Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
nella
scumpa ti le dau cu cea mai mare placere daca vrei intra acum pe mess... pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif WE placut
nella
Multumesc frumos mariana dar eu am sa muncesc si maine si duminica..dar am liber luni si marti....si tie un we placut pupic.gif
bibi
Ce poze? Vreau si eu sa vad rochii sexy!!!
nella
pai sunt poze de la prezentarea de moda pe care a tinut-o ramona la ea la hotel si poza de la avatarul meu de atunci e..nu mai tin minte dar cred ca a pus ea in jurnal niste poze de atunci dar nu stiu sigur ca m-a cam lasat memoria grin.gif
bibi
CITAT(nella @ 12-09-2008, 10:56 PM) *

pai sunt poze de la prezentarea de moda pe care a tinut-o ramona la ea la hotel si poza de la avatarul meu de atunci e..nu mai tin minte dar cred ca a pus ea in jurnal niste poze de atunci dar nu stiu sigur ca m-a cam lasat memoria grin.gif

ahaaaaa...am inteles.nu ma nascusem atunci pe oneden.

nella
lol.gif lol.gif lol.gif nu esti normala..mai am putin si facem party la mine cand ajung la pagina 100 ne-am inteles???
Dany vii cu coctailurile tale ok? pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
SIIIIIIGUR , SEFA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )).gif
nella
ok bazez pe tine pupic.gif ..prezenta obligatorie )).gif )).gif )).gif
dany
Daca nu ma prezint ma pui absenta si-mi scazi nota la purtare ? lol.gif
nella
si te chem in fata clasei si o aduc si pe mama ta lol.gif lol.gif lol.gif sa te fac de ras lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
lol.gif lol.gif Pai mai vezi tu dormit la mama mea ??? lol.gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif vii la mine atunci si vezi tu... naughty.gif naughty.gif naughty.gif
dany
Noooooo , n-am loc la tine de dormit in 3 lol.gif
bibi
CITAT(nella @ 12-09-2008, 11:30 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif nu esti normala..mai am putin si facem party la mine cand ajung la pagina 100 ne-am inteles???
Dany vii cu coctailurile tale ok? pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Deci sunt invitata?

Dar ne anunti si ceva minus la kg, da?

Ca sexoasa esti!
Mariana
Party?
Party? w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Vin si euuuuuuuu.
Sa aduc ceva gheata pt coctailuri?
Si un mare buchet de flori la gazda bine inteles.
pupic.gif hug.gif
nella
la pagina 100 va fi party cheer.gif cheer.gif cheer.gif si sunteti toate invitate daca aveti placerea bineinteles..sa nu ziceti ca nu am anuntat din timp pupic.gif
De kg in minus nici vb, stationez si pace, nimic nici macar 100 de grame...de aia nici nu vreau sa vb despre asta ca-s cu nervii sad.gif

CITAT(dany @ 13-09-2008, 12:42 AM) *

Noooooo , n-am loc la tine de dormit in 3 lol.gif

Ba acum este loc ca am 2 paturi lol.gif ,pana vine ionut sa demonteze unul e loc asa ca nu mai cauta scuze lol.gif
dany
Na , ca nu scap oricum as intoarce-o:lol:
nella
Nu ca doar stii cat sunt de incapatinata pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
A , daaaaaaaaaaaaaaaaaa , stiu !!!!!!! blum.gif

Mi-ai demonstrat asta o noapte intreaga lol.gif
nella
Si nu numai lol.gif lol.gif lol.gif ca au mai fost si 2 zile dupa lol.gif
dany
Asa e dar deja stiam ce ma asteapta dupa prima noapte lol.gif tease.gif

Si eu care imi faceam ganduri ca nu vom avea subiecte de discutie .... Noroc cu tine ca ne-ai tinut treze pana dimineata lol.gif
May
Si prostii, nimic? Doar ati vb? naughty.gif
nella
Razi tu...... dar pt mine nu era de ras...asta e mai amuz oamenii si asta e un lucru bun tease.gif
dany
Am vazut pe fata ta ca nu era de ras dar ce sa-ti fac daca intrasei intre 2 muieri cu gura pe tine ? lol.gif

CITAT(May @ 13-09-2008, 08:49 PM) *

Si prostii, nimic? Doar ati vb? naughty.gif

In seara aia .... da , doar am vorbit blum.gif
May
Cuvintele cheie fiind ``in seara aia`` ca in restul.... naughty.gif
bibi
CITAT(May @ 13-09-2008, 09:56 PM) *

Cuvintele cheie fiind ``in seara aia`` ca in restul.... naughty.gif

Mi-ai luat vorba din gura..cred ca de-aia mi-era foame. blum.gif
nella
Asrazi e sarbatoare mare,ziua crucii si se mananca de post..ma gandeam sa imi fac niste fasole pastai dar am o leneee sad.gif
E asa frig si urat ,innourat..s-a dus vara sad.gif sad.gif sad.gif ,de acum la haine reci si nu ma incanta ideea deloc....ca nu mai potr sa arat si eu formele pe ici pe colo sad.gif ...dar lasa ca am si haine sexoase groase..dar nu ca alea de vara grin.gif
bibi
Acu zici si tu ca e Sarbatoare?!!!!

doh.gif
bibi
Ce faci fata io astept sa inceapa party-ul si tu absenta?!

