Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
dany
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 04:11 PM) *

CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 04:41 PM) *

Vreau si eu sa vad pantofii !!!

Nella , ce zici tu daca ne vedem peste vreo 3 luni la o bere si niste mici in Brasov ?? naughty.gif

Vin si eeeeu sa ne intalnim...da io fara bere si mici. Na, ca te-am deconspirat!

blum.gif tease.gif De ai stii tu ce dor imi e de micii aia facuti pe gratar ...........Si de kürtosh kolacs -ul ( sau cum se cheama ) din Poiana Brasov ....

M-as bucura mult daca ai putea veni si tu !!!!!!!! hug.gif pupic.gif Tare as vrea sa te vad .
ramonavlas
Dany, anunta-ma doar cand vii si fii sigura ca NU lipsesc de la intalneala...daca se mai si bea..... )).gif
Cherie
Pai asa e frumos? Taman cand plec eu? )).gif

Glumesc, va urez de pe acum distractie placuta (vad ca s-a format deja un mic grup naughty.gif) si sa faceti multe poze, daaaaaaaaaaa???? blum.gif
nella
DAAAAAAAAAAAAAAAA.........ABIA ASTEPT SA VENITI SI SA NE INTALNIM cheer.gif cheer.gif cheer.gif Eu sunt in Brasov pana in iulie pe 15...poate reusim sa ne vedem cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hai mai ca o berica putem bea tease.gif

Am papat niste cartofei fierti cu mix de la bonduelle cheer.gif si chiar bun a fost blum.gif
Acum plec sa achit rata asa ca ne vedem mai tarziu pupic.gif pupic.gif
nella
MI-am platit rata...bine inteles ca mi-am mai cumparat cate ceva din carrefour..o perdeluta si o patura din microfibra ca de mult doream si azi erau la promotie cheer.gif cheer.gif cheer.gif gata si cu banii...acum sper sa mai cotizeze mama ca de nu doh.gif doh.gif doh.gif
Mi-am facut de cap luna asta rau de tot doh.gif
Am fost si in vizita la niste prieteni....am papat de acum sa las si meniul pupic.gif
dany
CITAT(Cherie @ 11-04-2008, 04:54 PM) *

Pai asa e frumos? Taman cand plec eu? )).gif

Imi pare nespus de rau !!!!!! tare as fii vrut sa te vad si pe tine , sincer !!!!!!!!! dar ....

Siiii ..... nu s-a format nici un grup ..... e doar faptul ca Nella e in Brasov si de acolo sunt si eu ..... Offffff , ce rau imi pare ca nu vei fii si tu acolo !!!!!!! pe bune ! sad.gif sad.gif
CITAT(nella @ 11-04-2008, 05:04 PM) *

DAAAAAAAAAAAAAAAA.........ABIA ASTEPT SA VENITI SI SA NE INTALNIM cheer.gif cheer.gif cheer.gif Eu sunt in Brasov pana in iulie pe 15..

Dupa 15 iulie unde vei fii ???????

Ok , ramane stabilit ( doar daca nu ne luam de par pana atunci lol.gif ) sa ne vedem !!!!! cheer.gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif de ce sa ne paruim??? lol.gif lol.gif lol.gif
Pe urma plec in Piatra acasa la mine cheer.gif cheer.gif

Vineri:

80 chec 128
200 branzica 180
20 zahar 82
183 cartofi 149.04
150 mix bonduelle 30
100 zuzu 62
100 icre 130
3 felii orez 105.9
2 felii secara 52.8
25 fulgi 88.75
200 lapte 92

total:1192.49

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 11-04-2008, 04:33 PM) *

Dany, anunta-ma doar cand vii si fii sigura ca NU lipsesc de la intalneala...daca se mai si [b]bea..... )).gif[/b]

)).gif )).gif aAAAA, LA MICI NU VII DAR LA BAUTA ESTI PREZENTA ?????
Se rezolva ...doar sa spui ce bei ca eu nu stiu bauturile de acasa sad.gif
CITAT(nella @ 11-04-2008, 10:39 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif de ce sa ne paruim??? lol.gif lol.gif lol.gif
Pe urma plec in Piatra acasa la mine cheer.gif cheer.gif

Era doar o gluma cu " paruiala " lol.gif

mai , fetelor , asi avea si eu o intrebare .....Ma cam bate gandul sa trec la numarat de calorii . Darrrrr nu stiu cum sa fac ... Caloriile trecute pe pachetele de mezeluri & co trebuie sa le raportez la gr de alimente mancate ????? Eu am pe fiecare aliment trecute valorile ( pe pachet ) ...De exemplu : branza ... 16 kcal / 100 gr .....Eu trebuie sa cantaresc felia de branza si sa calculez cate calorii are ?? Daca , de exemplu , o felie de branza are 30 de grame ...inseamna ca are 4,8 calorii ???? 100 gr = 16 kcal ...30 gr = 4,8 kcal ......

