Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Votati nume bb!
OneDen.com > Etc > Babilon
_noni_
Acum va rog sa votati ce nume vi se pare mai interesant la un barbat, sa-l pregatesc pe asta micu' din timp sa fie pe gustul femeilor! laugh.gif

Lasand gluma la o parte n-as vrea sa pic in plasa numelor "la moda" si sa-i pun un nume pe care il poarta deja 90% din generatia sa de baieti, iar cand il strig in parc sa-mi raspunda alti 20 de prichindei.

P.S. : Bob ii spune Bart, pt. ca i s-a parut lui ca ar semana cu Simpson cand l-a vazut la o ecografie. lol.gif
Cred ca deja ne va fi greu sa ne despartim de apelativul asta! doh.gif laugh.gif

}{
dany
putem vota doar 1 data ? sad.gif Eu am votat numele meu preferat deja .....Dar poate imi mai plac si altele naughty.gif naughty.gif
Glumesc ! E sondajul tau deci sa fie fair ...As fii votat 3 nume lol.gif lol.gif dar preferatul a ramas grin.gif
buretel
Eu am votat Matei floare.gif
lucy
Eu am votat TEODOR pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif
_noni_
Multumesc ! give_rose.gif

Eu am facut o raceala cumplita si abia pot sa respir si sa inghit. Am luat cateva chestii homeopate si multe, multe ceaiuri, dar cred ca tot n-o sa ma lase 2-3 zile.

Apropo de Matei, in primele zile de sarcina, cand inca nu stiam ca sunt insarcinata m-am surprins gandindu-ma intr-o dimineata ca eu voi face un baiat si-i voi pune numele Matei.

Acum ca trebuie sa-i pun numele, ma gandesc daca ii e intr-adevar predestinat, insa cunoastem deja 4 baietei ai prietenilor de familie care se numesc Matei...

...de-aia e asa greu!

}{
michelle
Care e numele de familie? Dupa mine e important sa fie bine asociate. )).gif
Si eu as vota Matei, dar daca ai spus ca mai au 4 cunoscuti o sa ma orientez catre alt nume
flori
eu zic ca sa te uiti in calendar in ziua cind se va naste copilul si sa ii pui numele unui sfint!
Sexymom
Si eu tot Matei am votat, e un nume superb, si mai imi place un nume care nu apare in lista ta.Gabriel
daconst
Eu am votat Teodor,dar mi-ar fi placut sa fie scris cu Theo.
Oricum as fi avut mai multe preferinte,dar m-am oprit la asta.
May
Eu am votat prima Teodor )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.