Hai ca vin si io cu niste bere ca altceva nu e in frigider...
nella
Am facut papica,astept sa pap si am sarit la intervat cu ceva beuturica...ca nu am timp sa stau ,plec la opera ca am spectacol in seara asta si trebuie sa ma pregatesc....dar diseara voi fi pe metereze
A murit si STEFAN IORDACHE.....nu se poate se duc marii nostri artisti,ce cruda e viata asta sad.gif sad.gif sad.gif
DUMNEZEUL SA-L IERTE sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
bibi
Uite ca sa-ti tina de cald cineva si ca sa ne mai destindem si noi pe langa:

Imagine

Stai ca nu merge...

Se duc ...da...ramanem cu artistii de "la bloc".. doh.gif

Mai incerc:

Imagine
nella
Multumesc frumos asta da cadou de aniversare.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif il las pe maini bune pana ma intorc de la munca pupic.gif pupic.gif pupic.gif

bibi
Am zis sa te inviorez putin inainte de munca.Pe vremea asta nu ies din casa nici sa ma pici cu ceara!!

floare.gif
nella
mersi mult de tot si daca tot esti asa darnica incearca mai des astfel de inviorari pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
bibi
Neata, am iesit pana la urma sa "aerisesc"copilul.Nu iesise din casa toata ziua. Ne-am infofolit cu tontii si am iesit putin in parc.

Cand ajungem ma la 100 sa bem si noi o limonada ceva?

PS.
Na, ca am facut-o!!!

party.gif yeah.gif yeah.gif yeah.gif haninoroc.gif haninoroc.gif
dany
Na , ca ai ajuns la pagina 100 cheer.gif cheer.gif

Cum am promis , am venit cu ceva cocktail-uri din cele pe care le fac eu des naughty.gif . Doar sa nu va aruncati pe ele de dimineata ca nu mai faceti treaba azi lol.gif . Am pus doar 2 ca sa nu umplu pagina )).gif
Imagine
nella
yupiiiiiiiiiiiiii am ajuns la 100 cheer.gif cheer.gif cheer.gif ..eu am gustat deja ca sunt treaza de dimnineata..am fost la tuns,am facut curatenie in casa si acum savurez o tigara inainte sa pap ceva
Va multumesc pt bauturi pupic.gif pupic.gif pupic.gif va astept si eu cu ceva bunatati....gustarele si bauturica cheer.gif cheer.gif
Cherie
flowers1.gif de pagina 100 cheer.gif pupic.gif
BuFy
cheer.gif cheer.gif La inca de 100 de ori 100 pupic.gif hug.gif : floare.gif floare.gif
bubbles
flowers1.gif pt pag 100
bibi
CITAT(dany @ 15-09-2008, 11:11 AM) *

Na , ca ai ajuns la pagina 100 cheer.gif cheer.gif

Cum am promis , am venit cu ceva cocktail-uri din cele pe care le fac eu des naughty.gif . Doar sa nu va aruncati pe ele de dimineata ca nu mai faceti treaba azi lol.gif . Am pus doar 2 ca sa nu umplu pagina )).gif
Imagine

Imi adjudec unul daca e ce banui eu... haninoroc.gif
nella
Va mulumesc din suflet ca sunteti langa mine sunteti niste dulci pupic.gif pupic.gif give_rose.gif haninoroc.gif party.gif cheers.gif chef.gif chef.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif flowers1.gif partytime2.gif rock.gif
anca veselie
am venit si eu la un cocktail mic naughty.gif
la multe pagini slabute pupic.gif
nella
Multumesc anca ...cu slabute ai nimerit-o bine pupic.gif pupic.gif
nella
Fetelor dar e groaznic de frig...si plouaaaaa........ sad.gif asa ma indispune vremea asta sad.gif
bibi
Da drumul la MTV si te incalzesti.Ia baga-te in pantalonii aia si da la bicla!!

Hai,hai ca noi dansam in jurul tau ..
nella
lol.gif lol.gif lol.gif nu esti normala pupic.gif ...sa nu ametiti de atata dans in jurul meu lol.gif
Mariana
La cat mai multe sute de pagini si kg date jos.
pupic.gif hug.gif
nella
Neata fetelor...am 2 vesti una proasta si una buna..dupa 2 saptamani nu am slabit nici un kg doh.gif ,dar am dat cate 1 cm din fiecare parte a corpului...e bine?e rau?nu mai inteleg nimic..acum am sa pun si actualizarea masuratorilor
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.