Am facut ciorbita de fasole....si a iesit super buna....pt prima data cand fac si are si putine calorii....
bubbles
17-03-2008, 04:14 PM
Vezi ca eu stiu ca fasolea are calorii muuulte asa ca ai grija la cate fasole ai pus si la gramaj
nella
17-03-2008, 05:19 PM
CITAT(bubbles @ 17-03-2008, 04:14 PM)
Vezi ca eu stiu ca fasolea are calorii muuulte asa ca ai grija la cate fasole ai pus si la gramaj
Am pus 150 de grame de fasole..au iesit 4 portii de ciorbita si calculat totul mi-a dar 172,5 pe portie...deci e bine
nella
17-03-2008, 05:32 PM
Am pus perdeaua la imnuiat ...si inca niste haine....m-am facut harnicuta
amalia0701
17-03-2008, 05:48 PM
CITAT(nella @ 17-03-2008, 02:07 PM)
multumesc...
Am o veste buna s-a mai dus unul........mama ce tare sunt
Felicitari
nella
17-03-2008, 07:06 PM
Am fost si mi-am cumparat supliform..sunt f curioasa daca o sa ma ajute si mi-am cumparat di o cutie de diomfibra ca seara mai am probleme cu mancarea....mi se face foame si imi vine sa mananc mult ..chiar daca am reusit sa slabesc cateva kg intr-un timp f bun....de papatul seara nu am reusit sa ma las....in timpul zilei nu prea mananc si imi fac nr de calorii seara...stiu ca nu e bine si tocmai de aia am sa iau si pastilutele astea....totul e spre bine sunt sigura
Mi-am cumpar forme de silicon pt muffinsuri si am si facut prima prajitura in ele....am calculat si are si putine calorii...mama dupa o zi atat de proasta am reusit sa fac si ceva bun
nella
18-03-2008, 10:27 PM
Am facut 15 bucati cu mar...dulci si 15 cu sunca si branzica dietetica.......yumiiiiiiiiii...delicioase si f putine calorii ...daca vreti retele sa-mi spuneti
nella
18-03-2008, 11:23 PM
Meniul pt azi:
4 minipizza 208,04 1 iaurt fructe 71 50 g sos capere si masline verzi 30,5 150 g tortelini 492 2 muffins cu mere 112 3 muffins cu sunca 104 2 solano 14
total:1024,54
nella
18-03-2008, 11:43 PM
Merg la nani...vad ca nu ma mai viziteaza nimeni....am tot asteptat dar...
emu
18-03-2008, 11:52 PM
Ce-ai patit de zici ca n-ai avut o zi buna?
bubbles
19-03-2008, 12:05 PM
Neata .Nella cat ai dat pe forme?
nella
19-03-2008, 03:53 PM
Pai ieri m-a suparat f tare proprietarul pt ca mi-a promis de un an de zile ca vine sa-si i-a harburile astea din camera,adica o canapea,un coltar si un frigider....ca eu merg maine sa-mi cumpar o masina de spalat si nu am unde s-o pun...si m-am umplut de nervi pt ca nu cunosc pe nimeni cu masina mare si asta asteapta tot eu sa platesc sa-si duca astea de aici....in fine acum m-am linistit...o sa se rezolve cumva...
Bubule pe forme am dat 16 lei ..sunt 6 buc si vreau sa zic ca nu si-au schimbat culaorea la copt,,,ca am mai auzit ca de la copt se decoloreaza....sunt f multumita de ele
nella
19-03-2008, 04:08 PM
Am primit pachet de la mama.o ditamai geanta ca abia am reusit s-o urnesc de jos....si mi-a trimis numai bunatati,sarmalute,chiftelute,fructe,ciuperci,zarzavat,multe creme de corp,sampoane,masti de fata,demachiant,banuti....sunt asa de fericita....l cat imi este de rau...mama m-a bucurat cu toate cadourile trimise ce mami bun am
Am incalzit niste sarmalute ca sunt facute de bunica si sunt delicioasa,sa nu ma fugariti pe aici dar nu rezist daca nu ma imfrupt din ele
nella
19-03-2008, 09:42 PM
M-a prins rau de tot boala...azi am stat numai in pat....ma simt f slabita ....acum ma doare si capul ,stranut...of ca m-am si saturat....nici de meniu nu m-am tinut azi ca imi e foame intr-una si sunt f slabita ....si nu stiu ce sa mai fac.... ....sper sa-mi treaca mai repede ca m-am saturat.vreau sa revin iar la meniul meu ,fara sa ma simt rau si sa pot sa-l tin azi nu am reusit de nici o culoare asa ca ...nici nu mai trec ca e mare jale. Va pupic ....noapte buna si poate ne auzim maine.....ca azi nu mai rezist
amalia0701
19-03-2008, 10:42 PM
Sanatate draga mea! Multe citrice
dany
20-03-2008, 12:16 AM
Heyyyyyy, gazda cuminte !!!!! Bea ceai de lamaie ( suc de lamaie natural indoit cu apa fierbinte ) sau ceai cu miere ....Fa-te bine repede ca sa te poti infrupta din ce ti-a trimis mama ta ! Dieta poate astepta cateva zile daca nu o iei prea rau pe aratura !!!!!! 1- 2 zile de rasfat e voie la orice dieta !!!!!!
