Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
ramonavlas
Sa te bataita.gif si la tine in jurnal? Stii ca meriti, nu? )).gif )).gif
nella
De ce?cu ce am gresit?in afara ca nu am papat azi? doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif
ramonavlas
Vezi ca stii? pupic.gif
nella
sorry.gif doh.gif
bubbles
Ti-as da si eu tomato.gif dar si eu mai am zile cand uit sa mananc wacko.gif pupic.gif
nella
Dupa o zi in care mi-am cam batut joc..ca nu am mancat mare lucru..am recuperat in seara asta doh.gif doh.gif

1 iaurt fructe 71
3 felii orez expandat 102
50 g sunca 117
50 g exquissa 24
100g suc natural 24
100 g tortelini 328
50 g porumb58,35
70 g ton 95.25
50 iaurt 16
3 buitoni 87
1 baton cereale 58,4
1 tiramisu 99,7
50 g rosie 10
1 solano 7

total: 1097 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
Nu-mi place ca mananci mult seara nono.gif .Vezi de acum sa nu mai faci hug.gif
nella
sorry.gif sorry.gif sorry.gif nu mai fac..promit
am sa mananc cat de poate de echilibrat... sorry.gif sorry.gif sorry.gif
nella
Va pup dulce...eu merg la nanita.....asa ca noapte buna si vise frumoase... pupic.gif hug.gif
nella
Am reusit sa schimb prefixul yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif s-a mai dus unul....sper din toata inima sa nu intru la platou pana nu se mai duc inca 5 pe urma...pot sa stagnez linistita o perioada..sper ...dar sunt f fericita ca am schimbat in sfarsit prefixul....schimbam si tikerul yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Bravooooooooooooo!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Multumesc si tie la fel cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
In sfarsit am papat si de pranz....azi am fost cuminte am mancat si mic dejun..si gustare..la teatru(2 sanwichuri facute din painite de orez expandat,branza exquissa si sunca..si chair mi-au prins bine blum.gif )....faza e ca mai am putine calorii pt azi ramase...ca am avut pofta de fructe si mi-am facut la blender un piure de fructe.......mmmmmmm f bun dar m-a uscat la calorii... doh.gif
Nessie
Daca iti e foame, da cu frunze si cu verzituri. smile.gif Alea au foarte putine calorii. Si ciupercile au putine calorii.
nella
Am sa incerc....mersi mult de informatie pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Ce cuminte esti si ce bine arata tikerul tau cheer.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Incerc sa fiu cuminte..dar acum am o mica problema...mi-e pofta de tocanita de cartofi ..si am pus la facut dar m-am inpotmolit ca calcule...cand am calculat cartofii m-am speriat...si sper din suflet sa gresesc ca altfel nu pot mnca ce am facut....am pus 630 g cartofi,150 g ceapa,25 ulei palmier,125 zarzavat din ala pus de mama la borcan(morcov,ardei gras,patrunjel)50 pasta tomate si 50 kasiser....si nu stiu sa calculez caloriile per portie... cry.gif cry.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif ma poate ajuta cineva???va rog din suflet... pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif
nella
Meniul pt azi...

150 g iaurt 48
50 g musli 180
50 g sunca 117
50 g barnza 24
4 felii orez 136
100 g minola 40
135 g mere 90,45
60 g greph 18
105 g minola 40
50 g iaurt 16
100g salata 32
150g porumb 1
100g ton 127
1 ou 70
tocanita 219,38.....sper ca am calculat corect...mi se pare mult dar asta e doh.gif doh.gif
1 solano 7
2 buitoni 58
50 g rosie 10

total:1233,83 blink.gif wacko.gif wacko.gif dry.gif

danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 13-03-2008, 07:33 PM) *

Sa te bataita.gif si la tine in jurnal? Stii ca meriti, nu? )).gif )).gif

lol.gif lol.gif Ce profesoara aspra ti-ai gasit lol.gif DAR e bun asa !!!!! altfel iti faci de cap .

