Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
nella
Prea ,ulte laude am luat in ultimul timp acum am facut-o lata si astept bataita bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
pana la ora 4 nu am papat nimic ca am fost plecat la teatru si in oras sa achit rata si alte facturi,ca au intrat banii,am venit acasa am papat un tiramisu ca simteam ca pic din picoare ,aveam nevoie de ceva dulce,pe urma am papat niste mititei,un ecler cu cafea,pe urma am plecat la posta sa pun o scrisoare recomandata,in viziota la o prietena,pe la 8 am ajuns iar acasa am papat iar un tiramisu,mi-am facut si 5 ciupercuteumplute cu branzica dietetica,si 2 felii sunca facute la steamer,si iar un ecler...si mai tarziu am papat si 4 jum de piersici din compot ...cam asta e meniul pe azi....
m-am facut bagajul si acum ma doare capul de mor ....am papat prost,mult dulce si putina mancare si ma mai mir ca ma ingras...am vb cu iubi si mi-a spus ca ar fi cazul sa revin pe drumul inceput si sa nu imi mai bat joc de munca mea daca tot sufar atata...cata dreptare are crying.gif crying.gif crying.gif bag.gif bag.gif bag.gif bag.gif
Nu inteleg ce se intampla cu mine,de ce am atatea pofte si nu ma pot linisti odata...ma simt f prost fata de mine si fata de voi ,,,mi-e jena sa ma uit in oglinda parca am burta si parca is cat vaca comunala.... doh.gif sorry.gif sorry.gif batista.gif batista.gif batista.gif

CITAT(amalia0701 @ 08-05-2008, 08:15 AM) *

pupic.gif
Concediu placut hug.gif

Multumesc frumos pupic.gif hug.gif ...o sa fie alaturi de familionul tot unit dupa 4 ani cheer.gif cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
mi-am facut si geanta de acum ma bag la nani... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
Ce frumos ca va intalniti toti hug.gif
Inteleg cum te simtzi si io la fel.
Nu mai am ce imbraca, nici energie sa merg sa imi cumpar alte haine, sa bat magazinele si slabaturi de 45 de kg sa se uite cu mila la mine sa imi spuna ca pentru mine nu sunt haine blushing.gif
Sa iti incarci bateriile pupic.gif
ramonavlas
Nella, concediu placut si vezi ca te astept la dieta devil.gif
Mariana
Concediu placut.
Cherie
Nella pai ce faci? Te ineci ca tiganul la mal? bataita.gif Nu e pacat? pupic.gif
ramonavlas
Las ca termina ea concediul si vine la raport si apoi normal si la dieta. )).gif
Cherie
Da, va veni, insa ii va fi f.f.f. greu! Mai rau decat atunci cand s-a apucat! Cel putin, la mine asa e wacko.gif wacko.gif
ramonavlas
Da, stiu, si la mine e asa. Dar va trebui sa se reobisnuiasca. De gura mea nu mai scapa!!!
Cherie
Ramo, iti fac un tron la mine in jurnal, ia-ma si pe mine in primire naughty.gif
Te bagi? Da` vezi ca eu sunt rau de toooot, nu te intelegi cu mine tease.gif
ramonavlas
Ei nu...vrei sa incercam?????? Te incumeti? pupic.gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 09-05-2008, 10:17 PM) *

Ei nu...vrei sa incercam?????? Te incumeti? pupic.gif

Yep devil.gif
ramonavlas
Ok, de luni imi iau concediu special pt tine si tot nu te las cheer.gif
Cherie
Hmm... de luni??? Nooo, de azi naughty.gif

Ia-te de meniul meu de azi, pleaseeeee!!
ramonavlas
Chiar vrei sa ma iau de el????????
Stai sa il puricesc bine de tot.
TU ai vrut-o!!! devil.gif
Cherie
Vezi ca-i la mine in jurnal )).gif
ramonavlas
-1 pumn migdale
-1 salata de la City Bistro: piept pui, rosii cherry, feta, masline, salata verde cu ulei
-jumatate de felie de paine & 2 mici cu mustar(mi-eraaaaa poftaaa )
-100 gr. salam de sibiu + 2 felii mari de paine cu unt ( )
-4 rafaello

