Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
ramonavlas
Uuuui, nu cred ca mai pot manca (desi am lasat niste seminte pe cand ma duc in pat, imediat), da tu trimite, ca o sa fie f buna maine. pupic.gif
nella
Am trimis sa-mi spui daca e buna..are tarhon mult asa cum iti place tie blum.gif naughty.gif pupic.gif
ramonavlas
OOoooo, pai daca are tarhon, deja am gustat-o.
Mmmmmm, mie imi place mai picanta dar e f buna si asa.... Multumesc pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 09:38 PM) *

OOoooo, pai daca are tarhon, deja am gustat-o.
Mmmmmm, mie imi place mai picanta dar e f buna si asa.... Multumesc pupic.gif

Hai ca uite acum am trimis si un ardei iute ca sa fie pe placul tau pupic.gif

Si gata si ziua de azi...am fost la munca,la aerobic,am facut ceva curatenie iar prin casa...o ciorbita saraca de tot dar buna...
Acum sa pun si meniul ca nu se poate sa-l sar cheer.gif

25 g salam uscat 78
100g orez 350,91
100g zacusca 100
50 g kubeti 160,5
ou fiert 70
50 g seminte 137
ciorbita legume 85

total:981,41

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Am ajuns soparlica.... cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ramonavlas
Ooo, mergi si la aerobic? Bravo!
Meniul il comentez la mine )).gif
nella
Pai aerobic fac de cand m-am apucat de regim blum.gif blum.gif blum.gif !!!
Abia astept comentariile pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Am uitat sa pun batoanele de secara 179,5

Deci total:1160,91...tot e bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Ca sa iti fie mai usor, rotunjeste valorile.
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 10:10 PM) *

Ca sa iti fie mai usor, rotunjeste valorile.

Ok am inteles mersi mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
ramonavlas
pupic.gif Nu ai pt ce.
Eu am plecat in pat, noapte buna, vb maine.
nella
CITAT(ramonavlas @ 04-03-2008, 10:13 PM) *

pupic.gif Nu ai pt ce.
Eu am plecat in pat, noapte buna, vb maine.

Somnic dulce si vise pufoase...maine mai pe seara ca merg iar la munca blum.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lilistiuca
ziua buna!!!
pupic.gif

imi place cum suna jobul tau.....mie imi place mult sa merg la opera...pacat ca s-a scumpit asa mult biletul...uite, simbata ma duc cu fata mea la Carmen si m-a costat 63 RONi de persoana....

bafta la slabit!!!
danyhoney
Neatza !

Am venit dupa mirosul de ciorbitza cu tarhon .... yummmyyyyyyyy

sa ai o zi buna ! hug.gif
nella
CITAT(lilistiuca @ 05-03-2008, 09:40 AM) *

ziua buna!!!
pupic.gif

imi place cum suna jobul tau.....mie imi place mult sa merg la opera...pacat ca s-a scumpit asa mult biletul...uite, simbata ma duc cu fata mea la Carmen si m-a costat 63 RONi de persoana....

bafta la slabit!!!

Buna!!!
E f buna alegerea cu spectacolul Carmen...e superb mie una imi place f mult si il fac cu mare placere!!!!!!Dar in ce oras stai de e asa de scump biletul..la noi e 25 lei..dar merita sincer sper sa fie si o distributie buna ca sa merite cu adevarat banii pupic.gif Sa ma tii la curent si sa-mi spui ce parere ai!
Multumesc frumos pt urari pupic.gif
bubbles
Nella cand ai ziua de cantar? pupic.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 05-03-2008, 10:16 AM) *

Neatza !

