Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
nella
CITAT(danyhoney @ 29-02-2008, 11:52 PM) *

Eu n-am vazut niciodata Casa Poporului asa ca mi-o pot inchipui cat de mica vreau , nu ? tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Esti tare
May
Bautura si prajituri peste tot? doh.gif e vina voastra daca calc stramb in seara asta )).gif
Cherie
CITAT(Maybeline @ 29-02-2008, 11:57 PM) *

Bautura si prajituri peste tot? doh.gif e vina voastra daca calc stramba in seara asta )).gif

Ne-am asumat-o deja. Acum vreo jumatate de ora am bagat niste ciocolata. Va dau voie sa dati cu pietre! )).gif
dany
CITAT(nella @ 29-02-2008, 10:55 PM) *

Eu n-am vazut niciodata Casa Poporului asa ca mi-o pot inchipui cat de mica vreau , nu ? tease.gif

nu sunt tare ......sunt brasoveanca blum.gif hug.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:58 PM) *

Bautura si prajituri peste tot? doh.gif e vina voastra daca calc stramba in seara asta )).gif

Ne-am asumat-o deja. Acum vreo jumatate de ora am bagat niste ciocolata. Va dau voie sa dati cu pietre! )).gif

Aaaaa, o dati pe ciocolate ???? Hmmmmmm.......sa mag sau sa nu ma bag ??? Rusii cer dulce .....le dau satisfactie sau merg inainte pe alcool ? lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:00 AM) *

CITAT(nella @ 29-02-2008, 10:55 PM) *

nu sunt tare ......sunt brasoveanca blum.gif hug.gif

CITAT(Cherie @ 29-02-2008, 10:58 PM) *

Aaaaa, o dati pe ciocolate ???? Hmmmmmm.......sa mag sau sa nu ma bag ??? Rusii cer dulce .....le dau satisfactie sau merg inainte pe alcool ? lol.gif lol.gif lol.gif

Mie tot rusii mi-au cerut si eu ca o fata buna ce sunt, m-am conformat imediat! naughty.gif
nella
SUNT TARE....EU REZIST TENTATIEI CA DE DOAR MI-AI DAT AJUTOR DIN BORCAN cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
CITAT(nella @ 01-03-2008, 12:08 AM) *

SUNT TARE....EU REZIST TENTATIEI CA DE DOAR MI-AI DAT AJUTOR DIN BORCAN cheer.gif cheer.gif cheer.gif

oricand ai nevoie! pupic.gif
nella

Bautura si prajituri peste tot? doh.gif e vina voastra daca calc stramb in seara asta )).gif

LA MINE DOAR BAUTURICA..MAI USOR CU DULCIURILE... lol.gif lol.gif lol.gif

[quote name='Cherie' date='01-03-2008, 12:09 AM' post='120929']
[quote name='nella' post='120928' date='01-03-2008, 12:08 AM']
[/quote]
[/quote

Multumesc frumos hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
[quote name='nella' date='01-03-2008, 12:10 AM' post='120930']
[quote name='Maybeline' post='120912' date='29-02-2008, 11:57 PM']
[/quote]

LA MINE DOAR BAUTURICA..MAI USOR CU DULCIURILE... lol.gif lol.gif lol.gif

[quote name='Cherie' date='01-03-2008, 12:09 AM' post='120929']
[quote name='nella' post='120928' date='01-03-2008, 12:08 AM']
[/quote]
[/quote

Multumesc frumos hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
[/quote]
Cu deosebit de multa placere!
App, beutura ingrasa la fel de mult, ca sa nu zic mai mult, decat dulciurile!
Asa ca, ai grija! In seara asta, e voie! yahoo.gif
nella
doh.gif doh.gif doh.gif Mi-aistricat cheful....dar nu-i bai...ne "simtem bine"in continuare nu asa MUZICA DJ cheer.gif cheer.gif cheer.gif dance3.gif dance3.gif dance3.gif dance2.gif dance2.gif drinks.gif

Fetele ma tem ca va trebui sa va parasesc ca trebuie sa ma odihnesc...nu vreau sa sparg gasca dar maine dupa masa am spectacol sitrebuie sa fiu in forma.....sper ca maine sacontinuam ca de materie prima e din belsug si va rog sa nu va stingheriti si sa mai stati la mine in casuta ca a devenit mult mai primitoare de cand cu voi pe aici pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

somnic dulce si vise pufoasea fost o seara perfecta cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif w00t.gif
dany
Fii sigura ca vom reveni pe aici ori de cate ori ai nevoie de ajutor sau ori de cate ori e rost de betiveala hug.gif lol.gif

bafta la spectacol !!!! sper din tot sufletul sa ajung sa te vad pe scena brasoveana !!! Unde ai spectacole ? la Teatrul Dramatic ?
nella
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:39 AM) *

