Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Nessie
Nella, am vazut ca intrebai Cum incarc o fotografie pe forum?
Cherie
Nella ce faci? Mai treci si pe la noi? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif
nella
CITAT(Nessie @ 31-03-2008, 05:30 PM) *

Nella, am vazut ca intrebai Cum incarc o fotografie pe forum?

Iti multumesc mult de tot...m-ai salvat... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
as intra mai des dar nu merge netul nu stiu ce are.... cuplu.gif cuplu.gif cuplu.gif cuplu.gif
bubbles
Seara buna pupic.gif .Esti cam scumpa la vedere blum.gif
nella
Mi-as dori sa stau mai mult dar tot pica netul asta prost...nu mai stiu ce safc...si sa stiti ca imi lispsiti toate hug.gif sad.gif
ramonavlas
Pe unde umbli donsoara? pupic.gif
Cherie
Of netul asta, cred ca vine cu noduri )).gif )).gif )).gif

pupic.gif Nella!
bubbles
Nella ce faci?Unde esti ? scare.gif
ramonavlas
Nellaaaaaaaaaaaa, repara calculatorul, fa ceva cu netul ala.....mi-e dor de meniurile tale. pupic.gif
nella
Salutare gagici cheer.gif cheer.gif cheer.gif in sfarsit am reusit sa ma conectez si sper din suflet sa nu mai pice...am mutat pc si sper acum sa nu mai fie probleme... plecaciune.gif plecaciune.gif

Azi dim a plecat si iubi meu..asa grea mi-a fost desparirea.... crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif
Nu am reusit sa tin prea bine regim cat a stat el la mine....dar am avut grija...cat de cat....maine ma cantaresc si sper sa nu am vreo surpriza neplacuta doh.gif dar i-am gatit numai bunatati(de altfel stiti ca v-am stresat cu ce retete bune am gatit sambata trecuta si de atunci am mai impresionat.... naughty.gif )si drept urmare nu m-am putut opri si am papat si eu cu el....ca prea mult ma lauda grin.gif

RAMOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! BINE AI VENIT..............IMI PARE RAU CA NU AM REUSIT SA FAC O PETRECERE SURPRIZA ...NETUL ASTA ..... NU VROIA DELOC SA SE CONECTEZE doh.gif Sper sa fi gasit casuta in ordine...am mersi si eu si Dany ,am udat florile,am aerisit,am mai sters si praful....sper ca ai gastit totul in regula....
VA PUP SI VA MULTUMESC CA NU M-ATI UITAT hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Bine ca ai rezolvat cu net-ul, sper ca nu mai pica.
Vezi ca de luni te astept iar cu meniuri. pupic.gif
amalia0701
floare.gif
Weekend fain.
nella
Multumesc frumos pupic.gif pupic.gif la fel si tie iti urez.... hug.gif
ramonavlas
Asta inseamna ca s-a rezolvat cu net-ul? naughty.gif pupic.gif
nella
Se pare ca merge....am mutat unitatea mai aproape de geam si acum merge netul...sper sa nu imi mai faca figuri cheer.gif
ramonavlas
lol.gif lol.gif Tare faza dar nu cred ca are vreo legatura....sau mai stii?
nella
Nici eu nu cred ca are...dar poate are....[*****] stie...eu am net prin zapp,prin telefon si am agatat telefonul de draperie ,am ridicat unitatea pe un dulapior si acum cad ca nu mai pica netul..inainte statea pe birou si pca dupa 2-3 min de la conectare..ma dispera...dara cum....eu zic ca netul meu e si el la regim si a luat-o razna lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
Neata Nella! pupic.gif
nella
pupic.gif M-am trezit de dimineata si am fost in selgros si in carrefour...am lasat 2 mil si ceva pe nimicuri...mi-am cumparat cantar electonic si aparat pt abdomene.... eusa_think.gif problema e ca pe cantarul asta electronic am cu un kg mai mult...sau poate arata asa ca sunt inainte de rusi?nu stiu dar pe cat de bucuroasa eram ca mi-am cumparat pe atat de tare ma supara ca arata mai mult cry.gif angry2.gif nervous.gif batista.gif batista.gif batista.gif
ramonavlas
Stai linistita, cantarul meu arata cu 3 kg mai mult. Cantareste-te pe ala pe care ai inceput, pana la urma important e cat dai jos.... pupic.gif

Si eu am lasat 3 milioane in Metro. doh.gif
nella
CITAT(ramonavlas @ 06-04-2008, 07:36 PM) *

