Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Panda
ce borcan mai? give_rose.gif
Ramo
Cu vointza! )).gif
Cherie
Borcaaaaaaaaaaaaanulll!!!! Mai tineti minte??? )).gif )).gif )).gif

Am rugat-o o data pe Ramona sa ne imprastie si noua niste vointa naughty.gif
Ramo
Daca mai tinem minte??? Mai am si borcanul cheer.gif
Vrei???
Cherie
Da, te implor plecaciune.gif
Ramo
Trimit acuuuuum!!!!
Cherie
Livrare la butoi, da? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Ramo
devil.gif devil.gif devil.gif Nuuuuu.................. )).gif
Cherie
Din ala maaaare, de varza lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
Nella, azi te intorci la Brasov daca nu ma insel, asa-i?
Te reapuci si tu de calorii? pupic.gif
dany
De maine pe cai cu dieta , da ? hug.gif
Ramo
Nellaaaaaaaaaaa, nu ai ajuns la Brasov? Nu ieri trebuia sa ajungi? Ca io asa stiam sad.gif

CITAT(nella @ 21-08-2008, 02:16 PM) *

Salutare si va multumesc de urari pupic.gif pupic.gif pupic.gif nu am mai intrat ca nu am avut timp am fost f ocupata cu curatenia dar a dat domnul si am terminat grin.gif
Duminica ma intorc la Bv...gata concediul sad.gif sad.gif sad.gif
Ramo ma apuc de calorii cat de curand...ca si la mine urla cantarul....
Mi-am facut analizele si mi-au ieit f bine...in urma dietei au scazut toate,glicemie,colesterol..sunt asa bucuroasa cheer.gif cheer.gif
O sa mai stam gagici la palavre de duminica ca pana atunci nu am net
Va pup pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Uite de unde am inteles asa.
dany
Chiar asa : nici un semn de viata ? Hai si da cu subsemnata pe aici , hai la calorii !!! give_rose.gif
Ramo
Hai, hai ca te asteptam....noi deja am intrat in paine! cheer.gif
May
Io mai am putin si ies din paine, unde esti? )).gif
Ramo
Te-ai dilit raaau, cum sa iesi? Poate vrei sa mai pun niste poze cu mine sa vezi tu cum reintri )).gif
May
Am zis la mistho ca sa vina mai repede ca imbatranesc aici )).gif
dany
Sper ca nu asteaptam 9 ... zile / luni / ani pana apare )).gif
nella
Salutare tuturor.... pupic.gif
Duminica am zis ca vin si intr-un final am ajuns...s-a stricat autobuzul in bicaz..la 27 de km de piatra,am astepat o ora sa vina altul dupa lupte grele am ajuns si in bv...dar am primit un tel de la niste colegi ca era ziua unuia dintre ei si am mers la chef dupa...pana la 12 noaptea am stat
Ieri a fost prima zi de munca sad.gif parca nu ma vazusem cu colegii de 2 zile asa am simtit,am mers la carrefour si mi-am cumparat un cuptor cu microunde cheer.gif asa bucuroasa sunt....si pe urma am inceput sa desfac bagajele si sa fac curatenie in casa...si am muncit pana la 8 jum seara si nu am mai avut starea necesara sa intru ca era ff obosita....
Am fost azi la piata si m-am ingrozit cat e de scumpa in comparatie cu cea de la piatra....as fi vrut sa ma apuc de calorii dar am venit cu papica de acasa si pana nu o termin pe asta nu pot sa numar dar am sa am grija sa pap putin promit ca azi dim cantarul s-a dereglat rau....m-am speriat ori sunt unflata de la caldura si de la faptul ca tre sa-mi vina ori m-am ingrasat ca vaca....sunt disperata dar nu va mai dura mult si ma afund in borcan doh.gif ....
Ramo
Bine (ca) ai revenit!!!!
Ia zi repede, cat arata cantarul de dimineata????
Cherie
Bine ai revenit Nella! pupic.gif

Ce ai adus bun de acasa? naughty.gif
Ramo
Cherie!!!! Ia mana ca esti la dieta!!!!
Cherie
Intrebam si eu laugh.gif
nella
AZI arata 86.8..ieri 85.... doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(Cherie @ 26-08-2008, 04:43 PM) *

