea mea pupic.gif pupic.gif
Mariana
Mii si mii de scuze pt intarziere dar : "LA MULTI ANI"
Multa sanatate si fericire.
pupic.gif hug.gif
Ramo
Eu inca te astept. Te reapuci de calorii, da? pupic.gif
Panda
nici urma de cantareata noastra.... fish.gif
nella
Salutare si va multumesc de urari pupic.gif pupic.gif pupic.gif nu am mai intrat ca nu am avut timp am fost f ocupata cu curatenia dar a dat domnul si am terminat grin.gif
Duminica ma intorc la Bv...gata concediul sad.gif sad.gif sad.gif
Ramo ma apuc de calorii cat de curand...ca si la mine urla cantarul....
Mi-am facut analizele si mi-au ieit f bine...in urma dietei au scazut toate,glicemie,colesterol..sunt asa bucuroasa cheer.gif cheer.gif
O sa mai stam gagici la palavre de duminica ca pana atunci nu am net
Va pup pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Bine macar ca ai dat un semn de viata. De luni treci iar pe calorii sa inteleg. Asteptam si cantarul naughty.gif
nella
Eu asa as vrea sa ma apuc iar de calorii..sper sa si pot doh.gif ca acasa mi-am cam facut de cap cu toate poftele.... doh.gif
Ramo
Si nu te-ai cantarit inca? Nu stii cat ai pus?
Cum adica nu stii daca poti, acum cand ai prins experienta? Las ca vii tu inapoi la Brasov si crezi ca dupa tine merge? pupic.gif
nella
Am ajuns la 84 iar doh.gif ,acum depinde de zile,cand e 84,cand 85,cand 83...sunt ciudata tare...experienta am prins dar e vb de vointa dar stiu ca daca ma sperii ma iei la fugarit pe aici si nu ma las...apropo mai ai in borcan ceva?O sa am nevoie pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Tocmai am inceput un nou borcan )).gif
nella
Pastreaza=mi si mie o lingurita macar ,te rog, ca vad ca esti pusa serios pe treaba
pupic.gif dulce
amalia0701
welcome.gif
Important e sa continui de unde ai ramas in concediu.
Daca vrei sa nu te depresezi prea rau, urca doar dupa 2 saptamani de cuminetzeala pe cantar. pupic.gif
Mariana
Gandeste-te la rezultatele pe care le-ai avut pana acum si armeaza-te cu vointa si dorinta si vei reusi.....tu esti mereu o luptatoare.
WE placut.
pupic.gif hug.gif
nella
Ai mare dreptate si chiar asta am sa fac....sunt cam suparata ca se vede burtica...pana acum ceva timp nu se mai vedea asa tare....nu mai e nevoie sa ma urc pe cantar...masor burta si vad daca e de bine sau nu lol.gif ...fac haz de necaz
Ma bucur ca ai intrat in casuta mea...nu am mai vb de f mult timp pupic.gif

CITAT(Mariana @ 22-08-2008, 07:54 PM) *

Gandeste-te la rezultatele pe care le-ai avut pana acum si armeaza-te cu vointa si dorinta si vei reusi.....tu esti mereu o luptatoare.
WE placut.
pupic.gif hug.gif

Multumesc frumos pt vb frumoase pupic.gif
nella
Va urez tuturor un we placut....eu am plecat sa fac ceva de papica ca ii e foame si lui iubi....o sa revin duminica... pupic.gif
Ramo
Te asteptam cu drag pupic.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
dany
Te asteptam la calorii hug.gif . Hai ca si eu vreau sa ma cumintesc .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.