Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
nella
Ti-am promis ca o sa fiu cuminte..am sa pun mai acusica si meniul si astept parerile pupic.gif pupic.gif
anca veselie
spor la treaba pupic.gif cheer.gif
nella
CITAT(anca veselie @ 01-09-2008, 08:32 PM) *

spor la treaba pupic.gif cheer.gif

Multumesc frumos te pupic.gif dulce

Am aparut si cu meniul pt astazi :

1 mazare 121
3 buitoni 87
164 branza vaci grasa 254.2
35 zahar 143.5
85 mamaliga 299.2
50 branza burduf 180
308 rosie 61.6
116 castravete 22.04
1 wassa 30

total: 1198.54 cheer.gif cheer.gif

Nu e un meniu ideal...dar m-am incadrat in calorii e de bine zic eu cheer.gif

Grasutza
Ce sunt aia buitoni? huh.gif
Ramo
Paine gata prajita...un fel de pesmet da mai bun pupic.gif
nella
Paine prajita cu putine calorii..se gasesc in carrefour,selgros,real....sunt pachete cu 40 buc
Grasutza
Aaaa...da???
Probabil este ceea ce eu numesc cracker. Ai mei sunt produsi de Missura, au gust bun, seamana cu un biscuite si 27 cal/biscuit. Ii pap in loc de paine salut.gif
nella
Iar m-au apucat durerile de burta.,..asa m-am saturat... sad.gif iar am fugit in pat poate imi trec pana maine ,ca nu de alta dar de la 10 am repetitie sad.gif
Noapte buna gagici pupic.gif
schweppes
CITAT(nella @ 01-09-2008, 10:15 PM) *

Iar m-au apucat durerile de burta.,..asa m-am saturat... sad.gif iar am fugit in pat poate imi trec pana maine ,ca nu de alta dar de la 10 am repetitie sad.gif
Noapte buna gagici pupic.gif

Somn usor! pupic.gif
Cherie
pupic.gif si mult spor la toate!
bibi
Buna dimineata,

Spor la treaba...

Moama ce de calorii are mamaliga!!!

Si eu tocmai ma gandeam sa mananc la pranz....hmmmm...ma gandesc.
nella
Neata gagici... pupic.gif
asta noapte am zis ca mor de dureri...si nici acum nu ma sint stralucit,la 5 dim ma foiam prin casa de dureri...In fine am reusit sa ma trezesc la 8,am mers la repetie,pe urma la piata si m-am minunat cat de tare se scumpeste piata de la o zi la alta sad.gif ,mi-am cumparat e pepenasi cheer.gif si acum asta pap..un castron intreg am pus ca sa ma satur ca si asa dim nu am putut papa si acum profit ca am de unde cheer.gif
Mi-am cumparat si o conopida mare si am sa o pun la congelator si saptamana viitoare am sa mai cumpar cateva tot pt congelator,....a si mi-am mai cumparat si morcovi sa imi fac suc...
Cam astea sunt noutatile pupic.gif pupic.gif
bibi
Poate ai stat cu picioarele goale in concediu si ai racit putin.
Cu nospa nu trece?
Ramo
Pepene galben sau rosu? De cate calorii mananci acum?
nella
Verde ca nu am gasit galben...si erau mititei si aia dar merg ..tot la 1200 am ramas,e bine nu?
Ramo
Da e bine, da te-am intrebat de cate calorii mananci pepene acum. )).gif
nella
AAAAAAAAAA... )).gif AM MANCAT 890 de grame.adica 222.5 calorii grin.gif

Bibi nu numai cu picioarele goale am stat grin.gif ,dar aici am racit ca stau la parter si e f rece mai ales noaptea sad.gif
bibi
CITAT(nella @ 02-09-2008, 01:48 PM) *

AAAAAAAAAA... )).gif AM MANCAT 890 de grame.adica 222.5 calorii grin.gif

Bibi nu numai cu picioarele goale am stat grin.gif ,dar aici am racit ca stau la parter si e f rece mai ales noaptea sad.gif

A, deci din asta imi esti...

Eu nu stiu ca parca m-am defectat de vreo 3 luni incoace, am valuri valuri...ceea ce e cam nou pt mine.

