Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
amalia0701
Succes la DIETA!
ramonavlas
Bafta multa si oricum te astept cu meniurile pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Bafta la dieta good.gif ca eu tot cu numaratul punctelor raman grin.gif
nella
Va multumesc de sprijin ieri toata ziua mi-am cam facut poftele ca de azi...am revenit pe baricade cheer.gif sper si imi doresc sa reusesc ce mi-am propus...pt inceput trebuie sa ajung iar la greutatea care e pe tiker....ca vad ca cele 2 kg puse imediat dupa paste nu vor sa ma paraseasca dar nu e dupa ele....eu dictez grin.gif
o saptamana usoara si frumoasa va pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe toate
lilistiuca
CITAT(nella @ 26-05-2008, 11:10 AM) *

Va multumesc de sprijin ieri toata ziua mi-am cam facut poftele ca de azi...am revenit pe baricade cheer.gif sper si imi doresc sa reusesc ce mi-am propus...pt inceput trebuie sa ajung iar la greutatea care e pe tiker....ca vad ca cele 2 kg puse imediat dupa paste nu vor sa ma paraseasca dar nu e dupa ele....eu dictez grin.gif
o saptamana usoara si frumoasa va pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe toate

spor la dieta!!!!

pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif ms mult
danyhoney
Succese multe !!! pupic.gif
nella
azi a fost prima zi de dieta...ma simt bine ,am mancat mai putin decat mancam la calorii..daca ar fi sa calculez nu am minimul necesar facut doh.gif ,nu prea am avut fructe de dimineata dar ma simt bine si sper din suflet sa pot sa o duc pana la capat ca vad ca multe fete nu mai rezista dupa 2-3 saptamani...am sa pun si meniul:

md:capsuni
pranz:200 g gratar vita
1 castravete murat
1 felie paine
supa de pui fara taitei
cina:gratar vita
nella
am mai mancat o felie de carnita si un castravecior jumatate...ma simt mai bine acum... cheer.gif
buretel
pupic.gif Bafta!
Dar mi se pare 'suspecta' dieta, ai grija smile.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 27-05-2008, 12:08 AM) *

pupic.gif Bafta!
Dar mi se pare 'suspecta' dieta, ai grija smile.gif

Si mie mi se pare suspecta mad.gif
Dar daca tu crezi ca te ajuta SUCCES!
bubbles
Bafta multa si totusi nu fa foamea blum.gif ca asa nu o sa o poti duce la capat pupic.gif
bubbles
Nu mai vii la raport? pupic.gif
nella
Am aparut la raport si dupa 3 zile de dieta 90 de zile..m-am linistit...nu pot sa o tin imi e foame mereu,ma simt rau ca nu pap destul si ma intorc la calorii ca nu e normal ce mi se intampla...am vb si cu Ramo si m-a sfatuit sa renunt ca e mai bine pt organism...prea fac foamete doh.gif ...o sa fac cu caloriile..pana la urma e cel mai simplu si pana la urma a deat si rezultate frumoase.......... acum sper sa fac prea mult rau organismului ca ma tot perind de la o dieta la alta...asa ca de maine ma gasiti la calorii...azi nu pot ca nu am cantarit pastele smile.gif
Mariana
Gaseste dieta care ti-se potriveste cel mai bine, asa vei multumita si tu si organismul tau.
pupic.gif
buretel
Bravo Nella, inteleapta decizie pupic.gif
Spor la treaba in continuare!
nella
Mariana si buretel...mersi mult de incurajari pupic.gif
nella
am o mare dilema nu stiu cum sa punctez compotul de rabarbar:

1.5-1.8 kg rabarbar........17 calorii pe 100 de grame
cam 100-150 de zahar.........410 calori pe 100 de grame
si au iesit cam 4-5 kg de compot

cate calorii pe 100 de grame sa fie??? va rog un ajutor pupic.gif pupic.gif pupic.gif
buretel
Presupunem ca luam in calcul cele mai mari valori:
1800 g rubarba = 306 calorii (desi eu am 21cal/100g)
150 g zahar = 615 calorii
2550 g apa = 0 calorii )).gif (diferenta pana la ~4.5kg rezultat final)
-----------------------------------
4.5 kg compot= 921 cal -> aproximativ 21kcal/100gr compot.

Poate mai sunt si alte pareri smile.gif
nella
multumesc frumos de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

la rabarbar mi-a dat nessie...pe tabel am rugat-o azi si mi-a gasit cu 17 calorii
ramonavlas
Bafta multa la inceput de dieta! pupic.gif
danyhoney
Multa bafta si de la mine ! hug.gif
May
Vin si eu cu bafta cheer.gif
Mariana
Bafta.
pupic.gif pupic.gif hug.gif
nella
Multumesc frumos fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Buna seara dragutzo. Cum a fost la prima ziua de calorii dupa pauza???? Ser ca te-ai descurcat bine si abia te astept cu meniul. pupic.gif
nella
a fost bine...mi-am facut niste cartofei asa cum imi facea bunica la ceaun...aia au avut cele mai multe calorii dar meniul e f bun,am bagat multa salata grin.gif
o sa pun si mai tarziu meniul pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Astept, astept meniul pupic.gif
nella
100 banana 66
1 ingetata
240 cartofi noi 192
276 varza 91.08
153 castravete 29.07
15 marar 6.45
30 maioneza 87
50 ulei 465
305 varza 100.65
116 castravete 22.04
8 marar 3.44
53 ceapa verde 10.6

total:1074.05 fara ingetata ca e la cornet si nu am stiut cat sa o punctez doh.gif
Mariana
Buna seara.
pupic.gif hug.gif
nella
CITAT(Mariana @ 29-05-2008, 09:55 PM) *

