Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
nella
Multumesc frumos devil.gif pupic.gif cheer.gif
Wow asa mult???Felicitari asta da realizare mai ales pt barbati salut.gif
dany
A tinut WW si a fost in fiecare zi timp de 45 de minute pe eliptica . Plus miscarea de la job .
nella
BRAVOOOOOOOOOO..........Asta e o mare realizare....jos palaria pt ambitiea si puterea lui salut.gif
dany
E, asta a fost acum 2ani ....De atunci a pus vreo 4 kg .....In decurs de 2 ani nu e chiar rau , zic eu . Avand in vedere cate chefuri a tras si ca merde de 2 ori pe luna la fotbal si acolo se lasa cu baute .....

Asa ca ....pune dieta pe babu al tau si sa vezi ce te oftici cand el slabeste repede si tu ....undeva in urma lui )).gif
nella
A spus ca se apuca si el dar dupa ce ajung eu la 80 ca sa avem aceeasi grutate si sa facem intrecere...nu stie cum sa scape..dar imi place ca imi respecta felul si modul de a manca si a ramas fff uimit cand a vazut cat de mult am slabit mi-a spus chiar ca acmi ma poate lua mai usor in brate...porcusorul... lol.gif si ca sunt mai sexoasa dar ca el oricum ma iubeste si ca...daca asta vreau sa fac asta numai sa nu ma sim slabita..a ramas socat cand a vazut cat de putin mananc..in comparatie cu mesele pe care le trageam pana acum 2 luni....e de-a dreptul uimit..si de cum cantaresc si chiar de mancarea pe care o fac ca a spus ca e chiar buna... cheer.gif cheer.gif
dany
SUPERRRRR !!!!!!! Ma bucur ca apreciaza faprul ca vrei sa slabesti !!!! Nu neaparat pentru a fii slaba cat pentru a te simtii TU bine in pielea ta !!!!!!!

lol.gif lol.gif Sa va luati la intrecere ???? lol.gif lol.gif Te ia , iti spun eu )).gif
nella
Atunci ii reamintesc dupa ce slabesc mai mult ca sa am un avas inainte lui... lol.gif ce rea sunt devil.gif

Gata ma bag la nani ca nu mai rezist..pupicei dulci si noapte buna..mai vb maine de acum... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
dany
Somn usor ....sau sa zic ..." distractie " placuta cu iubi ? naughty.gif naughty.gif
nella
Doar nani ca el doarme intins pe tot patul si..clar acum tre sa-l misc fara sa se trezasca.... lol.gif lol.gif pupici...noapte buna... hug.gif
dany
CITAT(nella @ 27-03-2008, 11:07 PM) *

Doar nani ca el doarme intins pe tot patul si..clar acum tre sa-l misc fara sa se trezasca
.... lol.gif lol.gif pupici...noapte buna... hug.gif

lol.gif lol.gif TOCMAI ca trebuie sa-l misti sa se trezeasca !!!!! Cand il mai prinzi ???????

hug.gif
bubbles
Felicitari pentru kg cheer.gif yahoo.gif .Si poate si din cauza la mult sex.gif ai mai dat jos naughty.gif
Nessie
Nella, cu slabitul barbatilor, e ceva de speriat! dry.gif Si al meu a slabit 4,5 kile in 2 saptamani, cu un regim facut de mine. Si eu tineam regim in aceeasi perioada si aproximativ la fel, adica el mancad de 1600 cal si eu de 1200. Eu nu am slabit deloc atunci. doh.gif

Felicitari tie pentru inca un kil dus! cheer.gif
Cherie
Subscriu si eu la faza cu slabitul rapid la barbati dry.gif Am si eu exemplul luminos al lui iubi.

Nella naughty.gif naughty.gif naughty.gif spor la treaba!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Salutare!!!
Ieri nu am apucat sa intru ca am trebaluit toata ziua cu puiu...am mai mutat prina casa,am mai facu8t niste modificari,ca de cate ori vine la mine mai are niste idei ca sa mai facem ceva spatiu in casuta mea... laugh.gif
Aseara nu am scapat si i-am facut muffins ca era f curios cu ies...si eu am incercat o reteta noua drept urmare...am facut o impresie f buna cu ele cheer.gif

Sa pun si meniul pt ieri:
100 tortelini 328
1 ou 70
50 masline 76,5
20 salam uscat 115
20 kaiser 40
20 sos capere 12.2
10 sunca 9,505
150 pui 265,5
2 muffins 65.98
250bere 117.5

total:1100.185 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
pupic.gif Nella!
Cu ce ai facut muffins-urile? drool.gif
nella
Hai ca pun reteta,azi vreau sa ii fac si cu ciocolata cu rom..ca si-a exprimat dorinta...acum ii suflu in bors ca mi-a fost f dore de el pana ma plictisesc sa mai fiu draguta... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