Am venit dupa mirosul de ciorbitza cu tarhon .... yummmyyyyyyyy

sa ai o zi buna ! hug.gif

Vezi ca iti trimit si tie..promit ca are f putine calorii:P
O zi buna si tie si pupicie dulci pupic.gif pupic.gif hug.gif
nella
Ce vreme uracioasa wacko.gif
Am avut spectacol de copii Fata mosului si fata babei ,iar a fost sala plina de puradei....am baut de dim un capuccino ,un ceai si 4 batoane de secara extrudata...De pranz am papat ciorbita de legume si acum pap niste tocanita de ardei gras....
Ufff ce iar tre sa plec la munca de la 5...inca o repetitie doh.gif de la vremea asta sunt cam obosita....
Oare azi ce sa mai pap?Tre sa ma gandesc unsure.gif unsure.gif

Va pup gagici si sa aveti in continuare o zi buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am uitat sa va spun..dim m-am cantarit ca nu am mai rezistat si....ce sa credeti???
Am mai dat un kg jos........e perfect sunt fff bucuroasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
lucy
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
FELICITARI! TINE-O TOT ASA! pupic.gif
bubbles
Bravaaaaaaaa clap.gif pupic.gif pupic.gif
nella
CITAT(lucy @ 05-03-2008, 03:28 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
FELICITARI! TINE-O TOT ASA! pupic.gif

Multumesc frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif Acum am schimbat si tikerul cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif

CITAT(bubbles @ 05-03-2008, 03:28 PM) *

Bravaaaaaaaa clap.gif pupic.gif pupic.gif

Mersi muuuuuullltttt pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Si la tine la fel yahoo.gif yahoo.gif
lilistiuca
CITAT(nella @ 05-03-2008, 05:06 PM) *

CITAT(lilistiuca @ 05-03-2008, 09:40 AM) *

ziua buna!!!
pupic.gif

bafta la slabit!!!

Buna!!!
E f buna alegerea cu spectacolul Carmen...e superb mie una imi place f mult si il fac cu mare placere!!!!!!Dar in ce oras stai de e asa de scump biletul..la noi e 25 lei..dar merita sincer sper sa fie si o distributie buna ca sa merite cu adevarat banii pupic.gif Sa ma tii la curent si sa-mi spui ce parere ai!
Multumesc frumos pt urari pupic.gif

am mai vazut Carmen, dar acum ma duc la spectacol si cu fata mea!!! io's din Bucuresti....in general bilete sunt intre 20 si 52 RONi (depinde de loc), dar simbata e nu stiu ce eveniment si de aia costa 63. sper sa merite banii.

pupic.gif
nella
Si eu sper sa fie frumos...poate sunt ceva invitati ...sau pt ca e 8 martie??? naughty.gif pupic.gif
lilistiuca
CITAT(nella @ 05-03-2008, 05:31 PM) *

Si eu sper sa fie frumos...poate sunt ceva invitati ...sau pt ca e 8 martie??? naughty.gif pupic.gif

ar fi culmea....numai ca e 8 martie???? pai trebuia sa fie mai ieftin la doamne atunci, nu???

pupic.gif

felicitari pentru kgul topit!!!
nella
CITAT(lilistiuca @ 05-03-2008, 03:36 PM) *

CITAT(nella @ 05-03-2008, 05:31 PM) *

ar fi culmea....numai ca e 8 martie???? pai trebuia sa fie mai ieftin la doamne atunci, nu???

pupic.gif

felicitari pentru kgul topit!!!

Chiar sunt curioasa....oare de ce sa fie asa scump?Sa ma anunti si pe mine....
Multumesc frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Bravoooo, asa te vreau pupic.gif
nella
Gata inca o zi cheer.gif
Maine e baba mea dar se vede clar ce fel de baba si an voi avea... sad.gif sad.gif sad.gif

Hai sa las si eu meniul...ca sa fiu sigura ca nu mai pap nimic:P

1cappuccino 39
tocanita ardei gras 150
2 portii ciorbita legume 170
50 g paine crocanta de secara 165
25 g nuci 162.5
50 g orez 175.5
tocanita ardei gras 75
100 g branzica de vaca dietetica 90
portocala 47

Total: 1074 cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
nella
Am avut parte de o baba f nasoala...am stat nemancata mai bine de jum de zi...ca am stat la munac si pe urma am fost la cumparaturi....am imprumutat si bani...e clar daca asa an o sa am cu datorii si bani cheltuiti e jale....
mi-am cumparat cantar electronic si sunt f bucuroasa dar si trista in acelasi timp ca am ramas fara bani inainte de a lua salariul smile.gif
Hai sa pun si meniul si sa promit ca o sa manac dimineata ...si sa nu plec flamada la munca sad.gif

