Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Nella
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Nessie
Nella, ti-am raspuns la mine in jurnal. pupic.gif
dany
Ce program fain si relaxant aveti , Nella pupic.gif
nella
Sa stii ca da simt ca am intinerit dupa vizita asta )).gif
dany
Si iti faceai ganduri ca te vei plictisi acasa saptamana asta lol.gif
Cherie
Ce misto !!! Asteptam poze, stii asta, nu??? naughty.gif
nella
Am ajuns la amiaza acasa...daca stiam ca fac numai 3 ore pe drum ma duceam de la bun inceput cu microbuzul si nu cu trenul....dar nu mai conteaza pana la urma cheer.gif
M-a simtit super,m-am relaxat,m-am distrat f fain si m-am plimbat mai mult decat as fi crezut.
Sa va spun ce am patit ieri doh.gif dupa o plimbare prin oras,solar,manichiura...Ramo m-a lasat aproape de bloc ca sa merg acasa si ea sa mearga la priveghi..pan aici toate bune.... sa nu va spun ca am gresit scara blocului si ca am incercat cheia la 2 usi..ca uitasem la ce etaj sta doh.gif si dupa ce am mncercat la o usa,ca nu mergea cheia ,am urcat la etajul urmator si acolo a intrat cheia in usa dar nu se descuia si disperata o sun pe ramo....Atata a ras de mine lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ,noroc ca nu era nimeni acasa ca mai ajungeam si la politie lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aseara mi-am facut o suvita mov din nuantatorul Ramonei si cand am vazut azi ce frumos imi statea m-am dus si mi-am cumparat un tub si m-am facut mov in cap yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Poze nu pot sa atasez ca cica sunt prera mari...o las pe Ramo sa le puna cand vine de la Cluj...sa nu ma fugariti pe aici grin.gif
dany
lol.gif lol.gif Ce peripetii !!!!

Asa , deci , vedem poze doar luni ???? sad.gif sad.gif
nella
intra pe mess si ti le dau pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
TEST

Imagine
Imagine
Nessie
cheer.gif Mai vrem poze cu fetele frumoase!
dany
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Gata , restul le pune Nella sa vedem daca ii iese figura pupic.gif
nella
o sa mai puna dani imediat pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Inca ma chinui cu dani sa invat mai aveti putina rabdare nu imi functioneaza neuronul doh.gif
Nessie
Nella, nu te descurci cu instructiunile de aici? Cum incarc o fotografie pe forum?
nella
Acum m-am luminat in sfarsit sper sa mearga si netul bine doh.gif doh.gif mersi mult pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Sunteti 2 frumoase pupic.gif pupic.gif Vreau si eu la Ramona cu decapotabila grin.gif
dany
CITAT(Nessie @ 05-06-2008, 08:34 PM) *

Nella, nu te descurci cu instructiunile de aici? Cum incarc o fotografie pe forum?

Exact asta i-am explicat si eu dar mai babeste un pic )).gif . Net-ul ei face figuri . Mai incearca oricum , nu se lasa .
nella
CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 09:40 PM) *

Sunteti 2 frumoase pupic.gif pupic.gif Vreau si eu la Ramona cu decapotabila grin.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumim
dany
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
nella
multumesc frumos Dany esti o dulce pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
Cherie
Ce poze frumoase!!! cheer.gif
Mai vrem! naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Ramo
CITAT(nella @ 05-06-2008, 07:48 PM) *

