CITAT(Sexymom @ 09-03-2008, 10:31 PM)

Felicitari Nella, la cat mai multe kg in minus.

Buna decizie sa te alaturi grupului nostru de furnicute.

Multumesc frumos sexy
O saptamana usoara si frumoasa

CITAT(Nicoleta40 @ 09-03-2008, 10:36 PM)

Nella,ce dieta tii?Sunt nedumerita pentru k intelesesem ca tii ww,iar acum vad ca tu calculezi cal nu puncte.Importante sunt rezultatele,care de altfel se si vad,dar eram curioasa ce dieta tii. : : Sa ai o saptamana excelenta.

-pentru 8 martie .

- pentru rezultatele tale(la slabit)
Buna!! Eu am inceput cu WW dar am zis sa incerc si cu caloriile si sunt mult mai multumita,merge mult mai bine,dar sa stii ca e aproape ca la WW,adica respect aceleasi reguli doar ca numar calorii....mersi mult pt

si eu iti urez o primavara frumoasa si de la mine ai un

[quote name='lilistiuca' date='10-03-2008, 12:43 PM' post='122518']
buna iubita!!!
raportez: am fost la opera, la CARMEN....m-a dezamagit......nu a fost nici un eveniment.....o Carmen obosita, un Don Jose fara nici un vino incoace, cu o voce plata....unele costume erau total deplasate.....slab.....slab de tot......am mai vazut Carmen in studentie (cred ca '87) si prin 96....dar spectacole faine!!!!

.....
Imi pare sincer rau ca ai ramas dezamagita si din ce povestesti si eu sunt cam dezgustata.....Asa se peste tot stau in frunte numai nulitati care se dau bine la directiune si uite asa in loc sa iasa spectacole frumoase ....raman oamenii cu un gust amar.....

....pacat de muzica si de libret.....si noi avem multi solisti care umplu in sange anumite spectacole....dar speram la mai bine...