Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
dany
Nella , a mai fugit 1 kg ???? bravooooooo !!!!!!! La cat mai multe ! hug.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 10-03-2008, 08:52 PM) *

Nella , a mai fugit 1 kg ???? bravooooooo !!!!!!! La cat mai multe ! hug.gif

Da scumpa mea ,a mai fugit unul cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...sa dea Domnul sa se duca toate care sunt in plus pupic.gif pupic.gif hug.gif
nella
Ce zi uracioasa de luni...a picurat si a fost innourat si eu am lenevit...ca de a fost ziua mea libera ..de maine iar repetii chiar si sala maine.. blum.gif
Acum am sa las si meniul ca am facut si caloriile pe azi.... cheer.gif

50 g musli
150g iaurt dietetic 42
230g cartofi fierti 200
100g salata 32
50 g sunca 117
1 ou 70
100g castravete murat 9
100g iaurt dietetic 32
ciorbita de legume 85
150g compot ananas 100
2 solano 14
50 g dulceata dietetica 56
4 buitoni116
25 g seminte 68,5

Total:1121,5 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ramonavlas
Buuun, imi place, ai de toate in el.... pupic.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 10-03-2008, 09:20 PM) *

Buuun, imi place, ai de toate in el.... pupic.gif

Am avut profesor bun pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif give_rose.gif
ramonavlas
blushing.gif floare.gif pupic.gif
lucy
Pupici multi pupic.gif pupic.gif pupic.gif si un buchet de flori pentru actrita mea preferata flowers1.gif
bubbles
Felicitari pt kg pierdut pupic.gif Vezi ca usor usor ai sa le dai pe toate deoparte pupic.gif
nella
Va multumesc gagici va pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Cherie
Nella cheer.gif cheer.gif
pupic.gif floare.gif
nella
Te tuc Cherie pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif
Cherie
CITAT(nella @ 11-03-2008, 02:06 PM) *

Te tuc Cherie pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif

pupic.gif
dana
O zi frumoasa sa ai pupic.gif
nella
CITAT(dana @ 11-03-2008, 04:56 PM) *

O zi frumoasa sa ai pupic.gif

Mersi la fel si felicitari pt kg pierdut...la mai multe pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Azi nu am mai facut aerobic ca fetele nu au mai venit si..numai cu mine nu a lucrat tipa de la balet..... sad.gif toata ziua m-am simtit de parca m-a calcat trnul...am venit acasa....am mancat si am dormit vreo ora jumatate....si am avut asa o pofta de mancare azi ,m-a usturat stomacul...asta e din cauza primaverii...gastrita mea isi face simtita aparitia....am reusit sa fac si meniul pe azi....asa ca...

50 g musli 180
150g iaurt dietetic 42
10 g miere 33,6
140g compot ananas 90
350g cartofi 308
90 g barnzica cottage 87,3
50 g iaurt 16
100g ton in apa 127
100g salata 32
50 g iaurt 16
50 g porumb 58,35
ciorbita 85
3 solano 21
100g legume chinezesti 25

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Cam asta am papat azi..sa vedem maine ce mai bag la ghiozdanel...ca stau tare prost cu ideile acum..

Am uitat sa pun si totalul 1121,25 yahoo.gif blum.gif
ramonavlas
Exact asa am fost si eu azi......fara chef.
Ai gasit legumele chinezesti de care iti spuneam? Ma bucur si sper ca iti plac....doar nu le-am laudat degeaba )).gif
nella
Le-am gasit mai demult dar habar nu aveam ca au asa putine calorii....tu mi-ai spus mai exact blum.gif si le mai fac cu sos de soia..si sunt delicioase chiar...
nella
Azi m-am odihnit...am repetitie de la ora 5...Am papat si eu putin.100 g btanza quarck si 4 buitoni..acum merg sa fac niste ciupercute ca..nu mai am nici o idee de ce sa pap...sunt tare amanarat ca nu mai stiu ce sa gatesc....daca ma puteti ajuta va rog...dati-mi o idee blink.gif
ramonavlas
Cartofi sau orez cu legume chinezesti si iaurt, carne la gratar, cartofi frantuzesti, ochiuri romanesti, salata de vinete, de dovlecei....

