Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
nella
Am inghetat de frig... sad.gif sad.gif sad.gif ..........ma duc sa ma pregatesc pt spectacol,nu am nici un chef sa ies din casa dar daca e musai...cu placere sad.gif
Sunt asa moale,am baut o cafeluta de nu si-a facut efectul...sper sa imi revin pana incepe spectacolul...
O sambata frumoasa va urez tuturor pupic.gif
Ramo
CITAT(nella @ 27-09-2008, 03:03 PM) *

ai f mare dreptate...dar mai e vb si de vointa...si cand e vointa darami si muntii,dar cand nu prea e...te complaci in situatia data...ceea ce cred ca asta fac acum.... sad.gif

Iti dau o mama de bataie.....cum sa te complaci???? devil.gif
amalia0701
Isi facea autocritica )).gif
ella_mina
CITAT(nella @ 27-09-2008, 03:03 PM) *

ai f mare dreptate...dar mai e vb si de vointa...si cand e vointa darami si muntii,dar cand nu prea e...te complaci in situatia data...ceea ce cred ca asta fac acum.... sad.gif

nu exista asa ceva...nu-ti dau eu voie...cand iti doresti cu adevarat ceva faci orice sa reusesti...asa k tb sa ai vointa...si sa crezi k ce iti doresti se va realiza pupic.gif hug.gif give_rose.gif
nella
Nu ma certati..ma refeream la fumat cu lipsa vointei...nu la slabit biggrin.gif
dany
daca s-ar gasi vointa de cumparat mi-as lua cateva kg poate asa as scapa si eu de fumat sad.gif
nella
Asa o vreme frumoasa e azi cheer.gif ,sper sa isi tina naravul si saptamana viitoare,e caldut si placut.
Am facut mazare azi cum ii place iubitelului meu ca maine aterizeaza la mine pt 2 saptamani cheer.gif si sunt f nerebdatoare yahoo.gif
O duminica frumoasa tuturor pupic.gif
Ramo
Wow, ce fain,...2 saptamani????? Sper ca mai intri si pe aici chiar daca vine el.
Si la noi e o vreme super, am fost chiar la plimbare azi, pe jos!
O duminica frumoasa in continuare pupic.gif
nella
Normal ca intru nu scapati de mine grin.gif asa usor pupic.gif
nella
Neata!!!
M-am trezit de dimineata sa vad daca puiul meu a plecat si ...mai are cateva ore si e la mine cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,Sunt f bucuroasa tinand cont ca aseara imi venea sa urlu de nervi ca a venit proprietarul si mi-a spus ca de luna viitoare vrea chiria mai mare doh.gif ,m-a distrus cu vestea asta.
Am rufat-o pe mama sa mearga la banci si sa se intereseze daca pot lua un credit ipotecar cu salariul meu ,abia astept sa vad ce raspuns imi da,ca daca se poate imi cumpar casuta mea ,macr dau un ban,dar e pt casa mea nu mai umplu buzunarele unor nenorociti sad.gif
amalia0701
Nu ai contract?
Cum iti mareste chiria azi 23 de poimaine?
nella
Nu vrea boul sa faca nici contract,nici viza de flotant dar vrea bani si asta m-a suparat f mult,nu pot sa am medic de familie aici la bv ,daca ma imbolnavesc tre sa merg la piatra neamt,daca vreau cablu sau internet tre sa ma rog de el s mearga cu mine sa facem contract..dupa ce am asteptat jumatate de an sa mearga cu mine,m-am dus singura la rds,am mintit ca e ploecat in strainatate si asa mi-a pus cablu...si e nasol...oricum am sa-i spun ca daca vrea chiria mai mare sa-mi faca viza de flotant si contract si sa vedem atunci ce zice ,ca daca tot sunt conditii din partea lui sa pun si eu nu?
amalia0701
Nasol asa.
Ma gandesc sa merg miercuri la tetrul Liric la Tosca.
Canta o colega de a ta: Anda Pop.
nella
Are voce frumoasa Anda si spectacolul e superb cheer.gif
amalia0701
Am sunat la agentie, e 30 de lei un bilet.
Ultima data am platit 10.
Nu mi se pare mult, dar de ce au marit pretul de 3 ori?
Vi s-au marit si voua salarile, in sala nu au facut nimic rolleyes.gif
nella
Salariile nu s-au marit dar in functie de spectacole pun preturile la bilete de exemplu la traviata a fost 30,la maritza au fost de la 5 la 15 lei,depinde ..sincer nu stiu dupa ce criterii pun ei preturile,sala la noi au renovat-o acum 3 ani,si acum 7 ani au dat 2 luni bonuri de masa si pe urma ni le-au sistat ca sa repare acoperisul din banii aia,acoperisul s-a si stricat pana acum dar noi bonuri nu am mai vazut....
Si cu preturile astea e sala arhiplina grin.gif
Sexymom
Buna Nella.
Daca mai face figuri proprietarul spune-i ca pleci in alta parte, sa nu creada ca esti la mana lui.Cred ca era mai bine daca semnati un contract totusi.Eu am casa inchiriata in Bucuresti pe un pret de rusine, si e chiar in centru, numai ca am semnat contractul verbal pe 2 ani si acum nu i-as creste chiria , chiar daca as fii justificata.
Besos si o saptamana frumoasa.
nella
Mersi mult sexi pupic.gif
Putini sunt ca tine,o prietena de-a mea avea contract incheiat si dupa 4 luni proprietatra a marit pretul si colega mea a spus ca are contract si a luat contractul si la rupt si a zis ca in casa ei face ce vrea si asa saraca faca s-a mutat ca ii dublase chiria..sunt unii atat de nesimtiti si nu le pasa de buzunarul lor,putini sunt cei care mai au si suflet
O saptamana frumoasa si tie pupic.gif