Fii sigura ca vom reveni pe aici ori de cate ori ai nevoie de ajutor sau ori de cate ori e rost de betiveala hug.gif lol.gif

bafta la spectacol !!!! sper din tot sufletul sa ajung sa te vad pe scena brasoveana !!! Unde ai spectacole ? la Teatrul Dramatic ?

multumesc frumos.....nu la opera...fostul teatru liric give_rose.gif give_rose.gif si te astept cu drag pupic.gif
dany
CITAT(nella @ 29-02-2008, 03:48 PM) *

Am aflat rezultatul de la concursul de grad....ai am luat gradul 1 sunt tare.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si pe langa astam-am cantarit de dim ca nu mai rezistam si...am observat ca am mai dat si un kg jos....sunt f fericita vad ca incet-incet se aseaza si ordinea in viata mea yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

De abia acum am citit postul tau sad.gif , M-am luat cu betiveala de la Ramo din jurnal si n-am apucat sa citesc totul aici ...sorryyyy

felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta da motiv de baut !!!!! cheer.gif cheer.gif

CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:41 PM) *

multumesc frumos.....nu la opera...fostul teatru liric give_rose.gif give_rose.gif si te astept cu drag pupic.gif

Cine stie cand ne vom vedea ..........Surprise !
nella
CITAT(danyhoney @ 01-03-2008, 12:43 AM) *

CITAT(nella @ 29-02-2008, 03:48 PM) *

Am aflat rezultatul de la concursul de grad....ai am luat gradul 1 sunt tare.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si pe langa astam-am cantarit de dim ca nu mai rezistam si...am observat ca am mai dat si un kg jos....sunt f fericita vad ca incet-incet se aseaza si ordinea in viata mea yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

De abia acum am citit postul tau sad.gif , M-am luat cu betiveala de la Ramo din jurnal si n-am apucat sa citesc totul aici ...sorryyyy

felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asta da motiv de baut !!!!! cheer.gif cheer.gif

CITAT(nella @ 29-02-2008, 11:41 PM) *

Cine stie cand ne vom vedea ..........Surprise !

MULTUMESC DIN SUFLETazi a fost o zi frumoasa si reusita..... pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
nella
LA MULTI ANI !!!!!!!O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC TUTUROR CELOR CE IMI VIZITATI CASUTA SI VA MAI OFER SI CATE UN MARTISOR PLIN DE PUPICEI SI IMBRATISARI CALDE pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Cherie
Te asteptam diseara dupa spectacol la betiveala naughty.gif naughty.gif naughty.gif
nella
Am ajuns in sfarsit acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif MI-ati lipsit toate...am avut o zi frumusica..am primit 2 marisoare si am mancat coliva bunaaaa...a datun coleg de pomana si uite asa.....am papat 2 paharele...poate ma ajuta acum cineva sa la si punctez ca...de manacat ma pricep mai rau stau cu punctatul.... doh.gif doh.gif doh.gif

Azi o luam cu party-ul!!!!!!!!!!1CA DE E 1 MARTIE TREBUIE SERBAT ACEST EVENIMENT.....FARA NUMARRRRR lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
nella
Ce nasol e .... nu petrece nimeni cu mine....ei....asta e..ma gandesc sa schimb formula de calcul la dieta...de la puncte sa trec la calorii...acum ma informez si sa vedem daca pot sa fac schimbarea..macar pt o vreme sa vad care e diferenta.... naughty.gif ... in curand am sa postez si meniul pt azi cheer.gif cheer.gif
dany
Acum am picat si eu ca am avut musafiri si habar n-am avut ca si azi e party pe aici hug.gif give_rose.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 02-03-2008, 01:32 AM) *

Acum am picat si eu ca am avut musafiri si habar n-am avut ca si azi e party pe aici hug.gif give_rose.gif

Nu-i bai..nu ai pierdut nimic interesant..ma bucur de una singura de primavara si ma cert in acelasi timp ca vad ca ma reapuc de fumat....nu stiu ce e cu mine ....aveam asa un avant..o luna jum nu am fumat nik si acum am dat iama in pachetele colegilor.....m-a certat si barbatu....ca o sa ajung iar sa cumpar.....mare toanta sunt doh.gif doh.gif doh.gif ...dar un paharel dau de ce vrei tu....ca de a venit PRIMAVARA!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif hug.gif
dany
Mda...la tine a venit primavara !!! la noi nu ! Toata ziua am avut avertismente de furtuna pe posturile de radio doh.gif doh.gif A batut un vant de te lua pe sus sad.gif sad.gif

cu fumatul .... ce sa zic ? Si eu fumez , si eu vreau sa ma las dar .....nu reusesc doh.gif doh.gif doh.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 02-03-2008, 01:42 AM) *