Stai linistita, cantarul meu arata cu 3 kg mai mult. Cantareste-te pe ala pe care ai inceput, pana la urma important e cat dai jos.... pupic.gif

Si eu am lasat 3 milioane in Metro. doh.gif

Iti dai seama ca imi vine sa mor de ciuda ca abia mi l-am cumparat...dar inca continuui sa cred ca sunt balonata..ca asa ma si simt...si cand ajung la o suma fixa o sa ma cantaresc pe amandoua...ca sa vad diferenta ca ma doare sufletul de banuti....mai ales ca nici nu prea stau bine sad.gif

M-am saturat de cum se duc banii astia wacko.gif

Am bagat 150 de abdomene si ma simt asa de bine...nu ma mai doare coloana si nici gatul
e perfect cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif
Acum astept si rezultatele tease.gif
Cherie
Neata Nella! pupic.gif
Ai mare grija cu abdomenele, chiar daca nu te doare coloana acum, in cazul in care nu le faci cum trebuie, te va durea mai incolo. Si gatul, si coloana. Asa ca nu forta prea tare. Pont de la Pilates: tine abdomenul incordat cand faci abdomenele naughty.gif naughty.gif naughty.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Da-l incolo de cantar ca tare mi-s urate in ultima vreme dry.gif .Si eu am avut prin Zapp internet si meregea atat de rau doh.gif
nella
Neata pupic.gif pupic.gif pupic.gif ...asa le fac...cu abdomenul incordat..ca am vizionat dvd cu pilates...dar pana sa ma apuc de lucrat eram deja obosita lol.gif

M-am cantarit iar....am avut dreptate ieri ca eram balonata...acum am 86.7 cheer.gif cheer.gif cheer.gif sunt tare bucuroasa ca vad si 100 de grame...inainte aproximam cat de cat...sper sa fuga repede kg astea yahoo.gif

O saptamana usora va doresc si va pup dulce pupic.gif si azi si maine sunt libera yahoo.gif
ramonavlas
Bravo, bravo...ne invartim la aceeasi greutate amandoua.
Ce inaltime ai?
nella
Am 1.70 pupic.gif pupic.gif pupic.gif Ramo o saptamana frumoasaca tine sa ai pupic.gif
ramonavlas
Si aici ne potrivim eu am 1.71. La fel sa iti mearga si tie saptamana asta!
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Trebuie sa ma apuc sa fac ordine prin casa si sa gatesc ceva....si am o lene....... doh.gif
Am o stare ciudata...mi-am cumparat ieri un Air Wick cu aroma de White flowers....si parca ma doare capul de la el...sau o fo de la vreme....nu stiu ce sa zic sad.gif
Am o mare nelamurire..de ca au atata de multe calorii semintele de bostan...am observat numai dupa ce am cumparat punga...cica 500 si ceva la 100 de grame...mi-e ciuda de mor doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
Da, astea de bostan au aprope dublu fata de cele de floarea soarelui. Si eu am prin casa de bostan...dar nu ma ating de ele.
nella
Ce teapa mi-am luat doh.gif doh.gif doh.gif dar imi plac la nebunie,macar cate 10 grame de pofta tot o sa bag din cand in cand doh.gif doh.gif doh.gif
bubbles
Si eu mai ziceam de astea ca mananc 10 g .. si cand ma apucam nu mai terminam doh.gif
nella
Greu cu mancarea asta pe bune doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
Greau acum cand calculezi, inainte, cel putin eu, cand mancam prostii si nu ma saturam, ziceam ca nu am mancat nimik si mor de foame, cand de fapt bagam lejer 2000 de calorii doh.gif
nella
Seamana f mult cu regimul meu de viata dinainte....ca daca eram mai achilibrata nu ajungeam cat casa...sunt putin nervoasa pe mine,mi s-au flescait sanii,ma enerveaza ca au scazut mult dar fundul e tot cat china....parca is disproportionata acum...cred ca vreau sa fiu miss univers fara sa ma chinui..vb lui frate-miu viseaza ca e gratis doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
Cu sanii am si eu aceeasi problema, dar nu de acum....de mai mult timp, chiar ma gandesc f serios sa ma duc sa mi-i ridic.
bubbles
Mie mi-au scazut foarte tare sanii sorry.gif si chiar ma gandeam sa ma duc sa imi pun silicoane lol.gif .Inainte erau mai grasuti si rotunzi ,frumoasi.Dar cand am slabit prima oara din talie si sani am dat jos sorry.gif .
nella
Asa si la mine sorry.gif ....am spus ca dupa ce o sa am copii si o sa alaptez,am sa merg sa mi-i ridic...vise lol.gif blink.gif tease.gif
bubbles
Eu i-am zis babuinului ca il vand sau il trimit la produs blush.gif si tot imi pun dar dupa ce fac copil lol.gif ca cica e cam rau cand alaptezi blink.gif .
nella
lol.gif lol.gif lol.gif
nella
Am baut azi la ceai verde ca nu ma mai pot ridica de pe wc doh.gif ...eu ii descoperisem gustul mai de mult cand cumparam nesstea...green tea..si era super bun,aseara cand mi-am facut prima cana de ceai am lasat mult plicul in apa ca,am uitat de el...si era f amar,azi am pasat mai putin,cam 5 min si vreau sa zic ca are acelasi gust ca si sucul pe care il beam in urma cu ceva timp cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,pacat ca tre sa stau asa mult pe buda sad.gif

