Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
ramonavlas
La ora 15 sper ca sunt acasa. Te invit la masa floare.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 08-04-2008, 09:39 AM) *

La ora 15 sper ca sunt acasa. Te invit la masa floare.gif

Daca imi zici unde-i "orasul mic, plictisitor" si ajung pana la ora 15 cu "cojitza" mea vin )).gif
ramonavlas
Targu-Mures huh.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 08-04-2008, 09:42 AM) *

Targu-Mures huh.gif

Daca imi promitzi si un gulas si ceva dulce bun vin pupic.gif
ramonavlas
Promit un gulyas facut de mine (deci nu gras) si un vin f bun, facut de tati.
Hai ca te astept give_rose.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 08-04-2008, 09:50 AM) *

Promit un gulyas facut de mine (deci nu gras) si un vin f bun, facut de tati.
Hai ca te astept give_rose.gif

hug.gif
Inca esti prea departe de mine, sincer nu cred ca ma duce cojitza pana acolo.
Dar pastreaza vinul, mai cresc un pic, trec la Symby si intre Deva si Targu Mures nu-io asa mult. give_rose.gif
nella
Meniul pt ultimile 3 zile ca iar face figuri netul. doh.gif doh.gif doh.gif Am mai dat 1 kg jos..imediat modific si tikerul yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Sambata

25 musli 90
150 iaurt fructe 93
1 ou (48) 84
34 branza fitness 64.26
50 graham 128
50 sunca 47.5
50 pate porc 87.05
1 buitoni 29
1 felie secara cu susan 26.4
100 saratele 400
50 seminte 137

total: 1186.21
Duminica

60 graham 153.6
164 masline 250.92
50 pate 87.05
3 triunghiurifitness 96.39
50 exquissa 48.5
40 inghetata 73.32
1 tocanita 150
1 iaurt fructe 71 50
sunca 47.5
50 seminte 137

total:1115.28

Luni

1 ou (44g) 30.8
50 masline 76.5
50 g exquissa 48.5
50 sunca 47.5]
292 pui 516.84
248 castravete murat 22.32
2 solano cappucino 16.8
200 ml bere 94
65 seminte 178.1

total: 1011.36

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Mersi de invitatita la masa
give_rose.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Luni d c ai punctat oul asa putin?
Cherie
Bine Nella cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nella
Am gresit...l-am calculat la 100 de grame... doh.gif sad.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Cherie pupic.gif
bubbles
Bravo pt ticker Nella clap.gif clap.gif pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc frumos

Am schimbat si masuratorile,sunt fericita cheer.gif cheer.gif

Va anunt ca iar imi pica netul deja pe ziua de azi a picat de 5 ori...sper sa nu mai dureze mult doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
nella
am fost iar la cumparaturi...am mai lasat 1 mil jum in carrefour...numai mancare...si camd am mers la bancomat sa iau salariul am obs ca mi-au bagat mai putin decat ma asteptam si mi-a dat toat planurile peste cap..pana luan viitoare bani cash mai am 20 ron nici de bilet sa merg acasa de paste nu am,sunt f trista m-am saturat de atatea datorii cry.gif cry.gif cry.gif batista.gif batista.gif batista.gif batista.gif batista.gif batista.gif
Mi-am cumapar o punguta cu coctail de fructe de mare...prima oara cand cumpar w00t.gif ...si acum pap si e chiar bun rolleyes.gif am avut o experienta neplacuta cu o caracatita la restaurant dar cum am gatit eu e chiar buna,si mi-am mai luat si o punguta cu caracatite pui dar aia e la congalator pt zile negre doh.gif doh.gif doh.gif

Nu stiu ce sa fac,...cand am iesit din maga m-a apucat raul de suparare si am luat un taxi pana acasa ca nu ma puteam tine pe picioare de suparare...acasa am plans si m-a sunat mama si iubi si mi-au spus ca o scoatem la capat dar nu stiu cand...ii iau locul lui bubu asa se pare sad.gif batista.gif batista.gif batista.gif batista.gif
bubbles
Lasa Nella hug.gif .stii cum se spune .. tot raul spre bine hug.gif si cum spune Amalia.Nu mai suparata ca faci riduri blum.gif .Daca nu ai cu ce veni acasa spui ceva si facem noi cumva ca sa vii acasa de Paste sa ne vedem floare.gif
ramonavlas
Nella pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce papi de cina? Eu am atipit doh.gif , acum m-am trezit, ampus repede niste cartofi la fiert, vad eu ce fac cu ei apoi. La noapte nu mai pot dormi. Ce tease.gif sunt.........
amalia0701
Iubita nu banii ne fac pe noi ci noi pe ei pupic.gif
Daca nu ne ajung e pentru ca stim sa-i administram.
Data viitoare la supermarket cu lista INCLUSIV CU PRETURILE( rotunjite in plus) si maxim 2 produse in plus fatza de lista, maxim 20 % la pret.
pupic.gif
Daca nu ai bani de tren vii cu nashul )).gif hug.gif
nella
Sunteti niste dragute amandoua..aveti mare dreptate mai dau banii si pe prostii care imi iau ochii si de care am impresia ca am nevoie...
Ramo inca nu am papat cina..si am f putine calorii acumulate..am facut-o de oaie azi... doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
Neatza, pana la urma ce ai papat de cina? Te astept cu meniul.
buretel
CITAT(nella @ 08-04-2008, 06:57 PM) *
Nu stiu ce sa fac,...cand am iesit din maga m-a apucat raul de suparare si am luat un taxi pana acasa ca nu ma puteam tine pe picioare de suparare...acasa am plans si m-a sunat mama si iubi si mi-au spus ca o scoatem la capat dar nu stiu cand...ii iau locul lui bubu asa se pare sad.gif batista.gif batista.gif batista.gif batista.gif

