Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
nella
Ma doare capul ca incerc sa ii explic unui amic cum sa instaleze un antivirus si nu se pricepe deloc si prin tel e f greu doh.gif
ramonavlas
E ca si si cum mi-ai explica mie doh.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 10:19 PM) *

Perfect de-acord....nimik mai mult de zis.

Poate sunt rea sau egoista dar eu ajut copiii....batranii nu prea cu bani, imbracaminte, dulciuri.......tot ce le trebuie.

Crede-ma ca daca as avea bani destui in primul rand as ajuta copiii !!!!!!!!! hug.gif
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 10:29 PM) *

E ca si si cum mi-ai explica mie doh.gif

Sau mie lol.gif
nella
Sa nu-mi spui ca nici tu nu te ricepi sad.gif
ramonavlas
Eu banii ii am destui da....nu ma atrage sa ajut batranii.
Hai sa schimbam subiectul ca maine cine stie cine mai citeste si ce parere isi face,,,,,
nella
Ca sa schimb subiectul daca as avea bani m-as ajuta pe mine lol.gif lol.gif lol.gif si pe urma tot pe mine lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif vb alcoolul din mine lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 18-04-2008, 11:31 PM) *

Sa nu-mi spui ca nici tu nu te ricepi sad.gif

Eu absolut deloc.

CITAT(nella @ 18-04-2008, 11:34 PM) *

Ca sa schimb subiectul daca as avea bani m-as ajuta pe mine lol.gif lol.gif lol.gif si pe urma tot pe mine lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif vb alcoolul din mine lol.gif lol.gif lol.gif

Asa ziceam si eu odata...da uite ca eu am de toate, asa ca mai ajut si pe altii.
Pana vine vara vreau sa ma duc sa imi ridic sanii pe care nu ii mai am sad.gif
nella
Esti o fericita sincer daca mergi sa iti faci si tatele chiar te invidiez...
Am obs ca ti-ai schimbat tikerul...bravooooooo cheer.gif
ramonavlas
Acum vezi? sad.gif L-am schimbat luni doh.gif

Abia astept sa merg sa imi repar tzatzele lol.gif
nella
Te rog sa ma scuzi dar chiar acum am vazut doh.gif
dany
Si eu vreau tzitzi reparate ...adica marite . Chiar daca Dirk a zis ca sunt nebuna lol.gif
ramonavlas
CITAT(nella @ 18-04-2008, 11:45 PM) *

Te rog sa ma scuzi dar chiar acum am vazut doh.gif

Da pot sa ma supar pe tine? pupic.gif
nella
Si eu vreau dar intai sa ma fac femeie serioasa cu copii si abia dupa aia..ca sa nu muncesc de 2 ori lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 11:46 PM) *

Si eu vreau tzitzi reparate ...adica marite . Chiar daca Dirk a zis ca sunt nebuna lol.gif

Cand le-am avut mari le-am vrut mici, acum sunt mici le vreau mari. Asa e omu'.
Deocamdata mi le ridic, dupa ce voi naste si voi termina cu alaptatul imi voi si mari sanii, pana atunci sigur nu.
nella
Am bagat o cana de zuzu ca nu mai puteam...vroiam ceva bun si cu voi nu am mai apucat hug.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Si nu te bucuri? naughty.gif
Eu nu ti-am vazut meniul azi....treci la raport! )).gif
buretel
CITAT(nella @ 18-04-2008, 10:54 PM) *

Am bagat o cana de zuzu ca nu mai puteam...vroiam ceva bun si cu voi nu am mai apucat hug.gif lol.gif lol.gif

Gizas, Zuzu=ceva bun? )).gif Cah...poate un Merlot, mai ziceam )).gif
ramonavlas
Bravo Buretel, hai ca esti de-a noastra. pupic.gif
buretel
Deci ma calific pt membership in club? lol.gif lol.gif
ramonavlas
Esti gata intrata ce mai atatea calificari wink1.gif
nella
M-am luat cu bauturica si am uitit..acum vine blum.gif

267 portocale 125.49
124 greph 37.2
294 morcov 132.3
din astea am facut un suc delicios