Banuiesc ca gresesc .....
nella
Asa trebuie Dany...te uiti pe pachet sau ambalaj si iti spune cate calorii are produsul pe suta de grame si tu calculezi la cate grame papi atatea calorii notezi...
Sa zicem ca papi 50 de grame de ceva...calculezi si vezi cat iti da...e simplu pupic.gif pupic.gif pupic.gif sper sa intelegi explicatia dar mai bine nu pot la ora asta doh.gif
Cherie
Glumeam Dany pupic.gif Insa tare mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo cu voi hug.gif

La calorii, daca ai sa zicem 132 calorii/100 de grame si tu mananci 60 gr. :
132 : 100=1.32 (calorie/gram) X 60 gr. = 79.2 (calorii/60 gr)
Si e bine cum ai calculat tu la exemplul cu branza, cred ca asa ai calculat si tu )).gif

pupic.gif Nella!
dany
hug.gif Multumesc , Cherie !

Acum mai am o intrebare : in cate calorii trebuie sa ma incadrez / zi ? 1200 ?

Buey, tu ai mai slabit 500 gr ??? Parca aveai 71 pe ticker . Sau n-am vazut eu bine ...
Cherie
Da, am slabit, tocmai ce am scris la mine )).gif
Cu caloriile, eu zic sa incepi o saptamana, doua, de acomodare cu 1400-1500 calorii si dupa aia sa scazi la 1200. pupic.gif Parerea mea! salut.gif
dany
salut.gif Inteles !
Cherie
pupic.gif

Daca ma vezi ca ma mai ingras, sa ma iei de ureke, daaa???????? naughty.gif
nella
Bravo Cherie cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Danyeu am inceput deodata cu 1200...adica Ramo mi-a spus sa am minim 1100 si max 1200.nu mi-a fost greu deloc ca inainte mancam dupa regulile WW si nu am simtit mare diferenta ,ci chiar parca ma mancam mai mult cheer.gif
Mult succes pupic.gif

Eu calculez prin regula de 3 simpla e mai usor asa,sau poate ca asa m-am obisnuit eu pupic.gif
dany
Saru-mana , Nella !!!! Voi incerca si eu cu 1200 intai .....sa vad cum merge .....I-am spus lui al meu EL ca voi numara calorii si a zis : si eu ce fac ????? Merg pe WW sau numar si eu calorii ? )).gif )).gif
I-am zis ca el ramane pe WW .....Nu am chef si nici nervi sa calculez / cantaresc pentru amandoi doh.gif Oricum barbatii slabesc mult mai repede sad.gif

Nu spun o data exacta de cand incep pentru ca nu vreau sa ma oblig la numarat .....Va voi tine la curent !!!! Cert e ca nu vreau sa arat ca o balena cand ne vom vedea doh.gif
Cherie
Cate kg ai Dany? pupic.gif

Ca eu prin poze n-am vazut nici o balena bataita.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 13-04-2008, 02:08 AM) *

Saru-mana , Nella !!!! Voi incerca si eu cu 1200 intai .....sa vad cum merge .....I-am spus lui al meu EL ca voi numara calorii si a zis : si eu ce fac ????? Merg pe WW sau numar si eu calorii ? )).gif )).gif
I-am zis ca el ramane pe WW .....Nu am chef si nici nervi sa calculez / cantaresc pentru amandoi doh.gif Oricum barbatii slabesc mult mai repede sad.gif

Nu spun o data exacta de cand incep pentru ca nu vreau sa ma oblig la numarat .....Va voi tine la curent !!!! Cert e ca nu vreau sa arat ca o balena cand ne vom vedea doh.gif

