Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
May
De ce ii zice retard? unsure.gif
dany
CITAT(nella @ 07-10-2008, 06:44 PM) *

Hello la noi dau caldura abia in noiembrie sper sa nu racesc.... sad.gif

La maica-mea , la cei care nu au centrala a dat caldura de la 1 octombrie .......De ce la voi asa tarziu ? De care centrala apartii ?
bibi
CITAT(May @ 08-10-2008, 12:24 AM) *

De ce ii zice retard? unsure.gif

Ca e cu eliberare lenta. E o pastila de 500mg, ceea ce este destul de mult pt o zi;daca nu ar fi cu eliberare lenta organismul ar elimina-o si nu ai ramane cu efectul scontat.Asa, se ia o sg pastila din asta si ajunge toata ziua sa se dozeze singura. Eu inainte luam 1-2 fiole timp de 5 zile, dar nu se mai fabrica fiolele.Habar nu am de ce.
Vit C are efect de crestere a imunitatii organismului..

CITAT(dany @ 08-10-2008, 12:40 AM) *

La maica-mea , la cei care nu au centrala a dat caldura de la 1 octombrie .......De ce la voi asa tarziu ? De care centrala apartii ?

Super tare intrebarea blum.gif lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
Mi-e dor de orasul tau rolleyes.gif
pupic.gif Nella, si zile mai calduroase wink1.gif
May
Mersi bibi, ma gandeam la alt sens al cuvantului retard si nu stiam ce treaba are cu vit C wacko.gif
buretel
CITAT(May @ 08-10-2008, 04:39 PM) *

Mersi bibi, ma gandeam la alt sens al cuvantului retard si nu stiam ce treaba are cu vit C wacko.gif

Ca mi-am adus aminte...

tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif
lol.gif lol.gif

si un pupic.gif
nella
Si eu luam vitamina C fiole ca de la pastile mereu imi crapa limba:(....si m-am ferit sa mai cumpar,mersi de sfaturi
Apartinem de CET....si asa a spus seful de scara ca din noiembrie avem...de ce si cum nu ne-a spus nimeni nimic...
Am tot stat cu calorifelul electric seara si inca nu am racit dar am niste pisici in gat..sad.gif sper sa fie bine ca de acum ne apucam serios de repetat pt premiera din 22 noiembrie...de saptamana viitoare intram la scena si am emotii ca vor sa ne faca si coregrafii...nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi iar sa cantam si sa topaim...in fine sunt sigura ca la final o sa iasa ceva frumos
O zi frumoasa va urez si voua pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
bibi
CITAT(May @ 08-10-2008, 04:39 PM) *

Absolut normal ca te gandeai la ALTCEVA.. blum.gif blum.gif

CITAT(amalia0701 @ 08-10-2008, 07:37 PM) *

pupic.gif

Acum, aici , am vazut noua semnatura a ta. Daca e cum ai scris acolo...te pup de o mie de ori ca vrei!!!
May
CITAT(buretel @ 08-10-2008, 04:18 PM) *

Ca mi-am adus aminte...

tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif tata.gif
lol.gif lol.gif

si un pupic.gif

Deja eram trista ca nu te strambasei la mine sad.gif De abia acum am gasit asta )).gif pupic.gif
onushca85
pup nella
amalia0701
In 01.10 m-am lasat de fumat ca am vrut, azi 9.10( am io ceva cu 10 ) vreau sa ma las de prostii.
pupic.gif
onushca85
Multa bafta si sigur o sa reusesti cu un pic de vointa wink1.gif
buretel
CITAT(May @ 08-10-2008, 11:29 PM) *
Deja eram trista ca nu te strambasei la mine sad.gif De abia acum am gasit asta )).gif pupic.gif

Credeai ca te ratez? lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif
nella
Bravo amalia felicitari si succes pe mai departe pupic.gif
pupic.gif onushca
M-am trezit de dimineata ca a plecat iubi sad.gif , dupa ce am venit de la gara asa goala era casa si m-am mai pus la nani 1 ora ,dupa ce m-am trezit tot asteptam sa iasa din baie sau sa zica ceva...dar nu mai era cu mine...am mers la teatru la repetite si de cand am venit acasa numai curatenie am facut ca sa nu simt prea tare linistea din casa asta sad.gif ,am spalat rufe,am facut curatenie si de acum ma gandesc ce sa pap...o sa imi fie greut si in noaptea asta dar ...asta e a trebuit sa plece ca il cheama datoria....
May
E aiurea rau sentimentul, eu nu as mai putea sa dorm singura sad.gif
bibi
CITAT(May @ 09-10-2008, 10:56 PM) *

E aiurea rau sentimentul, eu nu as mai putea sa dorm singura sad.gif

Mi-e frica, mi-e frica sa dorm singurica...e chestie de obisnuinta. Dar astea sensibiloase ca voi nu ca mine sufera... tease.gif grin.gif
nella
Salutare fetele pupic.gif
Am dormit tare rau asta noapte...patul rece...gol....M-am trezit asa greu si am mers la repetite mai mult dormind decat cu chef...
O sa treaca si starea asta rapid sunt sigura...in we asta sunt libera cheer.gif
Panda
pupic.gif
buretel
Weekend placut, iesi in oras, eventual cu niste prietene, ca sa mai uiti de iubi smile.gif
nella
pupic.gif panda
Buretel mi-am facut deja program pt maine grin.gif ...un we placut si tie pupic.gif
bubbles
pupic.gif Nella .Eu cand e babu la servici la 24 nu pot dormi noaptea aproape deloc .. mai adorm dimineata pe la 4-5 uneori bang.gif
nella
De azi am inceput si eu cu sportul...am facut 26 de minute de pilates basics, si 10 min tae-boe...as fi facut mai mult dar nu mai am vlaga...sunt cam dezamagita, dar o iau incet si am sa-mi dau drumul...parca sunt bagata in ghips asa ma simt cand ma misc sad.gif