300 zuzu 210
200 mix bonduele 40
128 fish fingers 256
40 sunca 38.02
10 maioneza 40.4
100 ciuperci 35
37 branzica 17.76
300 zuzuz 210

total: 1142.17 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ramonavlas
Te-ai indurat sa dai 400 de calorii pe iaurt???????????????????????????
Nu erau mai bune 4 clatite? )).gif
buretel
CITAT(ramonavlas @ 18-04-2008, 11:02 PM) *

lol.gif Da' chiar asa!
nella
lol.gif lol.gif lol.gif
A tinut mai mult de foame decat clatitele lol.gif lol.gif lol.gif alt ceva chiar nustiam ce sa bagla stomacel lol.gif
nella
Mie imi e cam somnic asa ca acum chiar va parasesc...nu mai rezist pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Noapte buna, me retrag si eu incet.
dany
Cred ca maine prestez .....clatite sad.gif doh.gif Nella e de vina )).gif . Oricum am zis ca ma voi cantari maine dimineatza si apoi tot WE iau pauza pentru ca avem ziua cumnatului meu ( daca mergem ) si duminica aniversarea casatoriei + 1 an de cand am primit cheile casei . Asa ca......WE -ul asta zic pas la calculat grin.gif
nella
sad.gif nu am vrut sa fac pofta si la altii doh.gif
Petrecere frumoasa si la multi ani fericiti pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif pupic.gif Nella!

Ce clatite? w00t.gif Vreau si eu w00t.gif )).gif )).gif
nella

Si eu te pupic.gif
Ai venit cam tarziu sad.gif le-am papat imediat cum le-am facut sad.gif
Cand mai fac iti pastrez... pupic.gif
Cherie
Relax, cu gandul la clatitele tale, am mancat si eu o portie in oras grin.gif
nella
Mi-am facut un suc dintr-un morcov,o portocala si un greph si ma simt f bine...am sa-mi fac un obicei din asta ca e si f bun la gust si f sanatos cheer.gif yahoo.gif cheer.gif
nella
Am facut si un piept de pui la steamer si a iesit f bun..nu ma asteptam sa fie asa delicios...
Am uitat sa spun ca ieri am facut dovlegei dupa reteta lui Ramo si au f deliciosi...buna reteta mersi mult Ramo cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Ma bucur ca ti-au placut dovleceii, eu azi fac pui la rotisor dar maine sau joi trag iar o tura de dovlecei )).gif
michelle
CITAT(nella @ 20-04-2008, 02:57 PM) *

Mi-am facut un suc dintr-un morcov,o portocala si un greph si ma simt f bine...am sa-mi fac un obicei din asta ca e si f bun la gust si f sanatos cheer.gif yahoo.gif cheer.gif

Ce fel de storcator ai?

CITAT(ramonavlas @ 19-04-2008, 12:02 AM) *

O clatita are 100 calorii? grin.gif
nella
Azi am mai facut o tura de suc si cu legume ...sfecla rosie.morcov,partunjel,mere,portocala,greph si e bunut la gust dar a doua oara nu mai fac cu patrunjel e prea tare aroma si nu ma incanta asa de tare dry.gif
Mi-am cumparat un storcator de legume si fructe.....de la vortex....ca nu mi-am permis unul de firma dar isi face si asta treaba ...sunt f multumita de el cheer.gif Numai ca banana nu mi-a facut-o suc ci piure si asta m-a enervat doh.gif

Pai am pus faina,apa si un ou si duceata dietetica si asa mi-a iesit la 100 de calorii destul de multe dar a meritat ca mi-am facut pofta biggrin.gif
michelle
Poti sa pui in loc de dulceata dietetica (plina de E-uri grin.gif ) mar ras cu scortisoara naughty.gif .. sau o lingurita de nutlla (vai, te invat la prostii, cred ca mi-o iau dupa ceafa - dar e 0.5p.. nu stiu in calorii)
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 11:01 PM) *

