Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Te-ai hotarat ce mananci la md ?
nella
Inca nu..m-am apucat de curatenie si am uitat de papica naughty.gif

Fetele cucuietele...eu am sa dispar pt putin timp..merg sa imi frec covorul cu biocarpet..se cere,ca de mult nu am mai facut asta....am energie de dimineata si nu vreau s-o las sa se iroseasca....la 14 merg la gara sa iau o genuta trimisa de mama,sper sa fie si ceva bun in ea naughty.gif naughty.gif pupic.gif
nella
Am frecat covorul,l-am aspirat arata asa frumos acum cheer.gif cheer.gif
O veste buna pe ziua de azi...se pare ca si la mine cantarul devine prietenos....in loc sa am peste 85,greutate pe care o am cam de o sapt si ceva....azi m-m incatrit si spre uimirea mea....arata 84.8 cheer.gif cheer.gif chiar daca mi-a facut de capt ,o pauza lunga,o dieta nereusita si acum o revenire la calorii se pare ca totusi cantarul a fost amabil cheer.gif
bubbles
E bine ca ti-a aratat cantarul asa .Nu ca la mine .. am mancat un pic mai "urat" blush.gif si mi-a aratat chiar 64.2 kg dry.gif
nella
Nu te ingrijora bubule..o sa fie bine....acum vine si licenta ,sa ai mare grija de tine si de sanatate pupic.gif
Mi-a trimis mama vinete,si am tras o salatica ,yumiiiii delicios pt spune,mi-am facut inca o pofta si am reusit sa o fac si cu calorii putine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
De acum ma pregatesc pt spectacol,avem Boema in seara asta....
Va pup si o sambata placuta........ pupic.gif
nella
nu mai am chef sa trec acum meniul...oricum maine sunt invitata la gratar..sper sa nu plua ca asa au anuntat la stiri...si maine nu prea am cum sa tin numaratoarea caloriilor,dar de luni o iau asa cum trebuie ca e o saptamana noua de dieta,si asa asta care a trecut s-a dovedit a fi un dezastru am trecut dela o dieta la alta...luni e un nou inceput si va fi bun...ca daca o iau de lunea imi va merge bine cheer.gif cheer.gif
O duminica placuta si LA MULTI ANI DE 1 IUNIE pupic.gif pupic.gif pupic.gif yahoo.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
La multi ani pupic.gif
nella
pupic.gif Bubule
Am fost la gratar,a fost f fain,am jucat carti am am cam indemanatica azi si am luat o groaza de pedepse...a trebuit sa alerg in jurul paturii de 5 ori si cand am facut 2 ture jum am calcat intr-o mare balega lol.gif asa ne-am amuzat toti...soarele a fost cam ciudat,cand ardea ,cand intra in nori si cu toate astea..m-am ars pe spate doh.gif ,am uitat sa ma dau cu lotiune,am carat-o degeaba......ne-a alungat un mare vant si cand am urcat in masina s-a portnit o mare furtuna.
Am facut un dusulet bun,m-am cremuit toata si acum ma bag in pat la film...sunt cam toropita
M-a simtit f bine si sa stiti ca nu am exagerat cu papica cheer.gif
buretel
Bravo Nella, ma bucur ca te-ai simtit bine, si nici nu ai exagerat cu mancarea.
lol.gif amuzanta faza cu balega. Pt asa patanie, trebuia sa fii scutita de pedepsele ulterioare )).gif
bubbles
Tare faza cu balega lol.gif .Vei vea noroc de acuma lol.gif multa vreme grin.gif asa ca ia si pune bilet la Loto lol.gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif la loto chiar nu ma hazardez...nu prea cred in castigul asta..iar la valoarea mea lol.gif lol.gif lol.gif
nella
M-am speriat va spun sincer,am citit ca mai am de slabit inca 22.8 kg pt a ajunge la greutatea ideala adica cea de 62 de kg... doh.gif si ca acum trebuie consumate 1283 cal/zi
Acest numar reprezinta caloriile pe care le consumati actual pentru a va mentine la greutatea de 84.8 Kg.
Calorii - consum recomandat = 1020 cal/zi
Acest numar reprezinta maximul de calorii pe care ar trebui sa le consumati pentru a ajunge si mentine la greutatea ideala de 62 Kg.
Ar trebui sa mai slabiti 22.8 kg.
In momentul actual dvs consumati aproximativ 1283 calorii/zi si aveti o activitate fizica foarte scazuta. Pentru a slabi, dar intr-un mod cat mai sanatos (asta insemnand MAXIM 1 kg pe saptamana) ar trebui sa va intensificati activitatea fizica si sa reduceti aportul de calorii cu aproximativ 500 calorii/zi .