Mi-am facut un gratarel...as fi facut si o ciorbita dar pana nu primesc reteta de la Ramo nu mai fac nimic,ca ea are o ciorba asa saraca in calorii si a mea e f bogata doh.gif ....

Am vazut si 3 episoade din seria a treia din Lost....ma duc sa mai vizionez cateva...am uitat sa spun ca am facut si abdomenele,si exercitii pe brate,sani cheer.gif cheer.gif cheer.gif ma asteapta la cotitura bicicleta doh.gif

pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Gata, m-ai convins cu ceaiul verde. De care bei (firma)?
Uite in 3 minute pun si reteta de ciorba, scuze ca te-am lasat fara ea azi, dar am uitat si apoi am fost plecata.
Am fost si mi-am luat casca de par pt acasa cheer.gif cheer.gif

Ti-am lasat reteta de ciorba la mine in casuta, pe masutza din bucatarie )).gif
Te astept cu meniul, il pun si eu imediat. pupic.gif
nella
Am cumparat ceai verde facut de Celmar..e cu lamaie... pupic.gif pupic.gif pupic.gif Nu stiu ce o sa fac la noapte doh.gif
Ce fel de casca ti-ai luat? unsure.gif La ce o folosesti?Cred ca ai dat o carca de bani rolleyes.gif
Mersi mult de reteta...am sa pun meniurile pe tot weekendul dar mai acusica ca pe azi am doar 750 de calorii facute..mai tre sa pap ceva doh.gif
ramonavlas
Mersi de pont, o sa iau si eu ceaiul.
Eu cand imi spal parul, mi-l pun tot timpul pe bigudiuri si dormeam asa. Acum mi-am luat o casca pe care o pus peste bigudiuri, se baga in priza, se umfla (singura) si se usuca parul intr-o ora (ca la coafor) Am dat pe ea 185 RON.
Si eu aveam cam putine calorii asa ca bag un pomelo mareeee de 258 calorii doh.gif
nella
Sa o folosesti sanatoasa casca...eu mi-am luat perie rotativa... cheer.gif
Am pus ciorbita la facut...ca nu mai aveam rabdare doh.gif ....mi-a tot picat netul in ultima ora de 3 ori..sper sa mai tina cat sa postez meniul daca nu apar cu tot ce am calculat de sambata pana azi .........maine dim sad.gif
nella
Aici am ingredientele ciorbitei mele...mult mai bogata ca a ta...sper sa fie si buna
20 g pasta tomate 17
69 g ceapa 27,6
130 g fasole boabe conserva 120.9
156 g bureti 34.32
100 g morcov 45
50 g ardei gras rosu 19.5
50 g telina radacina 16.5
75 g orez 163.19

total:544.01 per total si o portie are 68 calorii yahoo.gif yahoo.gif ..e bine zic eu tinand cont ca pana acum faceam portia de cel putin 200 calorii cheer.gif cheer.gif

Mersi Ramo de idee..am copiat mult din reteta ta pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
De fapt mi-au iesit 10 portii nu 8,ca am mai adaugat si borsul si s-a umplut oala asa ca acum o portie are 54.40 deci si mai bine yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Bravo cheer.gif E si buna la cum ai descris-o.
Perie rotativa am si eu....o tin in dulap ca nu imi place sad.gif
amalia0701
Vreau si io o ciorbitza, dar mi o lene sa gatesc blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.