Dirk s-a lasat de fumat acum .... 4 ani cred ( exact de aniversarea casatoriei noastre - deci duminica are 4 ani ) si s- ingrasat cam 8 kg . De fiecare data cand vroia sa fumeze o tigara ii fugea mana la dulciuri .
Banuiesc ca daca te lasi de fumat si tii dieta si faci si sport nu sunt prea mari sanse de ingrasare .

doar DACA tii dieta... dar e al n.a.i.b.i.i de greu. eu am obs pe propria piele, doar m-am lasat/ reapucat de 2 ori grin.gif si inca o chestie: cand fumez slabesc mai repede!
nella
Mersi mult de sfat pupic.gif ...nici nu am gandit la mar...dar nutella nu are multe calorii? grin.gif
anca veselie
mi-e pofta de clatite w00t.gif w00t.gif

si felicitari pt slabeala, ai super rezultate! pupic.gif
nella
CITAT(anca veselie @ 21-04-2008, 05:15 PM) *

CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 11:01 PM) *

Dirk s-a lasat de fumat acum .... 4 ani cred ( exact de aniversarea casatoriei noastre - deci duminica are 4 ani ) si s- ingrasat cam 8 kg . De fiecare data cand vroia sa fumeze o tigara ii fugea mana la dulciuri .
Banuiesc ca daca te lasi de fumat si tii dieta si faci si sport nu sunt prea mari sanse de ingrasare .

doar DACA tii dieta... dar e al n.a.i.b.i.i de greu. eu am obs pe propria piele, doar m-am lasat/ reapucat de 2 ori grin.gif si inca o chestie: cand fumez slabesc mai repede!

E f greu..pana sa ma apuc de dieta nu am fumat 2 luni si nici nu imi trebuia sa fumez...cum am inceput dieta simteam asa o nevoie de tigari ceva de neimaginat...slabesti pt ca tigara inhiba foamea si odata ce te lasi organismul cere dulciuri ,ciocolata in special ca sa suplineasca nicotina...asta mi-a spus un medic...
Oricum vreau sa le las ca nu ma simt f bine de la ele doh.gif si nici vointa nu am doh.gif dry.gif
anca veselie
eu iti urez bafta!
eu momentan nu vreau sa ma las iar doh.gif mintea asta a mea e f ciudata sad.gif
ramonavlas
Momentan nici eu nu vreau sa ma las doh.gif

Ooooo Nella, ai inaintat bine cu ticker-ul. Bravo, bravo pupic.gif
nella
Multumesc frumos pupic.gif pupic.gif pupic.gif chiar am nevoie de multa vointa si putere si tin sa va anunt ca am trecut de 10 kg duse.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Am reusit intr-un timp record eu speram ca pana in vara sa scap de ele deci sunt o fericita...sper de paste sa nu ma ingras prea tare...o sa am un mic concediu cam de 2 saptamani si asta inseamna ca nu mai pot sa ma tin de dieta doh.gif doh.gif doh.gif

CITAT(ramonavlas @ 21-04-2008, 05:23 PM) *

Momentan nici eu nu vreau sa ma las doh.gif

Ooooo Nella, ai inaintat bine cu ticker-ul. Bravo, bravo pupic.gif

Multumesc mult Ramo ai fost langa mine si m-ai ajutat enorm si pt asta tot resppectul pupic.gif pupic.gif pupic.gif Cand ne vedem la Brasov in vara sper sa sa ne distram pe cinste si fac cinste cu o beuturica ca de meriti pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif cheer.gif
ramonavlas
Oo, abia astept sa ne vedem in primul rand....pt beuturica stii ca ma bucur, da? )).gif
nella
Pai cum sa nu stiu... )).gif )).gif )).gif un coctail ceva? grin.gif
michelle
Bravo pt ticker! cheer.gif pupic.gif give_rose.gif
Ai toata admiratia mea!

Acum 2 ani si eu m-am tinut serios de treaba si am slabit 13 kg, iar dupa 6 luni de mentinere, inca 5 kg.

PS: Nutella are 510 kcal/100g. Nu stiu cat intra intr-o lingurita blum.gif Presupun ca pe la 10g
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc frumos de tot si pt laude si pt informatie pupic.gif cheer.gif
Cherie
pupic.gif Nella!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.