CITAT(bibi @ 22-09-2008, 07:53 PM)

CITAT(nella @ 22-09-2008, 04:39 PM)

Am umblat toata ziua in oras...am fost la RDS sa vad daca pot face contract pt internet si la cate asteptari aveam....nu se poate ca nu e cablat la fibra optica si nu pot sa bag nici net si nici telefon...sunt f suparata de asta va trebui sa raman pe zapp ca se pare ca alta posibilitate nu am in momentul de fata,vestea buna e ca am reusit sa-mi fac contract pt cablu

si sa renunt la antena de digi care din cauza pozitionarii nu merge prea bine
Am facut piata si bineinteles ca nu am gasit pepeni

si asa o pofta aveam...dar mi-am cumparat mere si morcovi pt suc,cartofi ,conopida si verdeturi...mi s-au lungit mainile de la carat
Ma uit la film si sa ma apuc dupa asta sa si gatesc ceva ca nu am mancat decat 3 covrigei uscati pana acum

Pe ce parte esti pozitionata cu casa? Sud, nord?
Internet are si Vodafone si am auzit ca merge, Romtelecom are iara, Orange...
Sincera sa fiu nu imi dau seama de pozitie cred ca sud daca ma gandesc bine...problema e ca o casa in fara asta a blocului si e un zid imens si din curte rasar multi copaci si asta e un motiv pt care nu cred ca merge digi.
Romtelecom nu pot sa pun ca nu are proprietarul fix si nici nu vrea sa puna ca am auzit ca merge bine netul de la astia,orange nu imi convine ca am fost la ei m-am interesat si nu e f buna oferta ,au rata mai mica ca la zapp de download si de vodafone sincer nu stiu ce sa zic ca la ei nu am ajuns ,dar e net tot de viteza mica nu se compara cu netul prin fibra optica....
Cherrie a iesit f buna papica...mmmm

hai la o portie ca e inca calda