Deeeeci.........Dupa cum ai zis, ai inceput f bine si in fortza. Hai ca nici cu micii nu e asa bai. Da cam multa paine si 100 gr salam sibiu????? doh.gif
Ala e cel mai grav, Cu rafaello, te-ai mai scos,....buuuuuuuuun rau. )).gif
Cherie
Nici cu salamul de sibiu nu era bai, daca era gol. Dar a fost painea. Aia nu trebuia sa fie. Fara paine si Rafaello, ar fi fost chiar un meniu decent.
ramonavlas
Io zic ca la cate calorii are salamul, mai bine mai bagai paine si renuntai la salam. )).gif
Cherie
Nu asta e important la mine. Ma voi baza pe high-fat, asa ca nu ma voi feri de ele. Voi prefera surse curate, insa din cand in cand, merge si o astfel de orgie, cum e salamul de sibiu.
Ma enerveaza ca am facut o combinatie bomba: salam (grasime) + unt (grasime multa) + paine (carbs baaaaaad)
ramonavlas
Ahaaaaaaaaaa, pai atunci nu mai spun nimik....la astea nu ma stiu )).gif
Da las ca maine e o noua zi, doar ca e WE si la mine cel putin, in we e cel mai greu.
Cherie
Sa speram ca maine va fi ok...
danyhoney
Nella , te rog mult sa lasi gandurile negre in urma ta !!!! Chiar daca ai pus ceva zilele trecute ....ai taria sa scapi din nou de ele !!!! DAR , te rog inca o data : ramai la o dieta !!! Nu sari de la una la alta !
hug.gif

Sexymom
CITAT(nella @ 08-05-2008, 10:01 PM) *

...mi-e jena sa ma uit in oglinda parca am burta si parca is cat vaca comunala.... doh.gif sorry.gif sorry.gif batista.gif batista.gif batista.gif

[

Toate trecem prin asta, asa ca nu iti mai face griji inutile. Bucura-te cat poti de concediu si de familia ta , de regim ai timp dupa aceea. pupic.gif
lilistiuca
ce mai faci frumosule???

am si io o intrebare de 100 puncte" cind se termina tagiunea?? la sfirsitul lui iunie???

te sarut si take care!!!!

pupic.gif
ramonavlas
Mie mi-e dor de tine......si astepti sa termini concediul )).gif
Mariana
Ramo stii doar ce bine e in concediu hai sa ne rugam pt nella sa tina cat mai mult concediul, nu fii egoista grin.gif , o sa iti vina si tie randul grin.gif .
Va pupic.gif pe toate.

PS: sper ca nu te superi pe mine (am glumit). hug.gif
ramonavlas
Mariana pupic.gif nu ma supar eu asa usor.
Pai o astept sa vad cum sta cu kg si imi lipseste ca nu ma intreaba cate calorii are nu-stiu-ce, cum se face asta.....de-aia mi-e dor de ea.
danyhoney
Iti cam faci de cap , Nella !!!!!! Ia da tu cu subsemnata cat mai repede ca ne e dor de tine !!! hug.gif
danyhoney
Vad ca stapana are concediu prelungit )).gif

Am aerisit , sters praful , curatat de paianjeni pe aici .... hug.gif
ramonavlas
Da chiar prelungit. Hai ca dau si eu o mana de ajutor la curatenie ca prea multi paianjeni s-au strans de cand nu a mai dat stapana pe aici. pupic.gif
bubbles
Si eu astept sa intrii samai spui cate ceva grin.gif
nella
Salutare fetele mele dragi pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Azi am inceput munca...am avut un concediu superb dar scurt sad.gif
A fost extraordinar sa fiu cu ai mei dupa atatia ani....mi-ati lipsit si imi cer scuze ca nu am mai intrat pe aici dar nu am avut timp toata ziua am umblat cu ai mei cheer.gif
Acum am ajuns la Bv si abia astept sa ma odihnesc ca ma dor picioarele de mor ,am febra musculara dar a meritat
V multumesc Dani si Ramo pt curatenie...fara voi nu mai reuseam sa intru in casa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Stagiunea se termina la inceputul lui iulie nu stiu inca data exacta ca modificari apar mereu de la o zi la alta
Cu kg stau bine oscilez intre 84-85 depinde de zile ...nu am avut timp sa mananc mare lucru....numai ca am retentie de apa sau nu ies la toaleta cum trebuie dar de acum am reglez
Mai stau cateva zile asa pana termin papica pe care mi-a dat-o mama si pe urma ma alatur voua pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nu mai stiu ce sa spun acum decat ca mi-ati lipsit

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bubule am asteptat un semn de la tine cat am stat acasa.... sad.gif poate ne vedem la vara pupic.gif