Sa stii ca e enervat atunci cand iti e foame tare sa stai sa cantaresti si sa calculezi caloriile , daca mai faci si pt 2 e nasol...incearca dor tu ca sa slabesti mai repede devil.gif ce rea sunt lol.gif
Mult succes si reusita pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Lucy si eu pupic.gif
butterfly
Spor la numarat wink1.gif)

nella
pupic.gif mersi chiar am nevoie ca sunt atatea tentatii doh.gif
nella
Am inceput saptamana destul de panicata..asta noapte cand am mers in baie am vazut un gandac dintr-ala mare si negru...am inceput sa transpir toata cand l-am vazut pt ca imi e f frica de ei....cand am stat la prima gazda era plin acolo de asemenea goange si m-am mutat cat ai zice peste...dar de un an stau aifci si nu am avut niciodata probleme ...e drept ca atunci cand m-am mutat am gacut intai o deratizare de frica ca ar putea existat ceva....am dat cu otrava cumparata de la un magazin cu pesticide dar nu am dormit toata noaptea ...peste tot vedeam numai gandaci mari ,negri si urati...imi e si frica sa mai intru in baie doh.gif doh.gif
Dim l-am sunat pe Ionut si a inceput sa rada de mine cu nasul...spuneau ca are multe proteine gandacul si ca e postul pastelui si am produs o crima si ca am sa fiu pedepsita.....asa o stare nasoala am... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
E posibil sa fi venit pe ghena ca stau la parter si sub mine sunt si boxele....am sa merg sa mai cumpar o fiola de otrava si sa mai dau in casa ca de acum sunt iar speriata sad.gif sad.gif sad.gif

trebuie sa ma apuc sa fac curatenie in dulap....sa imi scot hainele subtiri la indemana si pe alea de iarna sa le pun mai in spate blink.gif asa ca ma asteapta o zi lunga ca sa fac si curatenie...cica de maine vin ploile...si eu vroiam iar sa spala geamurile doh.gif
nella
Am terminat si curatenia de acum ma pun sa pap o ciorbitaca imi cam chioraie stomacul de foame... sad.gif
nella
Nu am iesit din casa de 2 zile si ma simt cam ciudat doh.gif ..m-am relaxat si eu dar parca prea mult....am biciclit am fost harnicuta de m-ar tine asa mereu doh.gif
ramonavlas
Bravo pt biciclit. De ce nu ai iesit de 2 zile din casa? sorry.gif
nella
Am fost libera si am profitat de timp asta sa ma odihnesc,sa fac curat si sa ma uit la serialul neveste disperate..ca am facut rost de cele 3 sezoane si asta fac in timpul liber.... doh.gif doh.gif doh.gif

Am pus la facut niste mix de la bondeuelle ca parca imi e fomita...si pe urma las si meniul pe ieri si azi biggrin.gif
ramonavlas
Ei, daca te-ai relaxat e bine.
Eu azi nu am avut pofta de mancare. Sper sa ma tina cat de mult )).gif
nella
Numai sa nu flamanzesti...eu luna asta din cauza rusilor as fi devorat tot ce prindeam in cala...m-am abtinut cat am putut doh.gif
nella
meniul pt duminica:

20 fulgi 71
100 lapte soia 62
100 lapte 46
2 felii secara 52.8
5 buitoni 145
65 icre 84.5
200 zuzu fructe 140
2 primola 74
183 cartofi 161.04
68 pui 120.36
15 diomfibra 22.35
1 ciorbita 54.40
100 iaurt zuzu 70
40 seminte 109.6

total: 1190.7 cheer.gif cheer.gif

M-am apucat de luat diomfibra ca am senzatii de foame din cauza ulcerului...si decat sa mananc ca sparta mai bine iau pastilutele de tarate

Luni:

20 fulgi ovaz 71
150 lapte soia 93
15 maioneza 60.6
62 cartof 54.56
113 pui 200.01
59 mix 11.8
6 buitoni 174
30 margarina 54
50 dulceata 56
250 zuzu 175
20 maioneza 80.8
140 ananas 90
170 mix 34
10 diomfibra 14.9

total:1169.67 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Am reusit si azi... cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif
nella
Salutare pupic.gif pupic.gif pupic.gif bubule
nella
Am inceput sa am mari emotii de dimineata..am realizat ca mai am de dat jos inca 800 de grame si s-au dus la plimbare primele 10 kg...nu mai pot de bucurie yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif daca am fost cumintica a mers cate 1 kg pe saptamana,am mai calcat eu stranb cand am primit pachetul de la mama si cand a venit ionut aici....atunci am facut pauza de la slabit....si cu toate astea saptamana asta mai trebuie sa dau 8-- de grame jos si saptamana viitoare cand merg acasa am sa-i las pe ai mei cu gura cascata yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Am spalat 3 masini de rufe...ploua afara,e urat si ne-au dat iar caldura si asa profit ca se usuca repede cheer.gif
bubbles
CITAT(nella @ 15-04-2008, 02:12 PM) *