lucy
20-03-2008, 06:57 PM
Sanatate multa iubita Imi pare rau ca esti bolnavioara Acu papa mai bine sa te vindeci repede si dupa aceea vezi tu ce faci
nella
20-03-2008, 10:52 PM
Salutare......am avut o zi groaznic de obositoare...am mers la teatru,pe urma la altex sa las actele pt rata si acum astept raspunsul sa vedem daca imi aproba...ca sa-mi iau masina de spalat ...raceala e din ce in ce mai urata...ma doare groaznic capul mai exact sinusurile,sunt f ametita si am o stare generala groaznica.....si azi am fasolit-o cu dieta...nu ma poti tine de ea in ritmul asta...pana la ora 4 jum am muncit....la teatru si pe urma am mutat in casa.....am reusit sa infulec ceva si pe urma iar la munca.....si cand am ajuns acasa am inceput iar sa aranjez ca altfel nu puteam sa dorm in dezastrul asta ..... sper sa imi revin si sa ma apuc iar de mancat normal ca m-am saturat ,atata munca si o stric in 2 zile de de raceala si munca fizica
Am uitat sa spun ce anume m-a obosit...mi-a luat proprietarul mobila asta stricata de aici ...si am mai mult spatiu ..si a trebuit sa rearanjez..... nu va ganditi la prostii .....si am vb si cu iubi meu azi si mi-a spus ca in curand apare la mine.sunt f fericita din cauza asta.... .gagici va pup si va mai astept pe la mine si promit sa am grija sa nu va imbolnavesc si pe voi...va servesc si cu ceai cald cu lamaie
Sa va mai spun un secret ma simt f ciudata ca am mancat aiurea...parca am comis cel mai mare pacat
Am plecat la nani asa ca va pup si sa aveti grija de voi
lucy
21-03-2008, 08:37 AM
Neatza Nellutza! Cum o mai duci cu sanatatea?Te simti mai bine?Te pup si ai grija de tine
anca veselie
21-03-2008, 03:48 PM
e normal sa te simti ciudat pt mancat aiurea pt ca creierasul tau a intrat si el la dieta sanatate!
Nessie
21-03-2008, 04:06 PM
Ce bantuie puii astia de viroza peste tot! Sanatate multa! Ar trebui sa stai cateva zile numai in casa. Sa iti cumperi tot ce iti trebuie pentru 3-4 zile si sa nu mai iesi ca te intoarce gripa.
Distractie placuta cu iubi.
nella
22-03-2008, 01:59 PM
CITAT(Nessie @ 21-03-2008, 04:06 PM)
Ce bantuie puii astia de viroza peste tot! Sanatate multa! Ar trebui sa stai cateva zile numai in casa. Sa iti cumperi tot ce iti trebuie pentru 3-4 zile si sa nu mai iesi ca te intoarce gripa.
Distractie placuta cu iubi.
As vrea eu sa stau acasa...dar trebuie sa merg la munca...pt ca medical nu pot sa-mi iau...ca in mai vine fratele meu din Germania si am sa-mi iau atunci ca sa stau cu ei ca nu i-am mai vazut de 3 ani....acdum trebuie sa stau asa nu am ce face.... Iubi inca nu a venit... tare credeam ca va veni sapt asta....sper pe sapt viitoare sa vina de acum
Am primit masina de slalat sunt fff fericita..sper sa gasesc si pe cineva care sa mi-o monteze si mi-am cumparat si peria rotativa de la rohnson si mi-am facut aseara parul si statea f fain si inca si-a mai pastrat forma si azi....am reinceput asa incet incet sa revin la dieta..ca ma simt putin mai bine adica nu mai am ameteli....sper sa treaca cat mai repede...si sa revin iar cu meniurile aici va pup si va astept in casuta mea....si am sa am grija sa nu va dau si voua virusei
Cherie
23-03-2008, 01:56 PM
Nella, sa stapanesti sanatoasa masinuta de spalat Sper ca ti-a mai trecut raceala! Cat despre iubi, lasa-l, poate va fi o mare, mare surpriza, cine stie?