Pune sosete si cheama acum ajutoare sa te " incalzeasca"..ce sa-ti fac!!!!
nella
nu mai pot de atata munca..de la 3 m-am apucat de vopsit pt prima oara in viata am facut asta...am vopsit uscatorul de rufe,geamul si caloriferul...ce harnicuta sunt cheer.gif ,numai ca nu am apucat sa fac mancare si acum am plecat sa gatesc ceva ca nu mai pot de foame sad.gif
Grasutza
Pofta mare pupic.gif
Ramo
Pofta mare, da ce ai gatit bun? naughty.gif
Te astept cu meniul, da? pupic.gif
nella
Nu am gatit nimic ca mi-a mancat smotru toata ziua..am pus acum niste cartofi la fiert cred ca fac un piure ca nu am mai mancat de mult timp si mai vad ce mai adaug naughty.gif
Ramo
Pai am vazut ca te-ai ocupat de shmotru si ai zis ca mergi sa gatesti ceva...de-aia am intrebat ce ai gatit. )).gif
Si mie mi-ai facut pofta de cartofi pireu blum.gif
nella
multumesc frmos chiar am o foame maaarrrrrrrrrrreeeeeeee )).gif
vine si meniul dar mai tarziu putin... pupic.gif

vroiam sa fac ceva cu conopida dar...ramane pe maine,hai si tu la piure ca ai de unde pana ajungi fierb si cartofii pupic.gif
Ramo
ioi, chiar as veni...dar am facut orez cu legume chinezesti...facem schimb de cina naughty.gif ?
nella
Da vreau ca stii ca imi place cum gatesti..iti aduci aminte ca dupa ce am venit de la tine prima data am mancat 1 sapt numai leg chinezesti cu orez lol.gif ..deci merge trocul
Ramo
lol.gif lol.gif lol.gif Stiam eu!
nella
Spune si mie te rog cate calorii are batonelul de milka?Am impresia ca are parca mai putine decat primola nu?
Ramo
Da, milka are 64/baton, deci mai putin ca 4 bucatele de primola, da sunt si mai mici bucatelele, chiar daca tot 4 sunt.
nella
Hmmmm...si une e afacerea??? naughty.gif naughty.gif naughty.gif lol.gif
Ramo
Ca mai sigur te opresti la un singur baton de Milka decat la 4 bucatele de primola..ca dupa ce ai desfacut-o pe toata, parca tot iti vine sa te bagi in ea. Cel putin la mine asa e.
nella
Mare dreptate mai ai..e ispita mare sa stii ca cioco e desfacuta ca si ca te asteapta.... naughty.gif
nella
Gata cina ,acum urmeaza calculele si sa vad cat imi mai ramane pt pepenele din seara asta...am mancat tare bine am facut un piure cu pate de ficat amestecat...interesant si bun in acelasi timp )).gif
nella
Si am apraut si cu meniul pe azi :

890 pepene 222.5
1 mazare 121
2 wassa 60
430 cartofi 378.4
1 mazare 121
80 pate porc 148
Total:1050.9 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
nella
Salutare gagici,am crezut ca nu mai ajung la voi...mi-a fost asta noapte f rau de la mirosul de vopsea..m-am intocsicat sad.gif ...nu am putut manca nimic azi de rau...am reusit sa beau mai inainte o cana de lapte...azi cred ca o sar peste numarat la cat e de rau sper sa nu imi sara nimeni in cap:(
Azi mi-am cumparat pantalonii biomed cheer.gif cheer.gif sunt asa de mari ,mamaaaaaaaaa w00t.gif w00t.gif ma gandeam ca au gresit aia ,dar cand am vazut eticheta m-am linistit...am inceput sa transpir,ii port de vreo 20 de min sunt f curioasa cum o sa fie dupa 3 ore unsure.gif
Ramo
Si mie mi-au sosit azi, i-am si pus pe mine cand am ajuns acasa la 15. Stau pana diseara la dush cu ei nu doar 3 ore.... )).gif
Si eu m-am speriat cand am vazut cat sunt de mari, da mai bine asa decat stramti sa se rupa )).gif
nella
Am facut greseala si mi-am lasat chilotii pe mine )).gif si nu se lipesc pe acolo lol.gif mane facem fara ei )).gif )).gif
Sa-i porti sanatoasa pupic.gif
ella_mina

ce marime ti-ai luat?
as vrea sa-mi iau si eu si pt kg mele dupa cum scriu ei pe net ar tb sa iau S dar mi-e teama k sunt mici...k eu am picioarele groase....as lua M....mai bine sa fie mai largi decat strimti sa se rupa....
nella
Xl mi-am luat dar sa stii ca sunt f mari ..nu sunt deloc stramti....si eu am cam 85 de kg si sunt mari tare dar se lipesc de corp
bibi
CITAT(nella @ 03-09-2008, 04:53 PM) *

