Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Ramo
Sa vedem cum stau cu caloriile dupa ce pap cina si iti spun daca vin....da oricum sa nu mananci tot ca daca nu ajung azi....sambata siguuur ca sunt cheat day.
nella
Pai nu pap si iti pastrez pupic.gif
Ramo
Vezi ca nu uit...asa sa faci.
nella
Si iti mai pastrez ceva bun...cartofi gratinati la cuptor...cu tot ce trebuie ii compozitie...nu spun ca nu vreau sa poftesti la noapte si de ciuda sa treci pe fursecuri )).gif
Pai pt profesara mea scumpa sa nu pun deoparte????Asa ceva nu exista pupic.gif
Ramo
Pai acum chiar m-am suparat...si trec la fursecuri dupa cina cheer.gif cheer.gif
O sa ii spun lui iubi cui trebuie sa multumeasca pupic.gif
nella
Gata si cartofii gratinati cheer.gif cheer.gif ....miroase demential..am sa-mi pun o portie pt cina si restul pt maine.... grin.gif
Ramo
La ora asta??????????????????? Nu mai am calorii pt vinete ca am bagat si inghetata da tine acolo pana sambata...... )).gif
nella
Pai le pun la congelator si le fac direct sambata... blum.gif ca sa fiu sigura ca papi si tu pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 28-08-2008, 09:22 PM) *

La ora asta??????????????????? Nu mai am calorii pt vinete ca am bagat si inghetata da tine acolo pana sambata...... )).gif

Pai nu am apucat sa pap in seara asta ca am tot sta pe langa aragaz.... sad.gif si cum la mine merge un singuri ochi mi-a fost greu sa termin repede papica sad.gif
Ramo
Pai trebuia sa te apuci si tu pe la 15 sa pregatesti cina in cazul asta...hai ca esti iertata da de luni....vai de capul meu , nici nu vreau sa ma gandesc devil.gif
nella
Iti garantez ca nu ai sa ai motive sa ma bati..prea tare lol.gif hug.gif
Ramo
Las ca om vedea noi )).gif
nella
Am plecat la masa si pe urma la film..asa ca pe seara asta v-am pupat gagici...Noapte buna sa aveti pupic.gif pupic.gif si sa visati la"fursecuri"in afara de Ramo ca ea isi primeste portia..mai ales ca am enervat-o eu cu mancarea mea lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
Noapte buna si tie... pupic.gif
Cherie
pupic.gifpupic.gif multi! Mi-ai facut pofta de mancare arabeasca blum.gif naughty.gif
onushca85
Ati facut vre-odata salata de vinete fara ulei? As manca si eu vinete
Ramo
Da, eu tot timpul le fac fara ulei cheer.gif
onushca85
Si cum o faci? Doar cu sare?
Ramo
Sare, piper, maioneza light, ceapa.
onushca85
Nu imi place maioneza light, mai bine pun o lingura de ulei asa-i? nu e la fel la calorii?
Ramo
Nuuuu, maioneza mea are 299/100 grame, da is zgarcita la calorii si pun numa asa de culoare...5-10 grame )).gif
May
Am vazut ca unele fete pun iaurt sau smantana in loc de maioneza. Eu, persoanal, nu pun nici ulei nici maioneza si mi se par super bune drool.gif
onushca85
poate incerc si eu weekendul asta
nella
M-am cantarit de dimineata si dupa cum speram au fost kg false se duc vazand cu ochii....pana vin rusii ma reglez,tare bine e sa stiu ca nu am pus asa mult inapoi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asa de urata e vremea..e innourat,mai iese cate putin soarele,bate vantul..e rece... sad.gif si am o lene in fizic de ma doare.... doh.gif

Are cineva idee ce fel de rasa e pisica din reclama whiskas???Atat e de frumoasa.... give_rose.gif wink1.gif
onushca85
la noi e soare si foarte cald. Tu de unde esti?
Ramo
Ia zi repede cate kg arata de dimineata cantarul? pupic.gif
Si la noi e la fel vremea, a si plouat putin sad.gif
nella
Eu sunt din Piatra Neamt dar stau in Brasov...aici lucrez
Ramo
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 02:33 PM) *

la noi e soare si foarte cald. Tu de unde esti?