Mda...la tine a venit primavara !!! la noi nu ! Toata ziua am avut avertismente de furtuna pe posturile de radio doh.gif doh.gif A batut un vant de te lua pe sus sad.gif sad.gif

cu fumatul .... ce sa zic ? Si eu fumez , si eu vreau sa ma las dar .....nu reusesc doh.gif doh.gif doh.gif

A venit primavara pe calendar ca aici bate un vant si a plouat si a fost rece sad.gif ,dar am gasit noi motive depetrecut naughty.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

VA UREZ NOAPTE BUNA TUTUROR,nu mai rezist nici meniul nu l-am postat dar il pun maine pupicei dulci si somnic dulce tuturor

ps:aici s-a starnit asa un vant ,s-a spart un geam .........m-am speriat toata...tremur toata cry.gif cry.gif cry.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .
Imagine
Si la noi a fost furtuna azi noapte si a batut un vant de abia am dormit doh.gif
nella
CITAT(bubbles @ 02-03-2008, 08:38 AM) *

Neata yahoo.gif .
Imagine
Si la noi a fost furtuna azi noapte si a batut un vant de abia am dormit doh.gif

Neata!!!!!!!!!of ce imbecili am in bloc la 9 dim au inceput sa bata cu ciocanul in pereti.....si asa de tare m-au indispus....e duminica dar netotii astia inca lucreaza wacko.gif wacko.gif wacko.gif sper sa imi revin pana la 3 cand plec iar la munca.... unsure.gif unsure.gif
nella
Ce zi urata...am mai avut un spectacol,afata bate vantul,picura e urat nu am chef de nimic....tre sa pap si eu ceva ca parca se cere naughty.gif naughty.gif
Ramo
Stai linistita si la noi e la fel de urat afara, ploua, e frig, bate vantul....
Eu azi pap doar fructe, sa recuperez ziua de ieri sad.gif
nella
Buna seara
M-am hotarat ca de azi sa incerc regimul cu numaratul caloriilor..mi se pare mai simplu totusi..si m-a ajutat f mult si ramo cu informatiile....de ce spun ca e mai simplu..pt ca la multe din alimente nu reusesc sa aproximez corect sau exista diferente de puncte....o incerc si pe asta nu are ce sa strice.tot regululile ww le tin asa ca.....sper sa ma succes incontinure si reusita sa nu intarzie sa apara

am sa postez intai meniul pt ieri ....zi in care mi-am facut de cap doh.gif doh.gif doh.gif
100 gr paste fierte 5.9p
ciuperci + bureti cu sos 1.4p
carne vita gratar semigrasa 6p
placinta cu branza 5.5p
coliva ???
napolitane o mana ????
1 sticla becks 4.45
2pahare sprite 3p
2pahare cola 3p
cappuccino 1p

total:30.25p doh.gif doh.gif doh.gif

meniul pt azi..calculat la nr de calorii.... naughty.gif naughty.gif

50g paste fierte 169,7
50 g ciuperci cu sos 24
o mana biscuiti bazaconi cu pizza 100
2 linguri salata vinete ???
100 g zacusca ciuperci 100
100 g orez 350.91
1 solano frisca 9
25 g paine secara crocanta cu susan 82.5
50g seminte nutline 137

total:836,11 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

sunt tareeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Nu e greu doar ca ocupa mai mult timp si pana cantaresc tot, ma satur iar cand trebuie sa mai si mananc..nu mai am aceeasi pofta lol.gif lol.gif lol.gif

nella
Noapte buna tuturor..revin maine in casuta dupa ce fac curatenie pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif o sa-mi lipsiti blum.gif blum.gif
nella
Neata la amiaza naughty.gif ...am inceput ziua tare ciudat!!Nu am chef nici sa ma misc..ca sa mai spun ca am de facut papica,de spalat ,de facut curatenie.....offfffff ce greu e sa ma urnesc....sunt f obosita....si ma plang ca o baba doh.gif doh.gif
nella
Gata si curatenia....am scuturat covorul,l-am aspirat....am aspirat in toata camaruta,am spalat vasele,baia...au mai ramas hainele de spalat...acum sunt la inmuiat blum.gif....am reusit sa pap si eu ceva pe ziua de azi.....ultimul castronel de ciorbita de pui....de acum tre sa si gatesc....si am niste draci ca iarnu merge antena de digi....ieri la vantoasa aia nu a avut nimic si acum.....per sa nu trebuiasca sa chem iar pe cineva sa regleze ca nu mai suport.....in fiecare luna am batai de cap cu ea cry.gif cry.gif cry.gif cuplu.gif crying.gif crying.gif angry2.gif
Anna
hello nella
o saptamana faina sa ai give_rose.gif
nella
Multumesc frumos de urari...sper sa fie ca pana acum a mers ca [*****]..numai prostii am facut...acum am varsat pe covor un l de ulei de palmier..abia il mutasem intr-o galetusa si am dat peste el si mi-am facut covorul varza....