Acum imi simt obositi muschii abdomenului...asa ca am sa ma urc putin si pe bicicleta sa ma paradesc de tot...si ca o veste proasta mi s-au rupt in fund pantalonii fenomenali in timpul exercitiilor sad.gif sad.gif sper sa-i pot coase doh.gif
May
Cum [*****] tii s-au rupt? w00t.gif
nella
Am facut si bicicleta cheer.gif ,sper sa ma si tina de acum sporul asta macar pana la craciun grin.gif
May s-au rupt in momentul in care executam exercitiile pilates la saltea.... sad.gif ,mai exact rostogolirile...
amalia0701
pupic.gif
Io dupa tae bo de abia azi am coborat scarile alert, zilele trecute ma rostogoleam la vale )).gif )).gif )).gif
Ai grija , ia-o incet pupic.gif
nella
pupic.gif deja m-am trezit cam achilozata....cand ma intorc de pe o parte pe alta ma cam tine dar e ok inseamna ca am facut corect...dupa cap nu ma simt eu prea bine,ma tine ceva si am sa fac exercitiile modificate de la pilates ,nu mai fortez mai ales ca am si ciocuri pe coloana si nu vreau sa dau in alte belele...in rest ma simt ok cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Am mers sa imi cumpar tigari si cafea si aveam impresia ca e asa frig afara..cand colo atata e de cald si soarele e sus... cheer.gif ,am vazut si o miresuca...dupa ce beau cafeluta ma apuc de miscare pana nu ma lenevesc grin.gif
Ramo
Spor la miscare....eu tocmai am terminat-o. cheer.gif
nella
pupic.gif multumesc Ramo si felicitari iti urez pt ca te tii de treaba uite asa dai si la altii spor si tarie sa mearga mai departe pupic.gif hug.gif
bubbles
Ziua buna don'soara pupic.gif
nella
pupic.gif si tie iti urez o zi frumoasa
nella
Am terminat si cu sportul pe azi...am reusit sa fac tot programul pilates accelerated body sculpting de 52 de min cheer.gif ..ma simt f obosita acum dar sunt f multumita de mine ca am dus la capat totul.... cheer.gif cheer.gif

Sunt lac de apa de la pantalonii minunati...ma simt asa bine....sper din inima sa ma tina mult timp acest elan grin.gif
nella
am facut un dus f relaxant,mi-am facut un peeling corporal,m-am cremuit cu suplifoem,am stat la caldurica ca sa-si faca efectul si am cusut si pantalonii ca sa nu se rupa mai tare....
De acum trebuie sa ma apuc de facut ordine in dulap...sa scot in fata hainele groase si sa le bag mai in spate pe cele de vara ca de acum s-a dus timpul lor sad.gif
Pana acum,dupa cafea...am papat 4 biscuiti digestivi si un mar...nu prea am pofta de mancare...vad eu ce gatesc pana la urma grin.gif
amalia0701
O seara frumoasa.

O seara frumoasa.
nella
Multumesc frumos la fel pupic.gif
Am fost la prietena mea si mi-am scos de pe net 2 albume il divo cheer.gif cheer.gif sunt asa fericita ca in sfarsit pot sa le ascult muzica ,cand vreau...apropo pt iubitoarele de muzica combinata opera cu pop ii recomand cu cea mai mare placere...canta superb naughty.gif naughty.gif
bubbles
Seara buna pupic.gif .Am sa scot si eu sa vad poate imi plac cum canta hug.gif
nella
am vaazut ca ai luat-o )).gif )).gif )).gif si iti place???
Cherie
pupic.gif si felicitari pentru sport!
bubbles
Canta foarte misto cheer.gif .
nella
Si eu pupic.gif cherrie
Cea mai tare piese il divo e i believe in you...e nebunie.........buna de facut copii dintr-aia frumosi )).gif )).gif
bubbles
Melodia de care vb Nella Il divo - I believe
nella
Mersi bubule pupic.gif ...acum va rog sa va delectati hug.gif cu ceva extraordinar
bubbles
NPC dar .. Hauzi )).gif meniul de azi unde e? blum.gif
nella
sad.gif .... mi-ai adus aminte de slabeala....nu mai pun nici un meniu ca-s f dezamagita de mine si nu mai vreau sa fiu si fugarita pe aici..oricum pap putin dar....in fine .... sad.gif
bubbles
CITAT(nella @ 11-10-2008, 10:42 PM) *

sad.gif .... mi-ai adus aminte de slabeala....nu mai pun nici un meniu ca-s f dezamagita de mine si nu mai vreau sa fiu si fugarita pe aici..oricum pap putin dar....in fine .... sad.gif

Vin la tine .. adica la Brasov )).gif Cred ca pana la sf lui Octombrie venim pe la Bv si te vin cu nuiaua )).gif
Panda
super melodia nella...
si bravo pt sport!
nella
Pai hai poate ne vedem aici ca la piatra nu am reusit sa ne vedem ca lumea )).gif
Mersi panda pupic.gif pupic.gif
bubbles
Trebuie sa mergem cu socrii la Bv si la Timisoara luna asta doh.gif .
nella
Va arde de plimbari...poate ne vedem daca stai mai mult grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.