Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Ramo
Suna bine si seamana cu conopida mea saseasca numai ca eu nu am pus brocoli (ca nu imi place) si nici morcov.
nella
CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 09:53 PM) *

Oricum ai slabit foarte bine, sper sa slabesc si eu ca tine smile.gif

Ai sa slabesti la mine mergea ca 1 kg chiar 1.5 kg pe saptamana dupa ce am ahyns la 84 a inceput sa mearga mai greu la plimbare dar...am sa fac si sport am sa fiu si mai ambitioasa,singurul si principalul lucru la calorii mi-a placut ca am putut manca din toate si fara oprir..putin dar gustam si asta m-a facut f fericita.Iar satisfactiile continua sa apara,haine mai mici,analizele au iesit f bine...si starea mea de spirit e mult mai ridicata, m-am cam lasat pe tanjala o perioada lunga ca in concediu...dar am revenit pe baricade si pana nu imi ating targhetul nu ma las...mult mult succes si incredere in tine si ai sa poti pupic.gif pupic.gif pupic.gif
onushca85
Eu nu am facut conopida saseasca
dany
CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 08:38 PM) *

Eu sunt mai noua!!!!!!! Te sustin din troata inima!!

Mai noua in jurnalul Nellei ca altfel ai deja ceva vechime give_rose.gif

Moamaaa , Nella , suna bine papa ta . Oare eu de ce nu m-am gandit la broccoli ca-mi place tare mult ....
nella
CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 09:54 PM) *

Suna bine si seamana cu conopida mea saseasca numai ca eu nu am pus brocoli (ca nu imi place) si nici morcov.

Eu am pus ca aveam in congelator si sa stii ca reteta ta a fost de vina ca toata lumea o lauda si am facut cu ce aveam acum in frigider asa ca sa stii ca sursa de inspiratie a fost reteta ta dar cu ce aveam eu in frigi pupic.gif grin.gif naughty.gif
Ramo
CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 09:58 PM) *

Eu nu am facut conopida saseasca

Neaparat sa o incerci.
onushca85
dar vreau sa o incerc ca prea o laudati
Ramo
MAI INCET!!!! Ca ma dor picioarele si am obosit de cand tot fug dintr-un jurnal in altul!!! sorry.gif
nella
Si eu am obosit ,netul scoate fum..nu mai tin minte ce si unde am citit..mi-am revenit...ce bine e cheer.gif cheer.gif cheer.gif
onushca85
lasa ramo ca faci sport
Ramo
Da, macar atata sport...asta e singurul care imi place...sa fug dintr-o casutza in alta )).gif
onushca85
Spor la sport! )).gif si poate si la fursecuri
Ramo
Poate sigur. Saru-mana pupic.gif
nella
Ai grija ramo ca..ai sa slabesti frumos pana la concediu in ritmul asta lol.gif lol.gif
onushca85
daca faci de toate si sport si fursecuri nu o sa te mai ajung niciodata
Ramo
Pai asta vreau,...ca la ce ma asteapta in concediu.....seara de seara trebuie fursecuri.....si la trezire la fel! Asa sigur nu pun pe mine. Hai ca mi-ai dat o idee buna. Acum ii spun si lui iubi sa vad cat de ...incantat e!
nella
CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 10:09 PM) *

Pai asta vreau,...ca la ce ma asteapta in concediu.....seara de seara trebuie fursecuri.....si la trezire la fel! Asa sigur nu pun pe mine. Hai ca mi-ai dat o idee buna. Acum ii spun si lui iubi sa vad cat de ...incantat e!

Imi pare rau dar meniul nu e complet...de 3 ori pe zi plus gustari 2 la numar..asa e sanatos la dieta lol.gif lol.gif lol.gif ...acum mai e incantat??? devil.gif devil.gif devil.gif
onushca85
Sa ne spui ce ti-a raspuns, ii plac fursecurile?
Ramo
Apai daca ar fi dupa el....6-7 mese pe zi am avea...dar numai fursecuri!!! Eu ma mai enervez cand ma trezeste noaptea pt asa ceva...el.....abia asteapta!
I-am povestit in mare ce e cu fursecurile si abia asteapta sa mergem in concediu.
Ooops, mie cred ca nu mai imi da sefu concediu cand ma gandesc ce ma asteapta! blushing.gif
dany
CITAT(nella @ 27-08-2008, 09:11 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 10:09 PM) *

Imi pare rau dar meniul nu e complet...de 3 ori pe zi plus gustari 2 la numar..asa e sanatos la dieta lol.gif lol.gif lol.gif ...acum mai e incantat??? devil.gif devil.gif devil.gif

Siiii , pentru ca nu e demonstrat ca mancatul noaptea e fff daunator ...ai voie si cateva portii de fursecuri noaptea .... lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 09:15 PM) *

Ooops, mie cred ca nu mai imi da sefu concediu cand ma gandesc ce ma asteapta! blushing.gif

Daaa, sefu` !!! lol.gif lol.gif
Ramo
lol.gif lol.gif Razi tu razi...da chiar imi fac foaie de concediu...si mi-o si semnez daca merit )).gif
onushca85
O sa meriti cu siguranta, cred ca vii tare slaba din concediu
nella
CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 10:19 PM) *

lol.gif lol.gif Razi tu razi...da chiar imi fac foaie de concediu...si mi-o si semnez daca merit )).gif

O semnezi tu??? lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
Iooooi, sa te auda Dumnezeu...........