M-au trecut transpiratiile....oare o fi adevarat ?astept si eu cateva idei...ca sunt in ceata va spun sincer unsure.gif unsure.gif

E ultimul episod din inima de tigan....mama ce nasol sorry.gif sorry.gif ca de acum nu mai am la ce sa uit seara.nu e corect batista.gif batista.gif batista.gif batista.gif
bubbles
Si eu ma uit tot la asta cheer.gif .
ramonavlas
Greutatea ta ideala e cea la care te simti bine si iti place de tine. Eu vreau sa ajung la 75, mai jos nu cred ca am de gand ca sunt f osoasa, mi se vede deja bazinul, oasele de la gat (nu stiu cum se numesc) asa ca nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. pupic.gif
nella
ai f mare dreptate si la mine au inceput sa se vada grin.gif ...dar iti spun sincer ca ma speriasem pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Si la mine se vad oasele de la gat si cele de la bazin.de multe ori stau cu babuinul in pat si bate in oasele bazinului lol.gif ca i se pare lui comic lol.gif ca el daca are burta nu i se vad )).gif
nella
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif pai tu oricum esti slaba naughty.gif naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif
nella
s-a terminat inima de tigan sad.gif dar asa ciudat......of sper sa mai fie o continuare ca prea in ceata m-a lasat doh.gif
Cherie
pupic.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif cherie hug.gif
lilistiuca
draga mea, nu te speria, tu maninca alea 1200 calorii pe zi, fa si miscare (neaparat) si o sa slabesti, o sa vezi!!! curaj!!!

pupic.gif
buretel
pupic.gif Nella, am scris ceva explicativ la Bubu.
danyhoney
Neatza !
Sa ai o saptamana placuta si linistita hug.gif
lucy
floare.gif pupic.gif
nella
CITAT(danyhoney @ 02-06-2008, 12:50 PM) *

Neatza !
Sa ai o saptamana placuta si linistita hug.gif

Multumesc frumos la fel si tie iti urez pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

Lucy pupic.gif pupic.gif
Buretel mersi mult pupic.gif
nella
Nu stiu ce am patit azi........am dormit in prostie la 12-45 m-am trezit definitiv.pe la 9 jum m-am dus la toaleta si pe urma iar am dormit....sa fie oare soarele de ieri? doh.gif
Macar ma simt odihnita grin.gif
Mi-am inceput dimineata ,adica amiaza cu un capucino.ca nu am mai baut de mult si ma gandesc sa fac niste fasole pastai si o pulpita la gratar....atata am in cap deocamdata....o sa mai vad ce pap la cina
Sunt f bucurosa am vb asta noapte cu iubi meu si mi-a lasat de inteles ca la anul facem nunta........nu pot sa cred am ajuns si eu sa vb despre asta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt putin sceptica ca la cate am patimit pana acum ....stiti cum se zice odata ce te-ai ars cu cafea acum sufli si in iaurt.....pana nu vad ca am incheiat contractul cu restaurantul nu mai zic nimic ....... dar oricum ma bucur yahoo.gif yahoo.gif
nella
am pus fasolica la facut.........mmmmmmm abia astept sa pap ca miroase asa bine grin.gif

motiv de sarbatoare am facut 1000 de raspunsuri cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Cum faci fasolea? unsure.gif
nella
Am papat si a fost f bun cheer.gif cheer.gif
pai pun ceapa si usuroiul la calit...dar ulei am pus f putin,cateva fasuri din sticluta,am adaugat apa pana s-au inmuiat,si pe urma am pusfasolea congelata si am tot adaugat apa pana s-a facut,pt ca se evapora apa la fiert...
E f simplu si gustos cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Tomate, nimic? unsure.gif Cred ca fac si eu azi ca sunt in pana mare de idei sad.gif
nella
Nu pun nimic altceva..am mai pus sare si putin piper...asta e tot
danyhoney
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Dansam la nunta anul viitor !!!! Vezi sa nu o programezi in plina vara ca nu are Dirk concediu atunci lol.gif lol.gif
nella
Pai as vrea in august pe 15 de ziua mea, ca sa poata veni si fratele meu ,dar inca nu are idee cand va lua concediu ca asa e in germania,doar stii bine doh.gif doh.gif doh.gif ,o sa vedem pana la urma daca poate ajunge sad.gif
buretel
CITAT(nella @ 02-06-2008, 01:38 PM) *