te
nella
24-03-2008, 12:03 AM
CITAT(Cherie @ 23-03-2008, 01:56 PM)
Nella, sa stapanesti sanatoasa masinuta de spalat Sper ca ti-a mai trecut raceala! Cat despre iubi, lasa-l, poate va fi o mare, mare surpriza, cine stie?
te
Multumesc frumos maine merg cu un coleg sa cumpar ce mai trebuie pt masina ca sa-i fac racordul la apa..si pe urma sa vedem cand vine electricianul sa-mi faca o priza separata ca sa o si pun in functie ..... Ma simt si mai bine si de maine ma reapuc de calculat si cantarit...revin la regim.... sper sa nu mai am vreo cadere.... Te pupic dulce si te mai astept la mine
lucy
24-03-2008, 09:37 AM
Buna Nella Sa stapanesti sanatoasa masina de spalat si poate iti trimit si eu rufele sa mi le speli ca eu n-am da poate imi iau si eu anul asta.Pentru asta ma inchi la Doamne-Doamne
nella
24-03-2008, 11:35 AM
nici eu nu aveam...adica aveam o masina albalux..veche,mai batrana ca mine ...si a cedat la un moment dat.... eu nu as fi avut bani sa-mi cumpar dar am luat pe credit ..si mi se pare f buna oferta pe care am gasit-o... Multumesc de urari...
nella
24-03-2008, 11:45 AM
Am fost de dimineata sa cumpar cele necesare pt racordarea masinii la apa....iar am dat bani de luni...de 3 sapt tot asa o tin si in fiecare zi dau bani pe ceva,m-am saturat sa se invarta totul in jurul banilor Nu am apucat inca sa pap ceva....nu imi trebuie ce e drept ....aseara am fost la ziua unei prietene de-a mea si am papat o pizza si am baut bere.....si parca ma tine satul si acum...
dany
24-03-2008, 11:59 AM
Sa stapanesti si folosesti sanatoasa masina de spalat !
Am uitat sa va spun...sper sa nu va plictisesc dar sunt fff bucuroasa..azi dupa lupte de 2 ore a reusit colegul meu sa-mi instaleze si masina ca prostul asta de proprietar a facut niste modificari la tevi si nu reusea saracul colegul meu sa imi faca racordul la apa...dar a reusit intr-un final....sunt f vesele si linistita......de acum astept sa vina si electicianul sa-mi faca o priza speciala pt masina de spalat ca nu pot sa o pun pe priza normala ca m-a stresat mama ca se poate face un scurt ceva si e de rau...asa ca o ascult si am sa pun o priza noua cu impamantare special pt masina si pe urma.....pot sa o pun in functie Am vb si cu iubi si mi-a spus ca vine miercuri dar dupa exaltarea din vocea lui tare cred ca ma trezesc maine cu el aici ....am asa niste emotii de parca ar fi prima intalnire nu se-am mai vazut de 2 luni si e f schimbat in bine de data asta...fierbe de nerabdare sa ma vada...de mult nu l-am mai vazut asa....simt ca plutesc si am fluturasi in stomac dupa 9 ani de relatie eu inca mai simt asa ceva...nu-s normala Acum am retrag la nani....sa nu pierd somnul de frumusete
amalia0701
25-03-2008, 10:02 AM
Nu trebuie sa te mire ca inca ai fluturi in stomac, io ii am dupa 15 ani de casnicie si 18 de relatie O zi frumoasa!
Cherie
25-03-2008, 10:14 AM
Neata Nella! Hai ca mai ai putin si vine iubi!!! Imi place faza cu fluturasii, eu simt la fel. Cum zice si Amalia, e minunaaaaaaat! Eu ma uit la parintii mei care se iubesc si acum, se pupa, se ciupesc de fund, isi arunca priviri pline de subintelesuri si sincer, asa mi-as dori sa fiu si eu ! Asa ca, lasa fluturasii sa zburde in voie!