CITAT(nella @ 14-03-2008, 02:32 PM) *

Am reusit sa schimb prefixul yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif s-a mai dus unul....sper din toata inima sa nu intru la platou pana nu se mai duc inca 5 pe urma...pot sa stagnez linistita o perioada..sper ...dar sunt f fericita ca am schimbat in sfarsit prefixul....schimbam si tikerul yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bravooooooo !!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Nella, stai linistita.....dupa cum mi-ai povestit, ai calculat bine, sper ca ai inteles din explicatiile mele cat inseamna o portie pupic.gif
nella
Am inteles si iti multumesc mult de tot pt explicatii... pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Dany.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif e aspra doamna profesoara w00t.gif sorry.gif dar...e spre binele meu..si chiar ma bucur ca mai sunt si certata sorry.gif ,nu numai felicitata ca mi-o iau in cap.
danyhoney
CITAT(nella @ 14-03-2008, 11:14 PM) *

Dany.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif e aspra doamna profesoara w00t.gif sorry.gif dar...e spre binele meu..si chiar ma bucur ca mai sunt si certata sorry.gif ,nu numai felicitata ca mi-o iau in cap.

Asta ziceam si eu : fericita sa fii ca ai o asa profesoara aspra !!!!! )).gif hug.gif

Si pentru profesoara un mare pupic.gif
nella
Noapte buna si pupicei dulci... pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
lucy
Neata Nella give_rose.gif Felicitari pentru prefixul cel nou cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
M-ati facut sa rosesc de dimineatza... blushing.gif
nella
Neata si tie Lucy pupic.gif pupic.gif

De ce Ramoasta-i adevarul...am avut mare noroc sa ma iei sub aripa ta ocrotitoare pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Felicitari pt. vointa de care dai dovada, sa ramai la fel si mai departe. pupic.gif
nella
Dupa ce am visat toata noaptea la mini pizza lui Danyazi am facut-o si a iesit ceva demential...sunt f mandra de mine ca am reusit sa prepar alauatul si sa il framant singura..ca mixerul nu a mers ... sad.gif dar sunt f multumita de ce a iesit....

aici am pus si reteta si modificarile . ..mi-am permis sa o modific ca sa aiba mai putine calorii... naughty.gif naughty.gif

Mini-pizza WW = 1 p /buc

- 250 gr faina
- 2 1/2 lingurite praf de copt
- 100 gr margarina cu 50 % grasime
- 125 ml lapte batut
- sos de rosii
- ceapa
- rosii
- condimente pentru pizza
- mozzarella

Faina + praful de copt + margarina se amesteca cu mixer-ul .Apoi se aduga laptele batut .

Se ruleaza aluatul ( mie mi-a iesit cam moale de aceea a trebuit sa mai adaug faina ca sa pot sa-l rulez ) sa nu fie ff subtire . Se taie cercuri de aprox 5 cm diametrul ( cu un pahar ) , se pune pe fiecare sos de rosii + ceapa + mozzarella ( eu am pus sunca si branza de vaci ) .
Pe o tava se pune hartie de copt si apoi mini-pizza ( eu am pus aluatul pe tava si APOI totul peste
Cuptorul incalzit in prealabil la 180 °C .
Se lasa la copt cam 10 min ( eu le-am lasat 14 min ) .

Si acum sa iti spun ce am pus eu si cate calorii au..ca sa-ti faci o idee....

250 g faina 865.2 calorii
100 g delma cu unt 433 calorii
135 g sunca pui 128,29 calorii
100 g branza exquissa quaek de 0,2 grasime 48 calorii
40 g pasta tomate 34 calorii
usturoi praf si oregano

total:1508.49 si mi-au iesit 29 de bucati...ceea ce inseamna 52,01 calorii per bucata .
Au iesit f bune sincer . cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

amalia0701
naughty.gif
Poze, sa vedem poze ca sa lesinam pe aici pupic.gif
Cherie
Nella pupic.gif si te felicit si eu pt perseverenta!
nella
Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif iar de poze nu am apucat sa fac dar va garantez ca au iesit la fel de frumoase ca ale lui Dany naughty.gif naughty.gif
nella
Meniul pe azi:

5 mini pizza 260.05
80 g ton in apa 101.6
100g porumb 116,7
1 portie tocanita 219.38
100g varza murata 16
2 mini pizza 104.02
3 buitoni 87
80 g rosie 10
1 tiramisu 99.7
70 g greph 21
2 solano 14

total:1049.45

cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

nella
Neata...Dupa o noapte agitata ..am reusit si eu sa ma trezesc...pana la 3 jum m-am uitat la un film... doh.gif ..asa m-am saturat ca nu pot dormi noaptea si ziua sunt ca o leguma......si m-a apucat si asa un dor de casa,de iubi si de pisicuta mea....... batista.gif ...of ca e tare greu....si ma mai ustura si gatul,...de asta aveam eu nevoie acum doh.gif doh.gif doh.gif

O zi buna va doresc tuturor!!!!!!!!!!!!!!
Cherie
CITAT(nella @ 16-03-2008, 11:57 AM) *

Neata...Dupa o noapte agitata ..am reusit si eu sa ma trezesc...pana la 3 jum m-am uitat la un film... doh.gif ..asa m-am saturat ca nu pot dormi noaptea si ziua sunt ca o leguma......si m-a apucat si asa un dor de casa,de iubi si de pisicuta mea....... batista.gif ...of ca e tare greu....si ma mai ustura si gatul,...de asta aveam eu nevoie acum doh.gif doh.gif doh.gif

O zi buna va doresc tuturor!!!!!!!!!!!!!!

