eu mi-am cumparat acum un an Samsung SGH i700 >. e un PDA care are si telefon .. e senzational ..
acum cred ca costa in jur de 500 eur si e vital sa va luati si un SD de 512 sau 1 GB,, vreau sa spun ca e senzational ce poate sa faca aparatul ala.
Are Windows Mobile si toate aplicatiile office .. imi instalez orice joc vreau.. azi o sa merg cu trenul si o sa ma joc Age of Empires .. am un super recorder pe el iar agenda .... e nelimitata

beat this.
Are o groaza de functii .plus un soft de citit carti .. are un display impresionant .. e o alternatinva super interesanta daca vreti un telefon care sa ia ochii .. eu in sinea mea ,, vreau sa cred ca sunt om serios si ca l-am luat ca am nevoie .. ( eu ma ocup cu grafica .. si pe langa faptul ca pot desena direct pe el cu un betiosor atasat la dispozitiv, am la mine tot timpul potofoliul meu

nice nu > plus ca am internet explorer si chiar in acest momment scriu mesaj de pe el

( ai mai multe feluri de a scrie printre care ai un programel care -ti recunoaste literele scrise de tine pe ecran. ( propria ta caligrafie o transforma in caractere)
Incercati PDA cu telefon e mult mai tare singurul inconvenient fiin marimea

. ( PS are si camera foto 640.480

)