Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
Cherie
CITAT(nella @ 16-09-2008, 11:43 AM) *

Neata fetelor...am 2 vesti una proasta si una buna..dupa 2 saptamani nu am slabit nici un kg doh.gif ,dar am dat cate 1 cm din fiecare parte a corpului...e bine?e rau?nu mai inteleg nimic..acum am sa pun si actualizarea masuratorilor

E perfect! Cantarul e f.f.f. subiectiv si pana la urma, cm in minus ne intereseaza, nuuuuuuuuuu??? naughty.gif
nella
Si dreptate cherrie dar si kg conteaza pt pshic...sau nu?Sunt oricum dezamagita de mine ca nu pot si pace sa slabesc sad.gif
Cherie
La partea cu psihicul trebuie sa lucrezi si sa te detasezi de obsesia cantarului. It's a must! Altfel, te va bantui chiar si atunci cand nu va fi cazul. huh.gif

Nu zic sa nu tii cont de cantar, dar nu face din asta un scop. pupic.gif
bubbles
Buna ziua pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif hello bubule
ai dreptate cherie pupic.gif si scuze ca ti-am pocit mai sus numele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Ce face donsoara ? pupic.gif Cand mai vii pe la Piatra? hug.gif
bibi
CITAT(nella @ 16-09-2008, 11:43 AM) *

Neata fetelor...am 2 vesti una proasta si una buna..dupa 2 saptamani nu am slabit nici un kg doh.gif ,dar am dat cate 1 cm din fiecare parte a corpului...e bine?e rau?nu mai inteleg nimic..acum am sa pun si actualizarea masuratorilor

Eu zic ca e perfect.

Neata.

Si de unde o sa mai ai plamani sa canti?
nella
Bubule ce sa fac..muncesc si iar muncesc...avem f mult de lucru in perioada asta...la Piatra nu cred ca am cum sa ajung pana la sarbatorile de iarna...e tare mult dar sper sa vina ai mei la mine sad.gif ..si asta ma sperie mult ca abia peste 3 luni imi mai vad orasul sad.gif

Bibi..rezolva eu si problema cu plamanii prin exercitiu..dar vreau sa fiu fotomodeala : biggrin.gif ..ma obsedeaza prea tare ideea de a slabi si poate de aia nici nu am reusita..asa mi s-a intamplat mereu.. sorry.gif
nella
Mi-am facut programare la pensat ..abia astept sa vad ce schimbare imi face tipa aia ca asa recomandari bune a primit..abia astept... cheer.gif
anca veselie
e f bine ca ai dat jos cm!!!!!!! la mai multi dati jos! pupic.gif probabil ti-a crescut masa musculara si de aia nu ai dat jos la cantar pupic.gif
nella
Am venit de la cosmetica..asa frumoase sprancene am acum si le-a si vopsit..sunt superbe nu imi vine sa cred ca in sfarsit am si eu sprancene cu colt )).gif ..sunt f incantata sincer..mai trebuie sa merg peste 1 luna ca am strambat eu pe una si acum mi-a lasat cateva fire ca sa se indrepte...dar arata si asa super bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif pupic.gif anca
BuFy
floare.gif Nella tu esti frumoasa oricum wink1.gif pupic.gif hug.gif !!
nella
CITAT(BuFiTaSaD @ 16-09-2008, 06:16 PM) *

floare.gif Nella tu esti frumoasa oricum wink1.gif pupic.gif hug.gif !!

Multumesc frumos..esti o draguta pupic.gif give_rose.gif hug.gif
bibi
CITAT(nella @ 16-09-2008, 04:41 PM) *

Am venit de la cosmetica..asa frumoase sprancene am acum si le-a si vopsit..sunt superbe nu imi vine sa cred ca in sfarsit am si eu sprancene cu colt )).gif ..sunt f incantata sincer..mai trebuie sa merg peste 1 luna ca am strambat eu pe una si acum mi-a lasat cateva fire ca sa se indrepte...dar arata si asa super bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif pupic.gif anca

