Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
nella
Eu folosesc supliform si sunt f multumita de el..pantalonii mei sun pana sub sani si luni de vin pe bambe...Eu nu inteleg daca se folosesc acesti pantaloni imediat dupa ce ai dat crema sau daca se folosesc separat... unsure.gif
nella
Am biciclit in seara asta cu pantalonii pe mine..e demential ,nu imi vine sa cred in ce hal am transpirat..si eu care ma temeam ca nu se transpira deloc...parca am iesit din dus cheer.gif cheer.gif cheer.gif sunt f incantata , asta inseamna ca e de bine yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif acum imi place sa biciclesc cheer.gif
ella_mina
CITAT(nella @ 04-09-2008, 07:16 PM) *

Am biciclit in seara asta cu pantalonii pe mine..e demential ,nu imi vine sa cred in ce hal am transpirat..si eu care ma temeam ca nu se transpira deloc...parca am iesit din dus cheer.gif cheer.gif cheer.gif sunt f incantata , asta inseamna ca e de bine yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif acum imi place sa biciclesc cheer.gif

ma bucur pt tine nella pupic.gif bravo
tine-o tot asa!!!
bubbles
CITAT(nella @ 04-09-2008, 07:16 PM) *

Deci pana la urma merge da? bataita.gif hug.gif
bibi
Te-ai masurat si tu sa vezi daca scade ceva la cm?

Sunt curioasa din fire. dry.gif
nella
Nu m-am masurat e prea devreme abia i-am purtat de 2 ori..poate sapt viitoare ma masor si va anunt daca simt ceva.
Da bubule merge cheer.gif pupic.gif
nella
Nu am mai venit in casuta mea ca nu am am mai apucat sad.gif am avut un program ingernal la teatru si saptamana viitoare va fi si mai urat sad.gif
Marti avem spectacol pe scena cerbului de aur...un concert cerut de primarie,cantam noi cu filarmonica e pentru prima oara cand avem un astefel de concert...abia astept sa fac si poze grin.gif
Cu mancatul stau in plop..zilele astea 2 as putea spune ca nu am mancat mai nimic ca nu am avut timp si mi-a fost si putin rau din cauza oboselii si nu mi-a trebuit...bicicleta imi e asa de draga acum de cand cu acesti pantaloni cheer.gif
Alte noutati nu mai am deocamdata...
Grasutza
Abea astept pozele acelea smile.gif pupic.gif
Nessie
Nella, te vedem la TV marti? grin.gif cheer.gif
nella
Nu stiu daca e in direct dar stiu sigur ca se inregistreaza si va anunt maine dupa repetita de dimineata ce se intampla... pupic.gif
Nessie nu ma poti ajuta cu intrebarea de la tabelul de calorii?Ca stau cu branzica in frigider si nu m-am atins de ea..multumesc pupic.gif
nella
Am dormit asta noapte pe patul nou..asa de bine m-am odihnit am dormit ca un bebelus cheer.gif sunt f multumita de patul nou cheer.gif
Am fost la repetie ,am ajuns la 10 si 15 min acolo si abia la ora 1 am inceput sa cantam ...ce nervi mi-am facut ,m-a obosit asteptarea:(,abia am ajuns acasa,pap ceva rapid si plec iar ca la 6 trebuie sa fim la cabina ca la 7 incepem
Nu am aflat daca e in direct,nimeni nu stia nimic daca vreti sa incercati diseara la ora 7 da-ti pe tvr cultural si poate se transmite in direct pupic.gif
Nessie
CITAT(nella @ 08-09-2008, 11:35 PM) *
Nessie nu ma poti ajuta cu intrebarea de la tabelul de calorii?Ca stau cu branzica in frigider si nu m-am atins de ea..multumesc pupic.gif
Am vrut sa caut in magazin alimentul si m-am luat cu treburi. Ti-am raspuns acolo. give_rose.gif
nella
pupic.gif pupic.gif mersi mult de tot

Am venit de la spectacol super a fost cheer.gif ..pacat ca nu s-a transmis in direct sad.gif ,dar cica o sa-l de-a de 4 ori anul acesta asa s-a incheiat contractul
Am facut poze in schimb si am sa le pun dar nu in seara asta ca s-au descarcat acumulatorii si nu am cum sa descarc pozele..dar promit ca le pun cat pot de curand pupic.gif
nella
Se pare ca nu mai are nimeni placerea de a ma vizita.... sad.gif
May
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Asteptam pozele wink1.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif mAY ... am incercat sa pun pozele dar nu vrea sa le incarce ..nici avatarul nu il pot schimba nu stiu care e problema... sad.gif de cate orim am incercat nu am reusit niciodata ... nu inteleg de ce am citit de atatea ori si tot nu imi iese..cred ca sunt defecta sad.gif
BuFy
pupic.gif ceau nella ce mai faci ?? hug.gif
nella
hello bufi pupic.gif ..ce sa fac sunt f obosita am un program infernal la teatru ... cu dieta nu mai sunt in nici un fel ca nu mai am timp de ea..abia am timp sa dorm putin , de mancat cand apuc si ce apuc....nu e bine dar nu am incotro de saptamana viitoare se linisteste putin programul si sper sa am mai mult grija de mine pupic.gif
BuFy
pupic.gif pai asa sa faci... sanatatea pe primul plan wink1.gif si te astept cu forte proaspete sa ne apuca de o dieta bca singura .... imi e lene wink1.gif macar fac sport hug.gif
May
Nu inteleg de ce nu ti-ar iesi.... trebuie sa intrii pe imageshack de exemplu, iti incarci fotografia din pc-ul tau si apoi copiezi link-ul de la ``direct link`` unsure.gif
nella
pai am facut asa dar ori imi da problem loading page ori imi spune ca e prea mare poza.... sad.gif