Buna seara.
pupic.gif hug.gif

buna seara si tie pupic.gif pupic.gif hug.gif
danyhoney
Neatza ! hug.gif

Tu ai mancat doar cartofi si salata ieri ? wacko.gif
ramonavlas
Si o inghetata )).gif
nella
da si ma apucase in noapte o foame doh.gif

azi bag si fructe..... grin.gif
buretel
In bucataria noastra troneaza niste prajituri cu caise, facute in casa, care miros demential w00t.gif
Le-am ocolit de 3 ori pana acum, am terminat si programul, asa ca plec acasa, si le las acolo dry.gif

Ma duc sa bag o caisa (fruct).

Meniul de azi unde? biggrin.gif
nella
am o stare asa nasoala doh.gif ....si cand ma gandesc ca toata saptamana viitoare am liber....imi vine sa ma urc pe pereti ca singuratatea ma omoara....daca era iubi cu mine era perfect dar nu poate veni nici saptamana viitoare doh.gif ..prietenele mele sunt la plaja dar eu nu am putut sa merg cu ele ca nu am costumul aici,maine imi trimite mama pachet of ce plictisita sunt si parca mi-e foame intr-una....ce stare nasoala zau asa sorry.gif wacko.gif
danyhoney
Heyyyyy, ce e asta ???? Capul sus !!! Gasesti tu cu ce sa-ti umpli timpul saptamana viitoare ! Doar sa nu te aud ca ai dat iama in mancare ca te iau la alergat cand ne vedem , ai inteles ? hug.gif

La felul in care ai mancat ieri nu e de mirare ca iti e foame intr-una !
nella
mersi mult de incurajare pupic.gif pupic.gif pupic.gif ....incerc sa nu dau iama,ma abtin,oare sa fie de la salata senzatia asta?si azi am papat un catronel si ma simt cam ciudat doh.gif doh.gif doh.gif
Mariana
Cand iti va fi foame (surplus) du-te in oglinda si "admira-ti" partile mai plinute.
pupic.gif
Ai grija de tine.
nella
Ai dreptate asa trece subit foame...dar si somnul )).gif )).gif ca ma apuca uneori si cosmarurile cand vad ca a venit vara si inca nu pot sa ma expun asa cum vroiam in iarna...dar inca mai e timp..pana in iulie mai am putin timp si trebuie sa profit din plin de el ca sa pot sa arat intr-un fel....la plaja si nu numai devil.gif devil.gif devil.gif
ramonavlas
Nella, iei bataie!!!! Doar nu ai de gand sa strici totul acum.........
nella
Nu stric nimic nu ma mai certati...accept doar sa aruncati cu rosii dar asa mai incet ca sa le prind in plasa )).gif
Pe bune acum nu ma las ca doar nu am innebunit...... pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cred ca imi fac un dovlegel la gratar pt cina inca nu stiu cu ce sa-l umplu ca nu mai am carnita dezghetata ... ca am uitat sa o scot doh.gif ,mai am doar ghebute... sa vad inca ma gandesc doh.gif
nella
Am pus dovleacul la cuptor..l-am umplut cu legume chinezesti..abia astept sa pap grin.gif
nella
A iesit f bine dovlegelul chiar daca umplutura a fost doar din legume chinezesti...daca nu terminam caloriile puneam si ciuperci si carnita asa am papat numai de cat am avut grin.gif

Meniul pt azi:

425 compot rabarbar 89.25
250 capsuni 80
15 zahar 58.05
107 castravete 20.33
183 varza 60.39
9 marar 3.87
156 ceapa 31.2
2 oua 140
36 napolitane 165.6
40 saratele 190
250 capsuni 80
10 zahar 38.7
18 napolitana 82.8
500 dovleac 60
50 leg chinezesti 13
1 banana (115) 75.9

total: 1189.09 yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
danyhoney
Neatza !

Dupa parerea mea ai cam multe napolitane si zahar in meniul de ieri .....Dar daca ma uit la ce ravagii am facut eu ieri ( nu cu dulciuri ) mai bine tac )).gif

hug.gif
nella
Ai f mare dreptate dar nu stiu ce sa fac imi cere organismul mereu dulce.... doh.gif
nella
as vrea sa pap si eu ceva si nu stiu ce...am atatea in frigider dar....nu am nici o idee de ce as putea pap la md unsure.gif blink.gif wacko.gif
ramonavlas
Eu pap ciorba acum al md doh.gif
nella
Bine ca poti...eu nu pot ca ma cam ustura stomacul doh.gif
ramonavlas
Atunci baga ceva uscat! Paine prajita, buitoni cu ceva ce ai prin frigider.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.