Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
nella
E exquisa cu 0.2% grasime...e quark....la cutie de 500 g...in carrefour si in selgros am gasit rolleyes.gif

Nu am mai rezistat din ianuarie poftesc la clatite...drept urmare mi-am facut 5 doh.gif au cam multe calorii dar nu am mai rezistat.... blink.gif sad.gif sad.gif dar au fost bune naughty.gif
ramonavlas
La cat ti-a iesit o clatita? pupic.gif
nella
Am pus 1 ou 70
105 faina 362.25
60 dulceata dietetica

in total:495.85 si pt o clatita mi-a iesit 99.17

Macar mi-am facut pofta doh.gif

pupic.gif
ramonavlas
Si te-ai indurat sa dai 500 de calorii doar pe clatite? blink.gif

Ce altceva ai mai mancat azi?
nella
m-am indurat ca poftesc de 3 luni doh.gif

si pun si meniul:

35 fulgi 124.25
163 lapte soia 101.06
108 sunca 102.65
155 cartofi 136.4
20 maioneza 80.8
5 caltite 495.85

si mai am pus niste cartofei la cuptor ca imi chioraie matele doh.gif
nella
Am sa ma retrag in patut de acum ca ma cam doare capul... sper macar in noapte asta sa nu mai adorm dupa ora 2 ca nu mai rezist....mai vad 2-3 filme si nani
V-am pupat pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Bune clatitele dar muuuuuuuulte ai papat .

Si eu am avut dureri de cap zdravene aseara , acum parca -parca vor sa se duca .

O zi super ! hug.gif
michelle
Nella, un astfel de premiu meriti si tu pupic.gif
nella
CITAT(michelle @ 18-04-2008, 10:11 AM) *

Nella, un astfel de premiu meriti si tu pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Ce mai zici ? Ce mai faci ? Ce mai canti ?

Mai vrei intrebari ? mai am .... )).gif )).gif
nella
Azi am mai facut o gaura in bugetul lunii viitoare..mi-am cumparat un steamer si un storcator de legume/fructe...acum pregatesc ciuperici cu branzica...sper sa fie bune ...e premiera pt mine )).gif )).gif
Mi-am facut si un mare suc de portocale,grepth si morcovi chiar bun sincer nu ma asteptam )).gif
Ce sa cand acum...maine avem Don Giovani si in rest abia astept sa merg sapt viitoare acasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Wow, eu abia astept sa te intorci sa ne povestesti impresiile pe care le-ai lasat cu noua silueta cheer.gif
nella
Sincer am emotii...ca mama e f sincera doh.gif doh.gif doh.gif si sper sa o impresionez ca la teatru i-am impresionat pe toti...ba chiar am starnit invidie )).gif )).gif )).gif
ramonavlas
Iti dai seama ca se vad 10 kg duse....am si eu emotii si sunt f nerabdatoare......
nella
In mai vine si frate-miu din germania cu nevasta si copilul...nu i-am mai vazut de aproape 4 ani...sunt curioasa si de parerea lor..sa stii ca te anunt cat pot de repede pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Neaparat, numai ca nu voi fii pe net ca plec in Ungaria, dar iti las nr meu de telefon si NEAPARAT sa ma anunti.
0729527777 Sa ia cine mai vrea nr meu....sunt disponibila naughty.gif
nella
Am facut ciupercile acum le pap sunt delicioase...nu ma asteptam sa fie asa bune umplute cu branzica cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Da cat stai in ungaria? pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Plec sambata si ma intorc pe luni, marti.
nella
Nu stai asa de mult biggrin.gif Eu am aflat ca pana la urma am o saptamana libera si daca ma invart poate mai stau una ca nu avem spectacol si cine stie... w00t.gif w00t.gif w00t.gif Si pe urma inca 5 zile cand vine fratiorul cheer.gif cheer.gif cheer.gif O sa am mult concediu cam 3 saptamani daca va fi cum imi planuiesc cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
oooo, chiar mult concediu da bine-meritat!
Plec chiar de Paste, am propus asta familionului ca sa nu pun pe mine de sarbatori si mi-a iesit cheer.gif
Nu stau mult da tu crezi ca o sa mai am rabdare pana ajung acasa sa citesc impresiile?????????
danyhoney
Ciuperci cu branza ???? Yummmyyyyy !!! Ciupercile in cuptor si branza in ele sau cum ? Ai mai adaugat ceva ???

Si eu de abia astept reactia familiei tale pupic.gif
nella
Sincer si eu astept sunt f curioasa de reactie
Am facut in steamer ca eram curioasa cum iese si am pus si ceva condimente deasupra biggrin.gif
nella
Parca mi-e pofta de ceva bun doh.gif doh.gif
ramonavlas
Cat de bun? naughty.gif
nella
EEEEEEEEEEEEEE...Acel ceva bun nu il primesc decat sapt viitoare blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Ceva dulce...nu stiu inca naughty.gif
ramonavlas
Da eu nu ma gandeam la ceva ATAT de buuuun. Acum ce ma fac? Mi-ai facut poftaaaaaaa mad.gif
danyhoney
Intrebare idioata : ce e steamer ???? Parca vad ca il am in casa dar il stiu sub alt nume sad.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:33 PM) *

Da eu nu ma gandeam la ceva ATAT de buuuun. Acum ce ma fac? Mi-ai facut poftaaaaaaa mad.gif

Pofticioaselor !!!! La ce poftiti ????? De multe ori e bine sa spuneti / scrieti si ....sunt sanse sa va treaca pofta . dar nu garantez pupic.gif
nella
Ramo nu vreau sa iti fac pofta..dar dupa cum i-am spus si lui iubi....sunt cam hot blushing.gif lol.gif
Dany e aparat dintr-ala etajat ..gateste la aburi orice blum.gif