Nella, azi e duminica, inchide-ti telefoanele, urca-te in varful patului ca o diva si stai linistita, odihneste-te, uita-te la tv, filme, etc. Duminica e zi de odihna, de lenevit, enjoy! pupic.gif
ramonavlas
....spune Cherie....a carei zi e astazi si mai e si la munca devil.gif
urat din partea sefilor )).gif
nella
Aveti dreptate amandoua..azi tre sa lenevesc,sa ma simt bine si sincer imi pare rau ca esti la munca Cherrie sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Cherie
Rectific )).gif
Eu asa faceam duminica si asa as face si azi, daca as fi acasa blum.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Felicitari pt ticker cheer.gif si treci in pat la lenevit hug.gif
nella
CITAT(bubbles @ 16-03-2008, 12:44 PM) *

Ziua yahoo.gif .Felicitari pt ticker cheer.gif si treci in pat la lenevit hug.gif

Multumesc pupic.gif pupic.gif pupic.gif o zi frumoasa tit doresc... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Azi am lenevit ...m-am uitat pe poze,m-am jucat ,am vaz un film si am papat...problema e ca..inca mi-e foame si imi e frica ca in seara asta voi sari calul pt ca imi chioraie matele de foame doh.gif doh.gif doh.gif
Cherie
CITAT(nella @ 16-03-2008, 07:39 PM) *

Azi am lenevit ...m-am uitat pe poze,m-am jucat ,am vaz un film si am papat...problema e ca..inca mi-e foame si imi e frica ca in seara asta voi sari calul pt ca imi chioraie matele de foame doh.gif doh.gif doh.gif

Mai insista si tu cu apa. Totusi, ai zis ca ai bagat deja 1000 de calorii. Improvizeaza ceva usor de 200 de calorii! Nu te culca nemancata, n-o sa te odihnesti prea bine! huh.gif
nella
Am reusit sa improvizez de am sarit de nr caloriilor pe seara asta...nu stiu ce am avut azi dar as fi mancat un urs....asa ca.........
doh.gif doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif

meniul pt azi:

7 minipizza 364,07
1 iaurt fructe 71
2 portii ananas 180
1 tocanita 219.38
100 g seminte 274
1 felie orez 34
4 buitoni 116
100 g rosie 20
1 tiramisu 99.7
200 g greph 60
2 solano 14

total:1452.15 am imbulinat-o...sa nu ma certati va rog.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif
nella
Eu am plecat in pat..ma simt f rau...ma ustura fatul....m-a apucat si tremuratul dupa ce am tras o tigara...asa ca va parasesc ...ne revedem maine....
Va pupic ,noapte buna si vise placute pupic.gif hug.gif
amalia0701
Multa vita mina C!
Sanatate!
nella
Am luat aseara si o sa am grija si azi de mine...vroiam sa spla geamurile si perdelele dar o las balta...am sa fac alta data ,acum am pus sa fac o ciorbita de fasole ca poftesc de cateva luni devil.gif si pe urma am sa bab pastilute sa ma fac bine...dim nici nu puteam vb.... doh.gif doh.gif sper sa-mi treaca ca am de cantat si nu e deloc simplu sa fiu bolnava sorry.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
anca veselie
multa sanatate pupic.gif
nella
pupic.gif multumesc...

Am o veste buna cheer.gif cheer.gif cheer.gif s-a mai dus unul........mama ce tare sunt cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
Azi ai ziua de cantar eusa_think.gif felicitari oricum si tickerul nu il schimbi blum.gif
nella
Pai eu ma cantaresc la sf de saptamana (vineri sau sambata) si la inceput de sapt (luni sau marti),ca sa vad cat de cuminte am fost si in timpul saptamanii si in weekend...si asa le tin din scurt... blum.gif blum.gif am schimbat si tikerul
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.