Am plecat la gara dupa bitu...ne vedem mai tarziu pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
May
Distractie placuta floare.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif
nella
Mersi may pupic.gif
pupic.gif Bubule.
Am fost la o prietena acasa ci iubi in vizita,ne-am simtit bine dar am primit un telefon de la mami care mi-a spus ca nu pot lua toata suma din banca ,plus ca imi trebuie si avanspt imprumut ,deci nu am posibilitatea sa iau toata suma de la banci...sunt f suparata ca nu pot lua cuibusorul meu...si toti de la banca cica au strambat din nas ca nu sunt maritata si nu dau credit unei singure persoane,plus ca nu vor sa dea creditul si sa girezi cu casa pe care o cumperi ci cu casa parintilor si m-am suparat tare.. sad.gif
O seara frumoasa va doresc...eu fac conopida saseasca la cuptor ca iie foame lui bitu si pe urma in patut
cheer.gif
bubbles
Noi am luat de la Volksbank credit dar pt nevoi personale!!!!Si am girat cu apartamentul din piatra wink1.gif Intereseaza-te la aceasta banca pt ca au niste oferte faine hug.gif .Noi am luat in CHF ca e ma mica dobanda si DAE (sa te uiti mereu la DAE - dob.anuala efectiva - ceva de genul ca multi au luat tapa ca scria dob 5% de ex dar numai pt 2-3 luni iar dob asta efectica era de 15-16% pe an swoon.gif ) .Noi am prins cu 6% DAE si cu dobanda fixa care nu depinde daca se schimba dobanda sau nu iar noi tb sa dam aceeasi bani.Am avut prieteni care au luat cu dob flexibila si le-au crescut mult rata o data cu cresterea dobanzilor wink1.gif
Ramo
Ai grija si la CHF ca dobanda mica (pe care o platesti in lei la cursul zilei) DAR chf-ul creste...asa ca nu e tocmai o afacere buna....
bubbles
Noi avem rata destul de mare si nu a crescut cine stie cat .. maxim 1 milion de cand am luat dar asta vara a scazut de exemplu un milion si ceva...cand a venit lumea din It si Sp,Germ etc wink1.gif
Ramo
La sfarsit, cand vei termina cu ratele...ai sa vezi...nu e deloc afacere buna...sunt patita, tot cu chf doh.gif Da sume imense...de miliarde...asa ca nu iti spun doar asa.
bubbles
Noi totusi speram sa o achitam mai repede doh.gif .. dar pana acum ne-a fost bine si am ales bine metoda asta pupic.gif
dany
CITAT(nella @ 29-09-2008, 07:13 PM) *

si toti de la banca cica au strambat din nas ca nu sunt maritata si nu dau credit unei singure persoane

Si eu am vrut sa spun acelasi lucru ! Adica , si aici e la fel . Ori esti casatorita ( asa au siguranta ca din 2 salarii se va putea plati rata lunara ) , ori ai un salariu super bun si atunci nu-si fac probleme .