pupic.gif Nu te mai necaji din atata lucru, toate se rezolva.

Ce frumos slabesti! Imi place, si eu tot la numarat calorii sunt salut.gif
ramonavlas
Buretel, nu stiam ca si tu esti la calorii. te asteptam cu meniurile. pupic.gif

Noi mancam pana in 1200 calorii/zi.
buretel
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 09:09 AM) *

Buretel, nu stiam ca si tu esti la calorii. te asteptam cu meniurile. pupic.gif

Noi mancam pana in 1200 calorii/zi.

Dap, sunt la 1100, maxim 1200. Cand fac sport, am extra wink1.gif
E greu sa pun meniurile, caci le inregistrez intr-un program. Dar mananc corect, am scris la Nessie mai multe amanunte.
Va urmaresc si pe tine, si pe Nella pupic.gif
ramonavlas
Urmareste-ne si trage=ne de urechi atunci cand e cazul. Noi nu putem daca nu ne spui ce papi sad.gif
buretel
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 09:13 AM) *

Urmareste-ne si trage=ne de urechi atunci cand e cazul. Noi nu putem daca nu ne spui ce papi sad.gif

Eu ma trag singura de urechi lol.gif lol.gif lol.gif
Cherie
pupic.gif Nella si nu mai fi suparata, da-i incolo de bani, de aia sunt facuti, sa se duca, sa-i cheltuim. Ce ne-am face daca am fi prea bogate? laugh.gif

O zi buna! pupic.gif
nella
Buretel...mult succes pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie cred ca daca am fi bogate nu am fi fericite,,,,ca am avea totul mai putin iubire,asta e parerea mea lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu-s normala,parerea mea...
Ramo pana la urma am fasolit-o aseara mi s-a facut rau ca am stat cam flamanda si aseara mi s-a facut rau si am fost nevoita sa pap.

Meniul pt ieri:

200 iaurt fructe zuzu 124
1 baton cereale 58.4
50 ton 64
50 sunca 47.5
50 branzica 48.5
100 porumb 1
10 maioneza 40.4
155 lapte soia 96.1
2 promola lemon 74
250 coctalil fructe de mare 200
40 g seminte 109.6
49 graham 122.44
60 pate 104.46
72 masline 110.16

total: 1200.52

sorry.gif sorry.gif wacko.gif

Ma duc sa-mi cumpar revista...bubule raman fara bani dar sunt f curioasa... doh.gif doh.gif doh.gif
Mersi de pont pupic.gif
ramonavlas
Ei, ei....sa nu se mai intample, da? pupic.gif
nella
sa nu ma certi dar s-a intamplat si azi...mult mai rau...ca mi-au venit rusii si mi-a fost rau nu am avut pofta de mancare sad.gif
nella
Am gasit un tabel nou de calorii daca va intereseaza w00t.gif

Si astept comentarii wink1.gif
ramonavlas
Am gasit si eu multe tabele pe net cu calorii. Ma iau tot timpul dupa acelasi, cel cu care eu am slabit si vad ca slabesc in continuare. Unele alimente ce nu le aveam in lista mea le-am mai luat si eu de pe net.
Pe unde umbli de azi dimineata? Daca esti plecata sper ca ti-ai luat ceva de papa, ca altfel iar o iei diseara. )).gif
Nessie
CITAT(nella @ 10-04-2008, 12:43 AM) *

Am gasit un tabel nou de calorii daca va intereseaza w00t.gif

Si astept comentarii wink1.gif

Primul tabel e de site de la noi. wink1.gif
nella
Sincer nu stiam doh.gif ..eu l-am luat de pe alt forum.,...ca am dat cautare pe google si am gasit asta....sper ca nu am suparat pe nimeni doh.gif doh.gif sad.gif

CITAT(ramonavlas @ 10-04-2008, 03:52 PM) *

Am gasit si eu multe tabele pe net cu calorii. Ma iau tot timpul dupa acelasi, cel cu care eu am slabit si vad ca slabesc in continuare. Unele alimente ce nu le aveam in lista mea le-am mai luat si eu de pe net.
Pe unde umbli de azi dimineata? Daca esti plecata sper ca ti-ai luat ceva de papa, ca altfel iar o iei diseara. )).gif

Am fost la teatru,am avut repetitie....am papat inainte sa plec pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Ce papi de cina? Eu acum mananc o minunatie de mancare. Maine fac din nou. Delicios...putin spus.
nella
Am gatit pt prima data chec marmotat cu stafine si ananas...sunt f bucuroasa ca a iesit f bine si nu am dat gres yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif am vrut sa pun poze dar nu mi le accepta nu stiu de ce....sad.gif....... va invit la o feliuta pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Nu m-am gandit inca...vreau si eu reteta....eu iti dau chec pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Cate calorii are o feliuta?