Am inceput sa am mari emotii de dimineata..am realizat ca mai am de dat jos inca 800 de grame si s-au dus la plimbare primele 10 kg...nu mai pot de bucurie yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif daca am fost cumintica a mers cate 1 kg pe saptamana,am mai calcat eu stranb cand am primit pachetul de la mama si cand a venit ionut aici....atunci am facut pauza de la slabit....si cu toate astea saptamana asta mai trebuie sa dau 8-- de grame jos si saptamana viitoare cand merg acasa am sa-i las pe ai mei cu gura cascata yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Am spalat 3 masini de rufe...ploua afara,e urat si ne-au dat iar caldura si asa profit ca se usuca repede cheer.gif

Intr-adevar cheer.gif .Ce repede a trecut timpul si ... 10kg pupic.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif Felicitari Nella!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Woowww !!! 10 kg ?? Felicitari !!! hug.gif
stefania
[Buna Nella.Felicitari din suflet pt cele 10 kg pierdute pupic.gif pupic.gif .
ramonavlas
pupic.gif pupic.gif Nella, si donsoara profesoara e mandra de eleva pupic.gif
Bravo si mergi mai departe, da?
nella
Va multumesc tuturor pupic.gif pupic.gif pupic.gif Si sa stiti ca nu ma las..am sa continuui pana imi ating targhetul cheer.gif
ramonavlas
Pe unde umbla eleva mea? Treaba multa? Sper ca ai mancat ceva peste zi nu ajungi acasa si spargi frigiderul. pupic.gif
nella
am spar ieri frigiderul...am depasit nr normal de calorii doh.gif doh.gif doh.gif sa nu ma certati dar am o stare de foame continua.... sad.gif

Meniul pt ieri:

20 fulgi 71
200 lapte soia 124
10 ceapa verde 2
100 branzica 90
84 sunca 79.84
100 porumb 1
1 ou 70
40salata 12.8
50 iaurt 14
200 zuzu 140
30 seminte 82.2
2 primola 72
6 buitoni 174
60 icre 120
1 ciorbita 54.40
160 branzica 76.8
2 solano 14
2 buitoni 58
10 icre 20
1 felie orez 36.5
1 baton cereale 58.4

total: 1372.68

Mi-am batut joc dupa ce am primit atatea laude... doh.gif

meniul pt azi:

20 fulgi 71
200 zuzu 140
1 ou 70
61 sunca 57.98
40 icre 80
5 buitoni 145
1felie orez 36.5
2 primola 74
4 buitoni 116
30 icre 60
150 branzica 72
170 legume chinezesti 42.5
10 maioneza 40.4
217 compot ananas 139.5
3 solano 21

total:1165.88 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif am reusit cu greu dar am reusit...cred ca am ajuns la un moment greu de trecut cu papica doh.gif
dany
Stii ....in orice dieta apare un moment in care ai manca si vopseaua de pe pereti )).gif . Nu te lasa dusa de val si va fii ok !!!! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Felicitari floare.gif
Cherie
pupic.gif
bubbles
Momentul ala in care as manca orice il am si eu zilele astea dry.gif .
anca veselie
nella, super super rezultat!!
se mai intampla sa sari calul pupic.gif
Nessie
CITAT(nella @ 10-04-2008, 08:30 PM) *

Am gatit pt prima data chec marmotat cu stafine si ananas...sunt f bucuroasa ca a iesit f bine si nu am dat gres yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif am vrut sa pun poze dar nu mi le accepta nu stiu de ce.... sad.gif
Cam tarziu m-am trezit, dar pentru poze citeste aici: Cum incarc o fotografie pe forum?
nella
Va multumesc pt sustinere pupic.gif pupic.gif pupic.gif ma gandeam la mine ca la cea mai mare pacatoasa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
butterfly
felicitari nella! stai calma ca toate suntem pacatoase la un moment dat )).gif
mathilde
CITAT(nella @ 16-04-2008, 11:02 PM) *

150 branzica 72

Nella, ce branza gasesti cu asa putine calorii? Poti sa-mi spui firma, te rog? floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.