Fa si tu o prezentare de divina...ca si eu sunt obsedata de sprancene!!
Mariana
Si draguta, si dulce ce sa mai zicem.
pupic.gif hug.gif
bubbles
POza ceva nu pui? blum.gif
nella
Fetelor nu am facut inca poza ca nu am mai avut timp dar am sa incerc sa fac si sa vad cum o pun... naughty.gif ..la poza ma refeream )).gif )).gif
dany
Asteptam .....
May
Mie mi-e teama sa ma las pe mana altuia pana si la unghii, mi-e teama ca mi le strica wacko.gif de parca ar fi perfecte doh.gif
nella
Ma scuzati nu am apucat sa pun poze ca am un program infernal si nu am timp sa fac nu va suparati va rog
May nici eu nu aveam curaj,mai alesc ca anul trecut am mai fost odata la facut la un salond e fite din Bv si mi le-a strambat si m-a ciupit toata ca iar trebuit sa le las sa creasca si m-am facut singura dar de data asta mi-a recomandat-o coafeza mea si...sunt super multumita JC_hurrah.gif JC_hurrah.gif JC_boogie.gif
Panda
apropo de Brasov si salon... cand am fost acum de curand am vizitat un salon de epilare definitiva... ne-a facut o impresie ffff buna...
iubi a zis ca o sa facem cumva sa imi ofere un epilat definitiv pt inghinal...macar giggle.gif ..poate si axila... ca cica sa nu mai sufar in fiecare luna naughty.gif

felicitari pt sprancene cool.gif girl_angel.gif
nella
Super ce sot dragut ai sa se gandeasca la asa ceva naughty.gif ,al meu iubi spune ca suntem nebune de ne torturam in halul asta lunar lol.gif lol.gif ,dar de ce nu facem noi sa fim bele
nella
Asa e de frig..ploua ... ma ingrozeste vremea asta... sad.gif ,off ca vremea asta e de numara banii si de facut copiii...sau de numarat copiii si de facut bani lol.gif
bibi
CITAT(nella @ 19-09-2008, 03:19 PM) *

Super ce sot dragut ai sa se gandeasca la asa ceva naughty.gif ,al meu iubi spune ca suntem nebune de ne torturam in halul asta lunar lol.gif lol.gif ,dar de ce nu facem noi sa fim bele

Tare vreau sa-l vad pe unu la epilat!!

M-ar distra pe cinste.. lol.gif lol.gif
dany
Bibi , doar ai citit ASTA lol.gif lol.gif
nella
Foarte faina asta..nu apucasem sa o citesc super tare lol.gif lol.gif lol.gif

M-am trezit cam greu azi..daca e ziua mea libera mi-am permis sa dorm mai mult,m-a trezit mama cu un telefon,dar m-am inviorat la un ness,mi-am facut ca nu mai bausem de f mult timp si imi era pofta,acum am o energie,mama trebuie sa fac curat si sa ma apuc si de gatit acum cat sunt in priza )).gif )).gif
nella
Mi-am recalculat indicele de masa corporala si mi-au recomandat sa mananc pana in 1014 calorii pe zi...ca sa slabesc max un kg pe saptamana,cred ca o sa incerc si asa dar nu stiu cand ca acum mi s-a lasat acru de diete si de numarat ca se pare ca in ultima vreme m-am luptat cu morile de vant...mai incolo sper sa imi revin si sa nu acumulez in perioada asta de razvratire sad.gif
nella
Gata si spal.gif spal.gif si matura.gif mop.gif de acum mai urmeaza si sa gatesc dar inca nu m-am hotarat ce sa fac grin.gif
nella
Pana sa gandesc ce gatesc am spalat si geamurile si inca niste hainute dar astea de mana..sunt f obosita...fac o pauza scurta si...la bucatarie de acum grin.gif
bibi
CITAT(dany @ 19-09-2008, 10:16 PM) *

Bibi , doar ai citit ASTA lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif ...nu citisem dar am facut-o acum...

Nellutzo tu ce faci acu, te lasi.? Voi vreti sa va iau cu cotorul de la matura pe toate... tease.gif tease.gif
Ramo
Chiar asa....acum te lasi?? Vai de tine!!! devil.gif
bibi
Dar acu unde o fi?

V-a apucat amocul acum?
nella
Pai aseara mi-a picat netul la un momenta dat si nu am mai insistat sa vad daca isi revine...m-am bagat in pat ca era f frig si mi s-a stricat si prelungitorul si nu mai am in ce sa pun aeroterma si patura electica si am inghetat de frig rau de tot asta noapte sad.gif
Acum ma pregatesc ca am spectacol in seara asta..Traviata si merg sa ma fac bela si rachitoare
Va pup pe toate si va urez o dum frumoasa pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif give_rose.gif
nella
Si eu te pupic.gif mariana hug.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
nella
Superba si haioasa pisica ta lol.gif pupic.gif pupic.gif dulce
bubbles
pupic.gif u back
nella
O saptamana frumoasa tuturor....si mult mai calda si mai insorita pupic.gif
onushca85
Buna Nella , ce mai faci? cum mai stai cu caloriile?
nella
buna onushca pupic.gif cu caloriile nu mai stau in nici un fel ...... sad.gif am grja doar la ce mananc si cam atat ,m-am saturat sa nu vad rezultate de atata timp si deocamdata nu numar nimic ... poate mai incolo...nu sunt vesti bune dar...m-am saturat sincer wacko.gif
luchi
pupic.gif Hei, Nella, fruntea sus! Daca simti ca nu mai poti, ia o pauza. Asta cu slabitul e o chestiune cu bataie luunga, nu se intampla minuni peste noapte, si tu stii sigur asta.