Nici macar nu te-ai gandit inca? Da la cat iei cina???
nella
Acum ma gandesc...pana in ora 9 doh.gif nu ma bate.....

Stai sa calculez biggrin.gif
ramonavlas
Am luat 2 dovlecei zuchinni, i-am curatat, le-am scos miezul. Miezul, impreuna cu piept de pui, 1 ou batut si 1/2 iaurt le-am calit cu putina ceapa (fara ulei). Am pus compozitia in dovlecei, i-am pus intr-o tava de yena si i-am bagat la cuptor. DELICIOS.
Cantitatile le gasesti la mine in jurnal, putin mai tarziu, dupa ce termin calculele.
nella
mersi mult de tot..intr-adevar delicos w00t.gif

Reteta chec cu stafide si anannas:

125g faina 431
125g margarina 225
125 g zahar 512,5
2 oua 140
1 lingurita praf de copt
50 g stafide 153
140 g ananas 90

total: 1551.75 si o portie(50g) are 155.175 pt o pofta e f bine yahoo.gif mai ales ca acum am pofte mari din cauza rusilor doh.gif
ramonavlas
E chiar bine pt 50 de grame. Bravo. Eu pot sa scot stafidele? Ca nu imi plac pupic.gif
nella
Ok scumpa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
CITAT(nella @ 10-04-2008, 08:45 PM) *

mersi mult de tot..intr-adevar delicos w00t.gif

Reteta chec cu stafide si anannas:

125g faina 431
125g margarina 225
125 g zahar 512,5
2 oua 140
1 lingurita praf de copt
50 g stafide 153
140 g ananas 90

total: 1551.75 si o portie(50g) are 155.175 pt o pofta e f bine yahoo.gif mai ales ca acum am pofte mari din cauza rusilor doh.gif

am uitat sa pun si cele 10 g de cacao doh.gif ..... 46,5 doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
Deci iese 160 portia.
nella
da:(

Meniul pt azi:

50 fulgi ovaz 177.5
200 iaurt fructe 124
79 salata 25.28
45 ridiche 11.7
50 sunca 47.5
45 iaurt 12.6
1 ou 70
135 branzica 121.5
13 zahar 53.3
108 chec 320
1 ciorbita 54.40
25 ceapa verde 5
40 seminte 109.6

total:1132.35 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

miercuri:

25 g margarina 45
55 dulceata 61
4 buitoni 116
95 inghetata 150
1 ciorbita 54.40
25 fulgi ovaz 88.75
150 lapte soia 93
2 cioco primola 74
62 masline 94.86

total: 777.01 doh.gif doh.gif doh.gif

Am fugit in pat ca ma cam doare capul..mi-au luat astia apa calda ca au sapat toata ziua pe aici si nici caldura nu am sad.gif sad.gif ...va pup noapte buna pupic.gif
ramonavlas
Eu nu am caldura din decembrie. Nu am mai dat drumul la centrala, nu imi place caldura.
danyhoney
WE placut , Nella ! hug.gif
Cherie
Nella, te invit pe la mine, nici acum nu au oprit caldura decat in timpul zilei, seara poti sa stai si dezbracat si tot ti-e cald.. asa e cand stai in bloc cu 90% pensionari angry2.gif

pupic.gif
nella
Dany si tie la fel pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie mersi mult de invitatie...de dim m-am trezit cam aiurea ,era frig in casa cu toate ca ziua e cald ca baTe soarele ,peste noapte se lasa frigul ca stau la parter si se simte bine frigul sad.gif
Mi-au dat apa calda...unui vecin i s-a spart o teava si de aia a oprit-o acume super cu apa calda cheer.gif
Mi-am cumparat o pereche de pantofi asa frumosi...am gasit f repede,fara sa umblu cu saptamanile(ca asa patesc mereu)dar azi mi-a suras norocul a fost ultima pereche...cu toc mic si eleganti sa mearga si la pantalon ,fusta dar si la blugi cheer.gif cheer.gif cheer.gif exact ce cautam cheer.gif cheer.gif

ramonavlas
Ne arati pantofii? naughty.gif
Eu am terminat cu pranzul, ma apuc de ceva curatenia daca maine sunt plecata pana duminica.
anca veselie
dadada, pantofii cheer.gif
danyhoney
Vreau si eu sa vad pantofii !!!

Nella , ce zici tu daca ne vedem peste vreo 3 luni la o bere si niste mici in Brasov ?? naughty.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 04:41 PM) *

Vreau si eu sa vad pantofii !!!

Nella , ce zici tu daca ne vedem peste vreo 3 luni la o bere si niste mici in Brasov ?? naughty.gif

Vin si eeeeu sa ne intalnim...da io fara bere si mici. Na, ca te-am deconspirat!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.