Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: La multi ani Amalia !
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
julyalina
La multi ani Amalia! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si multa fericire ! Imagine
nusarich
La multi ani Amalia, sa iti implinesti toate dorintele!
michelle
La multi ani, Amalia! Sa fii fericita, iubita, implinita!

Imagine
Nessie
pupic.gif La multi ani, iubta! Sa fii fericita si sa ai cadou de ziua ta carnetul de soferi.

Imagine
Sexymom
La multi ani Amalia, sa fii sanatoasa, fericita, sa slabesti asa cum vrei, sa te bucuri de familia ta frumoasa. floare.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, sanatate multa, fericire si impliniri pe toate planurile! floare.gif floare.gif floare.gif
amalia0701
pupic.gif
Va multzumesc mult!
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
carlos
La multi ani!
dulcikatty
La multi ani, draga Amalia!Iti doresc multa sanatate, bucurii si sa-ti iei permisul cat mai repede pupic.gif
Imagine
amalia0701
Dragelor va pup, va daruiesc parte din florile mele primite ieri si o felie din tortul pentru "incepator"
Poze de ieri
luchi
La multi ani, draga Amalia! Sa fii fericita, sanatoasa si voioasa. wub.gif

Imagine
_noni_
LA MULTI ANI! hug.gif pupic.gif give_rose.gif

Imagine
dulcikatty
Frumoase flori ai primit, iar tortul arata suuper bine. Tu l-ai facut? Din cioco? naughty.gif
alex25
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

La multi ani!
lucy
LA MULTI ANI! pupic.gif
Multunesc pt. felia de tort!A fost buuuuuuuun drool.gif !
MAI VREAU eat.gif !
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 04-03-2008, 01:16 PM) *

Frumoase flori ai primit, iar tortul arata suuper bine. Tu l-ai facut? Din cioco? naughty.gif

Tortul a fost cadou )).gif
Sa imi creasca glicemia )).gif
Am mancat semnele de incepator )).gif )).gif
nella
[b][color=#3366FF]LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!SA FII SANATOASA ,SA AI PARTE DE IMPLINIRI SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.