Daca te vei muta de acolo candva .....tot cu chirie ...FA CONTRACT SCRIS !!!!!!! Nu vrea proprietarul contract , cauta in alta parte !

Saptamani frumoase sa ai cu prietenul tau !

CITAT(ramonavlas @ 29-09-2008, 07:57 PM) *

Ai grija si la CHF ca dobanda mica (pe care o platesti in lei la cursul zilei) DAR chf-ul creste...asa ca nu e tocmai o afacere buna....

Si eu am auzit la fel de la cineva din tara care a facut rate in CHF si acum se agita sa le schimbe la alta banca in EUR .....
bibi
CITAT(dany @ 29-09-2008, 11:29 PM) *

Si eu am auzit la fel de la cineva din tara care a facut rate in CHF si acum se agita sa le schimbe la alta banca in EUR .....

Si eu ma incadrez aici...

Nella succes.

Probabil ca si salariul tau e destul de mic, pt ca daca esti necasatorit poti face imprumut si sa girezi cu casa care o cumperi sau cu a parintilor..
luchi
pupic.gif Nella, nu fi trista. Sunt sigura ca se va gasi o solutie, poate nu a nimerit mama ta peste persoana cea mai in masura sa o indrume.
Din cate stiu, exista si varianta giranti coplatitori (ceva de genul: locuiesc cu parintii si vom plati ratele impreuna).

Bibi, cu salariul destul de mic e discutabil; in momentul in care iei, sa zicem, un credit de 40.000 de euro, pentru un apartament ce costa in jur de 53-54 mii, rata ajunge pe undeva pe la 400 euro/luna. Unele banci limiteaza cuantumul ratei la 25% din venit, si atunci ar trebui ca salariul sa fie pe la 1600 euro/luna net. Problema salariului unui om e prea delicata pentru a fi discutata pe un forum, dar, din cate stiu, in operele/filarmonicile din Romania, pe hartie nu se ajunge la asemenea venit .

pupic.gif Nella, incearca si alte variante, alte banci, alti oameni cu care sa discuti. Succes!

Cherie
pupic.gif
bibi
CITAT(luchi @ 30-09-2008, 11:46 AM) *

pupic.gif Nella, nu fi trista. Sunt sigura ca se va gasi o solutie, poate nu a nimerit mama ta peste persoana cea mai in masura sa o indrume.
Din cate stiu, exista si varianta giranti coplatitori (ceva de genul: locuiesc cu parintii si vom plati ratele impreuna).

Bibi, cu salariul destul de mic e discutabil; in momentul in care iei, sa zicem, un credit de 40.000 de euro, pentru un apartament ce costa in jur de 53-54 mii, rata ajunge pe undeva pe la 400 euro/luna. Unele banci limiteaza cuantumul ratei la 25% din venit, si atunci ar trebui ca salariul sa fie pe la 1600 euro/luna net. Problema salariului unui om e prea delicata pentru a fi discutata pe un forum, dar, din cate stiu, in operele/filarmonicile din Romania, pe hartie nu se ajunge la asemenea venit .

pupic.gif Nella, incearca si alte variante, alte banci, alti oameni cu care sa discuti. Succes!

Nici nu am vrut sa discut asta, iar banuiala mea era aceiasi cu parerea ta!

Asa zic si eu sa mai incerci si in alta parte.Eu am consultat vreo 10 banci pana am ales si cred ca tot se putea mai bine. Am incercat sa aleg ce e mai bine pt mine.