Bine ai revenit Nella! pupic.gif

Ce ai adus bun de acasa? naughty.gif

Pai ciorbita cu afumatura...salamior uscat,papanasi,smantana,branzica si restul doar congelate carne si legume tease.gif w00t.gif deci pana nu termin papica asta.....nu pot sa numar doh.gif
dany
Ok , nu poti sa numeri dar sper ca macar vei manca cu masura hug.gif
Ramo
Papanasi??? Sper sa ii termini cat de repede, la fel si salamiorul....ca sa te poti reapuca de calorii.
86.8????Ce-ti faaaaaaaaaaac!!!! Si eu ma cantaresc dimineata ca inainte de a ma reapuca de calorii nu am facut-o....stiu eu de ce )).gif
nella
Mi se pare ciudat ca in fiecare zi cantaresc mai mult cu aproape 1 kg...si mananc din ce in ce mai putin decat papam acasa perioada cand am slabit...de aici si starea mea nasoala ....mi-e greu sa cred ca nu sunt kg false...dar ma si enerveaza ca nu tine cu mine cantarul....
Si pe cuv de onoare pap cu masura..ieri 1 papanas ,azi 1...si am o punga doh.gif .... doar salata pap,ciorbita si pepene de salamior abia m-am atins...asa ca nu imi imaginez sad.gif sad.gif sad.gif
Ramo
S-au acumulat din concediu...... sad.gif
Ramo
Nella, te vaaaaaaaad!!!
Sper ca de azi revii la activitatea de pe forum de dinainte de concediu, asa-i? Saptamana asta ai sanse sa termini ingrasacioasele ce le-ai adus de acasa? Te mai reapuci de calorii?
Hai zi-ne ce ai mai facut in concediu.
SARA
buna NELLA pupic.gif
am intrat sa vad daca ti-ai revenit din descurajare ,dar se pare ca mai persisti in ea.hai inainteaza nu te opri acum cand totusi tu ai slabit inainte. pokey.gif hai ca te mai inghiontesc eu din cand in cand .eu sunt la inceput de dat kg jos si mi-ar prinde tare bine atunci cand poate o sa ajung in starea ta sa ma impinga si sa ma incurajeze cineva ,poate chiar TU. hug.gif give_heart.gif flowers1.gif
May
Daca pt tine e un chin ca mai ai o punga de papanasi eu nu inteleg de ce nu o faci cadou? Cine te obliga sa o mananci? Totusi papanasii sunt f calorici si nu tocmai sanatosi asa ca iti strici toata dieta, chiar daca in ziua respectiva mananci frumos. Te-ai gandit ca poate pana termini mancarea de acasa o sa mai iei 1-2 kg si cat de greu sunt de dat jos? sad.gif pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 10:07 AM) *

Nella, te vaaaaaaaad!!!
Sper ca de azi revii la activitatea de pe forum de dinainte de concediu, asa-i? Saptamana asta ai sanse sa termini ingrasacioasele ce le-ai adus de acasa? Te mai reapuci de calorii?
Hai zi-ne ce ai mai facut in concediu.

La ce program am la teatru termin papica...se apropie toamna si ulcerul meu face figuri si cu siguranta termin papica si sa stii ca de luni de la 1 sept ma reapuc serios de calorii,mi-am si facut plinul la frigider cu papica adecvata grin.gif
In concediu a fost super fain..m-am relaxat,m-am bonzat si m-am distrat super fain...de aia eram trista ca s-a terminat.
Azi m-am intalnit cu directorul si mi-a spus ca sunt tare frumoasa si ca arat f bine cheer.gif cheer.gif asa m-a bucurat asta sincer va spun....mi-am ridicat bine moralul cheer.gif

CITAT(SARA @ 27-08-2008, 11:00 AM) *

buna NELLA pupic.gif
am intrat sa vad daca ti-ai revenit din descurajare ,dar se pare ca mai persisti in ea.hai inainteaza nu te opri acum cand totusi tu ai slabit inainte. pokey.gif hai ca te mai inghiontesc eu din cand in cand .eu sunt la inceput de dat kg jos si mi-ar prinde tare bine atunci cand poate o sa ajung in starea ta sa ma impinga si sa ma incurajeze cineva ,poate chiar TU. hug.gif give_heart.gif flowers1.gif

Mersi de incurajari si sa stii ca poti baza pe mine cand ai sa ajungi intr-o pasa asa ca a mea pupic.gif

CITAT(May @ 27-08-2008, 12:18 PM) *

Daca pt tine e un chin ca mai ai o punga de papanasi eu nu inteleg de ce nu o faci cadou? Cine te obliga sa o mananci? Totusi papanasii sunt f calorici si nu tocmai sanatosi asa ca iti strici toata dieta, chiar daca in ziua respectiva mananci frumos. Te-ai gandit ca poate pana termini mancarea de acasa o sa mai iei 1-2 kg si cat de greu sunt de dat jos? sad.gif pupic.gif