200 branza cottage exquisa 194
100 ton in apa 127
100 porumb 116,7
20 maioneza light 80,8
50 sunca 117
100 iaurt dietetic 28
50 musli 180
25 secara extrudata 89,75
25 seminte 68,5
3 solano cu capsuni 21
ciorbita 170

Total:1193 cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Tot e bine...tot pana in 1200 m-am incadrat....ma bucur ca am recuperat yahoo.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Sper ca m-ai ascultat si ti-ai luat la munca ceva de papa. pupic.gif
nella
Te-am ascultat dar am avut programul f incarcat cu schimbari intre numerele solistilor si nu am apucat sa pap....si am ciugulit barnzica mai devreme si inca ceva bun am facut azi am papat si de mic dejun...iaurt cu musli...si chiar a tinut de foame pupic.gif
nella
Sunt f suparata...am ajuns a nu stiu cata oara la concluzia ca am prieteni doar de ocazie....nu m-ar cautat nimeni cand imi e rau sau,cand am probleme .....sau cand am pur si simplu nevoie sa vb cu cineva.....ele ma cauta cand au nevoie de ceva anume si pe urma ma abandoneaza.....sunt f trista ca....din nou prietenele mele isi fac planuri pt seara asta si pe maine fara mine.....cand am spus ca as vrea si eu sa merg au inceput sa strambe din nas....sincer ma doare ,nu e corect....sunt cu adevarat singura in orasul asta.... sorry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
ramonavlas
La asta nu stiu ce ar trebui sa iti mai spun.....imi pare rau, dar daca lor nu le face placere prezenta ta, nu le mai baga nici tu in planurile tale.
pupic.gif si capul sus....viata merge mai departe.
nella
CITAT(ramonavlas @ 07-03-2008, 03:20 PM) *

La asta nu stiu ce ar trebui sa iti mai spun.....imi pare rau, dar daca lor nu le face placere prezenta ta, nu le mai baga nici tu in planurile tale.
pupic.gif si capul sus....viata merge mai departe.

Ai f mare dreptate dar ma doare cand vad cat de perversa e lumea asta asa in general....si se mai bat cu pumnul in piept ca vezi doamne cat de mult tin la mine si ca imi vor binele si as amai departe...
bubbles
pupic.gif Nella si sunt cu gandul la tine floare.gif
danyhoney
CITAT(nella @ 07-03-2008, 02:09 PM) *

Sunt f suparata...am ajuns a nu stiu cata oara la concluzia ca am prieteni doar de ocazie....nu m-ar cautat nimeni cand imi e rau sau,cand am probleme .....sau cand am pur si simplu nevoie sa vb cu cineva.....ele ma cauta cand au nevoie de ceva anume si pe urma ma abandoneaza.....sunt f trista ca....din nou prietenele mele isi fac planuri pt seara asta si pe maine fara mine.....cand am spus ca as vrea si eu sa merg au inceput sa strambe din nas....sincer ma doare ,nu e corect....sunt cu adevarat singura in orasul asta.... sorry.gif cry.gif cry.gif cry.gif

Offfffff , brasoveanca mea draga !!! hug.gif
Te inteleg ( si eu am trecut prin asa ceva de cateva ori - si tot nu m-am invatat minte doh.gif ) dar .... cum a spus si Ramo : viata merge inainte !!! Cand vor avea nevoie ele de tine ....poate nu vei putea sa le ajuti , poate nu vei avea timp , poate nu te vor interesa problemele lor ..... Daca intelegi ce vreau sa spun naughty.gif . Iti va fii greu dar eu zic ca ar fii o solutie . Poate vor invata ceva din asta !