Oricum, statul cu chiria nu ar trebui sa fie ceva neobisnuit, ca noi romanii avem o chestie cu cumparatul caselor, dar nici proprietari care isi bat joc de chiriasi nu e normal!!!

nella
Luchi ai f mare dreptate fiind bugetari salariile sunt cum sunt...oricum azi se schimba toate regulile de acordare a creditelor din cauza ca BNR a considerat ca prea usor au dat unii credite,sau cred ca din cauza problemelor din America...ideea e ca m-am obisnuit cu ideea de a nu putea face nimic singura...intr-adevar problema ratei era f mare 320 de euro pe luna pt 30 de mii de euro...iar suma asta reprezimta tot salariul meu si asta e primul impediment..restul le stiti deja...asa ca inca astept sa imi cumpar casuta mea...adica inca visez sad.gif
Ramo
Chiar ma gandeam ca a venit iubi si ne-ai abandonat..... sad.gif
nella
Fetelor va multumesc ca sunteti langa mine pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif si sa stiti ca am ajuta mult si parerile voastre.
Va urez o zi frumoasa pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
crissy
nella, am o prietena care a facut imprumut pt un apartament si nu e casatorita. Intereseaza-te, ca sunt banci care acorda credite celor necasatoriti dar care traiesc in concubinaj (stiu ca pe ea a distrat-o tare termenul care era trecut pe contract, imi scapa acuma), date te intereseaza pot sa vb cu ea sa-mi zica ce si cum. Pupici.

)).gif tot io blushing.gif
Am vb cu pr'etena si mi-a comunicat urmatoarele:
Banca: alphabank
- credit ipotecar
- EA girant la creditul LUI, EL girant la creditul EI
- diferetanta intre un credit ipotecar la cuplu casatorit si "persoane care gospodaresc impreuna" e ca cei necasatoriti au dublu de hartii: 2 contracte, 2 asigurari, doar ipoteca e 1
Acuma... eu nu am retitut daca tu si iubi gospodariti impreuna )).gif blushing.gif
Ramo
Nu "gospodaresc" impreuna...ea la Brasov, el la Piatra sad.gif
nella
Mersi mult crissi dar nu locuim impreuna din nefericire sad.gif
Ramo nu am intrat ieri ca am fost la teatru si cand am ajuns acasa am demonatat patul veci si am rearanjat in camera ca sa incapa canapeaua...dar azi sunt aici pupic.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
nella
pupic.gif mariana
Am intrat sa va salut,noutati nu am asa ca urez un we placut pupic.gif
bibi
CITAT(nella @ 03-10-2008, 04:01 PM) *

pupic.gif mariana
Am intrat sa va salut,noutati nu am asa ca urez un we placut pupic.gif

De ce?... naughty.gif
nella
Pai de cand a venit iubi,ne-am plimbat,am gatit,am fost tare cuminti pana ieri ca rusii erau cu noi sad.gif ,mi-am pus in sfrasit 2 prize cu impamantare in casa si cam atata...
Ne-am trezit azi cu ploaia care ne batea in geam....asa urat si frig e azi si se pare ca o sa dureze schimbarea asta....
In rest.....toate bune...v-am pupat si sa aveti o duminica frumoasa pupic.gif
bibi
Am vazut ca v-au cam inundat la Brasov...
nella
da a plouat f tare sad.gif si din cauza vecinului de deasupra mi-a intrat apa si in casa ieri sad.gif avea rufele la uscat pe culme afara si a pus un nailon peste rufe si....toata apa curgea in casuta mea..asa nervi am avut ieri... sad.gif
Azi merg la cumparaturi cu iubi .... in sfarsit imi cumpar calorifer electric azi ca nu se mai poate de cat e de rece...pana si iubi care adora frigul a spus ca nu se mai poate....
Dupa ce papam mergem la cumparaturi...o saptamana frumoasa va urez pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
onushca85
Neatza!!
bubbles
Seara buna pupic.gif .La noi a dat caldura de la 1 si e super cald in casa grin.gif .. nu mai zic nimic de intretinere cad o veni dar oricum decat cu aeroterma care consuma foarte mult si nu se incalzeste decat o camera si doar cat o tii .. mai bine platesc caldura )).gif
nella
Hello la noi dau caldura abia in noiembrie ,mi-am cumparat ieri calorifer electric si am dormit aseara ca 2 copii ,am incalzit f bine camera si a fost super...prefer sa platesc la curent decat tratamente,plus ca sunt alergica la antibiotice si imi e greu cu o boala pe cap...cu toate astea ma simt f rau si sper sa nu racesc.... sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Si pe mine ma cam racauie pe gat, dimineatza am nasul infundat mad.gif
Ai grija de tine draga mea, la noi s-a incalzit, au fost azi 22 de grade cheer.gif cheer.gif
bibi
Vitamina C retard incearca, pe mine m-a scos din boala..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.