Sunt si eu in pana de idei si chiar acum cautam pe net asa ceva...cu calorii cat mai putine )).gif
nella
Mersi mult... pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Intra la Sexy in jurnal, a dat o retetz buuuna rau....eu o incerc vineri.
ramonavlas
Cand ajung acasa o sa iti mai trimit niste retete....acum le-am gasit si eu pupic.gif
nella
Multumesc din suflet pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif give_rose.gif
ramonavlas
pupic.gif Cu cea mai mare placere.
nella
Eu merg sa ma imbrac ca plec la repetitie....de la 5 incepe si sa am timp ,sa merg sa imi fac si abonamentul pt mijlocul de transport...

Pofta mare Ramo
V-am pupat
pupic.gif

pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ne vedem mai tarziu hug.gif salut.gif blum.gif
nella
Dupa o dupaamiaza zbucuiumata..am ajuns si eu acasa si am papat...ufffffff ca bine e blum.gif sa pun si eu meniul.

100 g exquissa quark 48
4 buitoni 116
250 g ciuperci 87,5
10 g ulei 93
50 g bulion 42,5
baton cereale 58,4
1 iaurt fructe 71
ciorbita 85
100 g salata 32
50 g sunca 117
50 g porumb 58,35
50 g iaurt 16
1 tiramisu 99,7
125 minola 50
3 solano 21

total:994,95 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
dany
Cam putine calorii , as zice eu .

pupic.gif brasoveanca !
nella
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 11:30 PM) *

Cam putine calorii , as zice eu .

pupic.gif brasoveanca !

Nu am putut mai multe....am incercat dar nu a mai mers... doh.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Ce bine o fii sa vrei sa mai mananci si sa nu mai poti !!!!!

Eu am dat cu " aia " in fasole cu dieta si parca nu mai merge nimic .....Am 7 saptamani de cand nu s-a miscat cantarul ( recunosc ca mi-am mai facut de cap din cand in cand ) asa ca ...renunt pentru un timp sad.gif
nella
Scumap incearca un kilo kick eu cred ca esti la platou..si cine stie poate asa iti revii... floare.gif
dany
Nu ma prea arunc la kilo-kick .....Nu stiu de ce ! L-am facut 1 data acum vreo 2 ani , am dat jos 800 gr pana a 2-a zi dar de atunci nu prea ma mai arunc la el . Las asa ....sa vad ce se va intampla . Oricum saptamana asta va fii dezastru ....Am inceput de aseara ...si mai vine si ziua de sambata ....
nella
CITAT(danyhoney @ 12-03-2008, 11:42 PM) *

Nu ma prea arunc la kilo-kick .....Nu stiu de ce ! L-am facut 1 data acum vreo 2 ani , am dat jos 800 gr pana a 2-a zi dar de atunci nu prea ma mai arunc la el . Las asa ....sa vad ce se va intampla . Oricum saptamana asta va fii dezastru ....Am inceput de aseara ...si mai vine si ziua de sambata ....

Acu daca tot ai facut te intreb si eu ceva...doar de curiozitate...cand faci kilo...mananci normal in ziua aia?sau cum e?ca totusi nu e aiurea ..pare ok ma gandesc la reteta de la kilo kick....
dany
Daca tii WW ( nu e cazul tau dar poti numara caloriile care le contine , zic eu ) in acea zi mananci normal DAR tii cont ca si kilo-kick-ul trebuie punctat !!!!!!

Nu e rau la gust , parerea mea . Eu am pus multa zeama de lamaie si a fost ok .

DAR sa nu il faci prea des !!!!!! Se face doar dupa CEL PUTIN 2 saptamani de platou !!!!CEL PUTIN !!!!!!!!
nella
Eu respect toate ideile si principiile WW doar ca numar caloriile de cateva sapt pt ca merge mai usor asa decat cu punctele..eram doar curioasa..nu il fac in nici un caz acum...pt ca deocamdata fug kg...o sa vad mai incolo..dar mersi f mult de informatie ca nu eram f sigura daca am inteles bine blum.gif pupic.gif hug.gif
dany
Cu multa placere ! pupic.gif pupic.gif
nella
Cred ca ma bag la nani...ca maine am o zi lunga..dim trebuie sa merg sa las o partitura la xerox,,de 500 de pag ,sper sa mi-o dea tot maine ca abia am reusit sa fac rost de ea...si de la 4 an spectacolul francofoniei...ce plictiseala tease.gif tease.gif tease.gif