Am 2 poze cu mine vrei may sa ti le trimit tie pe mess si sa le pui tu?
pupic.gif
May
Pai fii atenta ca pe pag de la imageshack trebuie sa bifezi in cazuta unde scrie resize image ca altfel, dac anu e bifata, doar iti gazduieste poza in formatul original si tu cand incerci sa o pui aici iti spune ca e prea mare

Hai trimite-mi-le mie ca le pun eu, trimite-le pe adresa lui remy ca eu nu sunt pe mess
nella
Mersi mult may pupic.gif pupic.gif pupic.gif
May
Imagine

Imagine

Cu placere floare.gif

Ce schimbata esti machiata, d-asta mi s-a parut mie ca esti un copil de 15 ani cand te-am vazut )).gif
bubbles
Hello sexy lady naughty.gif
nella
lol.gif lol.gif da nu-s pupic.gif
mersi mult iti plac?
mai vin cateva dar nu stiu cand ca sunt facute pe ap unei colege grin.gif
bubbles
Noroc ca pui poze ca numai asa te recunosc pe strada )).gif .Aki intreba daca nu ai tipat la mine "Cat esti de grasa" lol.gif lol.gif
May
Ea nu cred ca a tipat dar daca te intalneai cu mine iti faceam circ in mijlocul strazii lol.gif Cred ca am fi fost ca Stan si Bran lol.gif
bubbles
Pai si ce imi spuneai?Te luai de mine a? tease.gif
nella
nu am tipat lol.gif lol.gif lol.gif dar data viitoare sigur o fac la cat est de slaba numai diete iti dau lol.gif lol.gif
May
Te faceam obeza si te trageam de sunci )).gif
bubbles
Ti s-a parut din cauza ochelarilor de soare lol.gif lol.gif

CITAT(May @ 11-09-2008, 06:06 PM) *

Te faceam obeza si te trageam de sunci )).gif

Asa da .. aveai de unde trage de pe parti ca mi-a crescut burta de la Berula haninoroc.gif
nella
nu nu lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Cred ca de ziua ta, punem tot oneden-ul mana de la mana si iti punem oglinzi pe toti peretii casei )).gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif tare de tot
bubbles
CITAT(May @ 11-09-2008, 06:08 PM) *

Cred ca de ziua ta, punem tot oneden-ul mana de la mana si iti punem oglinzi pe toti peretii casei )).gif

Da sa luati de alea de subtiaza lol.gif lol.gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif zau ca nu esti normala
bubbles
Stiu grin.gif
nella
Mersi mult May ca m-ai ajutat sa imi schimb avatarul give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Vazut si eu pozele naughty.gif Nu mi se pare ca te-ai ingrasat cum zici tu , asa aratai si la Brasov .
In cea de la avatar ai rochia de la Ramo pe tine ?
nella
Aia e o rochie din prezentare ,ultima cu care am defilat si am si cantat cu ea...cea pe care am primit-o de la ramo e rosie naughty.gif dar tot cu decolteu generos....Nu se vede ca m-am ingrasat unii spun ca am mai slabit chiar dar cantarul a innebunit....asta o i-a razna sad.gif ,unele haine stau chiar mai larg acum dar in fine eu nu mai inteleg nimic sad.gif
dany
Stiam eu ca am mai vazut-o undeva dar batranetile astea imi cam mananca memoria doh.gif
nella
EIIIIIIIIII CARE BATRANETI????? tease.gif unsure.gif
dany
tease.gif Nu le-ai vazut ? lol.gif
nella
nu nu chiar deloc...asa ca retrage vorbele grin.gif
dany
blum.gif

Sa-ti dau o veste : Ioana , nora tatalui meu ( o mai stii , nu ? ) a nascut azi la ora 18:10 o fetita , Maria-Alexandra cheer.gif
nella
Da o stiu chiar azi m-am uitat pe poze si ma gandeam daca a nascut..ce coincidenta...Sa va traiasca nepotica cheer.gif cheer.gif cheer.gif asta da veste faina..vi s-a marit familia...ce fain cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Panda
hug.gif
nella
pupic.gif panda hug.gif
dany
CITAT(nella @ 11-09-2008, 08:19 PM) *

Da o stiu chiar azi m-am uitat pe poze si ma gandeam daca a nascut..ce coincidenta...Sa va traiasca nepotica cheer.gif cheer.gif cheer.gif asta da veste faina..vi s-a marit familia...ce fain cheer.gif cheer.gif cheer.gif

E nepotica tatalui meu si a sotiei lui , eu nu prea am legatura grin.gif dar multumesc hug.gif

Apropo de poze : poate ne gasim candva pe mess sa mi le trimiti si mie . Ramo n-a reusit , nu puteam vedea pozele sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.