Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
buretel
Vreau si eu la Brasov rolleyes.gif
O duminica frumoasa Nella! pupic.gif
nella
Mersi buretel la fel si tie pupic.gif ...La mine pana acum a fost groaznica...mi s-a stricat windowsul si de dim de la 10 pana acum am instalat win si alte programe...ma doare capul de numai pot...bine ca in sfarsit am, reusit singura ca de nu.....trebuia sa trimit pc la paiatra la ionut ca sa-l rezolve....bine ca m-am descurcat singura cheer.gif cheer.gif
bibi
Uite ce-ti zic eu odata si gata: lasa alintaturile, fa-ti program de mancat si daca poti (ca nici eu nu ma laud cu partea asta)si de sport si pune meniuri ca sa avem ce comenta.
Esti singura in cea mai mare parte a timpului deci nu exista tentatii ...pune osul la munca.

Vrei sau te superi?
nella
Ai f mare dreptate bibi....program de sport mi-am facut deja si ma tin cu stoicism de el...cu programul de mancare e cam greu....Nu am de ce sa ma supar pt ca ai dreptate..... pupic.gif
Mi-am baut cafeluta si de acum ma pregatesc sa merg la repetitii...
O zi frumoasa va urez si o saptamana usoara....spor la slabiti tuturor si mai ales mie biggrin.gif
bibi
E, e de bine atunci. Incearca.Vezi si tu ca fara disciplina nu merge nimic.
amalia0701
CITAT(bibi @ 13-10-2008, 11:00 AM) *

E, e de bine atunci. Incearca.Vezi si tu ca fara disciplina nu merge nimic.

S-o coborat militaria din pod si pe aici naughty.gif
O saptamana faina draga mea.
bibi
Eram buna de general de armata. naughty.gif naughty.gif
nella
Ai dreptate bibi.... grin.gif din nefericire asa e...daca lasam lucrurile la voia intamplarii sa se rezolve singure nu o sa se schimbe niciodata nimic...stiu ca si eu gresesc pe ici pe colo dar... acum m-am ambitionat si nu mai vreau sa renunt....mai ales ca in urma cu ceva timp eram in top )).gif )).gif )).gif
Si tie o saptamana frumoasa amalia pupic.gif
nella
Am ajuns acasa,mi-am facut papica...acum servesc pranzul si sper sa ma incadrez in calorii pana diseara...pana acum e ok cheer.gif
Ramo
Hopa...sa inteleg ca numeri din nou??? naughty.gif
nella
Da numar din nou si sper sa ma tina naravul asta mult si bine...ca sincer m-am saturat sa imi plang in pumni cand ma uit in oglinda...tu cum mai stai cu kg? pupic.gif
Ramo
Apai am vrut sa ma cantaresc dar de azi sunt cu rusii dupa mine asa ca am renuntat si ma voi cantari pe 26 cand o fac si fetele.....sper sa imi arate valoarea de pe ticker macar.
nella
Nu stiu ce [*****] se intampla cu mine...cand nu imi pun in gand sa slabesc nu imi trebuie mancare,cum ma apuc de dieta mor de foame oricat as manca....cred ca tre sa ma apuc de meditat ca sa imi dispara foamea doh.gif )).gif
Succes la cantarit atunci si sa iti arate cum iti doresti tu....eu am mult de munca ca sa arate cantarul ca tikerul... doh.gif dar..nu ma las grin.gif
amalia0701
E buba la cap.
Smile, fa curat in frigider, disciplineaza mesele, fara duciuri, fainaose pentru inceput.
pupic.gif
nella
Gata si pilatesul in seara asta..cred ca din cauza febrei musculare mi-a fost mai greu sa fac tot programul dar nu m-am lasat am biruit ,iar 52 de minute cheer.gif cheer.gif
Ma pregatesc sa pap de cina...si dupa pun meniul...fara urecheli va rog... grin.gif
nella
Am observat ceva..de cand fac miscare nu mai imi trebuie sa fumez asa mult...voi nu ati simtit la fel??
Cherie
Eu dupa sport ( si inainte ) daca nu fumam o tigara, parca nu faceam nici un dr.ac devil.gif