CITAT(nella @ 27-08-2008, 10:21 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 10:19 PM) *

O semnezi tu??? lol.gif lol.gif lol.gif

Da cine? Ca mi-s propriu shef! )).gif
nella
Ma gandeam ca o pui si tu pe mami ca sa para mai oficial lol.gif
Ramo
Pai avem aceeasi semnatura...asa ca...mai conteaza? )).gif
onushca85
sau pe soatza ta pune-o ca el sigur cand se gandeste la fursecuri si iti semneaza concediu pe un an
Ramo
Doamne fereste sa ajung pe mana lui la semnat ceva pt mine..... doh.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 27-08-2008, 09:19 PM) *

Pai tocmai de aia radeam lol.gif lol.gif

CITAT(onushca85 @ 27-08-2008, 09:24 PM) *

sau pe soatza ta pune-o ca el sigur cand se gandeste la fursecuri si iti semneaza concediu pe un an

De maternitate , poate lol.gif
nella
Am fugit si eu la somnic ca dimineata iar la program
Noapte buna pupic.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(nella @ 26-08-2008, 05:09 PM) *

AZI arata 86.8..ieri 85.... doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(Cherie @ 26-08-2008, 04:43 PM) *

Bine ai revenit Nella! pupic.gif

Ce ai adus bun de acasa? naughty.gif

Pai ciorbita cu afumatura...salamior uscat,papanasi,smantana,branzica si restul doar congelate carne si legume tease.gif w00t.gif deci pana nu termin papica asta.....nu pot sa numar doh.gif

I love ciorbita cu afumatura si dreasa cu smantana laugh.gif

Te pupic.gif si spor la toate!
onushca85
bebe ceva la orizont?
nella
CITAT(Cherie @ 28-08-2008, 12:23 AM) *

CITAT(nella @ 26-08-2008, 05:09 PM) *

AZI arata 86.8..ieri 85.... doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(Cherie @ 26-08-2008, 04:43 PM) *

Bine ai revenit Nella! pupic.gif

Ce ai adus bun de acasa? naughty.gif

Pai ciorbita cu afumatura...salamior uscat,papanasi,smantana,branzica si restul doar congelate carne si legume tease.gif w00t.gif deci pana nu termin papica asta.....nu pot sa numar doh.gif

I love ciorbita cu afumatura si dreasa cu smantana laugh.gif

Te pupic.gif si spor la toate!

Si eu te pupic.gif si iti urez cele bune pupic.gif
onushca85
faza cu bebe era pt ramo smile.gif
Ramo
Ceee? Nu...inca nu dar abia astept acea perioada pupic.gif
onushca85
Se pare ca iubesti copii, si eu la fel wink1.gif
Ramo
Mai mult decat atat...ma leg de fiecare bebelas pe care il vad )).gif
onushca85
Si eu la fel, dar oare e bine sa fim asa sentimentale?
Ramo
Vedem noi mai tarziu..... )).gif
onushca85
Asa este, eu am o nepotzica, imi descarc pe ea toata iubirea wink1.gif

Sta si cu mine in casa deocamdata
Ramo
Eu am o finutza pupic.gif cheer.gif
onushca85
sa-ti traiasca
nella
Am pus 2 vinete la copt vreau sa fac salata ca nu m-am saturat vara asta grin.gif
Mai pe seara vreau sa fac niste cartofi gratinati ca am o pofta....
Maine sunt libera ,dar sambata si duminica lucrez asa ma enerveaza ca am intrat asa tare in paine... sad.gif
dany
Si eu mi-am luat vinete sa fac salata cheer.gif

Ce program ai maine daca esti libera ?

hug.gif
nella
Pai nimic ca e sarbatoare..vroiam sa mai fac curatenie dar cred ca o sa merg in vizite sau sa ma plimb...nimic special...si asta daca nu ploua ca azi a cam picurat si a fost innourat sad.gif
Ramo
CITAT(onushca85 @ 28-08-2008, 03:46 PM) *

sa-ti traiasca

Multumesc pupic.gif
dany
CITAT(nella @ 28-08-2008, 06:41 PM) *

Pai nimic ca e sarbatoare..vroiam sa mai fac curatenie dar cred ca o sa merg in vizite sau sa ma plimb...nimic special...si asta daca nu ploua ca azi a cam picurat si a fost innourat sad.gif

Vezi , si ziceai ca nu ai cu cine sa socializezi in Brasov tease.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 28-08-2008, 07:55 PM) *

CITAT(nella @ 28-08-2008, 06:41 PM) *

Vezi , si ziceai ca nu ai cu cine sa socializezi in Brasov tease.gif

Pai si pana acum mergeam in vizite...dar nu zilnic, eu vb de marea majoritate a timpului tease.gif tease.gif tease.gif
Ramo
Ce-ti faaaaac!! Mi-ai facut o pofta de vinete,....da din alea cu maioneza si sa le intind pe paine si pe langa sa mai bag si cas si rosii! Daca m-ai vedea cum inghit in sec....da las ca trec si la tine vremurile astea bune )).gif
nella
Eu asa pap in seara asta dar fara cas ca nu am tease.gif ...imi mai fac putin de cap blushing.gif ....
Dar te invit si pe tine la o feliuta pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.