1 ou 70
180 g iaurt dietetic 57.6
100 g minola 40
100 g ananas din compot 64.28
1 praf de copt
40 g zahar 164(nu am cumparat indulcitor ca nu ma indur sa dau atatia bani pe el.... sorry.gif )

in total 32.99 calorii per portie....si ies 12 portii
Cherie
CITAT(nella @ 29-03-2008, 01:56 PM) *

Hai ca pun reteta,azi vreau sa ii fac si cu ciocolata cu rom..ca si-a exprimat dorinta...acum ii suflu in bors ca mi-a fost f dore de el pana ma plictisesc sa mai fiu draguta... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

1 ou 70
100 g minola 40
1 praf de copt
40 g zahar 164(nu am cumparat indulcitor ca nu ma indur sa dau atatia bani pe el.... sorry.gif )

E clar. Vreti toate sa ma omorati azi cu atatea mancaruri senzationale lol.gif
nella
CITAT(Cherie @ 29-03-2008, 02:03 PM) *

1 ou 70
100 g minola 40
1 praf de copt

Daca vrei iti trimit si tie...ca tot sunt harnica azi...incerc sa impresionez lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
CITAT(nella @ 29-03-2008, 02:04 PM) *

CITAT(Cherie @ 29-03-2008, 02:03 PM) *

1 ou 70
100 g minola 40
1 praf de copt

Daca vrei iti trimit si tie...ca tot sunt harnica azi...incerc sa impresionez lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Imediat iti dau adresa. w00t.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Eu nu vreau blum.gif .Ca de dulce mi-am luat un iaurt de baut cu visine grin.gif )).gif
nella
Eu acum fac niste briose cu ciocolata...si am pus prea multa compozitie in forme si...cam dau afara doh.gif
A doua tura o fac mai frumoasa...sper blum.gif
bubbles
Nella vrei sa ma omori? drool.gif Eu nici nu am luat bani de la babuin doar ca sa nu ma duc la magazin sa imi iau dulce si tu ma ademenesti tease.gif orc.gif swordfight.gif
nella
CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 03:50 PM) *

Nella vrei sa ma omori? drool.gif Eu nici nu am luat bani de la babuin doar ca sa nu ma duc la magazin sa imi iau dulce si tu ma ademenesti tease.gif orc.gif swordfight.gif

Nu asta a fost intentia....vroiam doar sa ma laud lol.gif tease.gif inocentul.gif drag.gif
bubbles
Cu asta te lauzi tu ? tease.gif As zice daca ai spune .. am facut o mancare numai din legume etc blum.gif dar cu dulce swoon.gif floare.gif
nella
Am tot facut in ultima vreme dar..m-am cam saturat....de fapt eu vreau sa-l impresionez pe iubi... grin.gif tease.gif
bubbles
Oare in piatra gasim forme?Nu imi iei tu si mie si iti dau banii acasa? grin.gif cand vii de Paste grin.gif
nella
Daca nu gasesti in Kaufland iti cumpar cand vin de paste acasa...ok?
Cineva mi-a spus ca sunt si in kaufland dar nu am apucat sa merg... pupic.gif
nella
Am terminat prima tura...e pusa la cuptor a doua...si pe urma ma pun la un film langa bitu...vroiam sa mergem in oras...dar e o mare putoare si e asa de cald si frumos afara...sper sa fie la fel si maine...ca nu mai scapa de plimbare... devil.gif
Cherie
CITAT(nella @ 29-03-2008, 03:55 PM) *

Am tot facut in ultima vreme dar..m-am cam saturat....de fapt eu vreau sa-l impresionez pe iubi... grin.gif tease.gif

Ha ha )).gif
Pana la urma ne-ai omorat pe noi lol.gif lol.gif lol.gif

P.S. aici miroase a cozonaci de cazi jos wacko.gif
nella
Off chiar imi e mila de tine ca ai atatea mirosuri in jurul tau. doh.gif ..e de inteles de ce mai calci stramb...e greu sa rezisti cand simtul olfactiv e atat de bine dezvoltat naughty.gif tease.gif
Cherie
CITAT(nella @ 29-03-2008, 04:24 PM) *

Off chiar imi e mila de tine ca ai atatea mirosuri in jurul tau. doh.gif ..e de inteles de ce mai calci stramb...e greu sa rezisti cand simtul olfactiv e atat de bine dezvoltat naughty.gif tease.gif