Eu daca ma apuc de scris....ma incing mai tare asa ca ma linistesc...uite am deschis si geamul ca sa mai racoreasca pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Acum cred ca v-ati facut o parere.... doh.gif doh.gif doh.gif
ramonavlas
Mi-am amintit ca nu am mai fumat cam de mult (o ora) si mi-am aprins o tigara...da de mai imi trece pofta de prostioare
danyhoney
Gata , am inteles ! Cum spuneam ...am si eu asa ceva in casa doar ca se cheama altfel pe limba mea de aici )).gif

Adica ce vrei sa spui cu ce parere ne-am facut ??????? Heyyyyyyyy, fiecare suntem asa cum suntem !!!!! Si la alcool ( virtual sau nu ) fiecare tine cat poate lol.gif
nella
Eu am ramas fara tigari..nasol moment doh.gif doh.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:38 PM) *

Mi-am amintit ca nu am mai fumat cam de mult (o ora) si mi-am aprins o tigara...da de mai imi trece pofta de prostioare

Bine ca nu sunt singura fumatoare lol.gif lol.gif

CITAT(nella @ 18-04-2008, 09:40 PM) *

Si tu , Brutus ? Si tu fumatoare ?????? Ce ne-am gasit !
nella
Am reusit sa le las 2 luni dar m-am reapucat..si tot incerc sa ma las odata de fumat ca barbatelul a reusit si a doua oara blushing.gif doh.gif ... nu am vointa sad.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 18-04-2008, 10:40 PM) *

Moment nasol??? Moment critic....pt asa ceva as fi instare sa merg si pe jos pana la un non stop sa iau ...noroc ca e la 5 minute de mine )).gif
nella
Si eu am 2 chioscuri langa mine dar ma abtin incerc sa fac asta acum ca atunci cand merg acasa...nu vreau sa ma dau de gol...ma feresc de ai mei ca i-as supara prea tare daca ar sti ca inca fumez sad.gif
ramonavlas
Aaaa, inteleg...eu nu cred ca m-as putea lasa deocamdata....poate de-aia ca nici nu imi doresc sa fac asta.
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:43 PM) *

CITAT(nella @ 18-04-2008, 10:40 PM) *

Moment nasol??? Moment critic....pt asa ceva as fi instare sa merg si pe jos pana la un non stop sa iau ...noroc ca e la 5 minute de mine )).gif

De acord !!!!!!! sad.gif

CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 09:47 PM) *

Aaaa, inteleg...eu nu cred ca m-as putea lasa deocamdata....poate de-aia ca nici nu imi doresc sa fac asta.

Nici la tine n-a facut click in cerebel ???? Nici la mine ... )).gif )).gif

Partea nasola la mine e ca daca sunt la un chef si beau ceva alcool fumez muuuuult mai mult decat de obicei doh.gif
ramonavlas
N-a facut....tre sa ii dau niste mouse-uri da de se face clicku )).gif
nella
Incerc sa-mi impun aceeasi vointa pe care mi-am impus-o cand m-am apucat de slabit....dar cu cat slabesc mai mult cu atata simt nevoia sa fumez..nu stiu de ce si cum nu o fac cum ma apuca foamea subit doh.gif doh.gif ciudat organism am doh.gif
ramonavlas
Nu e ciudat, cica asa e....vorba din popr, te ingrasi daca te lasi de fumat. Acum nu stiu daca e asa, cica iti trebuie tot timpul ceva....ingura...nu te gandi iar la prostii mad.gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif ...da asa e ....
danyhoney
Dirk s-a lasat de fumat acum .... 4 ani cred ( exact de aniversarea casatoriei noastre - deci duminica are 4 ani ) si s- ingrasat cam 8 kg . De fiecare data cand vroia sa fumeze o tigara ii fugea mana la dulciuri .
Banuiesc ca daca te lasi de fumat si tii dieta si faci si sport nu sunt prea mari sanse de ingrasare .
ramonavlas
Da banuiesc ca e si mai greu sa tii dieta. Eu recunosc ca atunci cand imi e foame si fumez parca parca ma mint singura si nu imi mai e asa foame.
nella
Asa simp si eu pupic.gif doh.gif
danyhoney
hihihi , si eu !!!!! Doar nu ma pot lasa mai prejos , nu ? )).gif

Stiu ca nu e bine pentru sanatatea mea dar .....o viata am ! Ce folos ca traiesc peste 100 de ani si n-am gustat viata ? Asta nu inseamna neaparat ca fumatul se include in " gustatul vietii " dar pe undeva , pe acolo e si el ....

Sunt oameni care nu au baut . nu au fumat , au facut sport toata viata si mor de tineri . Poate sunt cam macabra acum dar ...intreb : ce au avut ei din viata ???? NU spun ca totul sta in alcool si fumat dar ........

Parca o vad deja pe A. ( ganesha ) care sare pe mine )).gif
ramonavlas
Sunt de aceeasi parere. pupic.gif
nella
Te apar eu pupic.gif grin.gif
danyhoney
Unii au o gramada de bani si ii baga in droguri si alcool .....Altii au o gramada de bani si ii baga in acte de caritate !! As fii vrut sa am si eu o gramada de bani si sigur i-as fii bagat in acte de caritate . Dar nu am .....asa ca incerc sa ma simt bine cu viata mea ....atat cat va vrea D-zeu sa dureze .
nella
Ai mare dreptate hug.gif
ramonavlas
Perfect de-acord....nimik mai mult de zis.

Poate sunt rea sau egoista dar eu ajut copiii....batranii nu prea cu bani, imbracaminte, dulciuri.......tot ce le trebuie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.