Ce s-a intamplat intre timp cat am fost in vacanta?Cine a mai slabit?Cum merge cura de 90 de zile...are ceva efecte???astept cu nerabdare sa vorbim cat mai multe pupic.gif
Mariana
Bine ai revenit Nella.
pupic.gif
bubbles
Wellcome back pupic.gif
nella
Bine v-am regasit pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Nella pupic.gif
danyhoney
Bine ai revenit !!!!!! hug.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
am gasit o dieta noua...sper sa pot sa o atasez
nella
e format jpeg si spune ca nu suporta acest format...se pare ca nu reusesc....am sa o scriu in word si am sa o atasez asa....dar nu acum ca nu am timp...seamana cu ww dar ii spune dieta de primavara....tot cu numarat de puncte....sper sa o atasez cat mai curand

nella
am reusit sa scriu o mare parte din ea...astept comentarii...mai tarziu am sa postez si restul:

Iata o dieta graozava!De ce?Pentru ca,urmand-o,o bomboana durdulie poate slabi,o bomboana slaba se poate ingrasa,iar bomboana supla poate ramane asa.Deci poti manca de cate orie iti e foame dar in cantitati mici.

Treapta 1: 7 zile

In aceste 7 zile ai voie sa mananci numai anumite alimente.Combinatiile si cantitatile raman la aprecierea ta.E sential este san u depasesti cele 40 de puncte pe zi.
Poti manca ,deci: carne de orice fel,sub orice forma(prajita,fiarta ,gratar); branza de orice fel(fara baranza topita sau cascaval);oua, sub orice forma;ulei ,unt,margarina;verdeturi:ardei gras,salata verde,patrunjel,marar,leustean,andive,praz,ridichi,telina; bauturi: apa minerala,limonada,ceai ,cafea(indulcite dupa gust cu zaharina de orice fel) ;fructe:o lamiae sau grepfrut;
Alte alimente premise: maioneza,carnaciori,sardele,salam,sunca,costita,mustar,chiftele(fara paine si ceapa),supa de carne(fara zarzavat tip consome)

Treapta a -2 a: 3 zile

In urmatoarele 3 zile ,alimentelor de la treapta 1 I se mai pot adauga: un castravete(si murat),1-2 rosii,1-2 cepe,masline verzi.

Treapta a -3 a : 3 zile

La treptele 1 si 2 adauga : usturoi,vinete,dovlecei. De asemenea, incepand cu aceasta treapta iei cate o pastila de multivitamine pe zi si un laxative usor.

Treapta a -4 a :3 zile

Treptelor anterioare le adaugi :un pahar de vin alb,fasole verde,o felie de pepene galben.

Treapta a -5 a : 3 zile

La toate se adauga : conopida,varza alba,varza rosie.

Tine mine:

- cand iti este foame ,poti manca albus de ou fiert sau prajit.
- La sf unei serii de regim(19 zile) scazi in greutate intre 6-8 kg.Daca vrei sa slabesti doar 2-3 kg ,poti tine numai 1-2 trepte ale regimului.
- Pentru eficienta maxima ,regimul trebuie insotit de miscare fizica(mers pe jos,tennis,inot,gimbastica dimineata)
- Dupa ce ajungi la greutatea dorita,poti relua un regim alimentar normal,cu conditia sa mananci rational.

Punctajul alimentelor:

Tot secretul acestei diete esca ca alimentele alese san u depaseasca punctajul urmator:

Pt salbit – 40 de puncte pe zi
Pentru mentinere – 60 de punte pe zi
Pentru ingrasare – 80 de puncte pe zi

Gustari:

3 sardele- 1p
100 g icre 1 p
100 g sunca 1 p
100 g pate ficat 1 p
6 alune 1 p
1 ou umplut 2 p
10 masline 1 p
2 oua 1 p
¼ kg lapte 6 p
1 lingura smanatana 1 p
¼ kg lapte batut 11 p
¼ kg iaurt 13 p
100 g barnza 0,5 – 1p
¼ kg unt 1 p
ulei vegetal 0 p
¼ margarina 1 p
1 lingura maioneza 0.4 p
1 lingura otet 1 p