Am ajuns la amiaza acasa...daca stiam ca fac numai 3 ore pe drum ma duceam de la bun inceput cu microbuzul si nu cu trenul....dar nu mai conteaza pana la urma cheer.gif
M-a simtit super,m-am relaxat,m-am distrat f fain si m-am plimbat mai mult decat as fi crezut.
Sa va spun ce am patit ieri doh.gif dupa o plimbare prin oras,solar,manichiura...Ramo m-a lasat aproape de bloc ca sa merg acasa si ea sa mearga la priveghi..pan aici toate bune.... sa nu va spun ca am gresit scara blocului si ca am incercat cheia la 2 usi..ca uitasem la ce etaj sta doh.gif si dupa ce am mncercat la o usa,ca nu mergea cheia ,am urcat la etajul urmator si acolo a intrat cheia in usa dar nu se descuia si disperata o sun pe ramo....Atata a ras de mine lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ,noroc ca nu era nimeni acasa ca mai ajungeam si la politie lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Aseara mi-am facut o suvita mov din nuantatorul Ramonei si cand am vazut azi ce frumos imi statea m-am dus si mi-am cumparat un tub si m-am facut mov in cap yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Poze nu pot sa atasez ca cica sunt prera mari...o las pe Ramo sa le puna cand vine de la Cluj...sa nu ma fugariti pe aici grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ai povestit faza ca sa nu te zic eu, nu??????? lol.gif lol.gif lol.gif
Ti-am facut to tparul???? w00t.gif w00t.gif
nella
da tot parul si sunt mov roscat...la soare.. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
buretel
w00t.gif Wow, ce poze faine!
Nella, mov, chiar mov? Vrem sa vedem grin.gif
nella
maine la soare o sa fac poze sa se vada...e nu chiar mov ca e doar nuantat si parul meu de natural,nevopsit dar oricum se vede movuliu,visina putreda....daca eram vopsita sau decolorata iesea chiar mov,mov...asa e doar nuantat grin.gif grin.gif grin.gif
bubbles
Eu una sigur nu aveam ce cauta langa voi ca la ce inaintasi frumosi aveti .. eu cu bubele mele faceam reclama proasta lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Eu as fi buna pt o crema de marire .. grin.gif .
nella
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu esti normala
bubbles
Ba cum sa nu devil.gif .Cat se poate de normala grin.gif
michelle
Ce fete frumoase w00t.gif pupic.gif
Ramo, ce mult ai slabit!!!
buretel
Bubu, tu ai broblem la cap )).gif )).gif
May
In primul rand vreau sa va spun ca sunteti 2 mincinoase amandoua caci altfel nu imi pot explica unde sunt kg pe care le afisati la ticker w00t.gif. Sunteti 2 slabanoage si frumoase, de abia astept sa va vad hug.gif

Aaaaa nici cu sanii nu mi-e rusine, aveti de unde frate naughty.gif

dany nu ne facem si noi mov? lol.gif
dany
Neatza ! pupic.gif

Bubu , si eu am aceeasi problema ca si tine cu " bubele " lol.gif

May , am vazut ca Nella a zis ceva de culoarea " visina putreda " .....Paiiiiii , eu asa am fost vopsita si acum ma chinui sa ajung la saten ( culoarea mea naturala fara firele albe )).gif ) . Deci , mie mi-e usor sa ma fac movalina . Dar tu ? Facem gasca movulinelor ? lol.gif
nella
Esti o dulce May dar sa stii ca daca ne-ai vedea ai sa realizezi ca intr-adevar am fost de atatea kg...in primul rand ce haine aveam atunci si cum am trecut la nr mai mici.........dar sa stii ca m-ai dat pe spate cu "slabanoage"ce bei?????? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Am iesit pe geam si se vede chiar rosiatic parul moama ce tare sunt naughty.gif naughty.gif naughty.gif ....si totul numai din nuantator yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
anca veselie
frumoase si pozele si fetele naughty.gif sa va fie de bine intalneala pupic.gif pupic.gif
May
Nici mie nu mi-e greu sa ma fac mov ca imi iau vopsea d-aia ce se curata la prima spalare si prinde sigur pe parul meu )).gif. Am mai fost facuta mov in cap dar atunci aveam parul meu natural si se vedea mai inchis )).gif

nella eu nu zic de cate kg ati avut, eu zic de cate afirmati ca aveti acum si nu vad de unde. Aseara m-am holbat o gramada la cracii lui ramo si la alunita de pe sanul stang w00t.gif... eu am una pe cel drept naughty.gif
buretel
May lol.gif lol.gif Ce-o sa creada lumea? tease.gif biggrin.gif
May
Ca o sa facem schimb de experienta? lol.gif
Ramo
CITAT(michelle @ 05-06-2008, 11:18 PM) *

Ce fete frumoase w00t.gif pupic.gif
Ramo, ce mult ai slabit!!!