Asadar si prin urmare, la mine nu se aplica axioma asta grin.gif
nella
Eu m-am bucura sa ma tina si naravul asta poate reusesc sa le raresc intai si apoi sa le las...dar e greu ca nu am vointa doh.gif
Felicitari pt tiker pupic.gif pupic.gif cheer.gif
Cherie
Daca de tickerul meu e vorba, afla ca e nemiscat de o saptamana (parca) blushing.gif

Iar de tigari, parca nu-mi vine sa ma las bag.gif
nella
da de tikerul tau e vb si oricum te felicit ca eu cand l-am vazut ultima data era mai sus pupic.gif
si de tigari parca nici mie nu-mi vine sa le las..doar ca acum le-am mai rarait..si nu regret:D
Cherie
Eu le rarisem si acum, ca mi-am schimbat jobul si fumez la birou (adica nu mai e nevoie sa ies afara) parca fumez mai mult wacko.gif
nella
acum pun si meniul pt astazi:

453 cartofi 398,64
69 carnati 207,69
65 iaurt 9,1
20 smantana 43,2
4 covrigei 128
2 oua 140
129 ciuperci 38,7
70 rulada 210

total: 1175,35 naughty.gif e bine pt prima zi dar nu e deajuns ca dupa calcule....trebuie sa consum zilnic 1100 calorii ,dar sunt multumita yahoo.gif
Cherie
De ce asa putine calorii? bataita.gif

Numai 1100? mad.gif
nella
pt ca asa mi-au iesit la calculul dupa greutate,varsta,inaltime..etc....si oricum cu 1200 nu mai slabeam,am zis sa respect ce au zis aia... grin.gif

mai exact 1162 )).gif )).gif
Cherie
Da` unde ai calculat? wacko.gif
Ramo
Nella, mai calculeaza ca nu se poate asa putin.Adica suntem cam la aceeasi greutate si inaltime si difera necesarul nostru muuuult.
Cherie
CITAT(Ramo @ 13-10-2008, 09:15 PM) *

Nella, mai calculeaza ca nu se poate asa putin.Adica suntem cam la aceeasi greutate si inaltime si difera necesarul nostru muuuult.

Si mie mi se pare tare dubios huh.gif
nella
http://dieta.romedic.ro/calculator_dieta.php...aici am calculat wink1.gif
bubbles
Bafta la calorii cheer.gif pupic.gif
nella
mersi mult buble pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(nella @ 13-10-2008, 08:17 PM) *

M-am uitat si eu acolo si mi se par fff putine caloriile calculate de ei ......
E o diferenta enorma fata de alte calculatoare de calorii necesare/ zi .
bubbles
Nella intra pe calorii aici la ondeden si calculeaza-ti necesarul pupic.gif
buretel
CITAT(nella @ 13-10-2008, 09:17 PM) *

blink.gif O TAMPENIE! Pai imi indica un consum de <1000 kcal blink.gif
Ba inca imi mai spune ca trebuie sa ma ingras 6.6 kg lol.gif lol.gif lol.gif

Calculeaza de aici de pe site, Nella. Ideea e ca daca vrei sa slabesti tb sa scazi in jur de 500 kcal din consumul actual, dar NU mai jos de 1100-1200 pt femei!
nella
Salutare fetele...ajutati-ma si pe mine ,spuneti-mi unde casesc calculatorul aici pe forum ca eu nu il gasesc....
Mersi mult de sfaturi ...Va urez o zi frumoasa mai ales ca e sarbatoare mare pupic.gif
Panda
calculator de calorii oneden
floare.gif
nella
mersi mult panda pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Diferenta e f mare pt consumul caloriilor pe zi comparand cele 2 calculatoare...la calculatorul de pe forum mi-au iesit in jur 1500 calorii pe zi w00t.gif ...asta inseamna multa papica lol.gif
Ramo
Da, da....si mie imi da 1488, dar la activitate fizica am lasat sedentar, chiar daca fac o juma de ora de tae-bo zilnic.
nella
Si eu am pus la activitatea zilnica usoara....deci e ok...ma speriasem...
nella
Azi toata ziua am umblat...de dim a venit un amic la mine la cafea,pe urma am facut o plimbare in oras ca se stricase masina sorei lui si am mers sa vedem ce a avut,am ajuns acasa ,am papat si am plecat la real...am mai facut niste mici cumparaturi si acum pap cina...o zi plina )).gif
nella
Marti:

336 cartofi 259.68
2 oua 140
116 iaurt 16.24
32 branza topita 84.6
200 orez cu leg uncle statis 146.6
66 cazonac 286.44
220 mar 147.4

total: 1116,96 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sport nu am facut azi ca nu m-am simtit prea bine,am avut o cadere de glicemie sad.gif
May
Ce aiurea sunt caderile de glicemie sad.gif. Si mie mi se mai intampla si ma simt ca secerata, pic imediat la pat si de abia imi revin. Nu stiu cum ai reusit sa iti duci la bun sfarsit activitatile de azi, nu ai fost ametita? w00t.gif. Mie mi s-a intamplat odata cand eram in oras si numai Dumnezeu stie cum am ajuns acasa, simteam ca pic din picioare, de abia m-am tarat wacko.gif
bubbles
Si eu fac caderi de glicemie .. o data chiar mi-am luat-o cu aparatul bunicii si aveam 0.6 (in conditiile in care normala e intre 0.9 si 1.2) sorry.gif
nella
Pai toata ziua am avut ameteli si stari de greata...si mergand si mult cu masina mi se facuse si mai rau...dar deschideam geamul si imi imaginam cat imi e de bine si pe moment nu mai simteam...si asa am dus-o toata ziua...dar aseara nu mai puteam,am tras o tigara si am zis ca pic din picioare si am intrat in pat uregnt si a inceput toata pielea sa ma manance si sa ma stranga...m-am speriat sincer va spun....dupa care nu prea am putut sa dorm deloc toata noaptea....
In fine acum a inceput o noua zi,urata in comparatie cu cea de ieri..e o ceata densa de nu se vede la 100 de metri in fata.....sper sa se mai incalzeasca pana la amiaza ca azi am repetitie la ora 13.V-am pupat pupic.gif

CITAT(bubbles @ 15-10-2008, 05:36 AM) *

Si eu fac caderi de glicemie .. o data chiar mi-am luat-o cu aparatul bunicii si aveam 0.6 (in conditiile in care normala e intre 0.9 si 1.2) sorry.gif

Bubule dar tu nu ai somn???La 5 dim faci postari pe forum????Azi iar dormi jum de zi )).gif )).gif )).gif
bubbles
Cum sa dorm jumate de zi )).gif pupic.gif .Si la noi e ceata , frig si mai ca nu iti vine sa iesi afara din casa sad.gif
nella
Vremea asta nu e deloc prietenoasa cu noi sad.gif sad.gif ...au anuntat astia la stiri ca cica azi o sa ne dea calcura...abia astept sa vad daca se intampla ceva diseara
bubbles
CITAT(nella @ 15-10-2008, 11:04 AM) *

Vremea asta nu e deloc prietenoasa cu noi sad.gif sad.gif ...au anuntat astia la stiri ca cica azi o sa ne dea calcura...abia astept sa vad daca se intampla ceva diseara

Cred ca si in Piatra baga de maine desi de la 12 se incalzeste tare afara .. ieri erau 22 de grade si noi eram in pulovere wacko.gif plecati din Gh lol.gif
nella
Iubi mi-a spus ca si acum la piatra e frumos..e soare si e o vreme tare placuta de toamna sad.gif
bubbles
Asa e )).gif .Mai rau e cand pleci de acasa cu capul in traista si apoi mori de cald sweating.gif )).gif
nella
Lasa mai bine sa mori de cald, decat de frig cum am patit-o de nenumarate ori cand veneam acasa doar cu cateva hainute si alea de vara si acasa era frig sad.gif ....
bubbles
Am patit si eu de astea mai ales cand veneam de la Craiova la Piatra si veneam cat mai despuiata iar in Piatra era cate un frig de crapau si pietrele air eu la maneca scurta si pantaloni 3/4 lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.