Pupici si noapte buna pupic.gif hug.gif
bubbles
Neata pupic.gif O zi frumoasa sa ai hug.gif
nella
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 11:39 AM) *

Neata pupic.gif O zi frumoasa sa ai hug.gif

Mersi frumos la fel si tie scumpa pupic.gif pupic.gif hug.gif
bubbles
Ce mai faci? pupic.gif
Cherie
pupic.gif Nella!
nella
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 12:37 PM) *

Ce mai faci? pupic.gif

Uite abia am reusit sa pap si eu ceva pt ziua de azi..ca am mers de dim sa las o partitura la xeroxat si am umblat jum de oras ca nimeni nu putea sa o faca pana la 3 ca atunci trebuie sa o dau..sau altii nu copie carti ci doar foi volante..si m-am cam enervat...in rest e bine....sunt putin trista ca azi implinesc alaturi de iubi meu 9 ani si nu suntem impreuna ca...nu a primit banii pe ce a lucrat si pana nu ii primeste nu poate veni...asta e o sa vina el unsure.gif unsure.gif pupic.gif
bubbles
Felicitari pt cei 9 ani impreuna cheer.gif cheer.gif pupic.gif
Nessie
hug.gif Imi pare rau, iubita, ca nu esti cu baiatul tau azi, dar parerea mea ca mai importanti sunt cei 9 ani in care v-ati fost aproape. Gandeste-te ca azi e o zi ca oricare alta, iar ziua cea mare va fi atunci cand va vedeti. floare.gif
nella
Multumesc frumos la fel si voua va urez....ti-am vazut pozele...esti slaba fata mea....ce iti trebuie sa slabesti....arati super tareeeee cheer.gif cheer.gif apropo esti putin mai inalta decat sotul? blum.gif si eu sunt mai inalta decat iubi meu... cheer.gif cheer.gif blum.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 13-03-2008, 12:52 PM) *

hug.gif Imi pare rau, iubita, ca nu esti cu baiatul tau azi, dar parerea mea ca mai importanti sunt cei 9 ani in care v-ati fost aproape. Gandeste-te ca azi e o zi ca oricar alta, iar ziua cea mare va fi atunci cand va vedeti. floare.gif

Mare dreptate ai Ness! pupic.gif

Felicitari Nella si fi vesela!

Ai de ce! pupic.gif
nella
CITAT(Nessie @ 13-03-2008, 12:52 PM) *

hug.gif Imi pare rau, iubita, ca nu esti cu baiatul tau azi, dar parerea mea ca mai importanti sunt cei 9 ani in care v-ati fost aproape. Gandeste-te ca azi e o zi ca oricar alta, iar ziua cea mare va fi atunci cand va vedeti. floare.gif

Ai f mare dreptate...sincer eu mai mult pret am pus pe ziua asta, dar sincer ai mare dreptate va fi mai frumos cand o sa ne vedem..mai alesc aca trecut deja o luna jum de cand nu ne-am intalnit....offf relatiile astea la distanta...dar suntem printre putinii norocosi la care a si tinut pupic.gif hug.gif

Multumesc Cherie esti o dulce pupic.gif pupic.gif
bubbles
Sunt cu 1 cm mai inalta tease.gif decat el lol.gif dar mai tare se vede cand am tocuri in picioare dar lui nu ii e urat ca cica asa se poarta lol.gif
nella
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 12:56 PM) *

Sunt cu 1 cm mai inalta tease.gif decat el lol.gif dar mai tare se vede cand am tocuri in picioare dar lui nu ii e urat ca cica asa se poarta lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif corect asa se poarta si e la moda ..eu sunt mai inalta cu 5-6 cm....dar nu port tocuri decat ocazional yahoo.gif lol.gif tease.gif
ramonavlas
Felicitari si la multi ani pt sarbatoriti pupic.gif
nella
Multumesc pt urari..si voua va urez tot binele din lume pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.