sper ca tu sa ai o sapt buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Anna
auch...nasol cu uleiul sad.gif

eu momenatn lenevesc, adica muncesc cu spor la birou )).gif
nella
Dupa ce am muncit ca o scalava toata ziua..acum am pus covorul la spalat ca nu iese grasimea altfel din el....sunt rupta in doua.....am pus si o tacanita la facut..pana acum am 2 cepe,o linguta de zarzavat ,3 linguri de ulei de palmier....ca mi-a mai ramas o cutie.. blum.gif blum.gif ...si urmeaza sa pun si ardeii grsi si gata tocanita....o sa revin mai tarziu pt ca acum merg sa frec covorul.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
nella
uite asa a mai inceput o noua saptamana de dieta si sper cu rezultate f bune blum.gif .
Am sa merg sa fac o baita si sa ma bag in pat pt ca sunt franta de oboseala ... asa ca....aici las si eu meniul

tocanita ardei gras 150
kubeti 50g 160.5
ciorbita de pui 200g 410
branzica dietetica vaca 100g 90
25 g paine secara cu susan 82.5
zacusca 100g 100
50g seminte 137

total:1130 cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Sunt tare vad ca reusesc sa ma tin de calorii .. blum.gif blum.gif blum.gif

NOAPTE BUNA TUTUROR !!!!!!!!!! PUPICIE DULCI!!!!!!!!!! pupic.gif hug.gif
Ramo
Bravo, vezi ca se poate, pana te obisnuiesti e putin mai greu. pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 03-03-2008, 10:01 PM) *

Bravo, vezi ca se poate, pana te obisnuiesti e putin mai greu. pupic.gif

Datorita tie blum.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
OOooooooooooooo blushing.gif , pai atunci sunt mandra si de mine, nu numai de tine pupic.gif
nella
De tine musai sa fii mandra ca ai reusit asa o performanta si...sa stii ca am sa te urmez...nu ma las nici moarta cheer.gif give_rose.gif
Ramo
clap.gif clap.gif clap.gif
Ma bucur mult.
nella
CITAT(ramonavlas @ 03-03-2008, 10:16 PM) *

clap.gif clap.gif clap.gif
Ma bucur mult.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Cherie
pupic.gif Nella!
Ramo
Neatza! cheer.gif
Pe unde umbli asa matinala? Gata cu micul dejun? blum.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 11:12 AM) *

Neatza! cheer.gif
Pe unde umbli asa matinala? Gata cu micul dejun? blum.gif

Salutare!Am fost la munca si la micul dejun nu am reusit sa pat decat un ou ca nu am mai avut timp sa pap si am mai appat la teatru o punga de kubeti ca ..eram rupta..acum iau masa de pranz ca sunt rupta de flamanda... pupic.gif

CITAT(Cherie @ 03-03-2008, 10:43 PM) *

pupic.gif Nella!

Te pupic si eu pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ramo
Si la pranz ce ai mancat? )).gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 08:17 PM) *

Si la pranz ce ai mancat? )).gif

Mi-am fcut niste orez si zacusca ca nu mai aveam ni9k in frigider..e jale pana iau salariul..si acum am pus o ciorbita ff saraca in calorii la fiert abia astept sa mananc sad.gif w00t.gif pupic.gif

Cum a fost la cosmetica? cheer.gif cheer.gif
Ramo
doh.gif Mai bine nu intreba...acum sunt bine, dupa atata suferinta )).gif
Acum am pus si eu de cina sad.gif
nella
Baba sufera la frumusete cheer.gif cheer.gif cheer.gif si din ce am citit in casuta ta..esti si multumita de fata asa ca...
Da send la o lingura cu legume chinezesti....imi e asa o pofta w00t.gif w00t.gif w00t.gif give_rose.gif si la schimb..dau si eu ciorbita
e buna sa stii rolleyes.gif
Ramo
Am trimis. Primit? )).gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 09:27 PM) *

Am trimis. Primit? )).gif

Mmmmmmmmmmm delicosc draga mea mersi mult..stai sa se raceasca ciorba si..trimit si eu.....te anunt bine?ca sa nu te arzi la limba blum.gif naughty.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.