Draga may sincer nu e un chin sa pap papanasii ca sunt deliciosi w00t.gif ..chin e cand ma urc pe cantar dar in curand termin papica si dupa cum spuneam si mai sus mai sunt cateva zile din sapt asta si de pe 1 te cai si tin sa te anunt ca nu am sa mai folosesc bicicleta pe post de umeras si am s-o pun in fumctie chiar de azi si sper sa ma tina,plus ca vreau sa fac si aerobic...ma apuc serios de treaba ca am lenevit destul si daca tot am inceput serviciul sa reincep si cu dieta..gata concediul,gata lenea si gata si cu papica calorica PROMIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

FETELOR VA MULTUMESC CA IMI RIDICATI MORALUL SI CA MA IMPUNGETI CA IMI FACE TARE BINE CATE O CHELFANEALA DINTR-ASTA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Hai ca poti, bicicleta este un pas in fata! cheer.gif
Ramo
Haide Nella, Haide Nella...hai ca eu am inceput cu galeria!
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif va pup si multumesc de galerie deja am prins f mult curaj pupic.gif pupic.gif
bubbles
Si eu vin cu galeria dar dupa 1 septembrie ca atunci am sa am mai mult timp liber wink1.gif
nella
e bine si atunci ca va fi prima zi de dieta...galeria e buna oricand cheer.gif cheer.gif pupic.gif
dany
Bine ca ti-ai revenit si te apuci de treaba pupic.gif
De luni suntem cu gura pe tine . Si ... stii ca nu ai sanse sa scapi , nu ? lol.gif hug.gif

Poate ne gasim candva pe mess sa-mi trimiti pozele de la Brasov ...
Ramo
Dany, pozele sunt la mine...cand ai chef si timp te astept pe mess sa ti le trimit!
dany
TU sa ai timp !! De exemplu azi ....as putea intra pe mess ...in vreooooooo 30 min....

Daca nu ... spune tu cand .
Ramo
Mie imi convine...da un buzz cand intri ca tu stai pe invisible si nu te vad naughty.gif
onushca85
cheer.gif Buna nella, am venit si eu sa te sustin cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 27-08-2008, 07:50 PM) *

Bine ca ti-ai revenit si te apuci de treaba pupic.gif
De luni suntem cu gura pe tine . Si ... stii ca nu ai sanse sa scapi , nu ? lol.gif hug.gif

Poate ne gasim candva pe mess sa-mi trimiti pozele de la Brasov ...

Apropo de poze cand ai sa intri pe mess mi le dai si mie pe cele de la tine?Eu i le-am dat ramonei ca nu mi-a mers netul si am zis ca si asa vb voi mai des poate ti le si da...sper sa nu fii supi pe mine
Si sa stii ca abia astept sa va demonstrez ca nu o sa fie nevoie de cearta mare...am sa am tin de trreaba pupic.gif

CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 08:58 PM) *

cheer.gif Buna nella, am venit si eu sa te sustin cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif ms...dar ce de sustinatoare cheer.gif cheer.gif cheer.gif
onushca85
Eu sunt mai noua!!!!!!! Te sustin din troata inima!!
Ramo
CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 09:38 PM) *

Onu, stii ca ti-am povestit de Nella...si pe ea am ajutat-o cu caloriile...intreab-o numa cum stateam serile pe mess si ii spuneam ce si cum sa cumpere, sa manance....
nella
CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 09:38 PM) *

Multumesc frumos si eu iti urez sa ai multa ambitie si vointa ca se poate pupic.gif pupic.gif pupic.gif
onushca85
da chiar sper sa am, am auzit ca tu ai fost cea mai buna eleva a Ramonei, o sa fiu a doua, dupa tine wink1.gif
nella
CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 09:43 PM) *

da chiar sper sa am, am auzit ca tu ai fost cea mai buna eleva a Ramonei, o sa fiu a doua, dupa tine wink1.gif

Am fost si prima eleva a ramonei,am avut f mare incredere in ea si in reusita ei si asa am reusit si eu...asa ca esti pe maini bune sincer iti spun..acum nu mai sunt un elev model dar revin eu...nu ma las..imi place sa fiu fruntasa grin.gif grin.gif
onushca85
Oricum ai slabit foarte bine, sper sa slabesc si eu ca tine smile.gif
nella
Mi-am facut conopida ,cu brocoli si cu morcov in bol de yena ,cu branzica de vaci,smantana ,ou si putina carnita la cuptor miroase demential sigur e si buna la gust dar numai maine pap..am facut de azi ca sa mai umplu timpul cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.