bubbles
25-03-2008, 05:27 PM
Ziua .Cand vine babu?Poate de Paste ne vedem si noi
nella
25-03-2008, 05:30 PM
CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 05:27 PM)
Ziua .Cand vine babu?Poate de Paste ne vedem si noi
HELLO maine ajunge...si abia astept sa-l vad....in seara asta merg la o colega de-a mea sa dorm ca e singura acasa si merg sa mai petrecem si noi ca fetele....asa ca nu stiu daca am timp sa postez azi...dar cu siguranta voi pune maine meniul... Abia astept sa-l vad si de paste daca nu apucam sa ne vedem ca stau f putine zile acasa...dupa 9 mai vin iar la Piatra ca vine fratele meu din germania si in iau medical si stau mai mult acasa.....si atunci cu siguranta nu scapi
bubbles
25-03-2008, 05:35 PM
In Mai e si ziua mea pe 14 si atunci inseamna ca voi pe acasa
nella
25-03-2008, 05:42 PM
CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 05:35 PM)
In Mai e si ziua mea pe 14 si atunci inseamna ca voi pe acasa
Si pe 12 e a mamei...deci ne vedem clar
gaby_mp
25-03-2008, 08:12 PM
Nella felicitari pentru rezultat! Am vazut parte din meniurile tale la neuroni si am de gand sa mai studiez si jurnalul tau putin sa vad cam ce mananci. O intrebare am: cum iti calculezi NZC-ul si cat scazi din el tu personal? Multumesc si succes in continuare!
nella
25-03-2008, 10:43 PM
CITAT(gaby_mp @ 25-03-2008, 08:12 PM)
Nella felicitari pentru rezultat! Am vazut parte din meniurile tale la neuroni si am de gand sa mai studiez si jurnalul tau putin sa vad cam ce mananci. O intrebare am: cum iti calculezi NZC-ul si cat scazi din el tu personal? Multumesc si succes in continuare!
Multumesc frumos acum vin si eu cu o intrebare ..ce e ala Ncz?Eu habar nu am
gaby_mp
26-03-2008, 01:19 PM
NZC=Necesarul zilnic de calorii. Eram putin bulversata ca am gasit jdemii de formule diferite si nu stiam dupa care sa ma iau. Pana la urma am ales sa consum in jur de 1200kcal zilnic si sa fac sport, nu numai aerobic ca pana acum ci si parte de Cardio, sauna si masaj De-as slabi si eu 1kg pe saptamana ca tine as fi foarte fericita
nella
26-03-2008, 11:25 PM
CITAT(gaby_mp @ 26-03-2008, 01:19 PM)
NZC=Necesarul zilnic de calorii. Eram putin bulversata ca am gasit jdemii de formule diferite si nu stiam dupa care sa ma iau. Pana la urma am ales sa consum in jur de 1200kcal zilnic si sa fac sport, nu numai aerobic ca pana acum ci si parte de Cardio, sauna si masaj De-as slabi si eu 1kg pe saptamana ca tine as fi foarte fericita
Eu incerc sa ma incadrez intre intre 1100 si 1200 de calorii...m-am sfatuit cu Ramo si ea m-a convins sa fac asa...si nu imi pare rau de loc...mult succes si ai incredere
Meniul pt ieri:
1 iaurt fructe 71 5 buitoni 145 330 sardine in sos tomat 385 1 ciorbita fasole 172,5 2 pahare de suc 94
total:866 sa nu ma certati dar am petrecut seara la prietena mea si nu am mai putut manca nimic
Multumesc de raspuns. Eu la 100kg si 1,80 m-am decis sa pap in jur de 1200kcal. Nu mi se pare mult cat timp oriunde as calcula necesarul mai putin de 1800kcal/zi nu imi da Vreau sa slabesc dar nu sa imi dau metabolismul peste cap, de asta nu scad sub 1200. Tu dupa ce lista de calorii te ghidezi? Eu dupa lista ASTA calculez dar intreb pentru ca sunca in lista mea are in jur de 300kcal/100g iar tu ai pus f putin la 50g. Succes si tie!
bubbles
27-03-2008, 09:05 AM
Ti-a venit babuinul .Spor la
nella
27-03-2008, 10:57 PM
Am avut mare succes si spor la [b]Bubule pot spune ca m-am linistit si eu....acum a atipit si apuc si eu sa trec meniul pt azi
[/b]Gaby eu merg dupa lista de la Ramo...o gasesti in jurnalul...secretul meu caloriile...si ea tot asa a slabit fff mult...take care si spor
nella
27-03-2008, 11:09 PM
Am uitat sa spun ce era mai important am mai slabit un kg......sunt fff fericita si iubi meu s-a ingrasat ce dau eu jos se pune la el...nasol moment dar trebuie sa il conving si pe le...e f greu dar e musai Imediat modific si tikerul
dany
27-03-2008, 11:25 PM
Barbatii slabesc muuuuuult mai repede decat noi daca se apuca de o dieta si de sport !!!!! Al meu a slabit 15 kg in 2 luni jumate !!!!
Distractie placuta si momente super frumoase cu iubi tau !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.