Da???? Multumesc, ma chinui..... )).gif

CITAT(Maybeline @ 06-06-2008, 12:02 AM) *

In primul rand vreau sa va spun ca sunteti 2 mincinoase amandoua caci altfel nu imi pot explica unde sunt kg pe care le afisati la ticker w00t.gif. Sunteti 2 slabanoage si frumoase, de abia astept sa va vad hug.gif

Aaaaa nici cu sanii nu mi-e rusine, aveti de unde frate naughty.gif

dany nu ne facem si noi mov? lol.gif

La intalnire promit sa venim cu cantarul dupa noi si ai sa vezi )).gif Eu nu mai am, da am avut...cat casa!!!!
Neaparat trebuie sa va faceti o culoare turbata )).gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 06-06-2008, 12:54 PM) *

Neaparat trebuie sa va faceti o culoare turbata )).gif

Ca sa speriem lumea ? lol.gif
Ramo
Adica eu cu Nella speriem lumea?????? w00t.gif
dany
lol.gif Pai voi aveti culoare normala la par . Prin " turbat " ma gandeam la ceva roz cu suvitze verzi , de exemplu grin.gif
May
Sunt eu destul de turbata, nu e nevoie sa mai fie si parul )).gif
nella
Am fost de dimineata la cumparaturi,pe urma am spalat 2 masini,acum fierbe o ciorbita cu f putine calorii pe portie cheer.gif am invatat de la Ramo pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Greseala mea e ca azi am uitat sa pap si abia acum am bagat o banana....astept sa se faca si ciorbita si sa bag ca nu mai pot de foame si pe urma mai vad ce gatesc la felul 2
Asa mi-e de dor de ceaiul Ramonei...va spun asa un ceai bun face w00t.gif
bubbles
Eu am de loboda grin.gif si e si asta la fel de buna si de slaba cheer.gif
nella
e gata ciorbita...a iesit bunica,asa ca de dieta grin.gif
Am sa fac si orez cu legume chinezesti..sa nu razi Ramo lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif dar m-a prins pofta lol.gif
dany
CITAT(nella @ 06-06-2008, 04:00 PM) *

M-ai terminat cu ceaiul ala lol.gif . Macar zi-ne si noua ce fel de ceai e ca poate ne facem si noi . Mie mi-ai cam facut pofta blum.gif hug.gif
Ramo
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Nuuuuu rad!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 06-06-2008, 07:29 PM) *

CITAT(nella @ 06-06-2008, 04:00 PM) *

M-ai terminat cu ceaiul ala lol.gif . Macar zi-ne si noua ce fel de ceai e ca poate ne facem si noi . Mie mi-ai cam facut pofta blum.gif hug.gif

Las ca iti fac cand vii pupic.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 06-06-2008, 06:29 PM) *

CITAT(danyhoney @ 06-06-2008, 07:29 PM) *

Las ca iti fac cand vii pupic.gif

hug.gif pupic.gif
nella
Am mancat tare putin azi...nu am mai mult de 650 de calorii dupa calculele de pana acum si ma simt si asa f plina si cam slabita....tre sa vina rusii si ma simt tare ciudat...mi-e urat ca nu am cu cine discuta.........pana luni cand vine iubi am ce ma plictisi doh.gif doh.gif doh.gif paote maine spal geamurile si cam gata si cu curatenia cheer.gif
dany
Auzi la ea , 650 calorii bataita.gif . Iti revii de azi , da ? pupic.gif
nella
Eu asa zic...dar imi e f rau rau din cauza rusilor sorry.gif ....si nu prea am pofta de nimic....dar promit ca incerc salut.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.