Sunt f bucurosa am vb asta noapte cu iubi meu si mi-a lasat de inteles ca la anul facem nunta........nu pot sa cred am ajuns si eu sa vb despre asta cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sunt putin sceptica ca la cate am patimit pana acum ....stiti cum se zice odata ce te-ai ars cu cafea acum sufli si in iaurt.....pana nu vad ca am incheiat contractul cu restaurantul nu mai zic nimic ....... dar oricum ma bucur yahoo.gif yahoo.gif

cheer.gif Felicitari Nella!! Ce veste faina give_rose.gif
nella
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nella
Vin si eu cu o nelamurire...e posibil ca 2 oameni casatoriti sa aiba domicilii diferite pe buletin?
E o mare nelamurire doh.gif
buretel
CITAT(nella @ 02-06-2008, 05:53 PM) *

Vin si eu cu o nelamurire...e posibil ca 2 oameni casatoriti sa aiba domicilii diferite pe buletin?
E o mare nelamurire doh.gif

Da )).gif Noi dupa 2 ani am schimbat numele si domiciliul, nu ne credea nimeni ca suntem casatoriti lol.gif
nella
Pai buleinul nu il poti folosi ca e capsat si trebuie musai schimbat dar ideea e ca eu nu vreau sa am pe buletin adresa lui si el sa stea tot pe dresa lui...ca oricum noi stam la bv in chirie pana ne facem o casuta....si sa puram acelasi nume dar adrese diferite pana avem casa noastra....poate pare o prostie dar eu asa vreau doh.gif
Mariana
Felicitari cheer.gif ma bucur enorm pt itne.
pupic.gif hug.gif
ramonavlas
Felicitari!!!!!
Eu am aflat prima si m-am si autoinvitat )).gif cheer.gif
nella
Pai te invitam stai linistita...dar vroiam intai sa fiu sigura de toate...dar azi nu am mai avut rabdare si am dat bomba pe piata lol.gif lol.gif
Va multumesc fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
CITAT(danyhoney @ 02-06-2008, 03:17 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Dansam la nunta anul viitor !!!! Vezi sa nu o programezi in plina vara ca nu are Dirk concediu atunci lol.gif lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 02-06-2008, 07:59 PM) *

Felicitari!!!!!
Eu am aflat prima si m-am si autoinvitat )).gif cheer.gif

Dupa cum vezi si eu m-am autoinvitat lol.gif

Nella , trezireaaaaaa ca ti-a rasarit soarele pe buric tease.gif pupic.gif
buretel
Cum e vremea la Tg. Mures? naughty.gif
Trezireaaaaa pupic.gif
ramonavlas
Hai ca va raspund eu in locul ei...cred ca doarme dragutza de ea, dupa o noapte de mers cu trenul.
E super frumos la Mures, soare, cald....oricum ea daca ar intra pe forum nu ar stii cum e vremea ca am incuiat-o in casa sa nu fuga )).gif
ramonavlas
salutare gagici..e super tare aici...a fost un drum lung,infrigurat si..in loc sa cobor la tg mures...era sa merg mai departe ca idioatele de la cfr din bv au scrus pe bilet ca sose la 6 jum si am ajuns la 5 si 15 min..nor ca nu dormeam...un drum cu peripetii dar a meritat din plin,ramo e o super fata si imi place aici, cheer.gif floare.gif floare.gif floare.gif cheer.gif cheer.gif
Sa stiti ca sunt nella.dar nu am delogat-o pe ramo si apare ca mi-a scris ea mesajul lol.gif oboseala maica lol.gif
nella
Am mers cu ramo la solar pt prima oara in viata mea...a fost o experienta f interesanta cheer.gif floare.gif cheer.gif si maine mai fac o sedinta yahoo.gif
Mariana
Distreaza-te la maxim Nella.
pupic.gif hug.gif
anca veselie
distractie placuta pupic.gif
si felicitari pt vestea cea mare!!!!! de cand se muta cu tine la bv?
nella
Multumesc frumos fetele pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Anca eu cred ca din toamna ca pana atunci inca are treaba la Piatra wink1.gif

Tin sa va anunt ca ma simt extraordinar la Ramo ,am stat pana la 2 noapte la palavre,azi am gatit impreuna masa mea ca ea e la fructe.
Urmeaza sa merge in oras sa facem poze,solar si pe urma o-m mai vedea noi....Nu regret nici o clipa ca am luat decizia de a veni cheer.gif floare.gif cheer.gif cheer.gif ..........
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.