CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 10:07 AM)

Nella, te vaaaaaaaad!!!
Sper ca de azi revii la activitatea de pe forum de dinainte de concediu, asa-i? Saptamana asta ai sanse sa termini ingrasacioasele ce le-ai adus de acasa? Te mai reapuci de calorii?
Hai zi-ne ce ai mai facut in concediu.
La ce program am la teatru termin papica...se apropie toamna si ulcerul meu face figuri si cu siguranta termin papica si sa stii ca de luni de la 1 sept ma reapuc serios de calorii,mi-am si facut plinul la frigider cu papica adecvata
In concediu a fost super fain..m-am relaxat,m-am bonzat si m-am distrat super fain...de aia eram trista ca s-a terminat.
Azi m-am intalnit cu directorul si mi-a spus ca sunt tare frumoasa si ca arat f bine

asa m-a bucurat asta sincer va spun....mi-am ridicat bine moralul

CITAT(SARA @ 27-08-2008, 11:00 AM)

Mersi de incurajari si sa stii ca poti baza pe mine cand ai sa ajungi intr-o pasa asa ca a mea

CITAT(May @ 27-08-2008, 12:18 PM)

Daca pt tine e un chin ca mai ai o punga de papanasi eu nu inteleg de ce nu o faci cadou? Cine te obliga sa o mananci? Totusi papanasii sunt f calorici si nu tocmai sanatosi asa ca iti strici toata dieta, chiar daca in ziua respectiva mananci frumos. Te-ai gandit ca poate pana termini mancarea de acasa o sa mai iei 1-2 kg si cat de greu sunt de dat jos?

Draga may sincer nu e un chin sa pap papanasii ca sunt deliciosi

..chin e cand ma urc pe cantar dar in curand termin papica si dupa cum spuneam si mai sus mai sunt cateva zile din sapt asta si de pe 1 te cai si tin sa te anunt ca nu am sa mai folosesc bicicleta pe post de umeras si am s-o pun in fumctie chiar de azi si sper sa ma tina,plus ca vreau sa fac si aerobic...ma apuc serios de treaba ca am lenevit destul si daca tot am inceput serviciul sa reincep si cu dieta..gata concediul,gata lenea si gata si cu papica calorica PROMIT
FETELOR VA MULTUMESC CA IMI RIDICATI MORALUL SI CA MA IMPUNGETI CA IMI FACE TARE BINE CATE O CHELFANEALA DINTR-ASTA