Am facut greseala si mi-am lasat chilotii pe mine )).gif si nu se lipesc pe acolo lol.gif mane facem fara ei )).gif )).gif
Sa-i porti sanatoasa pupic.gif

Oricum transpiri, chiar daca nu se lipesc.Stai cu chilotii pe tine ...sunt totusi un plasctic, sau ma rog, un material "nespalat".Nu risca alte infectii.
nella
Gata i-am dat jos..deja am reusit sa-i intind intr-o zona la cusatura sad.gif ..dar nu-i bai am de unde sa refac cusatura..imi place cum a ramas pielea de la ei f fina si catifelata..vreau sa incerc si cu cupliformul cica dau mai multe rezultate asa.
Grasutza
Eu mi-am luat Cellulight de la elmiplant. E un pic pishcacioasa, dar sper sa dea rezultate. Parca-parca nu mai fac atatea gropitze pe dodoneatza blushing.gif
nella
Eu folosesc supliform de hofigal facut si sunt f multumita de el..mi-au disparut vergeturile de celulita nu pot spune ca nu am folosit prea mult timp ca m-am lenevit sad.gif
Ramo
CITAT(Grasutza @ 03-09-2008, 10:51 PM) *

Eu mi-am luat Cellulight de la elmiplant. E un pic pishcacioasa, dar sper sa dea rezultate. Parca-parca nu mai fac atatea gropitze pe dodoneatza blushing.gif

Tocmai asta e faza, pisca deci arde grasimile...teoretic pupic.gif
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 04-09-2008, 09:38 AM) *

Nu echiar asa. E doar un produs termogenic ce incalzeste pielea si pune in miscare sangele. Folosing un produs termogenic cu pantalonii biomed nu e indicat. Pielea nu isi mai poate regla temperatura si creste foarte mult riscul de intoxicatie. give_rose.gif
Grasutza
Ai, ai, ai...la ce de lucruri logice nu ma gandesc si eu...
Merci Nessie pupic.gif
O folosesc acum, pana imi vin nadragii, ca acum cred ca nu imi face rau. Desi nu miroase chiar ca un crin.
Cand or veni pantalonii (care sper sa ma incapa) o sa merg sa imi iau alta crema. Supliformu-ul asta, am auzit ca e bun.
bibi
CITAT(Nessie @ 04-09-2008, 09:50 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 04-09-2008, 09:38 AM) *

Nu echiar asa. E doar un produs termogenic ce incalzeste pielea si pune in miscare sangele. Folosing un produs termogenic cu pantalonii biobed nu e indicat. Pielea nu isi mai poate regla temperatura si creste foarte mult riscul de intoxicatie. give_rose.gif

De acord. Imi dadeam si eu candva cu cremuri, nu am vazut mari rezultate si am renuntat, la fel ca la alte multe chestii.

Ar fi cazul sa ma apuc din nou.

Buna ziua la stapana jurnalului si o zi buna.
Nessie
CITAT(Grasutza @ 04-09-2008, 09:57 AM) *
O folosesc acum, pana imi vin nadragii, ca acum cred ca nu imi face rau. Desi nu miroase chiar ca un crin.
Cand or veni pantalonii (care sper sa ma incapa) o sa merg sa imi iau alta crema. Supliformu-ul asta, am auzit ca e bun.
Si supliformul e termogenic. floare.gif
nella
Adica nu trebuie folosit supliformul odata cu pantalonii?Ca sa intelg mai bine...
SARA
BUNA NELLA..... pupic.gif eu am folosit pantalonii de la biomed ,dar slabe sanse...de reusita.in schimb m-am ales cu o iritatie de toata frumusetea ,mai ales in zonele unde era elasticul pantalonului,sau mai bine zis al combinezonului.(era ca un fel de salopeta fara maneci,asa doar peste piept si putin mai lungi de genunchi).
am folosit chiar si crema anticelulita de la avon .e adevarat ca pielea a devenit mult mai fina si chiar mai ferma dar numai atat,la cm.nu s-a vazut nimic.
de supliform nu stiu ce sa-ti zic.......... pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.