Hai , nu-ti strica WE-ul si ziua de 8 Martie din cauza lor !!! Nu se merita ! Ti-au demonstrat ca nu iti sunt prietene ! pupic.gif
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 07-03-2008, 11:32 PM) *

CITAT(nella @ 07-03-2008, 02:09 PM) *

Offfffff , brasoveanca mea draga !!! hug.gif
Te inteleg ( si eu am trecut prin asa ceva de cateva ori - si tot nu m-am invatat minte doh.gif ) dar .... cum a spus si Ramo : viata merge inainte !!! Cand vor avea nevoie ele de tine ....poate nu vei putea sa le ajuti , poate nu vei avea timp , poate nu te vor interesa problemele lor ..... Daca intelegi ce vreau sa spun naughty.gif . Iti va fii greu dar eu zic ca ar fii o solutie . Poate vor invata ceva din asta !

Hai , nu-ti strica WE-ul si ziua de 8 Martie din cauza lor !!! Nu se merita ! Ti-au demonstrat ca nu iti sunt prietene ! pupic.gif

Multumesc de incurajari...Una m-a sunat sa-si ceara scuze dar...nu ma mai intereseaza sincer...am sa ma port normal.....ca cine stie ca veni si vremea mea naughty.gif ..

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE....FERICIRE IMPLINIRE ,BUCURII SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
Cherie
pupic.gif

Imagine
nella
Salutare!!!!!!!
nu am mai pus meniul de 2 zile.....ieri mi-am facut de cap...ne-au servit la teatru prajiturele si bombonele...habar nu am cate calorii am bagat...dar stiu ca pana sa merg la teatru aveam cam 500 de calorii papate...mi-am permis ca de mai bine de o luna nu am papat ceva dulce doh.gif doh.gif doh.gif

M-am distrat super tare ieri...dupa spectacol am facut o iesire cu vreo 20 si ceva de colegi,intr-un bar pe care l-am inchriat si ne-am dantuit pana la 4 dim... cheer.gif cheer.gif cheer.gif a fost cel mai tare chef de 6 ani de cand sunt in Brasov... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Si la spectacol am avut ca invitata speciala pe Oana Sarbu...care arata demential,e superba fata asta........ma intreb oare ea ce mananca?Are o taliuta de ma doare mintea....

In fine ... astazi am sa pun si meniul pt zilele trecute.... wink1.gif
ramonavlas
Eiii, cum am plecat, cum nu ai mai pus meniuri, dar, gata, m-am intors...sunt ci ochii pe tine )).gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 09-03-2008, 05:41 PM) *

Eiii, cum am plecat, cum nu ai mai pus meniuri, dar, gata, m-am intors...sunt ci ochii pe tine )).gif

Sa stii ca nu m-am puturosit hug.gif hug.gif pupic.gif ..nu am avut timp sa intru si nici netul nu prea mi-a mers dar am avut grija de papica...cu exceptia zilei de ieri..mai exact aseara am fasolit-o...cu dulciurile si dim m-am catarit si ce sa vezi.....am mai dat un kg joooosssss cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Te rog sa stai cu ochii pe mine!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Fii sigura ca nu te mai scap din ochi pupic.gif

BRAVO, BRAVO BRAVO!!!
nella
Datorita voua fetelor,mai ales tie Ramo am sa va multumesc ca vad ca...merge totul mult mai spre bine.... pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Meniul pt vineri:

50 g musli 180
100 g iaurt dietetic 28
50 g sunca 117
20 g maioneza light 80,8
100 porumb 116,7
100 ton in apa 127
100 cottage 97
3 solano 21
100g amestec chinezesc 25
5 felii buitoni 145
50 dulceata dietetica 56
25 seminte 68.5

total : 1062.... yahoo.gif cheer.gif

pt sambata e doar partial....ca seara am papat prajituri la teatru asa ca nu pot aproxima.... doh.gif

200 g pulpa pui gratar fara pielita 354
110 g amestec chinezesc 27,5
200 g compot ananas cu aport scazut de zahar 180

++++ dulciuri,suc,bere... doh.gif

pt azi:

100 g sunca 234
100 g iaur dietetic 28
100 g salata verde 32
100 g porumb 116,7
1 ou 70
100 g piure din fulgi 373
50 g seminte 137
100g castraveti otet 9
100 portocala 47
3 solano 21

total:1068 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Zic ca m-am descurtat ok nu? blum.gif blum.gif tease.gif tease.gif tease.gif
Sexymom
Felicitari Nella, la cat mai multe kg in minus. pupic.gif Buna decizie sa te alaturi grupului nostru de furnicute. hug.gif
Nicoleta40
Nella,ce dieta tii?Sunt nedumerita pentru k intelesesem ca tii ww,iar acum vad ca tu calculezi cal nu puncte.Importante sunt rezultatele,care de altfel se si vad,dar eram curioasa ce dieta tii. : : Sa ai o saptamana excelenta. floare.gif -pentru 8 martie . clap.gif - pentru rezultatele tale(la slabit)
ramonavlas
CITAT(Nicoleta40 @ 10-03-2008, 12:36 AM) *

Nella,ce dieta tii?Sunt nedumerita pentru k intelesesem ca tii ww,iar acum vad ca tu calculezi cal nu puncte.Importante sunt rezultatele,care de altfel se si vad,dar eram curioasa ce dieta tii. : : Sa ai o saptamana excelenta. floare.gif -pentru 8 martie . clap.gif - pentru rezultatele tale(la slabit)

Nella numara calorii. floare.gif
lilistiuca
buna iubita!!!

raportez: am fost la opera, la CARMEN....m-a dezamagit......nu a fost nici un eveniment.....o Carmen obosita, un Don Jose fara nici un vino incoace, cu o voce plata....unele costume erau total deplasate.....slab.....slab de tot......am mai vazut Carmen in studentie (cred ca '87) si prin 96....dar spectacole faine!!!!

sad.gif .....
nella
CITAT(Sexymom @ 09-03-2008, 10:31 PM) *

Felicitari Nella, la cat mai multe kg in minus. pupic.gif Buna decizie sa te alaturi grupului nostru de furnicute. hug.gif

Multumesc frumos sexy pupic.gif pupic.gif pupic.gif
O saptamana usoara si frumoasa give_rose.gif

CITAT(Nicoleta40 @ 09-03-2008, 10:36 PM) *

Buna!! Eu am inceput cu WW dar am zis sa incerc si cu caloriile si sunt mult mai multumita,merge mult mai bine,dar sa stii ca e aproape ca la WW,adica respect aceleasi reguli doar ca numar calorii....mersi mult pt floare.gif si eu iti urez o primavara frumoasa si de la mine ai un give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

[quote name='lilistiuca' date='10-03-2008, 12:43 PM' post='122518']
buna iubita!!!

raportez: am fost la opera, la CARMEN....m-a dezamagit......nu a fost nici un eveniment.....o Carmen obosita, un Don Jose fara nici un vino incoace, cu o voce plata....unele costume erau total deplasate.....slab.....slab de tot......am mai vazut Carmen in studentie (cred ca '87) si prin 96....dar spectacole faine!!!!

sad.gif .....

Imi pare sincer rau ca ai ramas dezamagita si din ce povestesti si eu sunt cam dezgustata.....Asa se peste tot stau in frunte numai nulitati care se dau bine la directiune si uite asa in loc sa iasa spectacole frumoase ....raman oamenii cu un gust amar..... sad.gif ....pacat de muzica si de libret.....si noi avem multi solisti care umplu in sange anumite spectacole....dar speram la mai bine... pupic.gif pupic.gif
dana
Nella, acum am avut timp sa intru putin la tine in casuta (am ramas fara monitor pana azi). Am citit ce-ai facut zilele astea si vreau sa te felicit pentru toate kg duse, sa nu se mai intoarca si sa le cheme si pe cele ramase dupa ele!
Si nu te mai necaji din cauza unor asa-zisi prieteni; nu merita!Cred ca esti mai importanta tu decat ele, si daca te mai simti vreodata singura, sunt aici pentru a sta de vorba, daca vrei give_rose.gif
O zi minunata sa i!
nella
Iti multumesc frumos pt vorbele frumoase pupic.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.