Trecand la altele, unde ai terminat Conservatorul- Iasi sau Brasov? Ma gandeam ca poate avem cunostinte comune, pe langa faptul ca ne tragem din acelasi oras. wink1.gif

Hai, fruntea sus, si nu te (mai) lasa afectata de unele vorbe aruncate de cineva la repezeala, de lipsa unor rezultate imediate sau de frigul de afara
. hug.gif
nella
Buna luchi pupic.gif ...si tu esti din Piatra neamt? cheer.gif Multumesc de incurajari .Am terminat la Brasov consul si tot aici lucrez si la Opera....
Nu cred ca am mai vb pana acum,ma bucur sa stiu ca mai sunt persoane din orasul meu iubit pupic.gif
nella
Am umblat toata ziua in oras...am fost la RDS sa vad daca pot face contract pt internet si la cate asteptari aveam....nu se poate ca nu e cablat la fibra optica si nu pot sa bag nici net si nici telefon...sunt f suparata de asta va trebui sa raman pe zapp ca se pare ca alta posibilitate nu am in momentul de fata,vestea buna e ca am reusit sa-mi fac contract pt cablu cheer.gif si sa renunt la antena de digi care din cauza pozitionarii nu merge prea bine sad.gif
Am facut piata si bineinteles ca nu am gasit pepeni sad.gif si asa o pofta aveam...dar mi-am cumparat mere si morcovi pt suc,cartofi ,conopida si verdeturi...mi s-au lungit mainile de la carat wacko.gif
Ma uit la film si sa ma apuc dupa asta sa si gatesc ceva ca nu am mancat decat 3 covrigei uscati pana acum doh.gif
BuFy
Bravo nella pupic.gif pofta mare si spor la gatit biggrin.gif
nella
Multumesc bufi
Pana acum am oparit conopida ca sa o pregatesc de pus la congelator si am pregatit si tarhonul pt murat...de acum vreau sa fac o conopida la cuptor si in rest toate bune cheer.gif
bibi
CITAT(nella @ 22-09-2008, 04:39 PM) *

Am umblat toata ziua in oras...am fost la RDS sa vad daca pot face contract pt internet si la cate asteptari aveam....nu se poate ca nu e cablat la fibra optica si nu pot sa bag nici net si nici telefon...sunt f suparata de asta va trebui sa raman pe zapp ca se pare ca alta posibilitate nu am in momentul de fata,vestea buna e ca am reusit sa-mi fac contract pt cablu cheer.gif si sa renunt la antena de digi care din cauza pozitionarii nu merge prea bine sad.gif
Am facut piata si bineinteles ca nu am gasit pepeni sad.gif si asa o pofta aveam...dar mi-am cumparat mere si morcovi pt suc,cartofi ,conopida si verdeturi...mi s-au lungit mainile de la carat wacko.gif
Ma uit la film si sa ma apuc dupa asta sa si gatesc ceva ca nu am mancat decat 3 covrigei uscati pana acum doh.gif

Pe ce parte esti pozitionata cu casa? Sud, nord?

Internet are si Vodafone si am auzit ca merge, Romtelecom are iara, Orange...
Cherie
Spor la conopida Nella! Mi-ai facut o poftaaaaaaaaaaa wacko.gif
nella
CITAT(bibi @ 22-09-2008, 07:53 PM) *

CITAT(nella @ 22-09-2008, 04:39 PM) *

Pe ce parte esti pozitionata cu casa? Sud, nord?

Internet are si Vodafone si am auzit ca merge, Romtelecom are iara, Orange...

Sincera sa fiu nu imi dau seama de pozitie cred ca sud daca ma gandesc bine...problema e ca o casa in fara asta a blocului si e un zid imens si din curte rasar multi copaci si asta e un motiv pt care nu cred ca merge digi.
Romtelecom nu pot sa pun ca nu are proprietarul fix si nici nu vrea sa puna ca am auzit ca merge bine netul de la astia,orange nu imi convine ca am fost la ei m-am interesat si nu e f buna oferta ,au rata mai mica ca la zapp de download si de vodafone sincer nu stiu ce sa zic ca la ei nu am ajuns ,dar e net tot de viteza mica nu se compara cu netul prin fibra optica.... sad.gif

Cherrie a iesit f buna papica...mmmm biggrin.gif biggrin.gif hai la o portie ca e inca calda biggrin.gif
Cherie
La 10 plec, asteapta-ma )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.