Sa stii ca asa e sorry.gif
Eu miros tot: rujurile, farduri, mancare. Daca nu-mi place mirosul, nu le cumpar laugh.gif
Lumea zice ca-s nebuna )).gif
bubbles
Ma voi uita in kaufland sau in real ca ma duc la ai mei la Craiova peste 2 saptamani wink1.gif si daca nu gasesc te anunt pupic.gif
nella
STAI LINISTITA CA ASA FAC SI EU...SI LA CREME,GELURI DE DUS..ETC...CU CAT MIROSUL E MAI APETISANT CU ATAT MA ATRAGE MAI MULT SA CUMPAR lol.gif

CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 04:30 PM) *

Ma voi uita in kaufland sau in real ca ma duc la ai mei la Craiova peste 2 saptamani wink1.gif si daca nu gasesc te anunt pupic.gif

Ok dar sa nu uiti ca eu sunt cam uituca de fel, asa ca in aproprierea veniirii mele acasa sa imi mai lasi cate un mesaj ca sa-mi amintesc...ca batranetea isi spune cuvantul lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Uf, ce bine ma simt ca am mai gasit pe cineva cu aceleasi apucaturi cheer.gif cheer.gif
nella
Cam asa arata .... sper sa va placa dpdv estetic...ca de gustoase sunt gustoase...de acum sa vad cat rezist ca nu vreau sa pap prea multe naughty.gif blink.gif
Cherie
Unde e poza? w00t.gif
nella
Nu reusesc sa o pun...
am niste nervi.....
cum sa fac?plssssssss blink.gif wacko.gif
Cherie
Cand scrii mesajul, vezi ca ai mai jos un spatiu unde dai Browse si bagi poza acolo. Eu asa fac, nu ma pricep nici eu prea bine! sad.gif
nella
Nu merge..am incercat sa fac asa si imi spune ca e incercare esuata..daca ma dumiresc mai tarziu am sa le atatsesz...bine ca am facut pozele:p naughty.gif
Cherie
Se poate sa nu mai ai destul spatiu liber!
nella
Am pus sa fac si o tocanita tot pt domnu,cu cartofi si carnati afumati...sper sa rezist sa nu manac prea mult...oicum e clar ca ma porcesc weekendul asta...si am si obosit ce de dim stau in bucatarie...si el ca un domn se uita la film... dry.gif pe seara iesim si noi in oras....
Dumbo
O fi poza prea mare...?
incearca sa o micsorezi.
nella slabesti foarte frumos, felicitari.
nella
Am micsorat-o pana la 300 de kb....nu stiu ce devil.gif are... angry2.gif

Multumesc frumos... pupic.gif azi m-am cam porcit ca am gustat din tot ce am gatit si sunt cam unflata...nu am depasit necesarul caloric dar nu sunt f multumita de mine
bubbles
Pozele cu ingrasacioasele Nellei nana.gif

Imagine
tease.gif

Imagine
nella
Mersi mult de tot...m-ai salvat...acum astept pareri tease.gif tease.gif tease.gif
gaby_mp
F bine arata brosele! Sunt dupa reteta de pe paginile anterioare facute nu? Cred ca fac si eu! Daca imi spui cum exact si ce is alea minole sad.gif
nella
Nu asta e o reteta noua:P

un ou
260 g iaurt
50 zahar
180 faina
1 praf de copt
2 ciocolatele rom
esenta rom

Cam asta e tot ..facute ca si celelelte doar ca am scapat prea multe ingrediente si....cred ca sunt f bogate in calorii dar f bune wink1.gif
nella
Gata am inchis si aragazul..am mai facut si o cirbita cu fasole si ghebe...o nebunie...nu mai pot merg sa fac o baie si in pat ca sunt rupta de oboseala....nu am reusit sa pun inca meniul o las pe manie ca simt ca nu mai pot sa calculez acum...v-am pupat noapte buna pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
dany
CITAT(Cherie @ 29-03-2008, 04:30 PM) *

Eu miros tot: rujurile, farduri, mancare. Daca nu-mi place mirosul, nu le cumpar laugh.gif

Si eu la fel ...miros totul )).gif )).gif

O hug.gif pentru gazda !
nella
CITAT(gaby_mp @ 29-03-2008, 07:52 PM) *

F bine arata brosele! Sunt dupa reteta de pe paginile anterioare facute nu? Cred ca fac si eu! Daca imi spui cum exact si ce is alea minole sad.gif

Pai seamana cu mandarinele dar sunt mai mari...ti-am explicat de numa... lol.gif poti pune si portcale..orice fruct vrei naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.