Nella e din Piatra si sta la Brasov blum.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 29-08-2008, 02:33 PM) *

Ia zi repede cate kg arata de dimineata cantarul? pupic.gif
Si la noi e la fel vremea, a si plouat putin sad.gif

Am ajuns la 85 cheer.gif ca arata alaltaieri 87 doh.gif
Ramo
Eu la 83.5 cheer.gif cheer.gif
nella
Suntem pe drumul cel bun yahoo.gif va fi mai usoara inceperea caloriilor acum... yahoo.gif mi-am ridicat bine moralul
Ramo
Da e de bine...acum stau si ma mai gandesc daca iau pauza sambata...ca daca iau...ma ajungi )).gif
nella
lol.gif lol.gif LASA CA ORICUM AM PUS MAI MULTE KG DECAT MA STEPTAM...dar dupa cum spuneam sper sa fie false macar pana la 83....asa bine era cand am slabit in perioada cu nunta cumnatei mele..dar si acum e bine ca nu mai are cine sa imi gateasca si....asta inseamna ca imi reiau bunele obiceiuri..nu va fi greu ca de cand am venit tot asta incerc si nu imi e deloc greu...m-am speriat degeaba
onushca85
bravoo NELLA!
nusarich
CITAT(nella @ 29-08-2008, 02:32 PM) *

M-am cantarit de dimineata si dupa cum speram au fost kg false se duc vazand cu ochii....pana vin rusii ma reglez,tare bine e sa stiu ca nu am pus asa mult inapoi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asa de urata e vremea..e innourat,mai iese cate putin soarele,bate vantul..e rece... sad.gif si am o lene in fizic de ma doare.... doh.gif

Are cineva idee ce fel de rasa e pisica din reclama whiskas???Atat e de frumoasa.... give_rose.gif wink1.gif

Am scris si la neuroni, e british shorthair. Uite poza.
onushca85
e frumoasa pisica asta, pacat ca zgarie rau smile.gif ca orice pisica
nella
CITAT(nusarich @ 29-08-2008, 03:13 PM) *

Multumesc frumos pt informatie pupic.gif pupic.gif give_rose.gif

CITAT(nusarich @ 29-08-2008, 03:13 PM) *

Multumesc frumos pt informatie pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
nella
Ce zi urata....m-am trezit dim la 9 jum ,mi-am baut cappucino si cand sa ma apuc de treaba am vazut ce vreme mohorata si m-a indispus total...
Am mers si la treatru..am pierdut vremea degeaba pe acolo..isi bat jocde noi..maine iar la munca luni avem liber asa numai in ciuda fac astia....si de marti incepe chinul cate 2 repetii interminabile pe zi...offf si abia am inceput munca... sad.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
Smile, ai avut o vacantza lunga give_rose.gif
Io ca spectator de abia astept sa inceapa stagiunea pupic.gif
nella
pupic.gif amalia..cat ar fi de lunga vacanta tot nu-mi ajunge...ca acasa nu e nicaieri naughty.gif naughty.gif give_rose.gif
Cine a gatit si ma invita si pe mine la masa ca...nu am nimic gatit si mi-e lene sa fac ceva...se baga cineva??? naughty.gif naughty.gif
nella
si uite asa a mai inceput o saptamana noua....si un nou si nceput la calorii cheer.gif
Am inceput dimineata cu un ceai...o sa mai vad ce si cum mananc azi... naughty.gif
Ramo
Neatza si bafta la un nou inceput!!! pupic.gif
nella
Neata si multumesc frumos la fel si tie..o saptamana usoara sa ai pupic.gif pupic.gif
nella
Asa imi este de rau...mi-au venit rusii si e groaznic...am luat acum 1 ora un algocalmin si sper sa isi faca odata efectul ca nu mai pot,colac peste pupaza isi face efectul si ceaiul antiadipos si m-am cam imprietenit cu buda sad.gif
Am gatit niste mazare..am o pofra de mamaliguta cu branza...poate am sa imi fac mai tarziu ... sa vedem ce stare voi avea....
Pana acum nu am consumat nimic,am pus la racit o portie de mazare si sa ma gandesc cam ce as mai putea papa azi,ca nu am nici o pofta in afara de mamaliga doh.gif
Ramo
Pai daca pe mamaliga cu branza ai pofta mananca din aia...la cate calorii are, nu te mai stresezi cu ce umpli pana la 1200 pupic.gif
nella
Mi-am facut o portie mica de mamaliguta cu branza de burduf..mi-am facut si pofta si foamea cheer.gif ....
SARA
si cam cate calorii are portia ta de mamaliguta?
nella
am folosit 85 de gr de malai..deci mi-a iesit o portie de 299,2 calorii sorry.gif
Ramo
Si cu tot cu branza cat a iesit? Ce branza ai pus?
nella
am pus branza de burduf..50 de grame...180 de calorii doh.gif ,f mult dar mi-am facut pofta sorry.gif
Ramo
pupic.gif Ei, daca pofta e satisfacuta...se accepta ca nu mai ai calorii disponibile
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.