Supe la ceasca :
Gaina 0 p
Vaca 0 p
Legume 10-20 p
Vanat :
Gasca 0 p

Peste portie :
Fiert,gratar o p
Fript 12 p
Raci 1 p

Fripturi portie:
Inima 1 p
Creier ,fiert,unt 1 p
Creier pane 12 p
Gaina cuptor 0 p
Gaina pane 12 p
Gaina fiarta 0 p
Snitel 12 p
Snitel natur 0 p
Ficat 3 p
Rinichi 1 p
Vaca rasol 0 p
Vaca gratar 0 p
Vaca prajita sos 4 p
Vaca escalop legume 10 p
Porc natur 10 p
Porc tocana 5 p
Porc gratar 0 p
Porc tocana galusti 9 p
Porc organe 1 p
Limba 100 g 1 p
Carnati porc 1 p
Crenvusti 2 buc 1 p
Parizer 100 g 1 p
Salam 100 g 1 p
Lebar 100 g 1 p

Dulciuri :
1 felie tort “mocca ” 65 p
1 felie tort ciocolata 70 p
Prajitura fructe 1 felie 50 p
1 lingurita miere 17 p
1 lingurita gem 13 p
100 g ciocolata 54 p
100 g bomboane 48 p
1 lingurita zahar 13 p
1 buc zahar cubic 7 p
1 biscuit 4p

Salate:
1 castravete 6 p
¼ varza 5 p
1 salata 6 p
1 ardei 4 p
4 ridichi 2 p
1 ceapa 11 p
1 rosie 6 p
1 rosie in mancare 9 p
250 g suc rosii 10 p
1 cartof fiert 23 p
¼ cartofi piure 30 p
10 cartofi prajiti 20 p
1 vanata 4 p

Bauturi :
cafea,ceai ,sifon,apa minerala 0 p
1/4 kg vin sec 1 p
¼ vin dulce 10 p
Whiski ,coniac,vodka,rom,gin 1 p
50 g lichior 8 -9 p
¼ sampanie 2 p
¼ kg bere 12 p
Pahar martini 1 p
¼ pepsi 18 p

ramonavlas
Da, e tot un fel de ww....tot nu scapi de cantarit si calculat. pupic.gif
nella
Asa urat a pluat si asta noapte si de dimineata sad.gif ...m-am trezit iar cu durere de cap ca astoa de la rds s-au apucat de treaba de la 8 dim cu gaurile lor si cu cablatul....si de la 7 dim....m-a trezit un vecin care are atelier in boxa...dadea la strung...asa m-am saturat de mosnegii astia care nu au somn si ii freaca pe altii la cap....cum sa iti faci atelier la boxa???acum am intele de ce de un an de zile tot aud batai in teava si zgomote de dim pana noaptea....
Am mers la pita si mi-am cum parat dovlegei ,capsunele si rubarbar .abia astept sa fac compot si dovlegei la cuptor....cat de curand ma apuc de dieta de 90 de zile...sper sa pot manca fructe dimineata doh.gif ....va pup si va urez o zi buna si insorita pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Vad ca te-ai hotarat asupra dietei, eu iti urez de pe acum bafta.......... pupic.gif
nella
pupic.gif mersi mult sper sa am taria sa rezist ca tare imi place cand ma lauda lumea si se mira de cat am slabit si astta ma ambitioneaza f tare grin.gif
danyhoney
Tu te plangi de vreme rea .....noi ne plangem de seceta !!!!!! Avem nevoie de ploaie , pe bune !!!! Totul e uscat !

Te apuci de " 90 de zile " ??? Crezi ca vei rezista ???? Eu ti-am mai spus sa nu sari de la o dieta la alta ....dar e alegerea ta . Eu as fii ramas la calorii , in locul tau .

Oricum , bafta muuuuuuuuuuuuulta !!! hug.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Am fost scupata si cu sesiunea si cu plecatul la Cv de aia nu am reusit sa dau nici un semn de viata sorry.gif
nella
Dani sunt capoasa si stiu asta dar mi s-a pus piticul merita sa incerc....sa ma lamuresc ce e de dieta asta....e posibil sa nu fie o decizie prea buna dar sunt si f curioasa crede-ma....mi-a mers bine si cu caloriile dar am obosit sa tot numar si sa calculez...mi-am iesit din mana dupa concediul asta prelungit...sper sa nu fie o decizie proasta pupic.gif pupic.gif pupic.gif mersi de incurajari pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
nella
Salutare tuturor pupic.gif
Afara s-a incalzit,e soare...si am o stare de oboseala si de lene groaznica....de maine ma apuc din nou de dieta si sper sa rezist cu meniul zilnic,e o provocare pt mine....imi doersc mult sa slabesc si sper sa dea rezultate bune rolleyes.gif
ieri am facut o prajitura cu rabarbar ca sa imi potolesc pofta de dulce ca de maine gata cu toate bunatatile huh.gif
o dumninica placuta va urez pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.